در اصل توسط محمود شریعت پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط reihane پست شده است View Postبه مك دي هم نگاه كنيد ببينيد در چه شرايطيه . اگه اونم واگرايي داره امكان شكست كنج رو بالا ميبره .
تنها مساله يه واگرايي مخفي كوچولوي كه فكر ميكنم به زودي از شرش راحت بشيم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط aidinnamazi پست شده است View Postسلام
اساتيد ميشه يه نگاهي به مرقام بندازيد ؟ (حمايت ها و مقاومت ها)
با تشكر
مرقام درموج b است و انتظار یک صعود دیگه از سهم میرود
سهم در محدوده 515-519 حمایت قوی دارد.و 530-539 مقاومت قوی
ضمن اینکه سهم در موج c توان اصلاح تا رسیدن به هدف نهایی سر و شانه سقف بوجود امده را دارد.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postخگستر:
با توجه به موج شماری سهم , سهم در موج 4 اصلی قرار دارد:
[/URL][/IMG]
با توجه به خط روند قرمز رنگ و حمایت قوی در 325 تومان به احتمال بسیار زیاد امروز سهم در پایان موج a قرار گرفت و باید شاهد صعود سهم در موج b اصلاحی باشیم.
اهداف موج b
245-250 و 260و 272 تومان.
در ضمن با توجه به قانون عدم ورود موج 4 به حریم موج 2 نهایت اصلاح سهم در پایان موج c حدود 187 تومان میباشد.(خط ابی حریم موج 1)
[/URL][/IMG]
این تحلیل هفته قبل من از خگستر بود.سهم از محدوده 322 برگشته ودر b قرار داره و b هم سه موجیه پس همین روزا یک اصلاح داره و سپس میره برای 260و 270
نظر
-
-
چرا ميگيد وغدير تا 340 افت ميكنه؟
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postسلام خانم های چارتیست گل
به نظرم یه بار دیگه کف کنجو می تونه ببینه
منو ببخشید من بی گناهم :-ss
:-SS
من خودم كف وساپا رو 254 در آورده بودم .( البته چند روز پيش ) كه ميتونه همون برگشت دوباره باشه .
ولي منظورم از اينكه اگه كنج بشكنه چي ميشه ؟ كلا الگوي كنج يا ( حتي پرچم سه گوش ) بود كه هدف هاي بالاي خوبي داره .
نظر
-
محمود جان به نظرم زیاد نمیشه به اون واگرایی مخفی اعتماد کرد. چون بستگی داره نمودار رو تعدیل شده ببینی یا نه. و اگر تعدیل شده چجوری تعدیل شده. در هر کدوم از این شرایط هم این واگرایی مخفیه تغییر میکنه. ضمن اینکه با اون واگرایی منفی خفنی که تو قله های قبل ایجاد شده (نمودار تعدیل شده) چیکار میکنی؟ به نظرم باید فعلاً فقط تماشاش کرد!
نظر
-
در اصل توسط orion پست شده است View Postمحمود جان به نظرم زیاد نمیشه به اون واگرایی مخفی اعتماد کرد. چون بستگی داره نمودار رو تعدیل شده ببینی یا نه. و اگر تعدیل شده چجوری تعدیل شده. در هر کدوم از این شرایط هم این واگرایی مخفیه تغییر میکنه. ضمن اینکه با اون واگرایی منفی خفنی که تو قله های قبل ایجاد شده (نمودار تعدیل شده) چیکار میکنی؟ به نظرم باید فعلاً فقط تماشاش کرد!
اما دركل بر خلاف اكثر چارتيست ها حتي ذره اي به نمودار تعديل شده اعتقادي ندارم كه البته فقط نظر شخصيمه. گهگاهي هم تنها به نمودار تعديل شده با سرمايه نيم نگاهي ميندازم (بيشتر براي موج شماري) و البته به هيچ وجه مبناي تصميم گيري قرار نميدهم.
موفق باشي دوست من
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/19, 11:47.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر