کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
ممنون pani جان
من منظورم این بود وقتی قیمتها پس از اصلاح 10 تا 15 درصدی مجددا سیگنال خرید میدهد ولی نمیتواند بالاتر از سقف قیمتی خود که بعضا قله تاریخی 2 یا 3 ساله خودشون هستن عبور کنند از نگاه 1 تکنیکالیست چه مفهمومی داره؟
پانی جان ،میشه من سئوال دوستمون رو پاسخ بدم ،البته میدونم شما خیلی بهتر از من پاسخ خواهید گفت ولی حقیقتش من به این مبحث علاقه دارم یه مقدار ،ممنون میشم اجازه بدین من پاسخگو باشم ......ممنونم
سلام دوست من
ببین دوست عزیز برای اینکه روند صعودی شکل بگبره ما باید سقف قبل و کفی بالاتر از کف قبل داشته باشیم ،در تشکی روند نزولی هم همینطور ،کفی پایینتر از کف قبل و سقفی پایننتار از سقف قبل
با تشکر از استاد راشین عزیز که من از نمودارهای ایشون استفاده کردم
اما با توضیح بالا میرسیم به پرسش شما
ببین دوست من ،ما ابتدا سقف تاریخی رو داشتیم که دایره سبز بالایی هست ،بعد سهم افت میکنه
و یک کف تشکیل میده ،دوباره سهم صعود میکنه ،برای اینکه روند صعودی باشه باید سقف قبلی رو رد کنه ولی نرسیده به سقف قبلی برمیگرده ،پس این میشه سقف پایینتر از سقف قبلی که یک هشدار هست بای برگشت روند ،اما حالا باید ببینیم در آینده چی میشه اگر نمودار افت کنه و از خط قرمز پایینی که معادل کف نارنجی هست بگذره یعنی اینکه ما کف پایینتر از کف قبلی هم داریم و این مساویست با تغییر روند از صعودی به نزولی ولی مادامی که از این ناحیه عبور نکرده نمیتونیم این قضاوت رو داشته باشیم.
اما یه نکته این بین میمونه که تمام سقفها و کفهایی که صحبتش رو کردیم از یک درجه باید باشه
مثلا نمیشه ما دو سقف بزرگ صعودی داشته باشیم و در نزول بگیم حالا دوتا سقف کوچیک داریم معادل اونهاست ،سقف و کفی در هر درجه نشونه روند خاص همون درجه است.
عرض من که گفتم سئوالتون زیرکانه بود برای این بود که به مبحث فوق العاده مهم و پایه ایی اشاره کردین ....
براتون آرزوی موفقیت دارم
پانی عزیز عذرخواهی میکنم در تاپیکتون دخالت کردم ،موفق باشین
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
پانی جان ،میشه من سئوال دوستمون رو پاسخ بدم ،البته میدونم شما خیلی بهتر از من پاسخ خواهید گفت ولی حقیقتش من به این مبحث علاقه دارم یه مقدار ،ممنون میشم اجازه بدین من پاسخگو باشم ......ممنونم
سلام دوست من
ببین دوست عزیز برای اینکه روند صعودی شکل بگبره ما باید سقف قبل و کفی بالاتر از کف قبل داشته باشیم ،در تشکی روند نزولی هم همینطور ،کفی پایینتر از کف قبل و سقفی پایننتار از سقف قبل
با تشکر از استاد راشین عزیز که من از نمودارهای ایشون استفاده کردم
اما با توضیح بالا میرسیم به پرسش شما
ببین دوست من ،ما ابتدا سقف تاریخی رو داشتیم که دایره سبز بالایی هست ،بعد سهم افت میکنه
و یک کف تشکیل میده ،دوباره سهم صعود میکنه ،برای اینکه روند صعودی باشه باید سقف قبلی رو رد کنه ولی نرسیده به سقف قبلی برمیگرده ،پس این میشه سقف پایینتر از سقف قبلی که یک هشدار هست بای برگشت روند ،اما حالا باید ببینیم در آینده چی میشه اگر نمودار افت کنه و از خط قرمز پایینی که معادل کف نارنجی هست بگذره یعنی اینکه ما کف پایینتر از کف قبلی هم داریم و این مساویست با تغییر روند از صعودی به نزولی ولی مادامی که از این ناحیه عبور نکرده نمیتونیم این قضاوت رو داشته باشیم.
اما یه نکته این بین میمونه که تمام سقفها و کفهایی که صحبتش رو کردیم از یک درجه باید باشه
مثلا نمیشه ما دو سقف بزرگ صعودی داشته باشیم و در نزول بگیم حالا دوتا سقف کوچیک داریم معادل اونهاست ،سقف و کفی در هر درجه نشونه روند خاص همون درجه است.
عرض من که گفتم سئوالتون زیرکانه بود برای این بود که به مبحث فوق العاده مهم و پایه ایی اشاره کردین ....
براتون آرزوی موفقیت دارم
پانی عزیز عذرخواهی میکنم در تاپیکتون دخالت کردم ،موفق باشین
استاد holy گرامی بی نهایت از لطفتون سپاسگذارم.تشکر
ریتریس Retracements
تغییرات قیمت در مسیر مخالف روند قبلی هنگامیکه قیمتها سریع صعود یا نزول کنند معمولا قسمتی از مسیر طی کرده را بازگشت میکنند و پول بک هم یعنی بازگشت به عقب مثل وقتی که قیمت سقف کانال را میدل لاین چنگال را میشکند معمولا به ان پول بک میکند.
از لحاظ تعریف خیلی به هم مشابهت دارند ولی در مفهوم و رو نمودار یه مقدار با هم متفاوتند
سلام به پانی عزیز و همه دوستان تکنیکالیست
پانی جان یه تکنیکال از وصنا برامون میزنی
اگه این کارو نکنی مجبورم خودم اینکارو بکنم
نگاه کن استعداد زیاد دارم ولی خب نشد برم دنبالش
قصد جسارت نداشتم
بازم ممنون میشم یه نگاه به این وصنا بندازی
والا ان ای وی سهم 330 تا 340 تومنه بدبینانه ارزش سهم 240 و منطقی باید 280 تومنو ببینه ولی فعلا نزولیه
[URL]
نگاهی به وصنا
سهم در 237 تومان تشکیل الگوی BEARISH CRAB داده است(با اندکی تفاوت با نسبتهای اصلی الگو)
حمایتهای بسیاری در محدوده 214-208 تومان وجود دارد که میتواند باعث برگشت سهم شود هر چند تارگت نهایی تصحیح در محدوده 61.8 تا 78.6 بازوی CD قرار دارد
197 تومان بدلیل تصحیح 61.8 و محل تقریبی برخورد سهم با میدل لاین چنگال اندروز و مجاورت با مرز روانی 200 تومان از اهمیت بسیاری برخوردار است.
تو نمودار حفاری باید ضلع پایین رو شیب تر میکشیدم تا fh حداقل قیمت امروز برخورد کنه مثل نمودار پایین (:p
در ضمن در نمودار زیر همانطور که مشخصه RSI کاملا روی خط حمایتی خودش قرار گرفته بوده
استاد پانی، امروز وصندق حدود 20 میلیون سهم، حجم زده
و طی 9 روز گذشته 20% کاهش قیمتی داشته،
به نظر شما از نظر تکنیکال حمایت سهم کجاست؟
اگه ما رو از نظر تکنیکالی سهم آگاه کنید ممنون میشم.
استاد پانی، امروز وصندق حدود 20 میلیون سهم، حجم زده
و طی 9 روز گذشته 20% کاهش قیمتی داشته،
به نظر شما از نظر تکنیکال حمایت سهم کجاست؟
اگه ما رو از نظر تکنیکالی سهم آگاه کنید ممنون میشم.
با سلام
وصندوق رو قبلا خیلی در موردش صحبت کردم ولی بررسی وضعیت کنونی سهم:
سهم در 281 تومان در مجاورت فیبوی 38.2 Ret حمایت خوبی داره
به شخصه نظرم رو برگشت سهم قیمت 281 هست
و بعد از این حمایت در محدوده 255-260 دو حمایت مستحکم داریم( خط روند قرمز رنگ و فیبوی 50%) که افت بیشتر از ان مورد انتظار نیست.
ممنون از لطفی که داشتید ولی واژه استادی شایسته اهلشه.
سهم در 237 تومان تشکیل الگوی BEARISH CRAB داده است(با اندکی تفاوت با نسبتهای اصلی الگو)
حمایتهای بسیاری در محدوده 214-208 تومان وجود دارد که میتواند باعث برگشت سهم شود هر چند تارگت نهایی تصحیح در محدوده 61.8 تا 78.6 بازوی CD قرار دارد
197 تومان بدلیل تصحیح 61.8 و محل تقریبی برخورد سهم با میدل لاین چنگال اندروز و مجاورت با مرز روانی 200 تومان از اهمیت بسیاری برخوردار است.
[/URL][/IMG]
مرسی استاد
واقعا تحلیل خوبی بود بازم ممنون که جواب دادی
مرسی
پر سود باشی
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر