در اصل توسط pani پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
استاد از بذل توجه شما هم سپاسگزارم اميدوارم هميشه لطفتون كه باعث ارتقا سطح علمي من ميشود پاينده باشد
-
-
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/05/21, 10:17.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
استاد صبر و متانت شما و استاد تدين هم در پاسخگويي و ارائه ارشاد و كمك شايان به سود آوري دوستان قابل ستايش مي باشد دست گلتون درد نكنهدر اصل توسط pani پست شده است View Postجناب محسنی گرامی
لطف و ادب و بزرگواری شما واقعا ستودنیست.بسیار سپاسگذارم از لطفی که همیشه نسبت به من و زهره جان داشته اید.@};-
نظر
-
استاد پاني خريد بترانس بعد افزايش سرمايه را مناسب مي دانيد ظاهرا آگهي در خصوص تصميم گيري جهت افزايش سرمايه در جلسه 90/3/10 در سايت كدال درج شده است با تشكر
نظر
-
نظر
-
با سلام. من فعلا انتظار 3000 تومان را دارم و بعد سهم اصلاح دارهدر اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد پاني خريد بترانس بعد افزايش سرمايه را مناسب مي دانيد ظاهرا آگهي در خصوص تصميم گيري جهت افزايش سرمايه در جلسه 90/3/10 در سايت كدال درج شده است با تشكر
حالا اگه افزایش سرمایه بعد از اصلاح سهم انجام بشود خریدش بعد از افزایش سرمایه مناسبه و در غیر اینصورت نه.
نظر
-
سلام.در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postپانی جان ایا فولاد این حجم سقف قبلیش رو شکست؟ این فسربم یه نیمچه تحلیلی بدی ممنون میشم :x
فولاد اخرین کندلش خوش بینانه است و با صف خرید هم بسته شده پس 325 فردا انتظار اسونیه
در قیمت مثبت کامل فردا با 2 مقاومت جدی روبروی میدل لاین چنگال و بالاترین سقف چند سال اخیر
اگه موفق به شکست این مقاومت بشه توانایی رسیدن به 380 را هم خواهد داشت ولی باید در این راه مقاومت جدی 330-340 و 350 را بگذراند.
نظر
-
شیبو من زیاد کشیدم اما با شیب 30 درجه میتونه نک لاین سرو شانه معکوس باشه ؟؟؟در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.
تو شکل خیلی حرفها واسه گفتن وجود داره:
مثل مقاومت سهم - خط روند نزولی - شبیه نک لاین سر و شونه کفه ولی شیب خط گردن خیلی زیاده و بنظرم نمیتونه قابل قبول باشه؟!yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر

نظر