سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط majid پست شده است View Post
    خانم پاني
    سلام - امکان داره در خصوص "شسم" نيز تحليلي داشته باشيد. با تشکر
    با سلام.فعلا سهم 358-360 حمایت بسیار خوبی داره و در 420 مقاومت بسیار قوی.در محدوده بین این دو بنظر داخل گوه در حال نوسانه مادامیکه یکی از این دو سطح را نشکسته روند خاصی نداره و در صورت شکست یکی از این سطوح سهم باید مجدد بررسی شود.

[IMG][/IMG]

نظر

• majid
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 151

خانم پانی- سلام - تشکر بابت شسم

نظر

• alibaghdadi2010
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 378

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        در حرکت اصلاحی فاراک و فاذر,

200-205 هدف اول اصلاح فاراک و محدوده 190 هدف محتمل و محدوده 170-175 هدف بعید اصلاح است ودر مورد فاذر اصلاح بیش از 278-280 بسیار سخت خواهد بود ولی تا 260 تومان محتمل است.
        قيمت الان فاراك2016
        پس از فردا ديگه بايد مثبت باشه؟
        درست ميگم ديگه نه؟

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
          قيمت الان فاراك2016
          پس از فردا ديگه بايد مثبت باشه؟
          درست ميگم ديگه نه؟
          طبق گفته خودم اگه 200 رو بشکنه هدف بعدی اصلاح190 تومان است و نهایت اصلاح محدوده 170

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

:-/ کگل؟

[IMG][/IMG]

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

پانی خانم لطفا صندوق پیغام را خالی کنید

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

کچاد

خط روند شکسته , نزول به سمت وارنینگ چنگال ...
                =((

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

:-/ کگل؟

[/URL][/IMG]
                  پانی جان اگه اتفاقی برای اقتصاد جهانی نیوفته و قیمت نفت افت دیگری نداشته باشه مسیر قرمز میتونه اتفاق بیوفته
                  در غیر این صورت بدون شک مسیر آبی
                  سیگنال های اقتصاد جهانی نشان دهنده مسیر آبی هستن!!!
                  به شخصه به گروه فلزات ...مس.. سرب و پتروشیمی و معدنی ها بد بین شدم
                  و تمرکز خودمو به مخابرات ..تجهیزات (حفاری)...بانکی ها(ملت و پاسار و انصار) ...کاشی(سینا) و آی تی(افرا) و نیم نگاهی به خودرو(زامیاد و خرینگ) گذاشتم ...و پرتفو ها رو ؛رو اینجا چیدم
                  نمودار خیلی قشنگی از کگل گذاشتین استاد .... این سهم پتانسیل هر دو مسیر رو داره با وضعیت اقتصاد جهانی شاید و فقط شاید مسیر آبی رخ بده پس احتیاط شاید بد نباشه

پر سود باشین
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    پانی جان اگه اتفاقی برای اقتصاد جهانی نیوفته و قیمت نفت افت دیگری نداشته باشه مسیر قرمز میتونه اتفاق بیوفته
                    و تمرکز خودمو به مخابرات ..تجهیزات (حفاری)...بانکی ها(ملت و پاسار و انصار) ...کاشی(سینا) و آی تی(افرا) و نیم نگاهی به خودرو(زامیاد و خرینگ) گذاشتم ...و پرتفو ها رو ؛رو اینجا چیدم
                    نمودار خیلی قشنگی از کگل گذاشتین استاد .... این سهم پتانسیل هر دو مسیر رو داره با وضعیت اقتصاد جهانی شاید و فقط شاید مسیر آبی رخ بده پس احتیاط شاید بد نباشه

پر سود باشین
                    pani جان و آریو عزیز خیلی ممنون واقعا استفاده کردم عالی بود=D>

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

پر سود باشین
                      ممنون مثل همیشه عالی
                      جناب اریو متاسفانه کچاد هم وضعیت خوبی نداره.خط روند خوبی رو شکسته امکان پول بک به این خط روند وجود داره ولی باید بالای 700 تومان تثبیت بشه در غیر اینصورت میره واسه 500-520 اونم با یک روند فرسایشی خسته کننده

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

ممنون مثل همیشه عالی
                        جناب اریو متاسفانه کچاد هم وضعیت خوبی نداره.خط روند خوبی رو شکسته امکان پول بک به این خط روند وجود داره ولی باید بالای 700 تومان تثبیت بشه در غیر اینصورت میره واسه 500-520 اونم با یک روند فرسایشی خسته کننده
                        مهران و پانی عزیز خواهش میکنم ...
                        درسته استاد شاید کچاد داره زودتر مسیر کگل رو نشون میده !!!

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                          پانی خانم لطفا صندوق پیغام را خالی کنید
                          اطاعت شد

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          pani جان و آریو عزیز خیلی ممنون واقعا استفاده کردم عالی بود=D>
                          از لطفتون سپاسگذارم اطلاعات جناب اریو عالی بود

نظر

• khademi1350
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 583

با درود
                            پانی خانم ی تحلیل از وسپه می خواستم انگار سیگنال خرید داره

همچنین از شبریز که معامله بلوکی ۷ شهریور را داره
                            ممنون از زحمات شما

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
                              با درود

ممنون از زحمات شما
                              با اجازه استاد پانی عزیز که منتظر تحلیل خوبشون از وسپه هستیم

خادمی عزیز پانی جان در دو پست قبلی به نوعی غیر مستقیم در مورد وسپه صحبت کردن تحلیل های خوبشون در مورد کچاد و کگل که وزن زیادی از وسپه رو تشکیل میدهند .
                              شبریز هم با داشتن حاشیه سود بسیار پایین و اهرم بالا و وضعیت جهانی نفت خیلی خطرناکه با کوچکترین افت قیمت نفت سهم زیان ده میشه
                              به نظر من سهم های کم ریسک تری وجود دارن

باید منتظر نمودار های استاد باشیم ...شابد نمودار ها نشان از بهبود اوضاع جهانی بدن و ما این سهما رو خریدیم .....در کل وسپه خیلی خیلی کم ریسکتره حداقل پیشنهاد من خرید سهم در نقطه حمایت هست
                              موفق باشید

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
                                با درود

ممنون از زحمات شما

با سلام.
                                بنیادی جناب آریو خیلی قویه و من واسه بررسی تکنیکالیش مجبور میشم اونو با اطلاعاتی که جناب اریو میدن بسنجم که صد البته جواب بهتری بدست میاد.متاسفانه زیاد از بنیادی سر رشته ای ندارم و جدیدا دارم رو این مقوله کار میکنم...

و اما وسپه:

همانطور که چند روز پیش در جواب دوستی گفتم وسپه در مجاورت خط روند دو سالش به شدت حمایت میشه یعنی محدوده 117

ولی در نزولهای چند 2-3 هفته اخیر به این خط روند هم نرسیده که متوجه شدم داره رو بال پایین چنگال حرکت میکنه

حال اگر سهم خط پایین چنگال را بشکند تا خط روند که خط ماشه چنگال هم محسوب میشود پایین می آید.

و در صورت شکست این حمایت خاکریز بعدی در محدوده پرتراکم حمایتی 100-104 تومان میباشد.

[IMG][/IMG]

و اما در مورد شبریز ناگفته ها زیاده چند ماه پیش که سهم دور و بر 215 تومان بود و همه خوابهای طلایی بالای 300 واسه سهم میدیدند خوانندگان همیشگی تاپیک من بخوبی یادشونه زهره جان(بوف عزیزم) گفتند 165-170

واقعا باید احسنت گفت و صد حیف که فعلا از حضورشون محروم شدیم...

شبریز بنظر من هنوز اصلاح خودشو تکمیل نکرده و این با توجه به قیمتهای جهانی نفت هم دور از ذهن نیست.
                                نوسانات اخیر سهم خیلی شباهت به کنج صعودی داره یعنی در محدوده 180 مقاومت سنگینی داره (که با توجه به شیب کنج این مقاومت بلحاظ عددی رو به کاهشه) و در 160-162 حمایت قوی داره...
                                سهم میتونه 1-5/1 دیگه هم درون همین کنج صعود و نزول کنه و سپس با شکست ضلع بالای کنج راه صعودی رو در پیش بگیره.

[IMG][/IMG]

نظر

در حال کار...
                                X