سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postنه نيامده واقعا كه اينم از فاذر تو اين بازار مثبت ماشاا.. به تجهيزاتي هاي خودمون اندكي صبر سحر تجهيزاتي ها خوابش برده پاني جان زهره جان در صدرا امروز مورد خاصي نديد بنظرتون جالب باشه
نظر
-
-
بیشتر سهم ها تا وقتی بازار خوبه میشه روشون حساب کرد.ولی وقتی بازار بد بشه سهم خوب و بد نمیشناسه. تو بازار خوب بدترین سهم ها هم سود ده میشن. فقط باید با جو بازار حرکت کرد و بتونیم ورود و خروج ها رو خوب تشخیص بیدم که این هم کار از ما بهترونه.
اما به نظرم وامید سهم خوبیه چون تو هر بازاری داره خوب میره بالاتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postپانی جون قیمت بسته شدنو طوری در اوردن که فردا یه سایه به 255 بزنه
بابا اینا دیگه کی هستن ؟ نکنه برنامه نویسای بیل گیتس هستن :d /:)
چقدر مثل هم فکر میکنیم
گاهی با خودم میگم اینا حمایت و مقاومت و کف و سقفو دارن که اینجوری برنامه ریزی میکنن
زهره جون اگه صدرا 255 بیاد نصف فاراکو تو هر قیمتی بود باهاش عوض میکنم
نظر
-
كروي
در نماي هفتگي
در نماي روزانه
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/04/20, 13:39.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postدر تحلیل مپنا در صورت افت بیشتر از 490 تحلیل فوق فیل میگردد.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
ممنون جناب محمود خان ازشما و زهره جان که لطف میکنید تو این تاپیک تحلیل میذارید.خیلی دوست دارم همه اینجا تحلیل بذارن و همگی استفاده کنیم
واقعا از تحلیلهاتون لذت بردم
منم کروی رو نگاه کردم و بنظرم هنوز یه جزئی تصحیح داره
یه حمایت قوی تو میدل لاین داریم در محدوده 400 که به احتمال قوی مانع ریزش بیشتر سهم میشه
یک حمایت هم در محدوده معاملات امروز داریم(خط زرد رنگ) در 4169
سطوح حمایتی فیبوناچی در 420(38.2 فیبوی RET بازوی CD) و 397 (فیبوی 50%RET بازوی CD)
از طرفی سهم در 495 تشکیل الگوی BEARISH BUTTERFLY داده و تصحیح سهم بدلیل این الگوی نزولی قوی میباشد.
جمع بندی:
با توجه به تحلیل فوق احتمال برگشت سهم در سطوح 400-420 زیاد میباشد
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام بر اساتید!
با توجه به شکل زیر میتونیم بگیم وصنعت الگوی پرچم تشکیل داده و هدفش 175 تومنه؟
غلط های شکل رو بگیرید لطفا
با تشکر
اساس پیدایش پرچمها الگوهای هارمونیک ab=cd میباشند
به اینصورت که میله پرچم را ab در نظر بگیریم و چهارگوش پرچم را bc بازوی cd(یا همان هدف میله پرچم) در یکی از نسبتهای فیبوناچی مرتبط با ab قرار دارد
که متداولترین ان بازوی برابر abو cd میباشد
که میشود پرچم
(در پستهای اینده سعی میکنم این الگو را رو نمودار تو همین تاپیک اموزش بدم)
نظر
-
[QUOTE=iq_son;15132]سلام بر اساتید!
با توجه به شکل زیر میتونیم بگیم وصنعت الگوی پرچم تشکیل داده و هدفش 175 تومنه؟
غلط های شکل رو بگیرید لطفا
با تشکر
با اجازه پانی جان
در مورد الگو کاملا صحیح تشخیص دادید
اما هدف قیمتی را به این شکل محاسبه می کنند
1- از خط بالای پرچم تا پیوتی که دسته پرچم از ان نقطه شروع شده یک خط عمودی بکشید
2-درست در نقطه ای که اولین کندل دیوار بالایی پرچم رو شکست باید به اندازه خط رسم شده در مورد یک به قسمت بالا صعود کند که در مورد وصنعت 200 تومان هدف می باشد
نظر
نظر