ریسکهای سیستماتیک بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • )(شاخص کل جعل علی)
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 2057

پاسخ : ریسکهای سیستماتیک بازار

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
    یه عده میگن شاخص2/5 شده
    خودرو 50 درصد رشد کرده
    خودرو 70 درصد منفی بود عمو تازه شده سر به سر سال 99 حسن لعنت
    بقیه سهام هم همچنان 70 درصد منفی است مثال ابین مثال خبنیان مثال واذر ساختمانی ثالوند 60 درصد افتش جبران کرده
    اینا خوشحالی داره
    یه عده تو جو بازار راه افتادن رشد رشد میکنند
    چه رشدی
    رب گوجه سال99 هزار تومن بوده
    الان 80 هزار تومنه
    این رشده
    ثشاهد از ۸ تومن ریخت تا ۶۰۰ تومن
    بعد از چهار سال تا سه تومن رفت ریزش کرد شده هزار تومن
    جوگیر نشید
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 2057

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
      ثشاهد از ۸ تومن ریخت تا ۶۰۰ تومن
      بعد از چهار سال تا سه تومن رفت ریزش کرد شده هزار تومن
      جوگیر نشید
      بورسیا از کارگر سر میدون بدبخترند
      خط فقر
      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

رشد سهام تو هفته قبل کجا میشود دید
        سایتی چیزی دارید

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

بشار اسد به تهران نیا که صاحب این مملکت کرم خورده معلوم نیست

فقط بورسی ها از سه سال پیش گلوی خودشون رو پاره کردند نفوذ همه جوره در بطن ساختارهای این کشور رخ داده و کسی باورش نشد

یادتون هست میگفتند سرمایه گذاران بورس تهران مشتی بیسواد حریص و هوچی هستند کی میگفت مسئولین اصلی و حکومتی بورس ....ضربه های تبر صداش میامد ولی خود طبر معلوم نبود چون تبر دست نفوذی های هموطن خودمون بود

دیگه شاید فراری های بعدی کانادا نرن و مستقیم برند تلاویو

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 591

بنظر من یکی از مسایل و مشکلات مهم سیستماتیک بورس رکود شدید بازار و خالی شدن جیب مردم و کاهش شدید قدرت خرید مردم ناشی از حکمرانی عقب مانده و فساد بی حد و عدم سازگاری با مردم و جامعه جهانی است. قصابی رفتم از لاشه آویزان شده میدادند، من هفته پیش قصابی رفتم که مثلآ مشتری و رفیق هستیم، به همکارش گفت فلانی را راه بنداز همکارش برعکس همیشه یک ران پیچیده در پلاستیک آورد وقتی پلاستیک را باز کرد دیدم بعضی قسمتهای آن سیاه شده به صاحب مقازه گفتم این بعلت ماندن فاصد شده من نمیبرم و از شما انتظار نداشتم هول شده به کارگرش گفت از آن شقه های آویزان شده ( که مال همان روز بود ) بایشان بده، عذر خواهی کرد و گفت خدا لعنتشان بکنه شما میدانید که من اصولآ شب هیچی از گوشت های نمی نماند ولی الان مردم ندارند و میماند و........
            روز جمعه رفتم شیرنی دانمارکی که از 1329 تا الان یکی از بهترین شیرینی فروشها بخصوص دارنمارکی که داغ بدست شما میدهد و برایش صف می بندند، من ساعت یک ربع به ده آنجا بودم و گفت دانمارکی ساعت 10 آماده میشه و اضافه کرد بقیه شیرینهای داخل ویترین ما دیروز است که با خنده گفنم همش مال دیروزه که گفت نه همش شما از کدامها میخواهید من بشما میگم، صداقت آنها و ماندن 90% شیرینهای، شیرینی دارنمارک باعث حیرت منتظران شیرینی دارنمارکی داغ بود.
            مورد آخر راجع به مشکل پسرم است که گرفتار مشکل کلیه شده و در کانادا داشت پی اچ تی انرزیهای تجدید پذیر میگرفت که به مرحله ایی رسیده بود که دیگه درس و کار و اصولآ زندگی به تنهایی برایش دشوار شده بود که من با پزشک معالجش صحبت کردم و مدرک پزشکیش را بایشان دادم و از دکتر خواهش کردم آگر ممکنه تلفنی با خودش صحبت بکنید، اینکار انجام داد و دکتر گفت فوری باید بیاید اینجا یا شما و مادرش بای برید آنجا چون این از مرحله معالجه گذشته وباید پیوند کلیه بشود که من به پسرم گفتم فوری بیا که 5 ماه پیش آمد و از آن موقع ما مشغول گرفتن تآدیه برای انحام پیوند هستیم که هنوز دوتا از تآییدیها مانده و هفته پیش خود دکتر گفت گر چه شما اسکنهای مختلف بمن داده اید ولی من اسکن هسته ایی هم میخواهم و فقط بیمارستان امام خمینی دارد ما آنجا رفتیم گفتند وقت اسفند داریم و هزینه آن با بیمه 12 میلیون است ( بیمارستان دولتی ) !!!!! من تلفنی به دکتر گفتم فرمودند فعلآ ندید و روز یکشنبه که من در بیمارستان طالقانی هستم بیایید ببینم چکار میتوانم بکنم، چون این خواست خودش است و مربوط سایر متخصصین نیست. بیمارستان دولتی با بیمه یک اسکن هسته ایی 12 میلیون تومان!!!!! من از یکی از دکترهای آشنا که خودش قبلآ رییس بیمارستان امام خمینی بوده و لی الان رییس بخش اسکن است و فوق تخصص کبد داره پرسیدم چرا اینجوری است، گفت شما جای ما، وقتی دولت نداره بودجه کافی بما بده چکار باید بکنیم!!!!!؟؟؟؟؟ آیا این نداریم نداریمهای که درست است ولی هر کس حرفی از گفتگو برای رفع تحرمها و اف ای تی اف میزنه ، جلیلیون و شرکا, فریاد وا اسلاماشان بلند میشود و...............آیا ما بطرف ته دره و توقف نمی رویم؟ اگر این برداشت درست باشد، آیا بنظر شما این بزرگترین ریسک سیستماتیک برای بورس و کلآ زندگیمان نیست؟

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

صبح بخیر
              سرنگونی اسد توسط تلویزون ایران تایید شد
              تمام

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 2057

خدا ضبر بده

ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

با شاخص 2/5 هنوز85 درصد منفی است
                  شاخص بشه 85 میلیون شاید شاید صفر بشه ضززامون

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

صبح خیر
                    فقط سهام خودشون 50 درصد رشد کرده
                    رشد هم نه ضرراش از سقف99 کم شده
                    فرابورس
                    خودرو
                    بورس
                    بقیقه ول معطلن
                    یعنی چه
                    کی کار ومکاره اینه

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

درود به همه

همه میدونیم اوضاع اصلا خوب نیس چه داخلی چه خارجی

ممکنه هرآنی آنچه برای سوریه اتفاق افتاد با فاصله زمانی برای ایران هم اتفاق بیفته به هر حال با نقشه دارن میان جلو

این جولانی هم گفته مشکل ما ایرانه نه اسراییل

من خودمم نمیدونم چی میشه ولی همین رو میدونم دولت بی پوله و چاره ای نداره از بورس در بیاره از اون ور دلار هم داره میره بالا

سبک سنگین کنید ببینید چه جوریه

من فعلا سهام دار میمونم ...هر چی میخاد بشه بشه.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                        درود به همه

ممکنه هرآنی آنچه برای سوریه اتفاق افتاد با فاصله زمانی برای ایران هم اتفاق بیفته به هر حال با نقشه دارن میان جلو

من خودمم نمیدونم چی میشه ولی همین رو میدونم دولت بی پوله و چاره ای نداره از بورس در بیاره از اون ور دلار هم داره میره بالا

وقتی 80 درصد تو ضرری میخاهید چکار کنی
                        چاره نداریم بمانیم

نظر

• Dexterous
                          ستاره‌دار(35)
                          • May 2012
                          • 694

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          درود به همه

البته شما بزرگوار سابقه طولانی در راهنما به چپ زدنو راست پیچیدن داری
                          آخریش وساخت ۱۷۰ تومنی پارسال که قرار بود سنگ هم از آسمون بباره نگهش داری
                          ولی رو ۱۴۰ گردن نمیگرفتیش و مینداختی گردن «عمق استراتژیک»/.:biggrinsmiley.:/

کلا با یه غوره سردی شدن ویژگی خوبی نیست
                          نه این وری نه اون وری
                          اما همینکه متوجه شدی اوضاع خوب نبوده و علی رغم این بازار اومده بالا خودش خوبه
                          همینکه داری یک بار هم که شده کار درست رو امتحان میکنی و جو نمیدی خودش خوبه
                          غالبا هم همینطوره:D، وقتی ما سهم خریدیم اوضاع جهان تغییر نمیکنه و وقتی فروختیم جهان منهدم نمیشه
                          Dexter is to kill killers
                          DEXTEROUS too
                          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 2057

خدا پدر قبلی ها بیامرز
                            حداقل خودرو رشد میکرد نوبت به بوبت بقیه با تاخیر رشد میمردند
                            الان خودرو وچندتا سوگلی 50 درصد رشد کرده بقیقه هیچی
                            خودرو اصلاح میکنه بکنه
                            بابا خگستر رشد نکرده خاور رشد نکرده
                            ابین رشد نداشته
                            اینا هم مثل بزغاله همه منفی شدند
                            به قول رهبر خمینی
                            خیلی خرید/:.yead.:/
                            گرفتار شدیم جماعت صف نشین
                            اقای همتی
                            اقای سیدی
                            چکار میکنید
                            خیر سرش همتی میخاست ریس جمهور شود/:.yead.:/

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                              سلام جنابVION

خوبید شما!!؟ چقدر عصبانی!!!

هنوز هم صدایی نمیشنوید!!؟ امروز که شاخص کل 25000 واحد مثبت کرد همه مان رفتیم تو ضرر فردا اگر شاخص منفی کند و پولبک مورد اشاره شما اتفاق بیفتد چه خاکی تو سر کنیم!!؟ هنوز اصلاح شاخص کل شروع نشده و روندش کماکان صعودیست این حال و روز ماست! پس وای به حال اینکه وارد اصلاح شود چه بلایی سر پرتفوی ما خواهد آمد!!؟ احمدی نژاد هم انصافآ برای بورس توی اون سالها خوب بود و خوب عمل کرد نباید از حق بگذریم در زمان ایشان بازار بورش رشد شارپی را تجربه کرد یادتان که نرفته!!؟ گندکاری سازمانیافته در سازمان بورس از زمان روحانی و رئیسی رواج پیدا کرد نه در زمان احمدی نژاد!
                              درود و ارادت
                              هم چنان عرض میکنم قیمت سهم ها رشدی نکرده که بخواهم نگران افتش باشم.
                              اما دوران اقای احمدی نژاد
                              همه عدم سرمایه گذاری و عدم شفافیت ها و رشد منفی این سال ها حاصل تحریم ها و سوء مدیریت هایی ... است که دوره ایشان شروع شد.
                              از یاد نبریم که در انتخابات سال 1392 علی اکیر ولابتی در صفحه تلویزیون گفت که دبیر شورای امنیت ملی وقت در حال پایان دادن به مناقشه هسته ای بود و یک آقایی پیش از خطبه ها در نماز جمعه حرف هایی زد که همه رشته ها پنبه شد.

مجله مهر: روز گذشته در مناظرات تلویزیونی هشت نامزد انتخاباتی، محسن رضایی و علی اکبر ولایتی هر دو از یک توافق با سولانا در دورانی که علی لاریجانی رایزن هسته ای کشور بود سخن گفتند. مساله ای که سعید جلیلی تکذیب کرد و گفت که چنین توافقی نبوده است، نکته آن بود که علی اکبر ولایتی اشاره کرد که« یکی از مقامات بلند پایه اجرایی ما در نماز جمعه سخنرانی کرد و گفت ما مذاکره هسته‌ای نمی‌کنیم و بعد تلکسی که از داخل ایران مخابره شده بود در مذاکره بعدی به لاریجانی نشان داد و گفت: ببینید مقامات گفته‌اند که مذاکره نمی‌کنیم و یک کارشکنی در کار دکتر لاریجانی ایجاد شد و مشابه آن را در سیاست خارجی داشتم».ایما و اشاره ولایتی به مقام بلند پایه اجرایی به غیر از احمدی نژاد کس دیگری نمی توانست باشد. نماز جمعه ای هم که او در این باره سخنرانی کرده بود، جمعه 13 مهرماه سال 86 بود که مصادف با روز قدس هم بود. محمود احمدی نژاد در آن مراسم با اشاره به این که «از نظر ما ماجرای جنجالی هسته ای ایران خاتمه پیدا کرده است» گفت که «ما دیگر حاضر نیستیم که به عرصه سیاسی برویم و دربارة حقوق ملت ایران با برخی از قدرتها بنشینیم صحبت کنیم، به چه دلیل؟ ما یک عضو آژانس هستیم وحقوقی وتکالیفی داریم و تکالیفمان را کامل انجام دادیم. البته از حقوقمان کامل استفاده نکردیم.

او در ادامه به «بعضی ها» هم نصحیتی کرد و گفت که «بعضی‌ها در داخل هستند که متأسفانه دستشان به رسانه يا جایی بند است. اینها یا از روی ترس که برخی از این جنجالهای قدرتهای غربی را خیلی جدی حساب می کنند یا از روی موضوعات دیگری ناراحت اند. ناراحت هستند که مسئله هسته ای ایران این طور به فضل الهی به نفع ملت ایران حل شده است. ناراحت اند و می خواهند بی جهت در مسئله دخالت کنند. راه افتاده اند می گویند ما می خواهیم برای حل بن بست هسته ای راه حل بدهیم. کدام بن بست هسته ای؟ چه کسی در بن بست است؟ دنیا بداند ملت ایران این ملت الهی هیچ گاه بن بست نداشته است.

احمدی نژاد در ادامه سخنی گفت که بسیاری از رسانه ها با همان تیتر سراغ انعکاس آن سخنرانی رفتند: عده ای سرخود مذاکره می کنند! او گفت که « شما می‌خوهید آنها را از بن بست در بیارید؛ ملت ایران که در بن بست نیست، یا عده ای احساس مسئولیت کنند و سرخود بلند شوند بروند بخواهند با آنها مذاکره کنند، آنها هم استقبال کنند...»
                              دو هفته بعد از این سخنرانی غلامحسین الهام سخنگوی دولت در یکی از نشست های خبری خود از استعفای علی لاریجانی رایزن هسته ای کشورمان خبر داد و گفت که لاريجاني بارها استعفا كرده بود و سرانجام رييس جمهوري استعفاي وي را پذيرفت.

وي خبر داد كه سعيد جليلي جايگزين علي لاريجاني خواهد شد.

استعفای لاریجانی در آن مقطع در حالی مطرح شد که چند روز قبل تر ولادیمیر پوتین به ایران آمده و لاریجانی اعلام کرده بود که پوتین پیشنهادی هسته ای به رهبر انقلاب ارائه داده است. این گفته هم با واکنش محمود احمدی نژاد همراه شد و گفت که «هيچ پيشنهاد هسته‌اي مطرح نبود بلكه پوتین پيام دوستي و همكاري همه جانبه را آورده بود كه ما نيز پيام ادامه همكاري‌ها و تاكيد بر اراده جدي بر عملي شدن توافقات را داشتيم.»
                              چند روز قبل علی لاریجانی بعد از شش سال دلیل استعفای خود را بیان کرده و گفته بود که «من حس می کردم یک نوع اختلاف جدی مدیریتی با آقای احمدی نژاد دارم. مسائل استراتژیک کشور با تانی و حساب شده پیش برود و احتیاج دارد همه بخش های مختلف همگرایی داشته باشد. کارهای لحظه ای نمی تواند صدق کند و برای کشور مشکلاتی ایجاد می کند.»وی گفته بود:«تا یک مدتی تحمل بود و بحث می کردیم اما از یک زمانی به بعد من دیدم به هرحال ایشان رئیس جمهور است و حق دارد و لزومی ندارد که بنده مزاحم ایشان باشم و نمی خواستم حضوری تحمیلی داشته باشم. در واقع سطح من این نبود»

نظر

• pahlevan
                                ستاره دار (1)
                                • Sep 2020
                                • 439

هلدینگ صافولا بطور ناگهانی تمام سرمایه خود را از ایران خارج کرد
                                تولیدات روغن خوراکی این هلدینگ در بازار با نام های نسترن، بهار. لادن و لادن طلایی عرضه میشد.
                                صافولا حتی پس از اتفاقات دی ماه 94 و حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان در تهران و مشهد بازار ایران را ترک نکرده بود!
                                حالا این پرسش مطرح میشه مگه چه خطری در ایران سرمایه گذاری صافولا تهدید می‌کنه، که حالا حاضر به ترک ایران شده؟
                                علت این فروش بزرگ عدم سود آوری بیان شده است!
                                سال 2025‌ بزرگترین تغییرات برای کشور پیش بینی میشه!

نظر

در حال کار...
                                X