کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی وقت بود نمودار های بورس ایرانو ندیده بودم اما امروز یکی از دوستان تصویر زیر را برام فرستاد. فکر میکنم درصورت شکست ضلع بالایی رشد خوبی را تجربه کند
شمواد:
به به ببین کب اینجاست
اقا این شمواد را بگذار از 115 رد کنه
تعدیل بعدی و رشد سریع را بازار میاد سراغش
متاسفانه این 115 نمیدونم چرا این سهم را میترسونه
میترسن سهامدار عمده عرضه کنه و گرنه صف شدنش و بالا رفتنش کار یه هفتست به نظرم (-: خلاصه یکی هست که نمیزاره سهم رشد کنه (-: و اکثرا با دید نوسان وارد میشن
گویا در تکنیکال هم دستی بر آتش دارید :d
ار اس ای و مکدی رو نگاه کنید متوجه خواهید شد
درود مجدد
-طبق تعریف کلی واگرایی حرکت قیمت و اندیکاتور خلاف جهت یکدیگر است و بر اساس آنچه می بینیم در نمودار کسرام این مورد اتفاق نیفتاده است و هر جا سهم کف پایین تری زده است اندیکاتورها نیز کف پایینتری زده اند و بر این اساس متوجه علت اطلاق واگرایی به این حالت نشدم.
-در مورد واگرایی همزمان مخفی و معمولی نیز فارغ از بحث سهم خاص پرسش من از جنابعالی اینست که از نظر منطقی چگونه ممکن است این دو پدیده متضاد، همزمان اتفاق بیفتند؟
با سپاس
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
خواهش میکنم . من قبلا توی تالار بورس مطلب میزدم . بیشتر بخاطر وجود اساتیدی چون شما و اقای محمدی و دیگر دوستان تصمیم گرفتم تو این تاپیک عضو بشم . خوشحال میشم اگه توی تحلیل هام خطا و اشتباهی وجود داره متذکر بشید . ممنون
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
سلام استاد
این چه اکسپرتی برای تشخیص این پترنها استفاده میکنید؟
((تا حاله اینقده قولمبه سولمبه صحبت نکرده بودم))
تشخیص این الگوها هم سخته و هم آسان.
در ابتدا دو پیوت سقف یا کف به شکل زیر اولین جرقه رو میزنه:
سپس باید مطمئن بشید که درصدهای تصحیح فیبوناچی با این پترنها همخوانی داره یانه؟ و در اخر برای تکمیل نقطه d و تکمیل این الگوها باید در نواحی prz تشکیل شوند و در غیر اینصورت فاقد اعتبارند.
نظر