سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postپانی خانم ممنون از تحلیلهای خوبتون
لطف می کنید نگاهی به شیران بندازید
با سلام.
حتما خودتون در جریان معاملات کم حجم سهم هستید.با این وضعیت نمیشه به تغییر روند سهم امیدوار بود.
سهم در محدوده 1050-1060 حمایت خوبی داره و با این نزول داره به حمایت روی rsi هم نزدیک میشه ولی با این معاملات کم حجم و کم جون میتونه فعلا تا 1000-1020 هم پایین بیاد.
کلا سهمو در موج 4 میبینم و با این موج شماری بنظر در یک بازه میان مدت تا 920 هم افت میکنه مگر در صورتیکه رشد کنه و مقاومتهای 1130 و 1200 تومان را در هم بشکنه...
نظر
-
با سلام وخسته نباشید
پانی خانم سئوالی در مورد شاخص دارم ..اگر فرض کنیم موج 5 شاخص در همین محدوده شروع شده شما مدت زمان موج 5 را چه مدت در نظر می گیرید آیا رابطه ای بین مدت زمان امواج مختلف در الیوت وجود داره ؟
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post:d
پس آره و اینا :d
کار بچه های بالاست.مبارکتون باشه دوباره دسته جمعی رو یک سهم مثبتید دیگه.
راستی جناب باربد گفتید خبرهایی از بیمه دی دارید مثبته یا نه؟هنوز کمی از 180 تومانی ها رو نگه داشتم
اگه یه تکنیکال هم برامون بزنید که ممنون میشیم :)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آريا محمدي پست شده است View Postبا سلام وخسته نباشید
پانی خانم سئوالی در مورد شاخص دارم ..اگر فرض کنیم موج 5 شاخص در همین محدوده شروع شده شما مدت زمان موج 5 را چه مدت در نظر می گیرید آیا رابطه ای بین مدت زمان امواج مختلف در الیوت وجود داره ؟
چه سوال خوبی.اول در مورد بخش اول سوالتون که فرض را بر شروع موج 5 گرفته اید:
اگه تحلیلهای قبلی رو دنبال کرده باشید ذکر شده بود شاخص 25500-25550 به مقاومتهای سنگینی برخورد میکنه اینکه ایا میتونه از کمین این مقاومتها رها بشه یا نه به همین هفته معاملاتی بستگی داره.حقیقتا شاخص کانال فرضی رو از بالا شکسته و امیدها رو بیشتر کرده ولی من به برخی گروههای تاثیر گذار بر شاخص کل هنوز مشکوکم.بهتره این هفته بازار رو کاملا زیر نظر بگیریم بنظرم هنوز واسه قضاوت زوده
نظر خودمو تا اخر این هفته میگم.
و اما در مورد بخش دوم سوالتون جواب مثبته بین امواج همانطور که از نظر قیمت روابط فیبوناچی برقراره از نظر زمانی هم با هم ارتباط دارند یا طبق زنجیره اعداد فیبوناچی با هم درارتباطند یا نسبتهای فیبوناچی.بنظر من کل موج صعودی بعدی با ریز موجهای صعودی و نزولیش 9- 15ماه میتونه طول بکشه..
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post:d
پس آره و اینا :d
کار بچه های بالاست.مبارکتون باشه دوباره دسته جمعی رو یک سهم مثبتید دیگه.
راستی جناب باربد گفتید خبرهایی از بیمه دی دارید مثبته یا نه؟هنوز کمی از 180 تومانی ها رو نگه داشتم
ظرف زمانیش پر شده
از طرفی یک بلوک قرار بود بزنند قیمت را پایین باز کردند تا بلوک بالا قیمت نخوره
از این طرف یک تعدیل مثبت باید بزودی بده
اما اونو نگه داشته برای تصویب نرخ دیه که با کسر اون رقم تعدیل رابده
در کل خبر ها خوبه
شاید اگر ازش کم نکنند به سودشون بین 30 تا 50 تومن باید اضافه کنند
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postپانی جان بیمه دی خودتونو نگه دارید که خریدتون عالی ....
اگه یه تکنیکال هم برامون بزنید که ممنون میشیم :)
بنظر دیگه ودی 220-217 را نخواهد دید با در نظر گرفتن احتمال پول بک به خط روند.هدف فعلی سهم 260-270
[IMG][/IMG]
نظر
-
قول داده بودم تا اخر هفته نظرمو در مورد شاخص کل بگم.
تصوراتم بصورت چارت زیر است یعنی امکان دو حالت رو دور از دهن نمیدونم:
در هر دو انتظار رشد حداکثر تا 26000 واحد و از انجاییکه در macd , rsi نشانه هایی از واگرایی در سقف مشهود است انتظار اصلاح.
حالت خوشبینانه: افت نهایتا تا 25000 واحد (پول بک به سقف کانال) و سپس ادامه روند صعودی و پایان اصلاح شاخص
حالت دوم که بدبینانه است افت تا کف کانال در یک بازه حدودا 2 ماهه(تا آبان ماه) و اصلاح تا محدوده 23500-24000 و اتمام اصلاح بزرگ شاخص.
بازم دوستان نظرشونو بدن خصوصا نسبت به واگرایی در macd بدون این واگرایی امکان رشد حتی تا محدوده بالاترین سقف یعنی 26700 هم وجود دارد.
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام و تشکر از شما اما یک سوالی داشتم درباره وصندوق به نظرشما یا الگو تشکیل شده درباره وصندوق که چند روز قبل فرمودید فیل شده است یا نه .
سلام.سر و شانه معکوسش fail نشده چون هنوز بالای خط گردن قرار داره چنانچه نک لاین در 255 تومان با 2-3%تلورانس یعنی 250-255 به پایین شکسته بشه الگوش فیل میشه و حتما از سهم خارج بشید چون احتمال افت تا کف قبلی بوجود میاد(جدی ترین حمایت 245-248 که شکسته شدن ان خیلی نگران کننده است).الان رو مقاومتهاش قرار گرفته و بهمین دلیل حرکتش کند شده
rsi هم موفق به شکست مقاومتش شده ولی macd داره واگرایی نشون میده.
نظر
-
<:-Pعید سعید فطر را به همه دوستان تبریک عرض میکنم
بررسی باما:
اگه به نمودار تعدیل شده باما نگاه کنیم بنظر سهم در اواخر موج 3 بزرگ خود قرار دارد که در نهایت میتوان هدفی معادل 2600-2900 تومان را برای ان متصور بود .بنابراین ریسک سهم را در این قیمتها حتما در نظر بگیرید.
و اما خود سهم فعلا حمایت قوی ان کف کانال میان مدت معادل 2200 تومان قرار دارد.
سایر حمایتها:2400 و 2000 تومان.
موفق باشید.
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام پانی خانم
میشه یه تحلیل از پتروشیمی آبادان داشته باشید
تا حدودی توی ضرر هستم
میخام بدونم ازش خارج بشم یا باهاش بمونم
ممنون
و اما شپترو:
سهم در محدوده 490-500 حمایتهای خیلی خوبی داره و در صورت برگشت سهم و شکستن مقاومت 570-600 و ورود مجدد si هفتگی به داخل کانال شکسته شده انتظار رشد خوبی رو ازش دارم.
موفق باشید.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
نظر
نظر