کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خانم پاني
سلام - امکان داره در خصوص "شسم" نيز تحليلي داشته باشيد. با تشکر
با سلام.فعلا سهم 358-360 حمایت بسیار خوبی داره و در 420 مقاومت بسیار قوی.در محدوده بین این دو بنظر داخل گوه در حال نوسانه مادامیکه یکی از این دو سطح را نشکسته روند خاصی نداره و در صورت شکست یکی از این سطوح سهم باید مجدد بررسی شود.
200-205 هدف اول اصلاح فاراک و محدوده 190 هدف محتمل و محدوده 170-175 هدف بعید اصلاح است ودر مورد فاذر اصلاح بیش از 278-280 بسیار سخت خواهد بود ولی تا 260 تومان محتمل است.
قيمت الان فاراك2016
پس از فردا ديگه بايد مثبت باشه؟
درست ميگم ديگه نه؟
پانی جان اگه اتفاقی برای اقتصاد جهانی نیوفته و قیمت نفت افت دیگری نداشته باشه مسیر قرمز میتونه اتفاق بیوفته
در غیر این صورت بدون شک مسیر آبی
سیگنال های اقتصاد جهانی نشان دهنده مسیر آبی هستن!!!
به شخصه به گروه فلزات ...مس.. سرب و پتروشیمی و معدنی ها بد بین شدم
و تمرکز خودمو به مخابرات ..تجهیزات (حفاری)...بانکی ها(ملت و پاسار و انصار) ...کاشی(سینا) و آی تی(افرا) و نیم نگاهی به خودرو(زامیاد و خرینگ) گذاشتم ...و پرتفو ها رو ؛رو اینجا چیدم
نمودار خیلی قشنگی از کگل گذاشتین استاد .... این سهم پتانسیل هر دو مسیر رو داره با وضعیت اقتصاد جهانی شاید و فقط شاید مسیر آبی رخ بده پس احتیاط شاید بد نباشه
پر سود باشین
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
پانی جان اگه اتفاقی برای اقتصاد جهانی نیوفته و قیمت نفت افت دیگری نداشته باشه مسیر قرمز میتونه اتفاق بیوفته
و تمرکز خودمو به مخابرات ..تجهیزات (حفاری)...بانکی ها(ملت و پاسار و انصار) ...کاشی(سینا) و آی تی(افرا) و نیم نگاهی به خودرو(زامیاد و خرینگ) گذاشتم ...و پرتفو ها رو ؛رو اینجا چیدم
نمودار خیلی قشنگی از کگل گذاشتین استاد .... این سهم پتانسیل هر دو مسیر رو داره با وضعیت اقتصاد جهانی شاید و فقط شاید مسیر آبی رخ بده پس احتیاط شاید بد نباشه
پر سود باشین
pani جان و آریو عزیز خیلی ممنون واقعا استفاده کردم عالی بود=D>
پر سود باشین
ممنون مثل همیشه عالی
جناب اریو متاسفانه کچاد هم وضعیت خوبی نداره.خط روند خوبی رو شکسته امکان پول بک به این خط روند وجود داره ولی باید بالای 700 تومان تثبیت بشه در غیر اینصورت میره واسه 500-520 اونم با یک روند فرسایشی خسته کننده
ممنون مثل همیشه عالی
جناب اریو متاسفانه کچاد هم وضعیت خوبی نداره.خط روند خوبی رو شکسته امکان پول بک به این خط روند وجود داره ولی باید بالای 700 تومان تثبیت بشه در غیر اینصورت میره واسه 500-520 اونم با یک روند فرسایشی خسته کننده
مهران و پانی عزیز خواهش میکنم ...
درسته استاد شاید کچاد داره زودتر مسیر کگل رو نشون میده !!!
با درود
پانی خانم ی تحلیل از وسپه می خواستم انگار سیگنال خرید داره
همچنین از شبریز که معامله بلوکی ۷ شهریور را داره
ممنون از زحمات شما
با اجازه استاد پانی عزیز که منتظر تحلیل خوبشون از وسپه هستیم
خادمی عزیز پانی جان در دو پست قبلی به نوعی غیر مستقیم در مورد وسپه صحبت کردن تحلیل های خوبشون در مورد کچاد و کگل که وزن زیادی از وسپه رو تشکیل میدهند .
شبریز هم با داشتن حاشیه سود بسیار پایین و اهرم بالا و وضعیت جهانی نفت خیلی خطرناکه با کوچکترین افت قیمت نفت سهم زیان ده میشه
به نظر من سهم های کم ریسک تری وجود دارن
باید منتظر نمودار های استاد باشیم ...شابد نمودار ها نشان از بهبود اوضاع جهانی بدن و ما این سهما رو خریدیم .....در کل وسپه خیلی خیلی کم ریسکتره حداقل پیشنهاد من خرید سهم در نقطه حمایت هست
موفق باشید
با درود
پانی خانم ی تحلیل از وسپه می خواستم انگار سیگنال خرید داره
همچنین از شبریز که معامله بلوکی ۷ شهریور را داره
ممنون از زحمات شما
با سلام.
بنیادی جناب آریو خیلی قویه و من واسه بررسی تکنیکالیش مجبور میشم اونو با اطلاعاتی که جناب اریو میدن بسنجم که صد البته جواب بهتری بدست میاد.متاسفانه زیاد از بنیادی سر رشته ای ندارم و جدیدا دارم رو این مقوله کار میکنم...
و اما وسپه:
همانطور که چند روز پیش در جواب دوستی گفتم وسپه در مجاورت خط روند دو سالش به شدت حمایت میشه یعنی محدوده 117
ولی در نزولهای چند 2-3 هفته اخیر به این خط روند هم نرسیده که متوجه شدم داره رو بال پایین چنگال حرکت میکنه
حال اگر سهم خط پایین چنگال را بشکند تا خط روند که خط ماشه چنگال هم محسوب میشود پایین می آید.
و در صورت شکست این حمایت خاکریز بعدی در محدوده پرتراکم حمایتی 100-104 تومان میباشد.
[IMG][/IMG]
و اما در مورد شبریز ناگفته ها زیاده چند ماه پیش که سهم دور و بر 215 تومان بود و همه خوابهای طلایی بالای 300 واسه سهم میدیدند خوانندگان همیشگی تاپیک من بخوبی یادشونه زهره جان(بوف عزیزم) گفتند 165-170
واقعا باید احسنت گفت و صد حیف که فعلا از حضورشون محروم شدیم...
شبریز بنظر من هنوز اصلاح خودشو تکمیل نکرده و این با توجه به قیمتهای جهانی نفت هم دور از ذهن نیست.
نوسانات اخیر سهم خیلی شباهت به کنج صعودی داره یعنی در محدوده 180 مقاومت سنگینی داره (که با توجه به شیب کنج این مقاومت بلحاظ عددی رو به کاهشه) و در 160-162 حمایت قوی داره...
سهم میتونه 1-5/1 دیگه هم درون همین کنج صعود و نزول کنه و سپس با شکست ضلع بالای کنج راه صعودی رو در پیش بگیره.
نظر