فقط ذکر یک نکته دیگه و اون هم مقاومت قوی شاخص گروه دارو در 1450 واحد که عبور از این مقاومت و ورود قطعی شاخص این صنعت به کف کانال شکسته میتونه محرک بیشتر سهام این گروه باشه.
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید
پانی جان اگر فرصت کردی لطفا یه تحلیل از حپترو و خپویش انجام بده
البته خپویش چون خیلی کم معاملست و خیلی از روزها معامله نمیشه شاید تحلیل درستی نداشته باشه
با تشکر
به نظرم سهم داره به سمت هدف 590 حرکت میکنه و از این پایینتر بسیار بعیده! البته در مسیر حرکت من در 630 مقاومتی مبینیم که میتونه جهت حرکتو عوض کنه واگر قدرت برگشت سهم کافی نباشه میتونه بین 630 تا 665 مدتی استوپ کنه!!آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2011/12/11, 22:59.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postپانی خانم نظرتون را در مورد گروه بانکی بخصوص وپارس و ونوین بفرمائید ..........با تشکر
بانک پارسیان در موج سی اصلاحی قرار داره و بین 250-257 حمایت داره
بانک نوین در موج ای اصلاحی بسر میبره و 335-342 حمایت داره
دوستان توجه کنید شاخص بانکی خط روند دو سالشو شکسته و حتی پولبک هم کرده در صورت برگشت فعلا فقط نوسان مقطعی 6-10%.مگه اقتصاد نوین که موج بی شروع بشه نوسان خوبی میده
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postپانی خانم راجب باما همچنان تحلیل تکنیکال قبلی را ارجاع می دهید؟
اتفاقا امروز دوستم نیز همین سوال رو ازم پرسیدند و گفتند همه میگن میرسه به سقف قبلیش و اصلاحش تمامه..
تقریبا مطمئنم سهم در موج بی هست مقاومتها همون قبلیها هستند 1600 و سپس محدوده 1800 که مقاومتهای 1800خیلی جدی هستند. بعد از اتمام موج بی سهم مجددا تو موج سی اصلاح میشه که با توجه به شایعه افزایش سرمایه سهم فقط بخشی از نزولش میتونه نتیجه همین پروسه باشه و نه کل اصلاحش
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید
پانی جان اگر فرصت کردی لطفا یه تحلیل از حپترو و خپویش انجام بده
البته خپویش چون خیلی کم معاملست و خیلی از روزها معامله نمیشه شاید تحلیل درستی نداشته باشه
با تشکر
اولا تشکر از اقا کیوان که مشارکت داشتند:
من سهمو با split تعدیل کردم که نمودار بصورت یک کانال ظاهر شد فعلا سهم در 640 تومان دقیقا کف کاناله و اگه کف کانال شکسته شد و با سهم بودید تو پولبک ازش خارج بشید
در ضمن در محدوده 625 حمایت خیلی قوی داره همپوشانی دو فیبوی 127.2 پروجکشن و 161.8 اکستنشن
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاتفاقا امروز دوستم نیز همین سوال رو ازم پرسیدند و گفتند همه میگن میرسه به سقف قبلیش و اصلاحش تمامه..
تقریبا مطمئنم سهم در موج بی هست مقاومتها همون قبلیها هستند 1600 و سپس محدوده 1800 که مقاومتهای 1800خیلی جدی هستند. بعد از اتمام موج بی سهم مجددا تو موج سی اصلاح میشه که با توجه به شایعه افزایش سرمایه سهم فقط بخشی از نزولش میتونه نتیجه همین پروسه باشه و نه کل اصلاحش
نیمی از سهامدارای حقیقی سهم در رالی نزولی خارج و الباقی با میانگین خرید بالای 2000 باقی مانده اند. مگر آنکه سهامدار عمده سهمش را در این قیمتها خفه کند!
ممنون میشم راهنمائی بفرمائیددر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
625 هم که کاملا صحیح فرمودید. من نمیدونم چرا گفتم 630!! :">ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نظر
-
کساوه
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام.حقیقتش فعلا واگرایی مخفی داره اگه فیل نشه و کف قبلیش نزنه عالی میشه.
حمایت 239 تومان برای سهم خیلی مهمه.از اون حمایتهاست که اگه کامل شکسته بشه به عقیده من موجب افت زیادی در سهم میشه.
سایر حمایتها:
230- 222-210
پانی جان خسته نباشید قبل از هر چیز ممنون از بابت جواب سوالم در مورد کساوه
استاد میخواستم یه نگاه تکنیکی کوتاه به سغرب داشته باشین ...
ممنون از تحلیل های خیلی خوبتون همینطور تحلیل دوستان دیگرمون
پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postکساوه
سلام و درود
پانی جان خسته نباشید قبل از هر چیز ممنون از بابت جواب سوالم در مورد کساوه
استاد میخواستم یه نگاه تکنیکی کوتاه به سغرب داشته باشین ...
ممنون از تحلیل های خیلی خوبتون همینطور تحلیل دوستان دیگرمون
پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم
قبلا بیشتر مینوشتید خیلی کم پیدا شدید.کساوه نون واگرایی مخفیشو داره میخوره مبارکتون باشه
سغرب بنظر در یک کانال صعودی در حرکته و بنظر میرسه در حال پول بک به مقاومتهاییست که روی نمودار و خط روندش شکسته بشرط اینکه نیاد زیر 230 و کف کانالشو نشکنه.برای رشدش هم باید مقاومتهای 252-262 رو پشت سر بذاره.
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام استاد یک سوال شوخی...نه جدی از شما دارم بی زحمت بهم نخندید:d
تکنیکال کسرام <پارس سرام > رو یه نگاه میندازید...........بررسیش کردم یه چند تا نکته باحال تو بنیادیش یافتم شما هم بی زحمت یه نگاه تکنیکال بهش بندازید...اصلا تکنیکال داره؟؟=))
سلام اقا مهران.چرا که نه؟ ;)
این سهم فعلا هم واگرایی مخفی داره و هم معمولی و این یعنی اگه کف 200 تومان رو نشکنه و پر حجم برگرده عالیه
نظر
-
خیلی وقت بود نمودار های بورس ایرانو ندیده بودم اما امروز یکی از دوستان تصویر زیر را برام فرستاد. فکر میکنم درصورت شکست ضلع بالایی رشد خوبی را تجربه کند
شمواد:
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام بر استاد آریو .چه عجب ...
قبلا بیشتر مینوشتید خیلی کم پیدا شدید.کساوه نون واگرایی مخفیشو داره میخوره مبارکتون باشه
سغرب بنظر در یک کانال صعودی در حرکته و بنظر میرسه در حال پول بک به مقاومتهاییست که روی نمودار و خط روندش شکسته بشرط اینکه نیاد زیر 230 و کف کانالشو نشکنه.برای رشدش هم باید مقاومتهای 252-262 رو پشت سر بذاره.
موفق باشید.
استادی زیبنده شماست پانی جان
همینطور سایر دوستانمون تو بورسی که از خوندن تحلیل هاشون لذت میبرم
ما فعلا در حال شاگردی هستیم به همون خاطره که نوشتن سخته برامون :x
ممنون از تحلیل خوبتون
در مورد سیمان غرب با پی به ای 4 و پوشش عالی تو شش ماهه و همینطور صادرات و پایین دیدن نرخ دلار تو صورت های مالی به سختی بشه قیمت های پایینتری رو براش متصور شد مثل کساوه 240 تومنی.
با توجه به عملکرد مناسب 6 ماهه و نرخ ارز 1150 یا 1160 تومانی میشه سود 70 تا 75 تومن رو براش متصور بود با نسبت پی به ای 4 تا 4.5 در بازه میان مدت به قیمت های 300 تا 320 تومن میرسیم .
بازم ممنون و سپاسریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر