سلام bourse عزیزم لطف بفرمایید از اللگوهای لگاریتمی نمودارهاتون رو بزارید استفاده کنیم ممنون
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postسلام bourse عزیزم لطف بفرمایید از اللگوهای لگاریتمی نمودارهاتون رو بزارید استفاده کنیم ممنون
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبا سلام
اگه امکانش هست یه تحلیل از غشان بزنید. آيا هنوز به کف قيمتي خود نرسيده است ؟
ممنون
واگرایی بین قیمت و ار اس ای که بصورت یه خط روند کوتاه مدت در این دو در اومده جالبه که اگه بخواهیم جدیش بگیریم باید بین 224-227 سهمو حمایت کنه. بنظر من این حمایتهایی که گفتم اگه از دست بره سهم تا محدوده 180-190 افت میکنه
نظر
-
احمد جوون جیگر طلا فکر میکنم امیر کبیر را روی سطح عرضه خریدی:(
به احتمال 90 درصد فردا منفی یا حتی صف فروشه :D:D
سهم بد جوور تو هیجانه... این هیجان باید بخوابه :-SS:-SS
امیدوارم من تو محاسباتم اشتباه کرده باشم و رشد کنه @-)
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاین فجر چفدر جریان داره ... امروز یکی از دوستانم 300 هزار تا میخواست بهش ندادند.حالش خیلی گرفته بود
باید نمودارشو حتما نگاه کنمحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
فجر مشکلی از لحاظ بنیادی نداره سهم کم ریسک وارزنده ای است ومن فکر می کنم شروع موج 3 باشه
در حال حاضرم که از مثلث با قدرت خارج شده و اهدافی حداقل در 180 تومان را نشانه گرفته .
به نظرم اگر بعد از بازگشایی در قیمت مناسبی باز بشه برای ورود خوب باشه.
آخرین ویرایش توسط ARTIN؛ 2011/12/13, 03:54.[SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط vahhta پست شده است View Postبا سلام و عرض خسته نباشید
اگه ممکنه در مورد اعمال ابزایش سرمایه تو نمودار امی بروکر یه راهنمایی کوچک بفرمایید.بعضا افزایش سرمایه از اندوخته نیست ، اون موقع تو نمودار چه عددی می زاریم؟ چجوری حساب می کنیم؟
با سپاس
تقريبا از 2 سال پيش قيمت سهم پس از افزايش سرمايه ( از هر نوع شامل : از اندوخته طرح و توسعه ، آورده نقدي سهامداران يا تلفيقي از هر دو )
قبل از گشايش نماد سهم ، توسط سازمان بورس ارائه ميشود و نيازي به محاسبه توسط سهامداران نيست
كافي است شما قيمت كلوز روز قبل را با قيمت بازگشايي سهم ( اوپن ) از طريق split آمي بروكر نزديك هم كنيد .[/COLOR][B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Postسلام دوست عزيز
تقريبا از 2 سال پيش قيمت سهم پس از افزايش سرمايه ( از هر نوع شامل : از اندوخته طرح و توسعه ، آورده نقدي سهامداران يا تلفيقي از هر دو )
قبل از گشايش نماد سهم ، توسط سازمان بورس ارائه ميشود و نيازي به محاسبه توسط سهامداران نيست
كافي است شما قيمت كلوز روز قبل را با قيمت بازگشايي سهم ( اوپن ) از طريق split آمي بروكر نزديك هم كنيد .[/COLOR]
با تشکر از لطف شما . تو split امی بروکر شکل زیر هست ، چطوری نزدیک هم کنم ؟
نظر
نظر