در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
امروز بحث شبریز تو این تاپیک خیلی داغ بود.
با اینکه شبریز بنظر در قیمت 197-207 مناسبه ولی با بررسی یک سری اسیلاتورها فعلا به این نتیجه رسیدم که تا تکلیفش با 4 تا از اسیلاتورهای ترکیبی مشخص نشده خرید نکنم
خریدش حداقل برای فردا مناسب نیست و خوشبینانه چند روزی تو همین قیمتها در خدمتش هستیم تا تکلیف خودشو مشخص کنه.
نظر
-
صحبت نفت شد
نفت هم لبه تیغ قرار داره
من احتمال نفته 83 دلاری را هم میدم اما قبلش یه رشدی تا 95 دلار خواهیم داشت . از نظر روانی قیمت نفت با مسکن را بطه مستقیم داره . احتمالا با افت قیمت نفت تب و تابی که داخله بازار مسکن نیز افتاده را فروکش کنه .( البته موقت)
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
رضا گل لقد نکردما بشین سر جات دو روز سهم نخر خب :d
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postدر مورد واگرایی مخفی منفی یه نکته جالبی به ذهنم رسید و این که چرا اصلا پیش می یاد و چرا نمی شه ازش چشم پوشی کرد :
در روند های نزولی یا بهتره بگم تصحیحی سهم ها بعد از مدتی ریزش به جایی می رسند که اندیکاتور ها در محل اشباع فروش قرار می گیرند و سهم نمی تونه به این مقادیر بی توجه باشه
مثلا در حال ریزش سهم اندیکاتور ار اس ای به 30 یا ریز 30 می رسه
از طرفی الگو ها و فیبو ها ریزش رو ناتمام نشون می دهند برای این که سهم بتونه به ریزش خودش ادامه بده یک صعود کوچیک میکنه که در اینجا اندیکاتور با قدرت تمام صعود می کنه و از نقطه بحران فاصله می گیره یعنی مثلا در ازی رشد 10 تومنی در سهم اندیگاتور به اندازه 30 تا 40 تومن رشد سهم رشد می کنه و این اخطاری برای ماست که اندیکاتور داره در موقعیتی خودشو قرار می ده تا بتونه با ادامه ریزش سهم هم خوانی داشته باشه
در حال حاضر متاسفانه این اتفاق در شرف وقوعه و امروز دیدم که جناب هالالت در تحلیل هاشون بدون در نظر گرفتن واگرایی های مخفی منفی در سهم از رسیدن اندیکاتور ها به نقطه اشباع فروش گفتند و رشد سهم ها رو پیش بینی کردند که به نظرم نظرشون صحیح نیست و این فقط یک فرصت خروج است و نه فرصت خرید
با توجه به این که شاخص کل هم با زدن پیوت سقف جدید قطعا این واگرایی مخفی منفی رو تائید کرده است به نظرم برای دوستانی که کنترل لحطه ای روی بازار ندارند و یا نوسان گیر نیستند و ممکنه به خاطر یک نوسان 4 درصد ضرر سنگینی رو متحمل بشوند فکر می کنم بهترین گزینه خرید نکردن است
یکی از نکاتی که معامله گر باید بتواند در ان حرفه ای باشد این است که بتواند خرید نکند و به این حرف قدیمی ها بازار همیشه توجه کند که وقتی ازشون می پرسی بهترین سهم برای خرید چیست می گویند :
پول نقدآخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/20, 23:45.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام زهره جان
چند روزه با هم تو فروم نیستیم.اتفاقا با عدد شما هم موافقم اگه کف قبلی رو بشکنه
سایه جان خب اگر قرار بود که واگرایی ها بازم اگر و اما بزارند چرا اختراع شدند ؟
در ضمن به نظرم نه تنها سروشونه معکوس نمی خواد بسازه بلکه هدف سروشونه اش رو که باز کندل امروز اومد زیر خط گردن و می خواد بزنه
در مورد سر و شونه معکوس حجم مطابقت نداره ولی سروشونه رو حجم کاملا تائید می کنه
سهم با چه زبونی بگه تصحیح تموم نشده ؟
:p
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمیبینم که بوی کودتا میاد :d
زهره نخواستیم =((
هزار تا کار دارم از ترس اینکه بری بخری و نق بزنی یه نگاهی بهش کردم ;;) ولی جدا من فکر می کنم شبریز برای خرید صبر صبر صبر
نه شبریز بلکه کلا صبر
سایه خگستر و دارم هنوز این سهامدار عمده داره بازیشو به هم می زنه می تونه همین طور تا 280 بره و می تونه یه تصحیح کم داشته باشه و بعد 280 و ببینه
نظر شما چیه ؟
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postکودتا کجا بود رضا جان
هزار تا کار دارم از ترس اینکه بری بخری و نق بزنی یه نگاهی بهش کردم ;;) ولی جدا من فکر می کنم شبریز برای خرید صبر صبر صبر
نه شبریز بلکه کلا صبر
سایه خگستر و دارم هنوز این سهامدار عمده داره بازیشو به هم می زنه می تونه همین طور تا 280 بره و می تونه یه تصحیح کم داشته باشه و بعد 280 و ببینه
نظر شما چیه ؟
خگستر که شما استادی ولی این جهان که اومد بالای یک درصد حقوقی خیلی خوبیه من بودم نگه میداشتم گرچه در محضر بزرگان اظهار نظر کردن (هیچ عیبی نداره):dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
نظر