انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    بله.خوب...ماخودمون "انتخاب"کردیم که اینجوری زندگی کنیم

موافقم مگنوس....

اما از اون لحاظ ....

.................

۲۰ گرم طلایی که زاکانی قول داده بود پرید ...

جت اسکی قاضی‌زاده هم پرید ...!

مونده ۲۰۰ متر زمین قالیباف و جبران عقب ماندگی صد ساله در مدت کوتاه جلیلی!

یعنی پوپولیسم هنوز خریدار داره؟!

ساخت ۴ میلیون مسکن رئیسی هم داشتیم ...

.آوردن پول نفت روی سفره های احمدی نژاد هم داشتیم ...

یه زمانی می گفتند پول اتوبوس و آب و برق رایگان!

مقصر دولت ها بودند ؟

یا مردم ؟

من هم از همین مردم هستم...

فورا کیوان ها میان و میگن بهرام به مردم ایران توهین کردی !!

سال ۵۷ من به وعده ها گوش دادم و حکومت زدم ؟.

خب همین مردم بودند ....

از کره ی ماه اومدن ؟ اون مردم ؟!!

مردم سال ۱۳۸۴ به جای دکتر مصطفی معین، رای دادند به احمدی نژاد ...

اینجا مردم اشتباه بزرگی کردند ....

تاوان اشتباه را هم دادند ....

تاوانی بسیار سنگین...

کره ماه شما تصویر آیت الله دیدین ؟

من ندیدم .....

اما مردم دیدند ....

همین مردم ....
    .

نظر

• بورسفام
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 325

نرخ بیکاری در دولتها

نمودار صادرات در دولتها

چندتا نمودار هم در خصوص فرار مغزها گذاشتم

نظر

• شروع مجدد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 929

همانطور که پزشکیان پیشبینی کرده بود هم زاکانی و هم قاضی زاده انصراف دادند در حالیکه از ابتدا تاکید داشتند که جدی هستند و تا آخر کار باقی می مانند! لابد جلیلی هم چند ساعت دیگه سنگر رو واگذار میکنه. اینجوری دیگه دور دومی در کار نخواهد بود...
        آنکه نامخت از گذشت روزگار
        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو جدید
          • Jan 2022
          • 1647

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          موافقم مگنوس....

اما از اون لحاظ ....

.................

۲۰ گرم طلایی که زاکانی قول داده بود پرید ...

جت اسکی قاضی‌زاده هم پرید ...!

مونده ۲۰۰ متر زمین قالیباف و جبران عقب ماندگی صد ساله در مدت کوتاه جلیلی!

یعنی پوپولیسم هنوز خریدار داره؟!

ساخت ۴ میلیون مسکن رئیسی هم داشتیم ...

.آوردن پول نفت روی سفره های احمدی نژاد هم داشتیم ...

یه زمانی می گفتند پول اتوبوس و آب و برق رایگان!

مقصر دولت ها بودند ؟

یا مردم ؟

من هم از همین مردم هستم...

فورا کیوان ها میان و میگن بهرام به مردم ایران توهین کردی !!

سال ۵۷ من به وعده ها گوش دادم و حکومت زدم ؟.

خب همین مردم بودند ....

از کره ی ماه اومدن ؟ اون مردم ؟!!

مردم سال ۱۳۸۴ به جای دکتر مصطفی معین، رای دادند به احمدی نژاد ...

اینجا مردم اشتباه بزرگی کردند ....

تاوان اشتباه را هم دادند ....

تاوانی بسیار سنگین...

کره ماه شما تصویر آیت الله دیدین ؟

من ندیدم .....

اما مردم دیدند ....

همین مردم ....
          بهرام عزیز...بسیاری از آدمهای طبقه متوسط...متعلق به طبقه الیت جامعه هستند...همانها که پدرومادر تویه منزل طبقه ششم آپارتمان60متری...زندگی می کنند...تمام دغدغه زندگیشون قبولی بچه هاشون توکنکوره....ادمهای عمدتا باسواد...بادرآمد بسیارکم...وفکری که اگرچه بازهست..امادرگیر روزمرگیشون هستند....ازنظرمن اینها الیت هستند...نه طبقه کاسب...نه طبقه ثروتمند...نه طبقه کارگر...ونه طبقه کشاورز...(دوطبقه آخر...کشاورزان در روستاها باخانه های بزرگ ودلباز..باخیال راحت...فقط به فکر بهبودمحصول...بیسوادوبادغدغه خمس وذکات...به دنبال کلاه گذاری سراین وآن...وکارگرهاهم...شبانه روز مشغول بیگاری...وبدون فرصت فکرکردن)....
          پس الیت...آنقدرهاهم که فکر میکنیم...دراکثریت نیست...هم اقلیتندوهم بدون سرمایه...

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو جدید
            • Jan 2022
            • 1647

قبلا میگفتند مرده وحرفش...بی حیاجلوی مردم گفت می مونم که....
            آقاتواین حکومت دنبال مردنباشید...

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1800

قشر خاکستری محترم

اگر میخواهد مهاجرت کنید رای ندهید
              اگر حقوق ثابت بالایی میگیرد و از حقوق دریافتی راضی هستید رای ندهید
              اگر از شرایط فعلی راضی هستید رای ندهید

ولی اگر مشمول موارد بالا نیستید رای ندادن یک خودزنی مرگبارتر از ۳ سال گذشته دوره رئیسی هست ، روی کار آمدن تفکرات دانشگاه امام صادق یعنی تکرار ریزش های مرگبار بورس ، یعنی فیلتر شدن بیشتر اینترنت ، یعنی تحریم های بیشتر و افزایش بیشتر قیمت دلار ، یعنی کوچک شدن سفره مردم ، یعنی از بین رفتن تمام آرزوها و رویا های نسل جوان

عقل سلیم می‌گوید برای اینکه شرایط از این بدتر نشود باید در انتخابات شرکت کنیم
              از همین روزنه های کوچک دنبال فرصتی برای نفس کشیدن باشیم ?

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                همانطور که پزشکیان پیشبینی کرده بود هم زاکانی و هم قاضی زاده انصراف دادند در حالیکه از ابتدا تاکید داشتند که جدی هستند و تا آخر کار باقی می مانند! لابد جلیلی هم چند ساعت دیگه سنگر رو واگذار میکنه. اینجوری دیگه دور دومی در کار نخواهد بود...
                خیر. جلیلی کنار نمی رود. با تمام نظرسنجی ها مجموع رای جلیلی و قالیباف از پزشکیان بیشتر است و در این حالت قطعا به دور دوم می رویم و در دور دوم هم دوگانه پزشکیان - جلیلی یا پزشکیان-قالیباف داریم که باز هم احتمال باخت پزشکیان بالاتر است. مگر اینکه مشارکت به بالای 55 درصد و حدود 60 درصد برسد. متاسفانه تحریمیها بزرگترین پاس گل را به جلیلی و قالیباف می دهند.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو جدید
                  • Jan 2022
                  • 1647

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                  خیر. جلیلی کنار نمی رود. با تمام نظرسنجی ها مجموع رای جلیلی و قالیباف از پزشکیان بیشتر است و در این حالت قطعا به دور دوم می رویم و در دور دوم هم دوگانه پزشکیان - جلیلی یا پزشکیان-قالیباف داریم که باز هم احتمال باخت پزشکیان بالاتر است. مگر اینکه مشارکت به بالای 55 درصد و حدود 60 درصد برسد. متاسفانه تحریمیها بزرگترین پاس گل را به جلیلی و قالیباف می دهند.
                  ببخشین...من درست متوجه نشدم...اگه باهم اتحاد کنند...میره دور دوم...اگه نکنن هم که میره دور دوم...چه فرقی میکنه؟

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 929

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                    شما حتما مطالب دوستانی که قائل به تحریم هستن رو دنبال میکنید. فکر میکنم این دوستان قلبا خوشحالتر میشن اگر کسی مثل جلیلی و قالیباف روی کار بیان. همانطور که انجمن حجتیه اعتقاد داشت هر چه فساد بیشتر بشه زمینه ظهور امام زمان فراهم تر میشه!
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو جدید
                      • Jan 2022
                      • 1647

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                      شما حتما مطالب دوستانی که قائل به تحریم هستن رو دنبال میکنید. فکر میکنم این دوستان قلبا خوشحالتر میشن اگر کسی مثل جلیلی و قالیباف روی کار بیان. همانطور که انجمن حجتیه اعتقاد داشت هر چه فساد بیشتر بشه زمینه ظهور امام زمان فراهم تر میشه!
                      ببخشین...بی اجازه واردبحثتون شدم...به شخصه بله...چنین عقیده ای دارم...نگرانی ازین دارم که 4سال دیگه...جناح حکومت ...پسرفت مملکت رو گردن اصلاح طلب وپزشکیان وغیره بندازه...دوباره چرخه قبل تکرار بشه....باید مثل زاکانی دربیحیایی ...بیان واعتراف کنند که مادروغ میگیم...بایدهمه به دروغ پی ببرند نه گروهی که همیشه میفهمند...باید این تفرقه ای که همین امروز بین جلیلی وقالیباف افتاده....گسترش پیداکنه...دوقطبی بایدبین خودشون باشه...نه بین ما واونها....

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1839

ببخشین...بی اجازه واردبحثتون شدم...به شخصه بله...چنین عقیده ای دارم...نگرانی ازین دارم که 4سال دیگه...جناح حکومت ...پسرفت مملکت رو گردن اصلاح طلب وپزشکیان وغیره بندازه...دوباره چرخه قبل تکرار بشه....باید مثل زاکانی دربیحیایی ...بیان واعتراف کنند که مادروغ میگیم...بایدهمه به دروغ پی ببرند نه گروهی که همیشه میفهمند...باید این تفرقه ای که همین امروز بین جلیلی وقالیباف افتاده....گسترش پیداکنه...دوقطبی بایدبین خودشون باشه...نه بین ما واونها....
                        فرض میکنیم این آرزوی شما محقق شد
                        البته بنظر من همین الان این اتفاق افتاده و مردم واقفند(با توجه به گاف پور محمدی در مناظره سوم که گفت از شواهد پیداست مشارکت این دوره هم پایین است!)
                        بعدش چی؟
                        چند سال طول میکشه؟
                        چقدر ویرانی ها افزوده میشه؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3166

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                          فرض میکنیم این آرزوی شما محقق شد
                          البته بنظر من همین الان این اتفاق افتاده و مردم واقفند(با توجه به گاف پور محمدی در مناظره سوم که گفت از شواهد پیداست مشارکت این دوره هم پایین است!)
                          بعدش چی؟
                          چند سال طول میکشه؟
                          چقدر ویرانی ها افزوده میشه؟
                          اینقدر این مسیر رو ادامه میدیم تا تمام مردم به اتحاد برسن.
                          همون اتحادی که سال 88 موسوی بهش خیانت کرد.
                          اون روز دیر نیست خیلی نزدیکه.
                          قطعا روسیاهی به ذغال خواهد ماند.

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 929

مگنوس ،درسته تحریمی هستی ولی تحریمی معتدلی هستی میشه بدون جنگ و دعوا باهات حرف زد. امثال جلیل و قالی سر قدرت هم خودشون رو میدرند و میخورند و هم مردم رو از اینی که الان هستند به مراتب مفلوکتر می کنند. مردم هر چه فقیرتر و مفلوکتر بشن ، سلطه پذیرتر میشن عزت نفسشون پایین تر میاد. اگر الان هنوز طبقه متوسط لاغری وجود داره در دوران اینها میشه حدس زد ، دیگر طبقه متوسطی وجود نخواهد داشت. چنین مردمی از گرسنگی و بدبختی قیام هم بکنن فقط ویرانه ای از خودشون بجا میزان . قالیباف ها و جلیلی ها به گسترش آگاهی جامعه کمک نمیکنند فقط عقب ماندگی اقتصادی و فرهنگی رو تشدید می کنند.
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5108

آخرین کلامم را مینویسم و بدرود

در کامنتهای کانال سپاه دیدم یکی از عرزشی ها اقرار میکرد که در انتخاباتی که مردم تحریمش کرده بودند خانوادگی رفتند رای دادند! آنهم به رئیسی ! حالا این موجود به همراه همان خانواده این سری قصد رای دادن به قالیباف و در صورت انصراف او ، رای به پزشکیان را دارند!! احتیاج به فهمیدن ندارد ، یعنی از نظر کسانی که به رئیسی رای داده اند قالیباف و پزشکیان ادامه دهنده های راه هم او هستند ، حالا تو بشین برای ما بالای منبر از تفاوتها بگو !

اما حرف اصلی من ، روی صحبت من با کسانی هست که ادعا میکنند دفعه قبل انتخابات نمایشی را تحریم کردند و الان پشیمان هستند چون باعث شد رییسی بشود رییس جمهور یا پلشتهای دیگری وارد مجلس بشوند.

اولا باور نمیکنم شمایی که چنین ادعایی داری اصلا رای نداده باشی ، این حرفها را میزنی تا آنکسی که واقعا اینکار را کرده تحت تاثیر قرار بدهی و از نتیجه رای ندادن بترسانی چون باورم این هست که مزد میگیری تا اینکار را انجا بدهی ، اما خوشبینانه می خواهم باور کنم تو راست می گویی! در اینصورت دوست عزیز من متاسفانه تو آدم اشتباهی و بی هدفی هستی!

یعنی نمیدانستی وقتی همه انتخابات نمایشی را تحریم کنیم بدترینشان انتخاب میشود؟ ما میدانستیم ، خوب هم میدانستیم .
                              نمیدانستیم بیسواد ترین و ناکارآمد ترینها پشت میزهای اجرایی مینشینند ؟ همه اینرا خوب میدانستیم.

ما همه با آگاهی و علم به این موضوعات مسیر به این رژیم پشت کردیم چون هیچ حکومتی بدون مردمش وجود نخواهد داشت،
                              هیچ نظامی نمیتواند بدون مردمی که میخواهد به بردگی بگیرد زنده بماند، او به این بردگان توسری خود احتیاج دارد برایش کار کنند، بیل بزنند ، تولید کنند ، زایش کنند ، بدهی ایجاد کنند ، مالیات بدهند ، و البته در نمایشهای انتخابات و راهپیمایی ها و مناسک مذهبی خاص رژیم نقش بازی کنند و ساندیس و چلو جوجه خود را تحویل بگیرند.

ما میدانستیم عدم ورود ما به نمایش انتخابات یعنی روزهای سخت تر پیش رو ،
                              یعنی عقده گشایی بیشتر حکومت ،
                              میدانستیم این یعنی ارسال پیام به حکومت که ما هستیم و زیر بار حرف زور نمی رویم ،
                              و میدانستیم که قطعا آنها خوششان نخواهد آمد و بیشتر نعره میزنند و محکمتر میزنند،
                              اما اینرا میدانستیم که این به سقوطش سرعت میدهد و سختی راه را به جان خریدیم ،

حالا به اعتراف خود شما حکومت به سرعت به نقطه ای رسیده که برای بقای خود شدیدا احساس خطر میکند و دست به دامن انواع بازی ها از جمله مساله قدیمی بد و بدتر و اصلاح طلبی و همان مزخرفات همیشگی شده ، آخر ورق دیگری در دست ندارد این مفلوک رو به موت که با آن بازی کند، چشم انتظار مشتی ساده و بدون حافظه و بی هدف است که بیایند با او ورق بازی کنند تا دوباره سرشان کلاه گشادتری بگذارد!

عده ای میگویند حکومت به مشروعیت نیازی ندارد ، کسی اینرا گفت بزنید توی دهنش اگر مزدوران حکومتی نباشد احمقی است که دهانش را بی دلیل باز میکند!

اینقدر فراموش کار هستید؟
                              پعد از اعتراضات پارسال چرا و به چه دلیل همین حکومت میلیاردها هزینه برای ارسال تماشاگر نماهای طرفدار رژیم به جام فوتبال بیرون مرزها کرد؟
                              برای چه امکانات خاض برای سلبریتی نماهای خارجی که به ایران بیاییند و از رضایت مردم ایران از حکومتشان محتوا بسازند در نظر گرفت ؟
                              برای چه آنقدر برای این سیستم حفظ ظاهر و عادی سازی زندگی و مردمی که عادی در بازار شب عید خرید میکنند و خوشحال هستند مهم است؟

همه ما میدانیم آنها دروغ میگویند، خودشان هم مدانند که دروغ میگویند پس برای چه به اینهمه دروغ و نمایش نیاز دارند ؟!
                              همینقدر حافظه کوتاه مدتتان داغان هست؟

اصلا نفهمیدید برای چه رئیسی به سرعت نور حذف شد!!
                              نفهمیدید قهر شما با حکومت و در نتیجه رای آوردن امثال رئیسی به وسیله آن اقلیت ضد ایران و ایرانی چقدر سریع همین حکومت را به مرز ورشکستگی و انحطاط رساند ؟

بله همه ما آسیب و سختی دیدیدم ولی میدانستیم چنین روزهایی خواهد آمد و هدفمان جلوتر از این حرفها بود ولی نفهمیدید این حکومت بود که آسیب خیلی خیلی سنگین تری از ناحیه همین قهر ما و انتخاب رییسی ها دید که اجازه نداد حتی دوره اش را تمام کند؟!

حالا اگر تو میگویی نمیدانستی اینقدر به تو سخت میگذرد و میخواهی وسط راهی که به آن اصلا فکر نکرده بودی بازگردی پس برگرد برو ولی برای ما موعظه نکن و فیگور آدم فهمیده را در نیاور چون داری اثبات میکنی نفهمیده آمدی و نفهمیده هم میروی ...
                              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/06/27, 16:23.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو جدید
                                • Jan 2022
                                • 1647

نه داداش...این اسمهای اصولگراواصلاح طلب وسلطنت طلب وتحریمی...فقط دهن پرکنه...به شخصه فقط نظرم رومیگم...خوشبختانه نه بازوی اجرایی هستم نه قضایی ونه مقننه....یعنی هیچکاره عالم....
                                نگرانی همه طرفها هم برام محترمه.....اما بعد...
                                تجربه تاریخی خوبی از انتخابات (های)گذشته ازسال57به این طرف وجودنداره....
                                یه انتخابات بسیار آزاد بامشارکت بالاهم که اخیرااثرات جبران ناپذیری داشته روبراتون مثال بزنم...انتخاب مردم غزه ....که اگر مردم روز انتخابات خوابیده بودندوبه امیدروزهای بهتررای نداده بودندوبه ندای رهبری لبیک نگفته بودند...درسته که هنوزتحت ستم بودند....اما این شدت از ویرانی وکشتار شبانه رو توی خواب هم نمیدیدند...

نظر

در حال کار...
                                X