سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

فقط ذکر یک نکته دیگه و اون هم مقاومت قوی شاخص گروه دارو در 1450 واحد که عبور از این مقاومت و ورود قطعی شاخص این صنعت به کف کانال شکسته میتونه محرک بیشتر سهام این گروه باشه.
    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/11, 22:49.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      با سلام و خسته نباشید
      پانی جان اگر فرصت کردی لطفا یه تحلیل از حپترو و خپویش انجام بده
      البته خپویش چون خیلی کم معاملست و خیلی از روزها معامله نمیشه شاید تحلیل درستی نداشته باشه
      با تشکر
      با اجازه من قبل از اینکه پانی جان نظرشونو در مورد حپترو بفرمایند چون این سهمو هم مد نظر داشتم ، نظرمو بگم و بعد با نظر ایشون مقایسه کنم ببینم مسیر حرکتو درست برداشت کردم یا نه ! :">
      به نظرم سهم داره به سمت هدف 590 حرکت میکنه و از این پایینتر بسیار بعیده! البته در مسیر حرکت من در 630 مقاومتی مبینیم که میتونه جهت حرکتو عوض کنه واگر قدرت برگشت سهم کافی نباشه میتونه بین 630 تا 665 مدتی استوپ کنه!!
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2011/12/11, 22:59.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
        پانی خانم نظرتون را در مورد گروه بانکی بخصوص وپارس و ونوین بفرمائید ..........با تشکر
        فعلا سیگنال خرید ندارند ولی به اولین حمایتشون نزدیک هستند

بانک پارسیان در موج سی اصلاحی قرار داره و بین 250-257 حمایت داره
        بانک نوین در موج ای اصلاحی بسر میبره و 335-342 حمایت داره

دوستان توجه کنید شاخص بانکی خط روند دو سالشو شکسته و حتی پولبک هم کرده در صورت برگشت فعلا فقط نوسان مقطعی 6-10%.مگه اقتصاد نوین که موج بی شروع بشه نوسان خوبی میده

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
          پانی خانم راجب باما همچنان تحلیل تکنیکال قبلی را ارجاع می دهید؟

اتفاقا امروز دوستم نیز همین سوال رو ازم پرسیدند و گفتند همه میگن میرسه به سقف قبلیش و اصلاحش تمامه..

تقریبا مطمئنم سهم در موج بی هست مقاومتها همون قبلیها هستند 1600 و سپس محدوده 1800 که مقاومتهای 1800خیلی جدی هستند. بعد از اتمام موج بی سهم مجددا تو موج سی اصلاح میشه که با توجه به شایعه افزایش سرمایه سهم فقط بخشی از نزولش میتونه نتیجه همین پروسه باشه و نه کل اصلاحش

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            با سلام و خسته نباشید
            پانی جان اگر فرصت کردی لطفا یه تحلیل از حپترو و خپویش انجام بده
            البته خپویش چون خیلی کم معاملست و خیلی از روزها معامله نمیشه شاید تحلیل درستی نداشته باشه
            با تشکر
            با سلام
            اولا تشکر از اقا کیوان که مشارکت داشتند:

من سهمو با split تعدیل کردم که نمودار بصورت یک کانال ظاهر شد فعلا سهم در 640 تومان دقیقا کف کاناله و اگه کف کانال شکسته شد و با سهم بودید تو پولبک ازش خارج بشید

در ضمن در محدوده 625 حمایت خیلی قوی داره همپوشانی دو فیبوی 127.2 پروجکشن و 161.8 اکستنشن

نظر

• موج سوار
              ستاره دار (1)
              • May 2011
              • 327

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              اتفاقا امروز دوستم نیز همین سوال رو ازم پرسیدند و گفتند همه میگن میرسه به سقف قبلیش و اصلاحش تمامه..

تقریبا مطمئنم سهم در موج بی هست مقاومتها همون قبلیها هستند 1600 و سپس محدوده 1800 که مقاومتهای 1800خیلی جدی هستند. بعد از اتمام موج بی سهم مجددا تو موج سی اصلاح میشه که با توجه به شایعه افزایش سرمایه سهم فقط بخشی از نزولش میتونه نتیجه همین پروسه باشه و نه کل اصلاحش
              بنظر شما با توجه به خروج اکثر سهامدارای حقیقی از سهم در روند اصلاح 50درصدی تا قیمت 1300 تومان آیا در 1600 و یا حتی 1800 تومان فشار عرضه سنگین خواهد بود؟
              نیمی از سهامدارای حقیقی سهم در رالی نزولی خارج و الباقی با میانگین خرید بالای 2000 باقی مانده اند. مگر آنکه سهامدار عمده سهمش را در این قیمتها خفه کند!
              ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
              در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
              در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
              در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
              خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

با سلام
                اولا تشکر از اقا کیوان که مشارکت داشتند:

من سهمو با split تعدیل کردم که نمودار بصورت یک کانال ظاهر شد فعلا سهم در 640 تومان دقیقا کف کاناله و اگه کف کانال شکسته شد و با سهم بودید تو پولبک ازش خارج بشید

در ضمن در محدوده 625 حمایت خیلی قوی داره همپوشانی دو فیبوی 127.2 پروجکشن و 161.8 اکستنشن

پانی جان نسبت تعدیل را 4 به 15 دادید ، درسته؟ چون منهم تعدیل کردم ولی کف کانال نمودار من 685 دراومد که شکسته شد!
                625 هم که کاملا صحیح فرمودید. من نمیدونم چرا گفتم 630!! :">
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

دوستانی که ریسک پذیرند بنظر من بعضی صف فروشهای فردا برای یک پله خرید بد نباشه (صرفا کوتاه مدتی) ;)

من هنوز نظر قبلی رو در مورد موج بی از اصلاح y شاخص دارم و بنظرم تا دو سه هفته دیگه ازین نوسانات رو به بالا زیاد خواهیم داشت.

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

چند تا سهم معرفی میکنم دوستان خودشون بررسی کنن اگه دوست داشتن بخرن .

دکوثر خرید 315 - فروش 380

فولاد امیر کبیر کاشان از صف خرید ( در مورد این سهم خبری به دستم رسیده که در صورتی که از صحتش مطمئن شدم اعلام میکنم )

ونوین فقط به دید نوسان خرید 337

کطبس خرید 525 - فروش 580

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

کساوه

سلام.حقیقتش فعلا واگرایی مخفی داره اگه فیل نشه و کف قبلیش نزنه عالی میشه.

حمایت 239 تومان برای سهم خیلی مهمه.از اون حمایتهاست که اگه کامل شکسته بشه به عقیده من موجب افت زیادی در سهم میشه.

سایر حمایتها:
                      230- 222-210
                      سلام و درود

پانی جان خسته نباشید قبل از هر چیز ممنون از بابت جواب سوالم در مورد کساوه

استاد میخواستم یه نگاه تکنیکی کوتاه به سغرب داشته باشین ...

ممنون از تحلیل های خیلی خوبتون همینطور تحلیل دوستان دیگرمون

پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        کساوه

سلام و درود

پانی جان خسته نباشید قبل از هر چیز ممنون از بابت جواب سوالم در مورد کساوه

استاد میخواستم یه نگاه تکنیکی کوتاه به سغرب داشته باشین ...

ممنون از تحلیل های خیلی خوبتون همینطور تحلیل دوستان دیگرمون

پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم
                        سلام بر استاد آریو .چه عجب ...
                        قبلا بیشتر مینوشتید خیلی کم پیدا شدید.کساوه نون واگرایی مخفیشو داره میخوره مبارکتون باشه

سغرب بنظر در یک کانال صعودی در حرکته و بنظر میرسه در حال پول بک به مقاومتهاییست که روی نمودار و خط روندش شکسته بشرط اینکه نیاد زیر 230 و کف کانالشو نشکنه.برای رشدش هم باید مقاومتهای 252-262 رو پشت سر بذاره.
                        موفق باشید.

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

سلام استاد یک سوال شوخی...نه جدی از شما دارم بی زحمت بهم نخندید:d

تکنیکال کسرام <پارس سرام > رو یه نگاه میندازید...........بررسیش کردم یه چند تا نکته باحال تو بنیادیش یافتم شما هم بی زحمت یه نگاه تکنیکال بهش بندازید...اصلا تکنیکال داره؟؟=))

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            سلام استاد یک سوال شوخی...نه جدی از شما دارم بی زحمت بهم نخندید:d

تکنیکال کسرام <پارس سرام > رو یه نگاه میندازید...........بررسیش کردم یه چند تا نکته باحال تو بنیادیش یافتم شما هم بی زحمت یه نگاه تکنیکال بهش بندازید...اصلا تکنیکال داره؟؟=))

سلام اقا مهران.چرا که نه؟ ;)

این سهم فعلا هم واگرایی مخفی داره و هم معمولی و این یعنی اگه کف 200 تومان رو نشکنه و پر حجم برگرده عالیه

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

خیلی وقت بود نمودار های بورس ایرانو ندیده بودم اما امروز یکی از دوستان تصویر زیر را برام فرستاد. فکر میکنم درصورت شکست ضلع بالایی رشد خوبی را تجربه کند
                              شمواد:
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

سلام بر استاد آریو .چه عجب ...
                                قبلا بیشتر مینوشتید خیلی کم پیدا شدید.کساوه نون واگرایی مخفیشو داره میخوره مبارکتون باشه

سغرب بنظر در یک کانال صعودی در حرکته و بنظر میرسه در حال پول بک به مقاومتهاییست که روی نمودار و خط روندش شکسته بشرط اینکه نیاد زیر 230 و کف کانالشو نشکنه.برای رشدش هم باید مقاومتهای 252-262 رو پشت سر بذاره.
                                موفق باشید.

استادی زیبنده شماست پانی جان
                                همینطور سایر دوستانمون تو بورسی که از خوندن تحلیل هاشون لذت میبرم
                                ما فعلا در حال شاگردی هستیم به همون خاطره که نوشتن سخته برامون :x

ممنون از تحلیل خوبتون

در مورد سیمان غرب با پی به ای 4 و پوشش عالی تو شش ماهه و همینطور صادرات و پایین دیدن نرخ دلار تو صورت های مالی به سختی بشه قیمت های پایینتری رو براش متصور شد مثل کساوه 240 تومنی.

با توجه به عملکرد مناسب 6 ماهه و نرخ ارز 1150 یا 1160 تومانی میشه سود 70 تا 75 تومن رو براش متصور بود با نسبت پی به ای 4 تا 4.5 در بازه میان مدت به قیمت های 300 تا 320 تومن میرسیم .

بازم ممنون و سپاس
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X