ریسکهای سیستماتیک بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شیخ مسعودخان خانان
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 1969

پاسخ : ریسکهای سیستماتیک بازار

چاکریم

گفتن توجو بازار فحش ندیم اینجا باست فحش بدیم
    انی وی

خطاب به صیدی ناز و همتی باهوش و قرمساق های دیوث سکاندار بورس
    اخه بی ناموسای بیچ
    باست حتما بی بی گل مردم ایران بزنه
    خار مامیتون یک لا کنه
    تا بورسو سبز کنید
    70 درصد -80 درصد افت از سال99 کافی نیست
    دلار3 هزار 70 هزاره
    ای خاک 7 عالم تو سرتون
    با این.....
    ای تو روح ارواح پدر بی پدتون با این....
    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• saadat68
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 62

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      درود.
      هیچ توصیه ای به هیچکس ندارم.

طی چند سال اخیر هیچگاه به اندازه یکی دو روز اخیر خیالم از بورس راحت نبوده!

فرزین گفت در سررسید بهره تا ۲۵ درصد کاسته میشه. یعنی اقلن ۵درصد کاهش!
      قاعدتا بازار باید واکنش قابل توجه نشون بده....دولت داره مهمترین محرک بورس رو تحریک میکنه!
      بمیری همتی که بالاخره یک حرکتی زد.

ترامپ یعنی محدودیت فروش نفت. یعنی کمبود ارز نفتی. یعنی باید اخبار بیشتری از کاهش تفاوت دلار نیما و آزاد باشیم. یعنی کاهش رانت! یعنی دولت باید فکر تامین مالی باشه! رانتخواران عزیز هم لابد زودتر به بورس هدایت شدن یا میشن!
      در حمله بعدی اسرائیل که احتمالش کم نیست، بورس از اینجا هم پایین تر میره. من یکی که دیگه یک قرون وارد بورس نمیکنم. اگر میشد همین سرمایه هم خارج میکردم. ولی برای این کار دیگه خیلی دیر شده.
      به نظرم شرایط تغییرات زیادی کرده. نه از نظر کمیتی، بلکه از نظر کیفیتی! دوتا مشکل رو باید به طور جدی بهشون نگاه کرد:
      اول نبود برق حتی در زمستان!!!
      دوم جنگ

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط saadat68 پست شده است View Post
        در حمله بعدی اسرائیل که احتمالش کم نیست، بورس از اینجا هم پایین تر میره. من یکی که دیگه یک قرون وارد بورس نمیکنم. اگر میشد همین سرمایه هم خارج میکردم. ولی برای این کار دیگه خیلی دیر شده.
        به نظرم شرایط تغییرات زیادی کرده. نه از نظر کمیتی، بلکه از نظر کیفیتی! دوتا مشکل رو باید به طور جدی بهشون نگاه کرد:
        دوم جنگ
        بیا فرض کنیم حمله بعدی اسراییل میشه...بعد حمله شدیدتر ایران میشه....فرض دیگه!

خوب بعدش؟

اسراییل ایران رو نابود میکنه یا ایران اسراییل رو؟ معلومه که هیچکدوم!

بالاخره که چی.... در سیاهترین سناریو یک سال هم این جنگ ولو شدید ادامه پیدا کنه...آخرش تموم میشه دیگه. و در بورس آینده معامله میشه! و ما میدونیم تموم شدن تنش اتفاقا ترامپ به مراتب گزینه بهتری از دموکرات‌ها هست. تحرکات این روزای بورس که بیخود نیست، اونایی که امروز در صف خرید بودن هم خبر دارن اسراییل حمله میکنه..ترامپ آمده و ...

راجع به نبود برق و اصلن بحران انرژی..و در نهایت بحران تولید باز به فرض سیاهترین سناریو... اهمیت بالایی نداره. چون موتور محرکه بورس هیچوقت بهره وری و رشد سود بنگاه های تولیدی نیست..موتور انتظارات تورمی و رشد قیمت دلار و سیاست دولت در تامین مالی هست.

بهرحال ریسک همیشه هست و من امروز ۲۰ آبان ۱۴۰۳ بورس رو کم ریسک ترین تصور می‌کنم.

با این ریسک جنگ و ... بازارهایی مثل ملک و ... هم وضع مناسب ندارن با این تفاوت که اونا مثل بورس بیش فروش نشدن

در کل این نظر من هست. دست کم در میان مدت فقط با همین شرایط فعلی یک رشد حدود ۵۰ درصدی فقط با خبر نرخ بهره در بورس متصورم.

عرض کردم نظر منه بر مبنای اون فول سهم هستم و بی‌تعارف توصیه نیست.
        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2024/11/10, 00:43.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• saft
          عضو عادی
          • Apr 2014
          • 226

در اصل توسط saadat68 پست شده است View Post
          دوم جنگ
          تحلیل شما از شرایط حاضر درسته. بورس فعلا بر مدار رشد قرار گرفته البته این مدار رشد بنظر من به مویی بنده. اگر بموقع کسی نتواند خروج بزند و سرمایه اش را تبدیل کند سناریویی بدتر از سقوط سال 99 در انتظارش خواهد بود

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3048

سلام و عرض ادب و مهر خدمت دوستان عزیز

بهره وری بنگاه های اقتصادی تاثیرات خیلی زیادی بر روند قیمت سهام دارد ویکی از عوامل رشد بازار سرمایه است عوامل متعددی بر رشد بازار سرمایه وجود دارد

تورم
            نرخ بهره

نرخ ارز

سیاست های کلی دولت

انتظارات تورمی

ثبات در تمامی عرصه ها

در مقطع فعلی جنگ یک عامل بازدارنده و ویرانگر مطرح میشود

اینکه جنگ ویرانگر و عاملی بازدارنده توسعه محسوب میشود. هیچ شکی نیست ولی از نظر بنده جنگی در کار نبوده و نیست و همه این موارد نوعی تنش محسوب میشود.

چرا جنگی در کار نیست ؟ چون منافع صاحبان قدرت جهان و منطقه با وقوع جنگ بخطر میفتد و از این ناحیه چنان تخریب در تمامی عرصه ها بوجود میاد که تمامی سیاست گزاری ها در جهت توسعه از بین میرود در نتیجه وقوع جنگ میشه گفت امکان پذیر نیست

قیمت سهام بازار سرمایه به جایی رسیده است که میشه با فروش دو سه مغازه در تهران یک کارخانه را تصاحب کرد

مثالی عرض میکنم

کارخانجات و شرکت ها تجهیزات و ساختمان ووو دارند

در بیست سال گذشته قیمت دلار چند بود ؟قیمت ساختمان و املاک چند بود ؟! و حالا چند است ؟!

یک شرکت ماشین آلات را با دلار ۱۰۰۰تومانی خریده است و در حال حاضر قیمت دلار در محدوده هفتاد هزار تومان است یعنی دارایی های این شرکت هفتاد برابر شده است ولی قیمت سهامش چنده ؟!
            در بیست سال گذشته قیمت املاک و ساختمان چقدربود ؟! واین شرکت قیمت املاکش در مقطع فعلی چقدر است ؟!

البته با کسر هزینه استهلاک میشه گفت اعداد حیرت انگیزی را باید مشاهده کنیم

ارزانترین در کلیت بازارها همین بازار سرمایه است

شاد باشید

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

بازار فردا آیا تحت تاثیر دیدار ایلان ماسک و سفیر ایران خواهد بود؟

قاعدتا شایعه اش هم مهمه و تاثیرگذار.... اگر این خبر تایید هم بشه روی جو بازار اثر قابل توجه میزاره.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1631

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                اون طرف قضیه هم هست دوست عزیز . اخبار منفی هم داریم که اگر و فقط اگر قرار به وقوع و واقعیتش باشد کل پمپازهای مثبت را چشم بر هم زدنی میتونه از بین ببره
                در تاپیک شاخص کل مطرح کردم و جالب است هیچ کسی در این دو روز به این موضوع هیچ اشاره ای نداشته !!!
                بله...طرح صلح امریکا هنوز از طرف لبنان پذیرفته نشده...احتمال صدور قطعنامه اروپایی وتشدید تحریمها هست....خطر صادق ۳پیش گوش بورسه...
                قصدمنفی بافی ندارم...اما هنوز احتیاط لازمه...

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  بازار فردا آیا تحت تاثیر دیدار ایلان ماسک و سفیر ایران خواهد بود؟

قاعدتا شایعه اش هم مهمه و تاثیرگذار.... اگر این خبر تایید هم بشه روی جو بازار اثر قابل توجه میزاره.
                  درود.
                  کندل سلیمانی.... کندل هلیکوپتر، کندل پزشکی..... کندل ترامپ.... همه مدل کندل دیدیم این مدت
                  اینم از کندل ایلان ماسک!

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

قطعا که نظر هر کس محترمه

تا ملت سرگرمه حاشیه وعده صادق و لاریجانی و لبنان هستن ان شالله 30 تا 50درصد گرفتیم.

ترامپ اومد کسی حالا جرات داره یه راکت پرت کنه.
                    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• زار عی
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 438

منابع دیپلماتیک از رأی گیری امروز شورای امنیت در خصوص قطعنامه آتش بس فوری و بی قید و شرط و دائمی در نوار غزه خبر دادند.

بعد از کشتن 50/000 نفر تازه از خواب بیدار شدن!

هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1544

لاریجانی: خبرهای خوبی می‌شنویم، ان‌شاءالله مشکلات منطقه حل خواهد شد
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 2057

خدا ۱۰۰۰مرتبه شکر تموم شد صلح کردن اسرابیل و لبنان فردا ساعت ۹ صبح اتش بسه وتمام چند کشته چقدر خرابی چقدر ویرانی چقدر پول بی زبون دود شد رفت هوا همچقدر سرانشون کشته شد هیچی به هیچی این میون ما بورسی ها ۱۰ سال عقب افتادیم هنوز ضررای۸۰ درصد جبران نشده ۴۰ ۵۰ برابر شدن جنسا بماند واقعا چه فایده داشت ۲۰ سال دیگه تو کتابا مینویسند اینا چه کردند
                          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8706

ریسکها کماکان پابرجا و هر روز پررنگتر.

اصلاً هیچ کاری به وقایع اخیر و سالیان گذشته ندارم.
                            دلار - برجام - سقوط هواپیما اوکراین - سردار سلیمانی - سقوط هلیکوپتر - اسرائیل و....

بورس هیچ اقدامی طی 4 سال چه بسا 24 سال اخیر در جهت اصلاح بازار و قوانینش انجام نداده.

بورس هنوز دست خواص است و در کل برای خواص است و نه عوام.

بازار یا کامل مثبت است یا کامل منفی. قفل

سهام یا در منفی خریداری ندارد و یا در مثبت فروشنده ای ندارد. قفل

کارمزدها وحشتناک بالا.

شاخص کل افتضاح. اصلاً معلوم نیست برای چه بازاری تعریف شده است.
                            هر چند این شاخص برای بازاری برای 200 الی 250 سهم تعریف شده بود و نه بازاری 700 الی 750 سهمی.

حجم مبنا در کل یک چیز مسخره و ایراد دار است. هی کم و زیادش میکنند به سلیقه خودشان.

دامنه نوسان نیز همچنین.

سقف اوردرها در کارگازاریها ها محدود و پایین. طرف بخواهد 1 میلیون سهم بخرد یا بفروشد پدرجدش میایید جلوی چشمش ! برای این معامله یک میلیون سهمی چه بسا چندین روز باید پای مانیتور باشد. و خیلی ها انصراف میدهند و چنین کاری را نمیکنند و عطایش را به لقایش میبخشندو اینطور است که حسن میماند و حوضش. همانطور که الان مشاهده میکنیم.

رباتهای سرکوبگر

صندوقها که دسته جمعی برای بازار تصمیم میگیرند و سهامدار جز را خرد میکنند.

بازارگردانهای نابلد نابودگر.

عرضه های پی در پی ناموفق.

خود مدیران بورس که کل بازار را رها کردند و در زیرزمین بورس بیتکوین ماین میکنند یا به طرق مختلف زیرمیزی میگیرند.
                            خودم با چشم خودم به کرات دیدم.

سوای سقوط وحشتناک 99

تک تک عوامل و قوانین را بررسی بفرمایید میرسیم به این مهم که همه را فراری دادند و بورس رسماً شده حیات خلوت کثیف و متعفن خودشان.

یعنی خداوکیلی عوامل خصمانیه سیاسی و موارد دیگر خارج بورس را بگذاری کنار میبینی در داخل بورس، ما طی 20 سال اخیر هیچ اتفاق خوشایندی و اصلاح ساختار و قوانین بنیادی اساسی نداشتیم.

صرفاً شب را روز کردند و روز را شب و مدیران آمدند و رفتند و دیگر هیچ.

این مدیریت جهادی ماست.
                            برایند منفی و نابودگر

به جرات میشود گفت ریسکها به عمد تعریف و پیاده سازی میشوند و حتی پر و بال داده و مهندسی میشوند جهت سرکوب و تخریب هر چه بیشتر بازار.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8706

چرا جلوی رشدها را به علت ظن دسنکاری میگیرید ولی در صفهای فروش پیاپی مداخله نمیکنید؟

چرا در عرضه و تقاضا دخالت بیجا میکنید؟

بازار خودش تصمیم میگیرد تا کجا بخرد و تا کجا بفروشد.

ننگ بر سازمان و شرکت بورس بی کفایت و بی صفت.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 2057

یه عده میگن شاخص2/5 شده
                                خودرو 50 درصد رشد کرده
                                خودرو 70 درصد منفی بود عمو تازه شده سر به سر سال 99 حسن لعنت
                                بقیه سهام هم همچنان 70 درصد منفی است مثال ابین مثال خبنیان مثال واذر ساختمانی ثالوند 60 درصد افتش جبران کرده
                                اینا خوشحالی داره
                                یه عده تو جو بازار راه افتادن رشد رشد میکنند
                                چه رشدی
                                رب گوجه سال99 هزار تومن بوده
                                الان 80 هزار تومنه
                                این رشده
                                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
                                X