سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تينا
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 25

سلام تيناهستم.
    ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• تينا
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 25

اميدوارم بتوانم از تجارب و راهنماييهاي شما استفاده كنم.
      پيشاپيش كمال تشكر را دارم.

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

خوب امروز ثامان با هدف 115 خرید شد ان شالله تا فردا شب یه تحلیل کامل براش میزارم . فولاد امیر کبیر هم فردا با 6.5 درصد سود خالص کادو میدم به بازار ...

نظر

• تينا
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 25

داشتم صفحات قبل را ميخوندم استاد پاني با اجازه ميخواهم از تحليلهاي استادانه شما و ديگر صاحبنظران استفاده كنم عرض سلام دارم و اميدوارم هميشه سلامت باشيد.

نظر

• shayan0711
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 234

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
            سلام دوست عزیز
            با تشکر از لطف شما . تو split امی بروکر شکل زیر هست ، چطوری نزدیک هم کنم ؟
            درود بر شما دوست عزيز
            ابتدا با عرض معذرت از تاخير در پاسخ
            منظور از نزديك كردن قيمت قبل از افزايش سرمايه به قيمت جديد اين است كه
            در قسمت ratio ( اگر مي خواهيم قيمت قبل را كاهش دهيم ) عدد سمت چپ ( new ) را مثلا 5 قرار ميدهيم و در سمت راست ( old ) عدد كمتر از 5 ( 4 يا 3 و يا 3.5 ، 4.75 )
            يا اگر مي خواهيم قيمت قبل از افزايش سرمايه را افزايش دهيم قيمت سمت راست بيشتر از سمت چپ باشد
            اينكار را بايد چند بار انجام دهيد تا قيمت اپن با قيمت كلوز قبل از افزايش سرمايه تقريبا نزديك شود .
            خودم در بعضي موارد از نسبت هاي 500: 501 يا 501: 500 و يا نسبت هاي ريزتر يا درشت تر هم استفاده ميكنم
            منظور از نزديك كردن ( قيمت جديد 2370 ، ولي قيمت كلوز قبل در مي آيد 2370.7113 ) كه ميتوان از اعشار كمتر از يك چشم پوشي كرد .
            نكته مهمي كه بايستي بعد از اين عمليات حتما انجام دهيد كه در روزهاي بعد پس از ايمپورت كردن زحمت شما به هدر نرود
            اينست كه ديتاي خود را از فايل تكست پاك كنيد .
            خب حالا چكار كنيم كه در صورت خراب شدن آمي بروكر و يا تعويض ويندوز دچار بي ديتايي نشويم
            بنده در آخر هر هفته سورس آمي بروكر را كه مثلا نصب در درايو C:\Program Files\AmiBroker نصب هست در يك درايو ديگر كپي ميكنم . همين
            ببخشيد اگر پر حرفي كردم .
            [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Post
              درود بر شما دوست عزيز
              ابتدا با عرض معذرت از تاخير در پاسخ
              منظور از نزديك كردن قيمت قبل از افزايش سرمايه به قيمت جديد اين است كه
              در قسمت ratio ( اگر مي خواهيم قيمت قبل را كاهش دهيم ) عدد سمت چپ ( new ) را مثلا 5 قرار ميدهيم و در سمت راست ( old ) عدد كمتر از 5 ( 4 يا 3 و يا 3.5 ، 4.75 )
              يا اگر مي خواهيم قيمت قبل از افزايش سرمايه را افزايش دهيم قيمت سمت راست بيشتر از سمت چپ باشد
              اينكار را بايد چند بار انجام دهيد تا قيمت اپن با قيمت كلوز قبل از افزايش سرمايه تقريبا نزديك شود .
              خودم در بعضي موارد از نسبت هاي 500: 501 يا 501: 500 و يا نسبت هاي ريزتر يا درشت تر هم استفاده ميكنم
              منظور از نزديك كردن ( قيمت جديد 2370 ، ولي قيمت كلوز قبل در مي آيد 2370.7113 ) كه ميتوان از اعشار كمتر از يك چشم پوشي كرد .
              نكته مهمي كه بايستي بعد از اين عمليات حتما انجام دهيد كه در روزهاي بعد پس از ايمپورت كردن زحمت شما به هدر نرود
              اينست كه ديتاي خود را از فايل تكست پاك كنيد .

خب حالا چكار كنيم كه در صورت خراب شدن آمي بروكر و يا تعويض ويندوز دچار بي ديتايي نشويم
              بنده در آخر هر هفته سورس آمي بروكر را كه مثلا نصب در درايو C:\Program Files\AmiBroker نصب هست در يك درايو ديگر كپي ميكنم . همين
              ببخشيد اگر پر حرفي كردم .
              دوست عزیز قسمتی که قرمز کردم را متوجه نشدم! منظورتان دقیقا از پاک کردن دیتای فایل text به چه صورت است؟ فایل که از نوع اکسل هست. و پاک کردن یک سطر؟ یا همه؟ اگر حذف کنیم مگر آمی بروکر میتواند فایل بدون دیتا را بخواند ؟!
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• shayan0711
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 234

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                دوست عزیز قسمتی که قرمز کردم را متوجه نشدم! منظورتان دقیقا از پاک کردن دیتای فایل text به چه صورت است؟ فایل که از نوع اکسل هست. و پاک کردن یک سطر؟ یا همه؟ اگر حذف کنیم مگر آمی بروکر میتواند فایل بدون دیتا را بخواند ؟!
                با درود
                بنده از فايل تكست استفاده ميكنم و ديتاهاي درون فايل تكست را تا قبل از افزايش سرمايه را حذف ميكنم
                و در روزهاي بعد كه آمي بروكر را باز ميكنم مشكلي براي همان نماد پيش نمي آيد .
                هنگامي كه آمي بروكر را دوباره نصب ميكنم همان فايل كپي گرفته از آمي بروكر را در آدرس ( C:\Program Files\AmiBroker ) پست ( paste ) ميكنم
                و سپس تنظيمات معمول و يا لازم را انجام ميدهم .
                ضمنا آقا كيوان شما در يك تاپيك ديگر هم سوالاتي در مورد آمي بروكر داشتيد .
                انشاء ا... اگر توانسته باشم منظور را رسانده باشم خرسندم
                .
                [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Post
                  با درود
                  بنده از فايل تكست استفاده ميكنم و ديتاهاي درون فايل تكست را تا قبل از افزايش سرمايه را حذف ميكنم
                  و در روزهاي بعد كه آمي بروكر را باز ميكنم مشكلي براي همان نماد پيش نمي آيد .
                  هنگامي كه آمي بروكر را دوباره نصب ميكنم همان فايل كپي گرفته از آمي بروكر را در آدرس ( C:\Program Files\AmiBroker ) پست ( paste ) ميكنم
                  و سپس تنظيمات معمول و يا لازم را انجام ميدهم .
                  ضمنا آقا كيوان شما در يك تاپيك ديگر هم سوالاتي در مورد آمي بروكر داشتيد .
                  انشاء ا... اگر توانسته باشم منظور را رسانده باشم خرسندم
                  .
                  ممنون از پاسخگویتون. خب من از tseclient دیتا میگیرم و دستی نمی تونم. چون تعداد سهمهایی که هرروز بررسی میکنم خیلی زیاده. حالا یک فکری هم به ذهنم رسید امتحانش میکنم.
                  بازم ممنون
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

:(=((

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

:x>:D<

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                        :(=((

سلام زهره عزیزم هزار گل سرخ تقدیم به دوست استاد و خواهر عزیزم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

تا قبل شنبه سعی میکنم با دست پر برگردم از همه گروهها... :x

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                          سلام زهره عزیزم هزار گل سرخ تقدیم به دوست استاد و خواهر عزیزم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

تا قبل شنبه سعی میکنم با دست پر برگردم از همه گروهها... :x
                          سلام سایه عزیزم
                          خب راستش من نگران همینم دیگه ؛ که نیایی اینجا و بری هی چیز میز یاد بگیری و عقب بیفتم ازت

:*:->

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

با سلام و خسته نباشید
                            پانی جان فکر کنم کمرجان مقاومتشو شکست.
                            درسته؟:)
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              با سلام و خسته نباشید
                              پانی جان فکر کنم کمرجان مقاومتشو شکست.
                              درسته؟:)
                              سلام
                              بلههه ... >:d<

تو دست نوشته های دیروزمو نگاه کردم نوشته بودمش.انشالله در مورد اهدافش بعدا میگم

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                                سلام سایه عزیزم
                                خب راستش من نگران همینم دیگه ؛ که نیایی اینجا و بری هی چیز میز یاد بگیری و عقب بیفتم ازت

:*:->
                                :* =(( :"> :x

نظر

در حال کار...
                                X