سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post>:d<
گویا فباهنر هم خیال توقف در 123-125 رو نداره...
فراوری هدفش بالای 1000 تومان هست ولی احتمال یه استراحت و برگشت به سطوح 620 600 و 560 تومان وجود دارد.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postميگم خانم پاني براي اين هدف 1000 تومني زمان تقريبي هم ميتونيد بديد؟و يه سوال ديگه اينكه تكنيكال ميتونه بگه سهم از يه مقاومت در برخورد اول ميتونه رد بشه يا نه؟البته قبل از برخورد.....مثلا اگه فرض كنيم مقاومت فباهنر 130 هست شما الان ميتونيد بگيد فردا اين مقاومت رد ميشه يا نه؟
فراوری بدلیل بسته بودن نمادش حرکتهاش بلحاظ موج شماری یه فاز عقب تر از بقیه است ولی بنظر میرسه صعود شارپ تری رو تجربه کنه.
در مورد بخش دوم سوالتون شخصا همه تصمیماتم اول با توجه به الیوت و موج شماری سهم هست بطور مثال موجهای سوم معروف هستند به این ویژگی که توانایی شکست بیشتر مقاومتها رو دارند..
تلاقی فیبوها(نواحی prz) خطوط روند و سایر ابزار تکنیکال مثل چنگال اندروز نشان دهنده میزان قدرت مقاومتها هستند و در مورد فباهنر سهم پس از شکست سقف اندینگ دیاگونال با گپ در موج 3 از 1 از 3 از موج 3 اصلی قرار دارد و قاعدتا باید سقف موج یک بزرگ در محدوده 300 تومان در میان مدت شکسته شود.فباهنر حالا حالاها کار داره و راه درازی پیش رو داره...
(تو موج شماری زیر از فباهنر 1 و 2 داخل دایره در واقع موج 1 و 2 از 3 اصلی سهم هستند و سهم همینک در ریز موجهای 3 از 3 اصلی قرار دارد.)
نظر
-
همانطورکه قبلا هم گفته بودم فعلا بازار نوسانیست بین سطوح کامنت زیر..
در اصل توسط pani پست شده است View Postبنظر شاخص کل مدتی بین سطوح 25800-26550 واحد نوسانی باشه و شکست هرکدام از سطوح فوق موجب افت و یا رشد بیشتر خواهد شد.
شاخص در موج 5 صعودی قرار دارد و تا مجامع شاهد رشد شاخص و سهام شرکتهای بزرگ خواهیم بود.
قویترین حمایتهای شاخص حمایتهای بهم فشرده درمحدوده 25400-25600 واحد است که احتمال افت بیشتر را کم میکند.
(البته اینها فعلا حدس و گمان هست و مهم سطوح با اهمیت حمایتی مثل محدوده 25500 و سطوح مهم مقاومتی مثل 26800-27000 واحد هستند)
نظر
-
خانم میرزامحمدی...
سلام و عرض ادب...@};-
هرچند با تاخیر خیلی زیاد, ولی سال نو را خدمتتان تبریک عرض میکنم. امیدوارم ایام خوشی برای شما و خوانواده محترمتان در پیش باشد.
هر چند به دلیل مشغله های شخصی, زیاد در این سایت فعال نیستم ولی همیشه از تحلیلها و نظرات صادقانه تان استفاده کرده ام...آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2012/04/03, 09:09.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخانم پاني معاملات امروز فرآور رو در راستاي همون بازگشت به 620 ارزيابي ميكنيد؟
فراور بین 620 تا 626 حمایتهایی داره که ما تکنیکالیستها دوست نداریم از دست برن با شکست این حمایتها همانطور که قبلا عرض کردم 600 580 و حتی 560 رو خواهد دید.
هرچند سهم داره خوب حمایت میشه
قبلا تو تاپیک بانکیها (هفته قبل) تاکید کرده بودم تا شکست مقاومتها وارد این گروه نشید امروز سعی میکنم یه بررسی رو این گروه داشته باشم به نقاط خرید دارند نزدیک میشن. :)
نظر
-
با اجازه اساتید: مس یک الگوی سر شانه کف با هدف 500 تشکیل داد و تکمیل شد... به نظر در حال تشکیل یک الگوی بزرگتر با هدف650 -640 میباشد اگر زحمتی نیست یک نگاه به تصویر نمایید ....
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postبا اجازه اساتید: مس یک الگوی سر شانه کف با هدف 500 تشکیل داد و تکمیل شد... به نظر در حال تشکیل یک الگوی بزرگتر با هدف650 -640 میباشد اگر زحمتی نیست یک نگاه به تصویر نمایید ....
http://www.pic1.iran-forum.ir/images...5489187297.png
در اصل توسط pani پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
فقط یه سوال
الان وبملت در موج 4 قرار داره؟؟ یا موج اصلاحی بزرگ abc ??اگه در موج بزرگ اصلاحی باشه بعد اون چه اتفاقی میتونه برای سهم بیوفته ؟؟
در صورت برگشت روند قیمتی هدف هایی که در سر راه سهمه چه ارقامی میتونه باشه ؟؟
ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postممنون از تحلیل بسیار عالی و خوبتون خانم پانی
فقط یه سوال
الان وبملت در موج 4 قرار داره؟؟
در صورت برگشت روند قیمتی هدف هایی که در سر راه سهمه چه ارقامی میتونه باشه ؟؟
ممنون
سپاسگذارم از لطفتون.هدف موح 5 میتونه بین 225 تا 235 تومان باشه.
اولین و مهمترین مقاومت بانک ملت همانطور که قبلا هم خدمتتون عرض کرده بودم محدوده 163-165 تومان است.سایر مقاومتها 185 - 196 و 205 تومان
نمودار و تحلیل هم رفت صفحه قبل:
امکان پایان اصلاح سهم در 146 142 و 138 تومان.
نظر
-
نظر