سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
    ممنون از پاسخ خوبتون
    اگه ممكنه يه تحليل از فخوز هم بديد با توجه به حركت سهم امكان رشد تا 1200 رو بايستي داشته باشه
    باز هم ممنون
    فخوز

[IMG][/IMG]

این سهم نیز بمانند کگل مثلث افزایشی زده!

اکنون سهم در مجاورت ضلع بالای مثلث قرار دارد.در صورتیکه موفق به شکست ضلع بالای مثلث شود :
    مقاومتهای بعدی سهم:
    930 در مجاورت خط ابی
    955 میدل لاین چنگال 50%

و تارگتهای سهم در صورت شکست مقاومتهای فوق:
    1010 هدف مثلث
    1180 معادل سقف چنگال 50%
    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/09, 17:45.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
      صددرصد این الگو که فرمودید تا 90 ریزش داریم مطابق گفته خودتان فیل میشه.الگوی بعدی بعد از صعود سهم تا 125 چه شکل و شمایلی میگیره اگر یک بررسی نمایید متشکر میشوم.محسن نظری میگه تا 160 میره بالا نظر شما با توجه به نمودار هایتان چند است با الگوی احتمالی جدیدجدید

خوشحالم از اینکه خبر خوبی رسیده و خوشحالید

در اینصورت الگو تبدیل به مثلث متقارن میشود با هدف 164 و مقاومت مهم در 130-135 و 145

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

پانی جان اینجا رو ببین :->:d:)

مديرعامل ايران خودرو رئيس هيأت مديره پارسيان شد ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ با رأي هيأت مديره، جواد نجم*الدين به عنوان رئيس هيأت مديره بانك پارسيان انتخاب شد.

به گزارش فارس در انتخابات اعضاي هيأت مديره بانك پارسيان، غلامرضا سليماني اميري، به عنوان نايب رئيس هيأت مديره و علي سليماني شايسته به عنوان مديرعامل و عضو هيأت مديره بانك پارسيان منصوب شدند.
        همچنين جمشيد ايماني، سيد حسن قوامي، محمد فطانت فرد حقيقي و سيد حسام شمس عالم به عنوان اعضاي هيأت مديره بانك پارسيان انتخاب شدند.
        جواد نجم*الدين همچنان مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو است.

نگفتم نمودار می گه یخبراییه

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
          پانی جان اینجا رو ببین :->:d:)

مديرعامل ايران خودرو رئيس هيأت مديره پارسيان شد ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ با رأي هيأت مديره، جواد نجم*الدين به عنوان رئيس هيأت مديره بانك پارسيان انتخاب شد.

به گزارش فارس در انتخابات اعضاي هيأت مديره بانك پارسيان، غلامرضا سليماني اميري، به عنوان نايب رئيس هيأت مديره و علي سليماني شايسته به عنوان مديرعامل و عضو هيأت مديره بانك پارسيان منصوب شدند.
          همچنين جمشيد ايماني، سيد حسن قوامي، محمد فطانت فرد حقيقي و سيد حسام شمس عالم به عنوان اعضاي هيأت مديره بانك پارسيان انتخاب شدند.
          جواد نجم*الدين همچنان مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو است.

نگفتم نمودار می گه یخبراییه
          wow

زهره جان همین دیشب داشتید در مورد همین مورد گمانه زنی میکردید.مگه میشه اینقدر زود؟

شرط میبندم همون دیشب خبرشو داشتی.پس اون یکی دیگه هم بازی.آره دیگه؟:D :D

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            wow

زهره جان همین دیشب داشتید در مورد همین مورد گمانه زنی میکردید.مگه میشه اینقدر زود؟

شرط میبندم همون دیشب خبرشو داشتی.پس اون یکی دیگه هم بازی.آره دیگه؟:D :D
            =((=((=((

پانی نه بخدا همین الان خبر و دیدم

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

پانی زود باش یه تحلیل از وغدیر فوری فوتی این یه دستوره (شوخی)
              امیدوارم همیشه موفق باشی که البته تا این جا هم بودی<:-p
              :->B-):-B|-):D
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                =((=((=((

پانی نه بخدا همین الان خبر و دیدم

زهره جونم تو رو خدا اون تیکه شکسته ها رو جمع کن دلم گرفت.

بابا شوخی کردم.زهره واقعا حظ کردم کارت خیلی درسته.

سلام رضا جان منم برات نگاه میکنم.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

وغدیر

یک گپ پر شده بین 380-400 داریم که تبدیل به منطقه حمایت خوبی شده در سهم.

در ضمن اندیکاتورها همگی وضعیت صعودی سهم رو تایید میکنند و cci هم بهتر از همه.

اگه سهم در صعود فعلی موفق به شکست سقف قبلی در 457 تومان شد هدفش در محدوده 477-480 است با مقاومت جدی در 465.

با شکست سطح 480 , هدف بعدی محدوده 580 است با مقاومتهای جدی در 500- 515 و 550

بنظرم تا 2-3 روز اینده ببینیم سهم به کدام جهت میرود دوباره اهداف سهم رو بررسی کنیم هرچند با این وضعیت افزایش دلار و پرتفوی سنگین وغدیر از پتروشیمیها اینکه در اینده چه میشود خیلی هم سخت نیست.

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

وغدیر

یک گپ پر شده بین 380-400 داریم که تبدیل به منطقه حمایت خوبی شده در سهم.

در ضمن اندیکاتورها همگی وضعیت صعودی سهم رو تایید میکنند و cci هم بهتر از همه.

اگه سهم در صعود فعلی موفق به شکست سقف قبلی در 457 تومان شد هدفش در محدوده 477-480 است با مقاومت جدی در 465.

با شکست سطح 480 , هدف بعدی محدوده 580 است با مقاومتهای جدی در 500- 515 و 550

بنظرم تا 2-3 روز اینده ببینیم سهم به کدام جهت میرود دوباره اهداف سهم رو بررسی کنیم هرچند با این وضعیت افزایش دلار و پرتفوی سنگین وغدیر از پتروشیمیها اینکه در اینده چه میشود خیلی هم سخت نیست.
                    پانی عزیز ممنون گل کاشتی فقط گفتم فوری فوتی یه 1 دقیقه و 32 ثانیه دیر کردی که دیگه مجبورم به خاطر زهره گذشت کنم:D (شوخی)
                    ممنونم ازت
                    خدا به همه تک سهم ها صبر جذیل عنایت بفرماید ما که فعلا تقریبا تک سهم وغدیر و حق اش هستیم البته قیمت خریدم زیر 400 هست . به نظرم ارزش تک سهم شدن را هم دارد ولی به کسی توصیه نمیکنم چون من با دید میان مدت خریدم به خاطر این سه هفته تا کنکور یکم از فضای بورس فاصله بگیرم :D
                    بچه ها دعام کنید :x
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• aminaran
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 254

خوشحالم از اینکه خبر خوبی رسیده و خوشحالید

در اینصورت الگو تبدیل به مثلث متقارن میشود با هدف 164 و مقاومت مهم در 130-135 و 145
                      ممکنه این اصلاح قیمت تا 90 که شما تحلیل کردید به خاطر تقسیم سود در مجمع باشه؟ با توجه به تاریخ مجمع 29/03 رسیدن به 164 یک مقدار مشکل نیست ؟.......با تشکر

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

آيا تا بحال به آذراب 540 و 640 توماني انديشيده ايد؟

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                          ممکنه این اصلاح قیمت تا 90 که شما تحلیل کردید به خاطر تقسیم سود در مجمع باشه؟ با توجه به تاریخ مجمع 29/03 رسیدن به 164 یک مقدار مشکل نیست ؟.......با تشکر

گاهی پیش میاد که کلا سر و شونه هم فیل بشه.منم به همین مورد اشاره کردم
                          سر و شونه تو شکل مشخصه ولی اگه سطحی رو که گفتم بطور کامل موفق به شکستش بشه میشه الگوی مثلث متقارن با اهداف و مقاومتهایی که گفتم خصوصا مقاومت جدی 130-135

من گزارشی رو که دوستان گفتند خبر ندارم حتما خودتون مطالعه کنید تا اطمینان لازم را بدست بیاورید.بهرحال ریسک سرمایه گذاریشو کاملا در نظر بگیرید.اگه بخواد سهم رشد کنه باید مقاومتی رو که گفتم بشکنه.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            پانی عزیز ممنون گل کاشتی فقط گفتم فوری فوتی یه 1 دقیقه و 32 ثانیه دیر کردی که دیگه مجبورم به خاطر زهره گذشت کنم:D (شوخی)
                            ممنونم ازت
                            خدا به همه تک سهم ها صبر جذیل عنایت بفرماید ما که فعلا تقریبا تک سهم وغدیر و حق اش هستیم البته قیمت خریدم زیر 400 هست . به نظرم ارزش تک سهم شدن را هم دارد ولی به کسی توصیه نمیکنم چون من با دید میان مدت خریدم به خاطر این سه هفته تا کنکور یکم از فضای بورس فاصله بگیرم :D
                            بچه ها دعام کنید :x

انشالله تو کنکور هم مثل بورس موفق میشی.

رضا جان ای کاش همه تک سهمیها مثل شما غدیری بودند جناب (حجت) هم گویا حسابی وغدیری هستند..

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1422

پانی جااااااااااااان اینو ببین !!!!!!!!!!!!!!!:)

يشنهاد افزايش تعرفه واردات خودرو ارائه شد
                              سرويس: خودرو
                              1390/03/20
                              06-10-2011
                              13:40:01
                              9003-10702: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
                              سرويس: خودرو

در پيشنويس آييننامه صادرات خودرو و قطعات، پيشنهاد افزايش تعرفه واردات خودرو جهت كمك به صادرات اين حوزه ارائه شد.

محمدرضا نجفيمنش - دبير انجمن سازندگان قطعات و مجموعههاي خودرو، با اعلام خبر بالا به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: پيشنويس آييننامه صادرات خودرو و قطعات در كارگروه مربوطه نهايي شد.

وي با بيان اينكه اين پيشنويس جهت تصويب نهايي به وزارت صنايع و معادن ارائه شده است، خاطرنشان كرد: پس از دريافت نظرات اصلاحي اين وزارتخانه، آييننامه در شوراي سياستگذاري خودرو به تصويب نهايي رسيده و جهت اجرا ابلاغ ميشود.

وي ادامه داد: در اين آييننامه پيشبيني شده كه تا زمان تعديل نرخ ارز در داخل كشور، مقداري از درآمد ناشي از واردات خودرو و قطعات به صادرات خودرو و قطعات اختصاص يابد.

وي افزود: طبق اين پيشنهاد با افزايش ميانگين 10 درصدي تعرفه واردات خودرو و قطعات، تا30 درصد از هزينههاي صادرات خودرو و قطعه به عنوان جبران بخشي از هزينههاي صادرات به دليل عدم تعديل نرخ ارز به صادركنندگان پرداخت ميشود.

نجفيمنش تصريح كرد: پيشنويس آييننامه صادرات خودرو و قطعات در كارگروهي متشكل از نمايندگان وزارت صنايع و معادن، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو)، شركتهاي خودروساز فعال در صادرات، انجمن خودروسازان، انجمن قطعهسازان و شركت بازرسي و كنترل كيفيت ايران تدوين و نهايي شده است.

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

پانی جان هر چی خبر در مورد خودرو هست نصف شب دارن می زارن رو سایتا من بی تقصیرم :-s

بازار خودرو کشور را به راحتی واگذار نکنیم
                                سیاست جدید واردات خودرو بدون در نظر گرفتن توصیه های رهبری
                                خبرگزاری موج - گروه صنعت

نظر

در حال کار...
                                X