سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    یه مقدار با شما موافقم چون نمیشه افت بعد از مجمع رو هم ندیده گرفت .ولی انتظار دارید تا مجمع چقدر رشد کنه؟
    330
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

سلام شنيده مي شود بلوك 5 درصدي پتروشيمي شازند رو وبانك خريده

نظر

• reihane
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 41

سلام به دوستان عزيز
        بازهم با بررسي سهم هاي مطرح بازار اينطور ديده ميشه كه بيشتر سهم ها بعد از يك نوسان كوچك دوباره وارد روند نزولي خود شده و قيمت ها پايين تر خواهد آمد . البته روند صعودي الان بازار ، تا شاخص 25560( كه مقاومت شاخص است ) ادامه خواهد داشت . كه به نظر من فرصت خروج از بازار و نقد شدن براي زماني كه سهم ها افت خواهند كرد را به ما خواهدداد .
        البته اين فقط يه تحليله و قصد ايجاد نگراني براي دوستان رو ندارم .

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط reihane پست شده است View Post
          سلام به دوستان عزيز
          بازهم با بررسي سهم هاي مطرح بازار اينطور ديده ميشه كه بيشتر سهم ها بعد از يك نوسان كوچك دوباره وارد روند نزولي خود شده و قيمت ها پايين تر خواهد آمد . البته روند صعودي الان بازار ، تا شاخص 25560( كه مقاومت شاخص است ) ادامه خواهد داشت . كه به نظر من فرصت خروج از بازار و نقد شدن براي زماني كه سهم ها افت خواهند كرد را به ما خواهدداد .
          البته اين فقط يه تحليله و قصد ايجاد نگراني براي دوستان رو ندارم .
          سلام تحلیل شما دور از ذهن نیست، اتفاقا در روز جمعه دوستان تکنیکالی در مشهد با هم تجمع داشتیم، که تقریبا همین ذهنیت رو ما هم داشتیم. البته امیدوارم که بررسی ما و تحلیل شما اشتباه باشه تا کسی ضرر نکنه.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/06, 14:24.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

منم با جناب حجت و ریحانه جان موافقم.

تصور من بر اینست که تا مجامع سهمهایی که dps بالا دارند وضعیت مساعدتری داشته باشند ولی ماه رمضان امسال شاخص هم روزه دار خواهد بود و افت اصلی شاخص و سهمهای مطرح بازار رو ماه رمضان و بعد از مجامع میدانم.
            و تصورم بر 4 پله اصلاح نهایی شاخص است:23700-23300 - 23000 و نهایت اصلاح 22000

امروز دقیقا نصف سبد رو فروختم و نقد شدم فقط مانده فاراک و صدرا که از این دو سهم به اضافه ی زامیاد انتظار بالاتری دارم.

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

پاني خان اگه شاخص افت كنه به نظرم فاراك و صدرا هم افت ميكنند حالا چرا فكر مي كني بازدهي بيشتري بدن البته زامياد شايد ولي صدرا به نظرم نه. باز شما استاديد
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                پاني خان اگه شاخص افت كنه به نظرم فاراك و صدرا هم افت ميكنند حالا چرا فكر مي كني بازدهي بيشتري بدن البته زامياد شايد ولي صدرا به نظرم نه. باز شما استاديد

من نظرم فعلا افت انچنانی نیست افت اصلی شاخص را موج c میدانم و تقریبا بعد مجامع سهمهای مطرح بازار مثل گروه خودرویی که کمتر سهمی از اثرات و برکات این موج در امان میمونه!

بنظر من الان موج b شاخص است که جناب هالی به زیبایی تمام خصوصیات موج بی را بیان کردند.با واکنشی از صدرا و فاراک دیدم انتظار دارم تو موج بی شاخص صعود بهتری نسبت به بقیه تو کوتاه مدت داشته باشند(فاراک هم موج بی است و صدرا موج 4 از c) و یا زامیاد که منتظر یه نوسان دیگه از سهم هستم (بنظرم زامیاد از 325-330 موج اول از b رو تموم کنه و تا حوالی 300 تو موج دوم پایین بیاد و موج 3 از b رو تا 350 بالا بره)و اون هم تو موج c بدبینانه تا حوالی 255 بریزه.

کلا هیچ انتظاری تا 2-3 ماه اینده از این بازار نمیشه داشت.

نظر

• hamed1
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 75

من نظرم فعلا افت انچنانی نیست افت اصلی شاخص را موج c میدانم و تقریبا بعد مجامع سهمهای مطرح بازار مثل گروه خودرویی که کمتر سهمی از اثرات و برکات این موج در امان میمونه!

بنظر من الان موج b شاخص است که جناب هالی به زیبایی تمام خصوصیات موج بی را بیان کردند.با واکنشی از صدرا و فاراک دیدم انتظار دارم تو موج بی شاخص صعود بهتری نسبت به بقیه تو کوتاه مدت داشته باشند(فاراک هم موج بی است و صدرا موج 4 از c) و یا زامیاد که منتظر یه نوسان دیگه از سهم هستم (بنظرم زامیاد از 325-330 موج اول از b رو تموم کنه و تا حوالی 300 تو موج دوم پایین بیاد و موج 3 از b رو تا 350 بالا بره)و اون هم تو موج c بدبینانه تا حوالی 255 بریزه.

کلا هیچ انتظاری تا 2-3 ماه اینده از این بازار نمیشه داشت.
                  با سلام
                  خيلي خوب زامياد رو تشريح كرديد امكانش هست روند صدرا و فاراك هم بفرمائيد
                  ممنون

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
                    با سلام
                    خيلي خوب زامياد رو تشريح كرديد امكانش هست روند صدرا و فاراك هم بفرمائيد
                    ممنون

ببینید کلا موج b بصورت 3 موجی است یک موج صعودی یک نزولی و در انتها یک صعودی.
                    حالا اینکه فاراک موج اولشو تا کجا بالا بیاد بهتر میشه در مورد کل حرکت تو موج b اظهار نظر کرد.

زامیاد نشون داد موج b خوبی داره ولی مثلا سایپا زیاد جالب عمل نکرد.

کلا فاراک با این تعدیل مثبتی که داده پیش بینی رو یکم پیچیده کرده.حداقل 225 رو انتظار دارم و حد وسط 245 و حداکثر 265

صدرا حداقل 225 حداکثر 245

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

خيلي تحليل خوبي بود اما شرايط ريسك هاي سيستماتيك همه چيز رو بهم ميزنه
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• reihane
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 41

با سلام خدمت جناب آقای حجت .
                        ممنون از نظری که به تحلیلی من داشتید .من هم امیدوارم این تحلیل اشتباه باشه ، چون تنهاتحلیلیه که دلم نمی خواد تحقق پیدا کنه .
                        بهرحال اگه این جمعه جلسه ای داشتین مارو بیخبر نگذارید .
                        ممنون
                        در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                        سلام تحلیل شما دور از ذهن نیست، اتفاقا در روز جمعه دوستان تکنیکالی در مشهد با هم تجمع داشتیم، که تقریبا همین ذهنیت رو ما هم داشتیم. البته امیدوارم که بررسی ما و تحلیل شما اشتباه باشه تا کسی ضرر نکنه.

نظر

• iq_son
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 705

سلام بر دوستان تکنیکالیست
                          یه نظر به کبافق بندازید لطفا(تشکر قلبی)
                          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                            سلام بر دوستان تکنیکالیست
                            یه نظر به کبافق بندازید لطفا(تشکر قلبی)

با شکست سقف چند سال قبل سهم توانایی رسیدن به 5500-5600 را در میان مدت دارد.

از ان طرف در 4450-4500 و سپس 4700 تومان هم مقاومتهای مهمی مشاهده میشود

در صورت همراهی با جو بازار و افت سهم توان نزول تا سطح 3300 تومان را هم دارد .حمایتهای سهم"3900-4000 و 3600 و 3300-3400

جناب ehsan a.m بدلایلی اطلاعات زیادی از درون شرکت دارند و سال قبل که نصف قیمت فعلی بود در مورد این سهم اطلاعات خوبی بهم دادند حیف که قدر این سهمو ندونستم.
                            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/07, 13:27.

نظر

• iq_son
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 705

با شکست سقف چند سال قبل سهم توانایی رسیدن به 5500-5600 را در میان مدت دارد.

از ان طرف در 4450-4500 و سپس 4700 تومان هم مقاومتهای مهمی مشاهده میشود

در صورت همراهی با جو بازار و افت سهم توان نزول تا سطح 3300 تومان را هم دارد .حمایتهای سهم"3900-4000 و 3600 و 3300-3400

جناب ehsan a.m بدلایلی اطلاعات زیادی از درون شرکت دارند و سال قبل که نصف قیمت فعلی بود در مورد این سهم اطلاعات خوبی بهم دادند حیف که قدر این سهمو ندونستم.
                              سلام
                              واقعا حیف
                              یه افزایش 500% هم داره اگه می خریدیم چی می شد!
                              باز ممنون از راهنمایی و پاسخ کاملتون
                              سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

وتوشه

احتمالا اصلاح فعلی سهم با نزدیک شدن به محدوده 206 معادل خط پایین چنگال تمام میشود و موج a کامل میشود.

انتظار صعود سهم در موج b (بصورت سه موجی) حداقل تا سطح 235 وجود دارد.

[IMG][/IMG]

نظر

در حال کار...
                                X