انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    نمیدونم...بعدازمناظره اول پزشکیان...یه کم..برای رای دادن وسوسه شدم(خیلی کم)...ولی احساس کردم...مهساونیکا ازیه جایی دارن نگام میکنن...
    بیا رای بده بزار هوا کمی خنک بشه
    ترافیک محو بشه
    بزار بارون نم نم بزنه
    بوی دریا بیاد

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• delta
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 110

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      بععععلههه میشه چرا نمیشه . همه را به کیش نپندارید . هستند معدودی که اولویت هاشون بسی بالاتر از مبلغ خوابونده در کازینوی فوق اسلامی است که حالا با جلیلی یا غیره چقدر بالا پائین بشه
      البته من معترف هستم درصد افرادی که فقط منافع شخصی و بعضا کف حداقلی در حد حقارت و برای فقط زیستن و نه برای ازاده زیستن دارند ، این قشر شوبختانه درصدشون در حال حاضر بالاتر است ولی با همه این اوصاف دیدی که درصد بسیار بالای جامعه چند روز قبل همراه جناب عالی و همفکرانتان نشد

پست جناب علیرضا را دیدی ؟ گفت بخشی از سبد تا خرتناق در ضررم ولی تن نمیده
      ما از این کیش هم داریم باید نیک بنگری برادر جان ولی صد حیف که از این کیش کم داریم که پا بگذاره روی تا نوک بینی دیدن و اولویت ازاده زیستن را سرلوحه کند . شخصا از این تیپ ادمها خوشم میاد نه فقط برای مسائل سیاسی بلکه کلیت مرام و منش و زندگی . از دو دوزه بازی و منافع شخصی متنفرم

خب بگذریم ...

اینی که گفتید من یکیش هستم
      البته 40 درصد سهم هستم و رای هم نداده و نخواهم داد
      حالا به چی قسم میخورید و چطور ثابت میکنید ؟
      دوست عزیز،پست این هموطنم رو دیدم خواستم پاسخ بدم دیدم شاید باورش برای ایشان سخت باشه،ولی نوشته شما رو دیدم در تایید مطلب شما و جواب این دوست،بنده ۱۰۰درصد فول سهم هستم و کاملا بیخیال این قسمت از سرمایه زندگیم شدم و حاضر نیستم بخاطر یه سود کوتاه مدت آینده فرزندانم را نابودتر کنم،ایمان راسخ دارم تنها راه نابودی یا اصلاح اساسی این حکومت گاندی وار مبارزه کردن هست و تنها راه فعلی ما تحریم سیرک انتخابات هست،وقتی چند دوره انتخابات با ۸۰درصد عدم مشارکت برگزار بشه انتهای این مسیر یا نابودی حکومت هست (همانند شوروی)یا تغییرات و اصلاحات اساسی،شرکت در این انتخابات و حتی برد پزشکیان فقط مسکنی هست برای بیمار سرطانی،،،در سن ۵۰سالگی به خودم تنها فکر نمیکنم و آینده فرزندانم از هر چی برام مهمتره،اینده فرزندانم در این خاک منوط به حکومتی ملی گرا هست و متاسفانه اگر امکان پذیر نباشد آموزش به فرزندانم و هدایت آنها برای مهاجرت

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

هیچ کسی حق نداره بهت بگه باید رای بدی یا رای ندی
        هیچ کسی حق نداره بهت بگه به کی باید رای بدی
        هرکاری وجدانت میگه و دلت میخواد انجام بده

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو جدید
          • Jan 2022
          • 1647

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          بیا رای بده بزار هوا کمی خنک بشه
          ترافیک محو بشه
          بزار بارون نم نم بزنه
          بوی دریا بیاد
          حالاشماهم ساده لوحی مارو مرتب به رومون بیار...
          شوخی بود...مرسی ...

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1118

مناظره دیشب خیلی از رای دهندگان را مایوس کرد و احتمالآ از درصد رای دهندگان به نسبت دوره قبلی کاسته خواهد شد یک طرف یک آدم خشک مقدس و غیر انعطاف پذیر و طرف مقابل پیر با لب و لوچه آویزون که خیلی وقته از سن بازنشستگیش گذشته! خوب برای یک آدم عادی مثل خودم هم پذیرشش بسیار سخته که بخوام یکی را از بین دو انتخاب کنم وقتی میبینم و برام کاملآ مشهوده که هر دو ضعفهای زیادی دارند و در حد و اندازه رئیس جمهور شدن نیستند حتی جربزه احمدی نژاد هم تو وجودشان نیست به چی اینها دل خوش کنیم!!! حتی بهرام هم وقتی مناظره دیشب را دید به نظر میاد کاملآ مایوس شد و بی خیال تبلیغات برای نامزد انتخاباتی خود شد! و به احتمال زیاد به جمع 60 درصدی که رای ندادند پیوست
            آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2024/07/03, 11:35.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3810

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
              مگه میشه باور کرد که سهامدار بود رای نداد
              رای ندادن = رای به جلیلی

یعنی اونایی که رای نمی دهند یا به جلیلی رای می دهند قسم میخورم 1 دونه سهم ندارند
              تارگت جان !!اینم ازون حرفا بود ها !!طرف تا یه صحبتی در مورد سهمی می کنه ..میگن میخوای سهمو خراب کنی خودت بخری ..یا خودت داری میخوای چاقش کنی ..یا نقدی و فلان و فلان ..
              من رای نمیدم !!یعنی هرچقدر دنبال کردم بحث ها رو تا بتونم دلیلی پیدا کنم برا رای دادن ...پیدا نکردم ...تا دیروزم اگر احیانا به اطرافیان گفتم برید به پزشکیان رای بدید ..از امروز به بعد نمی گم ..
              ضمنا ..همین الانش هم با وجود اینکه بخش اعظم سبد رو قبلا تبدیل کردم‌..بازم‌ به اندازه قیمت یه ماشین صفر ایرانی ..ارزش روز سبدم هست ..به امید اومدن این و اون نگه نداشتم ..کلی هم تو ضرر هست ولی اگه قراره تنها دلیلم برا رای دادن و اومدن جلیلی یا پزشکیان رشد ارزش سبدم باشه ..میخوام صد سال سیاه نباشه ...

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

این بازار اصلاح خودشو کرده ! هم از نظر زمانی هم از نظر قیمتی !

انواع و اقسام ریسکها در این ماههای اخیر تحمل کرده !

با انواع ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک مواجه شده !

پارامترهای بنیادی و تکنیکال و نمودارهای مقایسه ای و .... همه و همه بیشتر به نفع این بازار هست !

فقط مشکل اصلی این بازار رفتار بازیگرانش هست !

همین الانم بازیگرانش در بدترین موضعگیری قرار دارن و میگن فلانی بیاد میره بالا، بهمانی بیاد میریزه !!

تنها بازاری تو کشور که همچین تفکری به بازیگرانش حاکمه همینه !

در هیچ بازار موازی اینجور نسبت به اون بازار نگاه نمیشه ! ولی در سهام اینطور هست !

و آقایون هم اینو خوب میدونن ! و هر دو طرف از این بازار بهره برداری خودشون میکنن !

هنوز سهامدار به جایی و حدی نرسیده که محکم بگه هرکس رای بیاره باید این بازار بهتر بشه و رشد کنه !

حالا چه اون فرد از نظر سیاسی مطلوبش باشه چه نباشه !

ایجاد نگاه صفر و یکی و دوقطبی حربه سیاست مداران و حاکمان برای بازی دادن افکار عمومی هست !

ملتها هر زمان به جای این نگاه صفر و یکی به مطالبه گری برسن میتونن یقه حاکمان بگیرن !

حامی یک نامزد ریاست جمهوری یا جریان سیاسی وقتی هنوز نمیتونه حق خودش رو از اون نامزد یا حزب سیاسی مطالبه کنه !

رای اوردن یا نیاوردن اون نامزد یا اون حزب هیچ فرقی براش نخواهدکرد !

برای همینه اغلب بعد از رای دادن حزبی پشیمون میشن و رفتار سینوسی شکل میگیره و حاکمان هم براحتی سوار همین موج میشن !

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 684

نظر

• مرشد
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 684

بهزاد نبوی: کسانی که انتخابات را تحریم می کنند در واقع به رقبای پزشکیان رای می دهند
                    بهزادنبوی از ضرورت مشارکت در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری گفته است.
                    من پزشکیان را بد نمی‌دانم که انتخاب او را بین بد و بدتر بدانم. دوما، حتی اگر قرار باشد در موقعیتی خاص، قرار باشد بین بد و بدتر، انتخاب کنیم، انتخاب بد را روش عاقلانه‌ای می‌دانم. تصور کنید در جاده‌ای کوهستانی رانندگی می‌کنید، یک سمت شما کوه باشد ویک طرف هم دره. وقتی فرمان از دست برود و نزدیک سقوط به دره باشد، چرخاندن فرمان به سمت کوه و توقف خودرو، رفتاری عاقلانه است. ضمن اینکه پزشکیان انتخاب بین بد و بدتر نیست. حتی اگر این گونه بود، رفتار عاقلانه‌ای بود. زمانی هست که برخی دنبال براندازی باشند، در آن صورت می‌گویند بگذارید خرابی آنقدر زیاد شود که اوضاع درست شود! افرادی که فکر نمی‌کنند همه مشکلات کشور با تندروی حل می‌شود باید رای بدهند. پیشنهاد من رای به پزشکیان است که نامزدی معتدلی است و هیچ وعده و قول عجیب و غریبی هم نداده است. ان‌شاءالله هم تصمیماتش به نفع کشور خواهد بود. به خاطر ایران از مردم می‌خواهم که رای بدهند.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5108

دوستان باورشون نشده انگار که حکومت از فرمول ضریب 3 در چند سال متوالی در انتخابات برای پوشش نامشروعیت خودش استفاده کرده ؟! /:.hmmsmiley.:/

به کررات میبینم هی میگید 60 درصد !

نسبت 60 به 40 یک نسبت روانی در سیستم های توتالیتر رو به سقوط است که هر دو طرف را راضی و ساکت و ماندگاری سیستم را تقویت میکند ، در سیستمی که اکثریت بالایی خواهان نابودی اش هستند با 60 درصد به رضایت درونی مخالفت خود میرسند ولی در عین حال خود را کافی برای حذف سیستمی که 40 درصد طرفدار دارد نمیبینند و در طرف مقابل هم اقلیت ناچیز از ضغف شدید خود در برابر اکثریتی غالب آگاه نمیشوند و همچنان خود را به دلیل اتصال به حکومت با 40 درصد آرا قدرتمند فرض میکنند.

ریاضی علمه و دروغ نمیگه ، اما حکومت قطعا و حتما دروغ میگه ، دروغ رکن اساسی و اصل پیوسته ماندگاریش هست.

ریاضی را هم اگر نداشتیم مشاهدات در کنار تجربه ما را به عددی بین 13 تا حداکثر خوشبینانه 25 درصد رای دهنده میرساند ، یعنی 75 تا 87 درصد تحریمی

اما شما چرا وقتی دروغ را میشناسید از همان دروغ در کلامتان استفاده میکنید؟

خب مشخص بود و هست که حکومت و تمام عوامل و مزدورانش از این اعداد تایید شده در لابلای صحبتهایشان آنقدر خواهند گفت که عادی شود ولی شمایی که خودت میدانی چه خبر بوده چرا ؟!

آنقدر خودتان تکرارش میکنید که ملکه ذهن هم خودتان هم دیگران میشود و این روش پیروزی گمراهی بر حقیقت توسط سیستم است.
                      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/07/03, 12:09.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                        گرده های مردم زمانی خم شد !

کمر مردم زمانی شکست !

که امثال همین عباس عبدی و معصومه ابتکار از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند !!

هنوز عده زیادی از حامیان اصلاح طلبان نمیدانند از کجا دارند میخورند ! و این بلاها چرا سر کشور میاید !!

بعد از 45 سال هنوز عده ای برای حل مشکلاتشان میروند به کسانیکه از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند رای میدهند !!!!

نظر

• Dexterous
                          ستاره‌دار(35)
                          • May 2012
                          • 706

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                          حتی بهرام هم وقتی مناظره دیشب را دید به نظر میاد کاملآ مایوس شد و بی خیال تبلیغات برای نامزد انتخاباتی خود شد!

نه خیر جانم
                          یخده سامانه ساتنا مشکل داره
                          پولا با تاخیر میشینه به حساب
                          منتظره بشینه شروع کنه دوباره
                          Dexter is to kill killers
                          DEXTEROUS too
                          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2587

شأن و منزلت مردم ایران را نمیتوان با یک وعده غذا، خریداری کرد. /:.sadsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2024/07/03, 13:21.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4213

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              این بازار اصلاح خودشو کرده ! هم از نظر زمانی هم از نظر قیمتی !

انواع و اقسام ریسکها در این ماههای اخیر تحمل کرده !

با انواع ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک مواجه شده !

پارامترهای بنیادی و تکنیکال و نمودارهای مقایسه ای و .... همه و همه بیشتر به نفع این بازار هست !

فقط مشکل اصلی این بازار رفتار بازیگرانش هست !

همین الانم بازیگرانش در بدترین موضعگیری قرار دارن و میگن فلانی بیاد میره بالا، بهمانی بیاد میریزه !!

برای همینه اغلب بعد از رای دادن حزبی پشیمون میشن و رفتار سینوسی شکل میگیره و حاکمان هم براحتی سوار همین موج میشن !
                              موافقم
                              قبلا هم گفتم این بازار مکاره دیگه شیره جانش گرفته شده ، دیگه هر کی بیاد میخواد چکارش کنه ؟
                              یه جوری میگن فلانی بیاد برا بورس بد است گویا دولت قبلی ماشالاش باشه لیبرال و مدافع بورس بوده /:.negaran.:/
                              3 سال است با دولتی ضد بورس طرف بودیم و با تمام وجود لمسش کردیم . البته همینم در 6 ماه از ابان 401 تا اردیبهشت 402 زد زیرش و بعد خالی کرد و دوباره پکوند . اگر نیک بنگری همون قبلی هم یه حرکتی زد با رشد دلار . همش هم دولت نیست . استراتژی خودمون هم مهم است

یاد ایام قدیم افتادم میگفتن ناطق نوری بیاد پیاده روها را جدا میکنه بر اساس جنسیت ، ای وای بریم به فلانی رای بدیم
                              خب زمان دانشجوئی هم بود و رفتیم به خاتمی رای هم دادیم و بار دوم هم به قول خودش تکرار کردیم ( ت تکرار را با فتحه بخوانید )

و وقتی دوزاری افتاد که خیر خبری جائی نیست دیگه غلاف کردیم
                              برای احمدی نزاد هم میگفتن کلاس های دانشگاه را دیوار میکشه و حالا هم یه لولو از یکی دیگه ساختند برای قسمت هشتم از سری فیلم های هالیوودی که با شماره 1 تا 10 فیلمی را اینقدر میسازند تا دیگه خریدار نداشته باشه

البته اینو بگم حالا یکی باز نیاد بگه تفاوت در این دو نفر وجود داره چرا انکار میکنی
                              منم میگم تفاوت هست ولی موضوع اینه وقتی مزاج و علاقه و خواسته من فلان غذا نیست شما میخوای یکم افزودنی طعم دار بهش بزنی و به خورد من بدی ؟ من این غذا را نمیخوام . با ذائقه من جور نیست

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 690

درود. فقط حجت الاسلام دکتر شلیلی ولی چرا پیشونیش گندیده

نظر

در حال کار...
                                X