با شیب کم موافقم.
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postجناب پانی کلا یک سهمی که قطعی فاز خرید داده باشه و بشه حداقل 10 درصد ازش گفت پیدا میشه ؟؟ بیشترتحلیلها توش اما و اگر است
چه سوال سختی ؟
فعلا کمرجان رو داشته باشید بازم بررسی میکنم.
کمرجان ابتدای موج 5 قرار داره و اگه حداقل 2 ماهی سهمو نگهدارید براحتی 680-720 رو میبینه
اگه میگم 2 ماهه دلیلش اینه که وقتی سهم موج 5 رو شروع میکنه یکم درجا میزنه تا رشدشو شروع کنه ولی بازدهی مطمئنی داره
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
چه سوال سختی ؟
فعلا کمرجان رو داشته باشید بازم بررسی میکنم.
کمرجان ابتدای موج 5 قرار داره و اگه حداقل 2 ماهی سهمو نگهدارید براحتی 680-720 رو میبینه
اگه میگم 2 ماهه دلیلش اینه که وقتی سهم موج 5 رو شروع میکنه یکم درجا میزنه تا رشدشو شروع کنه ولی بازدهی مطمئنی دارهyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمن 260 تا 310 رو موج 1 میگیرم و 270 تا 630 رو موج 4
ببینید بنظر من حرکت سهم تا 630 خیلی شارپ بود و خصوصیات کامل موج 3 رو داشت. موج 1 بنظرم خیلی کندتر از این حرفاست.
آخرین ویرایش توسط farhad.fathi؛ 2011/05/21, 18:19.yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در مورد بانک آرین و پست بانک و آخرین شنیده ها از شرکتها را در این سایت بخوانید
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
در مورد موج شماری کمرجان چند نفر از تکنیکالیستهایی که موج شماریشون رو خیلی قبول دارم مثل سعید درخشانی همگی سهمو در موج 4 میبینند نه 2 !!
نظر
-
فاراک و چند قانون چنگال اندروز
خطوط هشدار:
همانطور که همه میدانیم اندروز پس از ترسیم چنگال خطوط دیگری به موازات ضلع بالایی و ضلع پایینی چنگال رسم کرد که خطوط هشدار نامیده میشوند.
که فاصله هر یک از این خطوط از هم برابر فاصله خط میانی با خطوط موازی چنگال میباشد.
هر گاه سهم در چنگال صعودی پس از گذر از میدل لاین در رسیدن به سقف چنگال ناتوان باشد و در نزول به زیر خط میانه در صعودی نا فرجام موفق به گذر از میدل لاین نشود معمولا سهم نزول زیادی تا خطوط هشدار دوم , سوم و ... میکند. این قضیه بروی چنگال در محدوده دایره صورتی رنگ نشان داده شده است.ایناتفاق در فاراک در صعود نافرجام 266 بعد از افتی که در محدوده 246 داشت اتفاق افتاد.
حال سهم در نزول خود با توجه به نمودار زیر در محدوده 193 به خط هشدار دوم برخورد میکند که حمایت خوبی میباشد .لازم به ذکر است خط هشدار سوم در محدوده 165 واقع است.
قانون بعدی سیگنال فروش سهم پس از شکست خط ماشه (خط قرمز رنگ) بوده که سهم پس از شکست خط ماشه پایین افت زیادی میکند که فاراک در این مورد نیز بطور کامل و قطعی خط ماشه را شکسته بوده این اتفاق در محدوده 230 تومان اتفاق افتاد.
[IMG][/IMG]
تا اینجا دو دلیل افت بیش از اندازه سهم اشکار شد
و اما یه امیدواری:
اندروز در استراتژی بعدی خود بعد از افت زیاد سهم استفاده میکند و ان استفاده همزمان یک چنگال نزولی با استوکاستیک کند است
گفته شده در این استراتژی از چنگال نزولی و استوکاستیک 14 دوره ای استفاده کنید و مقادیر زیر 20 را فروش هیجانی در نظر بگیرید.
حال اگر سهم پس از نزول خود به خط میانه برخورد کرد و استوکاستیک زیر 20 بود بی درنگ وارد عمل خرید بشوید
در فاراک من چنگال نزولی بصورت زیر رسم کردم و سهم در محدوده 188-190 به این خط میانه برخورد میکند.استوکاستیک هم فعلا بر وفق مراد میباشد.
اگر سهم تا محدوده یاد شده با مقادیر استوکاستیک گفته شده نزول کرد سهم بلاشک حداقل تا 260-270 یعنی سقف چنگال صعود میکند.
[/URL][/IMG]
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/22, 20:02.
نظر
نظر