کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پستاشو پیدا نکردم اما نموداری سمایه تو pc سیو بود تحلیل برای 31/01/2012 هستش..سهم زود تر از 220 برگشت ولی در شکوندن سقفه چنگال ناکام بود...سهم الان میشه گفت روی حمایت هستش:
(البته رنگ کندل های سفید و سیاه تو تحلیله قدیمی جا به جاست! که تو نموداره جدید درست شده)
با سلامی گرم به دوستان انشاا... سال خوبی رو پیشه رو داشته باشن..
دوتا نمودار از سمایه گذاشته بودم تاریخ هاش روی چارتاش موجوده ..این هم آپدیته نمودار که نشون میده سهم از روی خط میانی چنگال برگشت زده! باید مواظب خط پایین کاناله سبز بود!
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
بازکن پنجره ها را که نسیم
روز میلاد اقاقی هارا جشن میگیرد
و بهار روی هر شاخه کنارهر برگ
شمع روشن کرده است
کوچه یکباره آواز شده است
و درخت گیلاس
هدیه جشن اقاقی ها را
گل به دامن کرده است
حالیا، معجزه ی باران را باورکن
و سخاوت را در چشم چمنزار ببین
و محبت را درروح نسیم
که دراین کوچه ی تنگ
با همین دست تهی
روز میلاد اقاقی هاراجشن میگیرد
استاد پانی عید بر شما مبارک
سلام خدمت جناب محسنی عزیز.
من هم بنوبه خودم این عید باستانی روخدمت شما و همه دوستان عزیز بورسی تبریک عرض میکنم و ارزوی سال خوب و خوش و پربرکت دارم.
سلام خانم پانی عزیز @};-@};-@};-
فرارسيدن نوروز و سال نو را شادباش ميگويم.
برايتان تندرستي و نيکروزی
در سال نو آرزو دارم.
باشد که سالي سرشار از شادی
و کامروايي داشته باشيد
چارلز
در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.
اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.
عرض سلام و تبریک مجدد سال نو بر خانواده بزرگ بورسی َ@};-
و تشکر از لطف همه دوستان
رشد شاخص بدلیل شکست ترند نزولی و قرار گرفتن در موج 3 از 5 شاخص کل هست که انشالله تا مجامع با نوسانات به حداقل ترین هدف یعنی 28000 واحد خواهیم رسید.
و اما سوالات دوستان وپترو در زیرموجهای 3 از 3 قرار داره دندان بر جگر نهیم بازدهی بالایی در میان مدت خواهد داشت.خیلی وپترو دارم از 80 تومان تو قیمتهای 90 تومان هم هر کی فروخت ما خریدیم.
فملی فولاد غدیر همگی رو قبلا تحلیلشونو با موج شماری گذاشته بودم ..
راستی اگه دوستان سری به فیس بوک زدند تو ادرس زیر درخواست بدن تا اد کنم.البته این پیج در گذشته برای دوستان بوده ولی از حالا به بعد شخصا پیج رو مدیریت میکنم و اگه مطلبی بنویسم یا پاسخی بدم چون گفتم سایر دوستان هم استفاده میکنند حتما اسممو اضافه میکنم.یه پیج فعال در زمینه تحلیل تکنیکاله اعضای زیادی داره و تحلیلگرای بسیار خوبی که اکثرا فروم نویس نیستند..
سلام و تبریک سال نو خدمت تمام سروران
شاخص حرکت مناسب و بهتر بگم عالی انجام دادترندلاین نزولی را شکست
اخرین نقاشی بنده درمورد شاخص در سرمایه سازان تحلیل شاخص
که با یک تغییر در موج شماری باتوجه به شیب موج اغاز شده
اولین مقاومت امروز لمس کرد و مقاومت بعدی و البته قوی 26740 و پس از شکستن این مقاومت مقاومت 27980 میتوان مفاومت بعدی دانست
باتوجه به این مطلب که مثلث را شکسته میتوان در میان مدت به 28000 امیدوار بودولی در کوتاه مدت یک اصلاح خواهیم داشت که اندیکاتورها نیز بر این مطلب صحه میگذارند
موفق باشید
[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
بنظر شاخص کل مدتی بین سطوح 25800-26500 واحد نوسانی باشه و شکست هرکدام از سطوح فوق موجب افت و یا رشد بیشتر خواهد شد.
شاخص در موج 5 صعودی قرار دارد و تا مجامع شاهد رشد شاخص و سهام شرکتهای بزرگ خواهیم بود.
قویترین حمایتهای شاخص حمایتهای بهم فشرده درمحدوده 25400-25600 واحد است که احتمال افت بیشتر را کم میکند.
فاراک مقاومت سنگین 180-184 پیش رو دارد که احتمال برگشت به سطح 172-168 تومان و سپس گذر از مقاومت فوق وجود دارد.
فاراک میان مدتی اهداف بسیار خوبی دارد و پس از گذر از 185 تومان هدف 220-230 تومان را در سر دارد.
رانفور فعلا بین 1460-1550 تومان نوسانی خواهد بود .شکست 1460 موجب افت تا محدوده 1370-1400 و عبور از 1600 موجب رشد تا 2000-2200 تومان میشود.
فملی الگوی کلاسیک سر و شانه کف با هدف 650 تومان زده و بزودی به جنگ مقاومتهای 515 و 525-530 خواهد رفت.درکوتاه مدت 483-485 اولین حمایت و 500 اولین مقاومت سهم محسوب میشود.
وپترو در زیر موجهای 3 از 3 صعودی قرار گرفته و اهداف خوبی در میان مدت دارد.در کوتاه مدت محدوده 100 تومان اولین حمایت و 97-98 قویترین حمایت محسوب میشود.وپترو هم پس از نوسانات به محدوده 117-120 تومان خواهد رسید.
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت خانم محمدی
با توجه به بالا رفتن قیمت سهم تا 446 , نظرتون درباره ی ادامه ی صعود یا نزول سهم را میخواستم بدونم .
سلام.سال نوی شما هم مبارک.
وغدیر با این صعود احتمال شکست حمایت 395-400 رو کمرنگ کرده ولی بازم باید روش کار کنم تا بتونم نظر بدم ولی فعلا انتظار میره پس از نوسانات مقطعی مقاومت 445-450 رو رد کنه.
سلام خدمت استاد گرامی
با تبریک سال نو
میخواستم نظرتون رو درباره ی روند خساپا و خزامیا بدونم
باتشکر
با سلام.بنده هم سال جدید رو خدمتتون تبریک عرض میکنم امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
سایپا طبق نمودار زیر 184-186 مقاومت سختی داره(به محدوده دایره ابی رنگ توجه کنید) چنانچه موفق به عبور از این محدوده بشه هدف بعدی حوالی 210 تومان قرار داره (با چند درصد تلورانس)
زامیاد هم فعلا درون مثلث قرار داره شکست 104-105 موجب افت و عبور از 115-117 موجب رشد خواهد بود (با هدف 135 و 150)
نظر