اما تا اونجا كه من ميدونم حداقل كارمزد 2000 تومنه. يعني اگر طبق تعرفه سازمان بورس، كارمزد 2000 تومان يا كمتر بشه، 2000 تومان كارمزد را لحاظ ميكنند
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
چند روز پيش با يكي از دوستام درمورد بازار طلا و ارز و مسكن ( بازارهاي موازي با بورس ) صحبت كه ميكرديم به اين نتيجه رسيديم كه بازار طلا در كنار بورس قبلا به رشد خودش ادامه ميداد و مشكلي براي بورس نداشت . ميمونه بازار ارز و مسكن :
بازار ارز كه در تب و تاب متعادل شدن و پايين اومدن بود .
بازار مسكن هم كه اگه ميخواست رشد آنچناني بكنه از همين امتياز تسهيلات مسكن بايد رشد خودشو نشون ميداد ولي در بازاري كه منفي بود، اين تسهيلات مسكن هم منفي بود .
پس مردم هنوز به بازار بورس اميدوارترند .
ميمونه اين همه پولي كه چند وقت پيش مردم از بازار بورس كشيدن بيرون كه الان سرگردونه .
خلاصه : نتيجه اينكه اگه اين پولها كه به نظر من دوباره تمايل داره كه به بازار برگرده ، بياد به بازار ، بازار يه رشد خوب خواهد داشت .
نظر
-
در اصل توسط reihane پست شده است View Postچ
بازار مسكن هم كه اگه ميخواست رشد آنچناني بكنه از همين امتياز تسهيلات مسكن بايد رشد خودشو نشون ميداد ولي در بازاري كه منفي بود، اين تسهيلات مسكن هم منفي بود .
پس مردم هنوز به بازار بورس اميدوارترند .روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
در اصل توسط Simaei پست شده است View Postبازار مسکن رونق خاصی نخواهد داشت ولی یک نوسان حدود 20 درصدی در تابستان داریم، ولی تسهیلات مسکن را مجدد ملاحظه بفرمایید، بر خلاف فرمایش شما در تمام روزهایی که بازار منفی بود، اینها مثبت، حتی صف خرید بودند، الان هم مثبت می خورند.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام بر زهره عزیزم و ریحانه جان.
زهره جان تاپیک جدیدت مبارک, ترکوندی...
اونجا بحث ارز داغ داغه و اما طلا حقیقتش خودم رو چارت طلا کار نکردم ولی دیروز یک تحلیل خوب از جناب سعید درخشانی دیدم که رو نمودار نشون میداد طلا بزودی به سقف کانال میخوره
در واقع اون تاپیک برای مخالفت با نظریاتی است که به صورت عمومی مردم پذیرفتند و در موردش صحبت می کنند این مردم شامل حال خودمم می شه
برای این که به چیزایی که در موردش مطمئن هستیم شک کنیم و با عدم تائید همدیگه به بهترین نقطه و درست ترین فکر برسیم
پای ثابتشم شما و ریحانه جان هستید
با چیزی مخالف نیستید الان بیایید دلتونو خالی کنید؟:d>:d<
نظر
-
-
چه عجب بعد مدتها يه روز كاملا سبز داشتيم. اونم سبز پر رنگ پررنگ. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام بر زهره عزیزم و ریحانه جان.
زهره جان تاپیک جدیدت مبارک, ترکوندی...
اونجا بحث ارز داغ داغه و اما طلا حقیقتش خودم رو چارت طلا کار نکردم ولی دیروز یک تحلیل خوب از جناب سعید درخشانی دیدم که رو نمودار نشون میداد طلا بزودی به سقف کانال میخوره
نظره منم مبنی بر افت طلاست . به زودی باید منتظر ریزش طلا باشیم. 1468 دلار ، 1437 دلار(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر