انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
Collapse
X
-
پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postهر کسی سهامدار است برای منافع خودش و جامعه بزرگ سهامداری و اشتغال بیشتر نسل آینده و عدم مهاجرت جوانان این سرزمین فردا به پزشکیان رای دهد
پزشکیان رای بیاره...کدوم دولت صبح شنبه...صف خرید درست میکنه به نظرشما؟؟؟؟
نظر
-
-
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postبنده که رای میدم به پزشکی و امیدوارم با تفاوت رای خوب برنده بشه. بورس هم از آنجا که در یک روند نزولی طولانی مدت به جایی رسیده که حمایتش هست منتظر تلنگر برای یک جهش هست. بخاطر بورس نیست که پزشکی رو ترجیح میدم ولی انتخاب احتمالی او همون تلنگری هست که بورس نیاز داره. از برخی ها میشنوم که میگن ما که رای نمیدیم ولی اگر فلانی بشه خیلی خوبه یا دوست داریم فلانی بشه! اینها انگار یک قولی به خودشون دادن که نمیخوان خلاف اون عمل کنن یا کسر شان میدونن تو رای گیری شرکت کنن. امیدوارم مردد ها بتونن بر تردید غلبه کنن و بخاطر کمک به خودشون و نجات کشور از خطری قریب الوقوع در این انتخابات حضور پیدا کنن.
من رای نمیدهم .. به همان دلایلی که تا الان ۱۰۰ بار بیان شده .. و معتقدم عدم مشارکت در هفتهی گذشته بهترین اتفاق ممکن بود .. ولی در عین حال بین گزینههای موجود پزشکیان رو بیشتر میپسندیدم
الان کجای این مطلب .. فهمش برای شما مشکله؟!!
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postدقیقا درست فرمودید اتفاق مثبت در بورس یعنی مشارکت در افزایش سرمایه کارخانه ها برای ایجاد خطوط جدید تولید یعنی اشتغال بیشتر...
متاسفانه عده ایی چشم گوش بسته شده اند سخنگو و غلام حلقه به گوش شبکه اینترنشنال که میگه بشکنید آتش بزنید بکشید و کشته شوید
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Post
ماهمه دردنیابرادریم ولی یکی هابیل می شودویکی قابیل!
یکی ره بندگی خالق رامی رود ویکی ره بندگی ابلیس!
آیابودن تریاک دربازارحرام است!؟
اگرحرام است چرامی گویند کشدزهرآنجاکه تریاک نیست!
اگرحرام است چرامی گویندتریاک سیستم دفاعی بدن راده برابرقوی می کند!
می گویندنمک(نمک صنعتی) فشارخون ودیابت می آوردپس چرابه خوردما می دهند!
می گویند نمک(نمک طبیعی) فشارخون ودیابت رامتعادل می کندپس چراآنراممنوع می کند ومی گویند غیر بهداشتی است!
ما بیزایم ازهرچه انسان دغل کاروحریص و خودخواه وتمامیت خواه هستیم !
چه غربی وچه شرقی!
نظر
-
در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Postبه نظرم این امیدواری شما چیزی در حد محاله .. استعفا؟!!
استعفا خیلی آدم بزرگتر و قدرتری رو میطلبه!
خوب من برداشتم از شخصیت پزشکیان اینه
بهر حال همزبانم هست و دقیقا فرهنگ و افار و بافت جمعیتی رو میشناسم
دهها ما به ازای در جهان واقعی ، مثل پزشکیان رو در زادگاه پدر و مادرم دیدم
یکی ش عموی بزرگ خودم (البته در مقیاس خیلی کوچک محله پدرم در اردبیل )، علی دایی ،کریم باقری و...
دیدم اینا در موارد مشابه چطوری رفتار میکنند
اون طرف (در صفحه همه چی )هم گفتم اینا تجربه است هیچ دانشگاهی درس نمیدن .صادق باشم اگه شما بگی دلیل علمی بیار ،احتمال زیاد نتونم
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبیخبر جان خبر بده به ما
پس طبق پیش بینی شما در هر صورت هر کی رای بیاره شنبه بورس منفی هست؟
ولی به نظرم هر کی رای بیاره .. بورس در سال جاری یک رشد نسبی در پیش خواهد داشتآخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2024/07/04, 14:26.
نظر
-
من هم اعتبارمو دیروز صاف کردم و با اصل پولم رفتم ب انتخابات
بازار چ پزشکیان چ جلیلی رای بیاره ی هیجان فقط چند روزه داره . بعدش با گذشت زمان و انجام کارهایی ک عملیاتی بشه در روند بازار تغییر ایجاد میکنه
نظر
-
در اصل توسط afshinamin پست شده است View Postخوب من برداشتم از شخصیت پزشکیان اینه
یکی ش عموی بزرگ خودم (البته در مقیاس خیلی کوچک محله پدرم در اردبیل )، علی دایی ،کریم باقری و...
اون طرف (در صفحه همه چی )هم گفتم اینا تجربه است هیچ دانشگاهی درس نمیدن .صادق باشم اگه شما بگی دلیل علمی بیار ،احتمال زیاد نتونم
نظر
-
در اصل توسط شاهان پست شده است View Postبازار درسته با پزشکیان در کوتاه مدت 20 درصد بازدهی داره
ولی با وجود جلیلی هم ده درصد ریزش میکنه و جمع میشه .
اینطور هم نیست ک بازار ریزش زیادی کنه . چون دولت بعد داره بازار رو کف تحویل میگیره ن در سقف
همین الان پر بر ای سهام ها 4 هست .
برخی جاها دیدم مثل شما گفتن جلیلی بیاد از بورس کلا خارج میشم . باید بگم ک اینطور هم ک میگید نیست و بازار در دوره جلیلی هم رشد خواهد کرد . بعد از گذر اون هیجان فروش
به نظرشما اگه بورس کالا منحل بشه و دلالان وابسته به جلیلی ، محصولات فملی و فولاد و سیمانی ها رو به صورت دستوری یک سوم یا یک چهارم یا ...از قیمت فعلی، بصورت دستوری بخرند ، بورس 10 درصد خواهد ریخت !!!
نظر
-
در اصل توسط afshinamin پست شده است View Postخوب من برداشتم از شخصیت پزشکیان اینه
گمونم برای اولین باره که تواین چندسال باهم اختلاف نظر داریم...
درهرصورت انشاالله هرچی خیره برای ایران وملتش پیش بیاد...
دروطن پرستی شما شکی نیست...
نظر
نظر