با تشکر از راهنمایی های شما دو استاد و توجهاتتون ممنون:x
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
نظر
-
رپارس
واکنش جانانه به میدل لاین چنگال اندروز( به نمودار و واکنشهای سهم به میدل لاین توجه شود)
واگرایی در کف در rsi و سیگنال خرید در استوکاستیک به وضوح دیده میشود.ضمن اینکه سهم در کف باند بولینگر قرار دارد.
تارگت اول 1200 و تارگت دوم سقف چنگال در محدوده 1500 تومان
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postوامید
سهم در قیمت 750(معاملات چهارشنبه) با تشکیل پیوت سقف و واگرایی منفی در بسیاری از اسیلاتورها (rsi , cci , macd,..) سیگنال فروش صادر کرده است.(واگرایی در سقف در rsi بروی نمودار با فلش نشان داده شده است)
حمایتها:700-680-660(پول بک به سقف چنگال)- 640-600 و 570 تومان
[/URL][/IMG]
وامیدو تا 600 میتونم تحملش کنم ولی پایینتر وای وای :(
بازم مرسی از تحلیل هاتون خیلی استفاده کردم :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمرسی از تحلیل های خیلی خوبتون پانی عزیز
وامیدو تا 600 میتونم تحملش کنم ولی پایینتر وای وای :(
بازم مرسی از تحلیل هاتون خیلی استفاده کردم :x
حقیقتش با یه سری اسیلاتورهای اصلاحی کار میکنم که وقتی این اسیلاتورها سیگنال فروش میدن اگه سهم افت زیادی هم نداشته باشه ولی واسه برگشت سهم حداقل 2 هفته درجا میزنه
وامید روی همین اسیلاتورها متاسفانه سیگنال فروش داده.
نظر
-
سلام خدمت pani عزیز
من درباره کلیت بازار از شما سوال دارم اگه امکان راهنمایی وجود داره ممنون میشم.
من احساس میکنم توی تقریبا 10 روز گذشته بازار شروع به اصلاح کرده تو خیلی از سهمای بازار این اصلاح دیده میشه
سایپا 390 تا 332
چادر 875 تا 790
و.........
به نظر من 3 شنبه و 4 شنبه هفته پیش که بازار مثبت شد بیشتر سهمای بازار پول بکی به روند اصلاحی خودشون زدن
مثل همین سایپا کالسمین چادر صندوق امید و.................
اما مشکل اینجاست که خیلی از این سهامها نتونستن قیمتهای قبلی خودشونو ببینن چه برس عبور کردن از اون قیمتها
من شدید احساس میکنم بازار روند فرسایشی نزولی در پیش گرفته برای اصلاح بازار
میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم
به نظرتون بازار فرصت خروج داد یا نظر دیگه ای دارید.
ممنون[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
در اصل توسط Unio پست شده است View Postسلام خدمت pani عزیز
من درباره کلیت بازار از شما سوال دارم اگه امکان راهنمایی وجود داره ممنون میشم.
من احساس میکنم توی تقریبا 10 روز گذشته بازار شروع به اصلاح کرده تو خیلی از سهمای بازار این اصلاح دیده میشه
سایپا 390 تا 332
چادر 875 تا 790
و.........
میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم
به نظرتون بازار فرصت خروج داد یا نظر دیگه ای دارید.
ممنون
هرچند بنده اصلا در این حد نیستم که در مورد کلیت بازار نظر بدم ولی سعی میکنم تا حد امکان خواسته شما را اجابت کنم
فعلا همینو دارم که شاخص گروه پیمانکاری وضعیت خوبی داره.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.
هرچند بنده اصلا در این حد نیستم که در مورد کلیت بازار نظر بدم ولی سعی میکنم تا حد امکان خواسته شما را اجابت کنم
فعلا همینو دارم که شاخص گروه پیمانکاری وضعیت خوبی داره.
من منظورم این بود وقتی قیمتها پس از اصلاح 10 تا 15 درصدی مجددا سیگنال خرید میدهد ولی نمیتواند بالاتر از سقف قیمتی خود که بعضا قله تاریخی 2 یا 3 ساله خودشون هستن عبور کنند از نگاه 1 تکنیکالیست چه مفهمومی داره؟[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
پانی جان بنظرم اومد واسه تحلیل مرقام تشکر پاورقی کافی نباشه
یک دنیا سپاس
چون این سهم نگرانم کرده بود
بازم ممنونوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مژده پست شده است View Postسلام دوستان عزیز .ممنون از تحلیل های مفیدتون.من تازه واردم:p میشه نطرتون رو نسبت به خرید پلوله بنویسید.بازم ممنون :)
اول از همه میخواستم بگم وقتی این همه سهم با بنیادی مطمئن تر وجود داره چرا پلوله.
اگه میخواهید سهم خریداری کنید من رپارس در محدوده 1000 تومان را پیشنهاد میکنم که سیگنال خریدهای خیلی خوبی صادر کرده و از نظر بنیادی بی ریسک محسوب میشه.
و اما پلوله در محدوده 60 تومان حمایت خوبی داره. در صورت افت بیشتر حمایتها:57 و 50 تومان.سعی میکنم فردا تحلیل مفصلتری بدم
در اصل توسط LEON پست شده است View Postپانی جان روند طولانی وامید و چطور میبینید؟
در اصل توسط Unio پست شده است View Postممنون pani جان
من منظورم این بود وقتی قیمتها پس از اصلاح 10 تا 15 درصدی مجددا سیگنال خرید میدهد ولی نمیتواند بالاتر از سقف قیمتی خود که بعضا قله تاریخی 2 یا 3 ساله خودشون هستن عبور کنند از نگاه 1 تکنیکالیست چه مفهمومی داره؟
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postپانی جان بنظرم اومد واسه تحلیل مرقام تشکر پاورقی کافی نباشه
یک دنیا سپاس
چون این سهم نگرانم کرده بود
بازم ممنون
مرقام 545-550 حمایتهای زیادی داره که اگه اونها شکسته بشه جای افت تا 485-515 وجود داره
نظر
نظر