بوف کور سلام نظرت در مورد کاذر چیه ؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
ممنونم زهره خانوم مي خواستم نظر شما رو هم در خصوص خفناور بدونم من تو خريد گروهي شركت كردم در خصوص معاملات چهارشنبه اين سهم چه نظري داريد
نظر
-
نظر
-
سهم كوير تاير از گزينه هاي بعدي خريد روز شنبه هست با توجه به بحث افزايش سرمايه ونمودار احتمال واكنش سهم در rsi نسبت به خط بلند مدت ترسيمي و ساختن پيوت وجود دارد مقاومت هاي مهم سهم 185 برابر با موينگر 200 روزه و 200 برابر با موينگر 100 روزه سهم مي باشد پيشاپيش از ابراز نظر دوستان سپاسگزارم
[IMG][/IMG]
آخرین ویرایش توسط mohseni1353؛ 2011/04/14, 08:16.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postزهره جان ممنون.
تحلیلهای بسیار زیبایی بود.
راستش تا 5 صبح بیدار بودم و الان که بیدار شدم از تحلیلهاتون خیلی لذت بردم.
منم نهایت افت سایپا رو 330 میدونم با توجه به احتمال برخورد با میدل لاین چنگال.بقول سعید درخشانی منفی شنبه واسه خرید سایپا یه فرصته
اینو زودتر میگفتید دیگه:(
رو 347 با مشقت خریدیم8-|
بیخیال;)انشا ا.. دوستان از فرصت استفاده کنند و ارزونتر بخرند!:xسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
با تشکر از تحلیل بسیار زیبای زهره جان
در مورد حداکثر افت سایپا: (با توجه به نمودار زیر)
[IMG][/IMG]
سهم در چنگال قرمز (که ازانتهای موج 2 زده شده) در حداکثر منفی چهارشنبه با میدل لاین چنگال ( و البته سقف کانالی که زهره جان در تحلیلشون ذکر کردند) برخورد کرده که حمایت قوی محسوب میشود و بر اساس این چنگال در معاملات شنبه احتمال برگشت سهم و رنج از منفی تا مثبت وجود دارد
و در چنگال سبز (که از شروع سیکل(0) زده شده ) سهم در محدوده 330 تومان با میدل لاین برخورد میکند
از طرفی احتمال افت زیر 300-310 واقعا بعید میباشد بدلایل زیر:
1- برخورد با فیبوی 61.8 Ret موج اخیر
2-وجود حمایت قوی در محدوده نقطه چین آبی رنگ(محدوده 305 تومان)
3- عدد روانی رند
نظر
-
در اصل توسط ارنست پست شده است View Postبا تشکر بخاطر تحلیل ها و زحمتهایی که می کشید. در رابطه با سایپا اگر زحمتی نیست موج شماریتان را قرار دهید .
الان داشتم موج شماری سایپا رو بررسی میکردم که به یک سوال مهم برخوردم اونم اینه که:
موج 5 سایپا تموم شده!!!
فکر کنم تا اخر امشب همه وقتمو سایپا بگیره..
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postممنون ارنست عزیز
الان داشتم موج شماری سایپا رو بررسی میکردم که به یک سوال مهم برخوردم اونم اینه که:
موج 5 سایپا تموم شده!!!
فکر کنم تا اخر امشب همه وقتمو سایپا بگیره..
خوشحال می شم موج شماری شما و سایر عزیزان رو هم بدونم
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postپانی جان اتفاقا منم موج شماری سایپا ساعت ها وقتمو گرفت و به این نتیجه رسیدم که الان در موج 4 از 5 از 3 هستیم
خوشحال می شم موج شماری شما و سایر عزیزان رو هم بدونم
یک روش موج 5 میگه موج 2 و 4 را بهم وصل کنید و از اخر موج 3 بصورت کانال خطی به موازات ان بکشید
موج 5 نمیتواند از بالای این کانال فرضی فراتر رود
سایپا دقیقا رو 390 میخوره به سقف کانال فوق الذکر.باید برم همه جزوه ها رو زیرو رو کنم...
(البته تو این بازار اگه سهم بخواد abc بزنه احتمال داره Flat یا Irregular بزنه چون سهم زیاد اجازه تصحیح نداره)
منم از همه تکنیکالیستها میخوام نظر بدن ...
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام زهره جان
یک روش موج 5 میگه موج 2 و 4 را بهم وصل کنید و از اخر موج 3 بصورت کانال خطی به موازات ان بکشید
موج 5 نمیتواند از بالای این کانال فرضی فراتر رود
سایپا دقیقا رو 390 میخوره به سقف کانال فوق الذکر.باید برم همه جزوه ها رو زیرو رو کنم...
(البته تو این بازار اگه سهم بخواد abc بزنه احتمال داره Flat یا Irregular بزنه چون سهم زیاد اجازه تصحیح نداره)
منم از همه تکنیکالیستها میخوام نظر بدن ...
ما در سایپا هنوز موج 3 هستیم و نه 5 و بنابراین هدف این موج رو می شه با فیبو و ابزار دیگه به دست اورد
منظور من از موج 5 از 5 متعلق به موج 3 است نه موج 5
و اهداف موج 5 رو حوالی 620 تومن در اوردم
بازم اگر موردی بود بگو تا به یه نتیجه برسیم برام خیلی مهم چون نمی دونم چرا فکر میکنم تحلیل سایپا یعنی تحلیل بازار>:D<:x
نظر
-
نظر
نظر