سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام.
    حقیقتش با یه سری اسیلاتورهای اصلاحی کار میکنم که وقتی این اسیلاتورها سیگنال فروش میدن اگه سهم افت زیادی هم نداشته باشه ولی واسه برگشت سهم حداقل 2 هفته درجا میزنه
    وامید روی همین اسیلاتورها متاسفانه سیگنال فروش داده.
    وامید
    مرسی پانی جان روند معاملات فرداشو زیر نظر میگیرم .من حمایت های جالبی رو مثل گذشته ازش نمیبینم اگه فردا هم نبود میفروشم و دوباره میخرم
    ولی آیتم های مثبت سهم
    افزایش سرمایه 200 درصدی
    برگزاری دو مجمع سالانه به دلیل تغییر سال مالی
    واگذاری معدنی ها
    وارد شدن به صنعت پتروشیمی و خدمات بازرگانی
    واگذاری امید توسط بانک سپه
    فروش ساختمان
    و...
    که میتونه معادلات روند اصلاحی رو بهم بزنه
    اما در کل بایدمعاملات فردا رو زیر ذره بین بگیرم .....شاید مهمتر از همه حمایت باشه که تو این دو روز ندیدم
    بازم ممنون واقعا انتخاب شرکت ها برای تحلیل تکنیکال عالی هستن
    شاید خیلی از این سهم ها رو نداشته باشم ولی کاملا هر روز زیر نظر شون دارم
    بازم مرسی
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• احتشام
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 158

رپارس

واکنش جانانه به میدل لاین چنگال اندروز( به نمودار و واکنشهای سهم به میدل لاین توجه شود)

واگرایی در کف در rsi و سیگنال خرید در استوکاستیک به وضوح دیده میشود.ضمن اینکه سهم در کف باند بولینگر قرار دارد.

تارگت اول 1200 و تارگت دوم سقف چنگال در محدوده 1500 تومان

در ادامه تحلیل سرکار خانوم پانی اگه نمودار تعدیل شده رپارس هم بررسی بشه چیزای جالبی توش دیده میشه
      سهم بعد از تکمیل پرچم دقیقا با اندازه میله صعود کرده. روند امروز سهم هم بخاطر دو حمایت معتبر در همین نقطه هست خط قرمز که قبلا مقاومت بود و حالا حمایت شده و خط سبز که حمایت بلند مدته
      این فقط یه نقاشی بر روی یک نمودار سرقتی هست. همین

[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط Unio پست شده است View Post
        ممنون pani جان
        من منظورم این بود وقتی قیمتها پس از اصلاح 10 تا 15 درصدی مجددا سیگنال خرید میدهد ولی نمیتواند بالاتر از سقف قیمتی خود که بعضا قله تاریخی 2 یا 3 ساله خودشون هستن عبور کنند از نگاه 1 تکنیکالیست چه مفهمومی داره؟
        احسنت ،سئوال بسیار زیرکانه ای بود .......
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• Unio
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 67

ممنون دوست عزیز
          خوب امروز نشون داد که بازار عجیب قصد حال گیری گرفته
          من تک سهم فاراک بودم که امروز دادم رفت
          دوستان ببخشید اگه صف فروش شد!
          خروج موقت از بازار تا زمانی که ..........
          امیدوارم دوستان مرافب سرمایه خودشون باشند.
          همیشه سلامت باشید.
          [B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.

[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]

[/B]

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

صدرا

صدرا امروز فرصت خرید عالی داد. پول بک به خط روند در محدوده قیمت امروز کامل شد

(زهره جونم کجایی؟..)

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

امروز فاراک به خط روند پول بک کرد و این پول بک در محدوده 245 تومان امروز کامل شد

(از صف فروش امروز بازم خریدم)

[IMG][/IMG]

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

پانی جان چون به بحث هاس تکنیکال وارد نیستم یه سوال
                ایا امکان داره خط روند رو بشکنه و ایا معامله لحظه ای پایین تر از خط روند شکستن محسوب میشه؟ اگر سهمی خط روند اش رو بشکنه چه اتفاقی میافته مرسی
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

با توجه به شرایط حاکم بر بازار کاملا مشخصه شاخص اجازه تصحیح زیادی نداره و این تصحیح به شکل یه بازاره نوسانیه
                  فردا امکان اینکه بازار از منفی به سمت مثبت پیش بره زیاده چون در محدوده 26200 حمایت دیده میشه و اگه این حمایت شکسته بشه میره برای 26000

من چند پله رو به عنوان هدف نهایی این تصحیح(که به اعتقاد من نهایتا یک هفته دیگه هم این بازار نوسانی را خواهیم داشت) در نظر گرفتم
                  (نمودار نمیذارم چون شاید شکلی که من بررسی میکنم بقیه اعتقاد نداشته باشند.دفعه قبل هم که شاخص از22300 اصلاح شد پیش بینی اصلاح تا 21300 را داشتم که تا حوالی 21450 اصلاح شد.)

25900-26000
                  25500
                  25100-25250

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                    پانی جان چون به بحث هاس تکنیکال وارد نیستم یه سوال
                    ایا امکان داره خط روند رو بشکنه و ایا معامله لحظه ای پایین تر از خط روند شکستن محسوب میشه؟ اگر سهمی خط روند اش رو بشکنه چه اتفاقی میافته مرسی
                    سلام رضا جان.

اولا باید بررسی بشه که ایا خط روندی که شکسته شده خط روند کوتاه مدت بوده یا خط روند طولانی و بلند مدت سهم
                    در نمودارها شکستن خط روند کوتاه مدت به وفور رخ میده و تهدید انچنانی محسوب نمیشه.باید اسیلاتورها را هم بررسی کرد اگه همزمان با شکست خط روند سیگنالهای فروش دیده بشه و دیر متوجه این موضوع بشیم باید درپول بک به خط روند اقدام به فروش و خروج از سهم نمود(چون وقتی سهمی چه در حالت صعود و چه نزول خط روندشو بشکنه معمولا به خط روند پول بک میکنه(حرکت بازگشتی به خط روند)
                    اول قسمت دوم سوال رو گفتم اما در مورد قسمت اول
                    تحلیلگرا در مورد اینکه حمایت یا مقاومتی بطور قطع شکسته بشه معتقدند باید قیمت بسته سهم در سه کندل(سه روز معاملاتی) بالای خط مقاومت یا پایین حمایت سهم قرار بگیره تا یک مقاومت یا حمایت شکسته بشه یعنی یک نفوذ به این خطوط اصلا شکسته شدن محسوب نمیشه
                    البته در همه موارد فوق نقش اسیلاتورها تعیین کننده نهایی میباشد
                    بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

نظر

• امپراتور7
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 1043

سلام رضا جان.

اولا باید بررسی بشه که ایا خط روندی که شکسته شده خط روند کوتاه مدت بوده یا خط روند طولانی و بلند مدت سهم
                      در نمودارها شکستن خط روند کوتاه مدت به وفور رخ میده و تهدید انچنانی محسوب نمیشه.باید اسیلاتورها را هم بررسی کرد اگه همزمان با شکست خط روند سیگنالهای فروش دیده بشه و دیر متوجه این موضوع بشیم باید درپول بک به خط روند اقدام به فروش و خروج از سهم نمود(چون وقتی سهمی چه در حالت صعود و چه نزول خط روندشو بشکنه معمولا به خط روند پول بک میکنه(حرکت بازگشتی به خط روند)
                      اول قسمت دوم سوال رو گفتم اما در مورد قسمت اول
                      تحلیلگرا در مورد اینکه حمایت یا مقاومتی بطور قطع شکسته بشه معتقدند باید قیمت بسته سهم در سه کندل(سه روز معاملاتی) بالای خط مقاومت یا پایین حمایت سهم قرار بگیره تا یک مقاومت یا حمایت شکسته بشه یعنی یک نفوذ به این خطوط اصلا شکسته شدن محسوب نمیشه
                      البته در همه موارد فوق نقش اسیلاتورها تعیین کننده نهایی میباشد
                      بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
                      ممنون از پاسخت
                      سایه جان علم تکنیکال یا بهتره بگم هنر تکنیکال رو نمیشه نادیده گرفت ولی باید قبول کرد که به تنهایی کار ساز نیست الان سهم x روند صعودی داشته باشه و سیگنال خرید بده وقتی حقوقی به طور مثال به اندازه 100 برابر حجم مبنا سهم رو عرضه میکنه نه کاری از تکنیکال بر میاد نه بنیادی یا به طور مثال یه خبر خوب یا بد میتونه روند کلی سهم رو کاملا متفاوت بکنه .
                      یه مبحثی بود به نام جبر و احتمال من عاشقش بودم به نظرم تکنیکالم همون جبر و احتماله چون یه تکنیکالیست تمامی حالات ممکن رو در نظر میگره و به نوعی با احتمالات سر و کار داره . البته از دوستان تکنیکالست عذر میخوام پا تو کفششون کردیم :D
                      به جان خودت بیفت!
                      خودت خودت را بساز!
                      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

امروز فاراک به خط روند پول بک کرد و این پول بک در محدوده 245 تومان امروز کامل شد

(از صف فروش امروز بازم خریدم)

[/URL][/IMG]
                        جناب pani عزیز به نظر بنده در سهم فاراک امروز پول بکی انجام نگرفته است . زیرا قانون پولبک با نمودار فاراک همخوانی ندارد میشود گفت رتریس کرده است.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                          جناب pani عزیز به نظر بنده در سهم فاراک امروز پول بکی انجام نگرفته است . زیرا قانون پولبک با نمودار فاراک همخوانی ندارد میشود گفت رتریس کرده است.
                          صحیح میفرمایید.

نظر

• amir3236
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 266

شاخص بازار دوم (تجهیزاتیها)به خط مقاومت شکسته شده بلند مدت پولبک کرده و فردا برروی حمایت خود قرار میگیرد .بازاردرروزهای آینده به سمت تجهیزاتیها میاد.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

سلام به پانی عزیز و همه دوستان تکنیکالیست
                              پانی جان یه تکنیکال از وصنا برامون میزنی
                              اگه این کارو نکنی مجبورم خودم اینکارو بکنم
                              نگاه کن استعداد زیاد دارم ولی خب نشد برم دنبالش
                              قصد جسارت نداشتم
                              بازم ممنون میشم یه نگاه به این وصنا بندازی
                              والا ان ای وی سهم 330 تا 340 تومنه بدبینانه ارزش سهم 240 و منطقی باید 280 تومنو ببینه ولی فعلا نزولیه

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amir3236
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 266

شاخص خودروییها درحال پولبک به کانال شکسته شده است پس از لمس آن رشد خوبی خواهد کرد

نظر

در حال کار...
                                X