سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
سایپا هم روی وارنینگ های بیرونی چنگال من که روی نمودار خطی کشیده شده خوب داره جواب میده
فقط چیزی که منو اذیت میکنه واگرایی مخفی منفی هست که در stochostic به وجود امده
لینک(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
اسي خان به صعود قبلي هم كه از محدوده 200 شروع شد توجه كن. اونجا هم واگرايي مخفي منفي داشتيم اما استوكاستيك با استراحت سهم سريع خودشو آماده صعود كرد و بعد ..... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postپاني خانم چند وقتيه كه توي سايت نيستن يا من اشتباه ميكنم ؟.........انشاالله هر جا هستن سلامت باشن
تازه داشتیم تکنیکال یاد میگرفتمیا
سهاما میان پایین و میرن بالا مهم سلامتی اساتیده که آرزوی ماستریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
جناب اوریل، از نظر من، بازار ما الان تابع هیچ تحلیلی نیست. نه تکنیکال نه فاندامنتال. تقصیر چارتیستها و فاندامنتالیستها هم نیست. اونها طبق اصولشون کار میکنند. منتهی این بازاره که طبق اصولی که ما میشناسیم کار نمیکنه. وقتی من به عنوان یک چارتیست دو تا تحلیل میذارم که Fail میشن، تا حدودی دلسرد میشم. ضمن اینکه تو این وضعیت تحلیل گذاشتن مثل تف سربالا میمونه! پس من هم بودم، سکوت اختیار میکردم.
نظر
-
با سلام
متاسفانه چند ماهی رو باید کمتر خدمت دوستان خوبم باشم الان هم نمیخواستم مطلبی بنویسیم ولی نمیشد از لطف دوستان عزیزی مثل جناب آریو و aminaran , orion و ..
بدون عرض درود و تشکر فراوان گذشت.
دوست و استاد عزیزم زهره جان هم این روزا مثل من بسیار گرفتار هستند و در مورد خودم تا اواسط شهریور تصور نمیکنم بیش از چند روز حضور داشته باشم و امیدوارم دوستان عذر منو بپذیرند.
اما در مورد بازار فعلا هیچ نقطه روشن و امیدی دیده نمیشه و تصور میکنم اصلاحی طولانی در پیش داشته باشیم.
این چند روزی رو که هستم صرفا میخوام در مورد شاخص و برخی گروههای پیشرو مثل خودروییها و تجهیزات و معدنیها کار کنم و از 2-3 روز آینده نتایج رو میذارم که امیدوارم با همکاری زهره عزیزم و دوستان خوب تکنیکالیست به نتیجه گیری خوبی برسم
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام
متاسفانه چند ماهی رو باید کمتر خدمت دوستان خوبم باشم الان هم نمیخواستم مطلبی بنویسیم ولی نمیشد از لطف دوستان عزیزی مثل جناب آریو و aminaran , orion و ..
بدون عرض درود و تشکر فراوان گذشت.
دوست و استاد عزیزم زهره جان هم این روزا مثل من بسیار گرفتار هستند و در مورد خودم تا اواسط شهریور تصور نمیکنم بیش از چند روز حضور داشته باشم و امیدوارم دوستان عذر منو بپذیرند.
اما در مورد بازار فعلا هیچ نقطه روشن و امیدی دیده نمیشه و تصور میکنم اصلاحی طولانی در پیش داشته باشیم.
این چند روزی رو که هستم صرفا میخوام در مورد شاخص و برخی گروههای پیشرو مثل خودروییها و تجهیزات و معدنیها کار کنم و از 2-3 روز آینده نتایج رو میذارم که امیدوارم با همکاری زهره عزیزم و دوستان خوب تکنیکالیست به نتیجه گیری خوبی برسم
نظر
-
خدا رو شکر امروز بازار مثبته ولی با توجه به نمودار شاخص کل یک سری نکات بدبینانه وجود داره:
به لحاظ تکنیکی شاخص موفق به رسیدن به سقف قبلی نمیشه و در ادامه سقوط کف قبلی رو هم میزنه یعنی عدم موفقیت در شکست مقاومتها و از اینطرف شکست سطوح حمایتی خودش
در نمودار هم بنظر میاد شاخص در 2 کانال قرار گرفته:
کانال کوتاه مدت تر (کانال ابی رنگ) که در این حالت شاخص در حالت صعودی در 24600-24700 با سقف کانال درگیری پیدا میکنه و در نزول در محدوده 23700-23800 توسط کف کانال ابی حمایت میشه.
بنظر من اولین امیدواری برگشت بازار شکست سقف کانال ابی در 24700-24600 و امیدواری اصلی در شکست سقف کانال قرمز در محدوده 25200-25300 میباشد.
[IMG][/IMG]
نظر
-
تحلیل زیر از شاخص گروه خودرو رو هم در صفحه 8 تاپیک شاخص(شاخص کل...) گذاشته بودم در اون زمان شاخص گروه با توجه به نموداری که گذاشته بودم 7434 بوده و اکنون به محدوده 6900 رسیده .اینم به احتمال فراوان تا همون سطح 6770 و تشکیل نقطه d الگوی پروانه در تراز 127.2 بازوی xa افت خواهد کرد:
در اصل توسط pani پست شده است View Postشاخص گروه خودرو:
در حال تشکیل الگوی پروانه
[/URL][/IMG]
نظر
نظر