سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
نظر
-
به عقیده من صعود فعلی نمیتونه ریز موج a از موج y شاخص باشه چون شاخص در ریز موجهای a حتی به تنکان سن (Tenkan-sen) در ابرهای ایچیکومو نرسیده ولی امروز 24590 روگذروند.
تو موج بی دو صعود و یک نزول داریم و پس از صعود فعلی احتمال اینکه از اواسط هفته اینده مجددا بازار یک هفته ای منفی باشه وجود داره.
احتمالا تا اوایل زمستان به 25500-25800 برسیمآخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/07, 14:08.
نظر
-
با سلام خدمت شما خانم محمدی اگر زحمتی نیست یک تحلیل و نموداری از طلا بزنی ممنون میشم .
میخواستم ببینم آیا الان زمان خوبی برای سرمایه گذاری در طلا هست ؟
با تشکر .حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
طلا:
طلا در حال اصلاح فلت خود و در موج اصلاحی سی قرار دارد که به عقیده من تا چند ماه اینده امکان نزول تا سطوح 1350-1400$ را داراست
در کوتاه مدت نیز طلا ذز سطح 1750 دلار به مقاومت سختی برخورد کرده و شکست سطح حمایتی 1700 دلار طلا را در قیمتهای زیر 1700 دلار تثبیت مینماید
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/09, 22:53.
نظر
-
در اصل توسط رامین پست شده است View Postلطفا يه نگاه به مقاومتهاي ثباغ بندازيد
با تشكر
با اینکه تحلیل چنین سهمی جالب نیست فقط میتونم بگم از 256 رد نشه علامت خیلی بده چون احتمال واگرایی مخفی منفی داره و شاید کف 213 رو هم بشکنه.
حمایتها: 248-250 و 230-235
و اگه مقاومتی رو که گفتم رد کنه مقاومت بعدی در 265-270 واقعست
نظر
-
سایه جان تحلیل طلاتون عالی بود خسته نباشید
شرمنده ام که در مورد طلا پاسخ ندادم دیروز لبتابم ویروسی شده و چارت ندارم و با نوت بوک وارد می شم که رسما هیچ کارایی نداره و نمی تونم چارتو ببینم
اینا رو تو صندوق خصوصی باید می گفتم اما صندوقت پره عزیزم مجبور شدم اینجا توضیح بدم
نظر
-
نظر