سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

بدون شرح (بانك پارسيان)

نمودار لگاريتمي تعديل نشده:

نمودار لگاريتمي تعديل شده (فقط افزايش سرمايه)

به نظر ميرسد 310 تومان قيمت مناسبي براي ورود باشد
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

بانک ارین:
      کندل اخر بدبینانه است و در محدوده حمایتی 140-142 تومان و کف باند بولینگر قرار داره
      اگه این محدوده حمایتی رو بشکنه حمایت بعدی 134 تومان است که تا 127 تومان هم میتونه پایین بیاد و اولین مقاومت بر سر راه رشد 146 و 154 تومان است.

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        بانک ارین:
        کندل اخر بدبینانه است و در محدوده حمایتی 140-142 تومان و کف باند بولینگر قرار داره
        اگه این محدوده حمایتی رو بشکنه حمایت بعدی 134 تومان است که تا 127 تومان هم میتونه پایین بیاد و اولین مقاومت بر سر راه رشد 146 و 154 تومان است.
        ممنون پانی جان از بانکی ها کدوم وضعیت تکنیکی خوبی داره نظرم رو وپارسه از لحاظ بنیادی ممنون میشم تکنیکی اشم شما بفرمایید
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
          ممنون پانی جان از بانکی ها کدوم وضعیت تکنیکی خوبی داره نظرم رو وپارسه از لحاظ بنیادی ممنون میشم تکنیکی اشم شما بفرمایید
          آفرین رضا جان.
          وپارس از نظر تکنیکالی هم خیلی اصلاح شده.وسینا تحلیلشو گذاشته بودم صفحه قبل سیگنال خرید داده ولی دیگه رشدشو شروع کرده

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

آفرین رضا جان.
            وپارس از نظر تکنیکالی هم خیلی اصلاح شده.وسینا تحلیلشو گذاشته بودم صفحه قبل سیگنال خرید داده ولی دیگه رشدشو شروع کرده
            پانی جان واقعا تلفیق تکنیکال و بنیادی خیلی وقتها جواب میده>:)
            مثلا وساپا الان به نظرم در شرایط بنیادی خوبیه پرتفوی عالی که هم دارای فملی هستش هم وپارس هم وغدیر و... اون هم با قیمت های تمام شده بسیار پایین با اتمام حق ها هم به نظرم یک رالی رشد رو در پیش رو داره حالا بماند که وساپا ذاتا خودرویی نیست و بیشترین حجم سبدش فملی هستش ولی با خودرویی ها اصلاح زیادی کرده به نظر پی بر ای پایین تر از معقولی رو هم داره حدود 4 !! :->
            خگستر هم به نظرم میتونه یکی از کاندیدا های رشد باشه مخصوصا با خبر تعدیل مثبت خودرو! و همینطور حمایت گسترده از سهم و کاهش شناوری
            تحلیل خگسترتون رو خوندم و تا حدود زیادی موافقم .
            بنده به شخصه برای فردا دو صنعت خودرو و بانک رو زیر نظر دارم حدود 80 درصد نیز نقد هستم حدود یک هفته ای میشه البته فردا قصد خرید دارم
            به نظرم از بانکی ها اگر بخوایم 3 بانک برتر رو بهشون اشاره کنیم (من فقط از نظر بنیادی میگم و از تکنیکال سر رشته ای ندارم):">
            1. وپارس بالا بودن ارزش ذاتی سهم به نسبت قیمت و دعوای مدیریتی که هر ان ممکنه دوباره قوت بگیره البته این بار به صورت نامحسوس
            2. وسینا وابستگی شدید به اخابر لاکپشت بزرگ بازار سهام (البته همیشه نمیشه لاکپشت رو از پیش بازنده قلمداد کرد و سال پیش هم با بازده 100 درصدی همگان رو متحیر کرد) خوبی این وابسنگی جلوگیری از افت زیاد وسینا هستش حمایت های حقوقی ها رو هم بهش اضافه کنید
            3. اخرین بانک برتر به نظر بنده ارین هستش این بانک از بسیاری هزینه هایی که یک بانک معمولی دارای شعب متحمل میشه مبراست گرچه در عوض هزینه های دیگری داره ولی به مراتب کمتر به نظرم با اتمام مهلت حق تقدم ها شاهد رشد این بانک جدید التاسیس یا بهتره بگم جدید النسل باشیم
            در مورد خودرویی ها هم بنده در حال حاضر
            خبهمن (بنیادی عالی تعدیل مثبت و گرفتن اپراتور سوم البته درسته تکذیب شد ولی ممکنه به زودی تایید بشه )
            خزامیا پی بر ای پایین و افزایش سرمایه 100 درصدی
            خگستر اصلاح مناسب و تعدیل مثبت خودرو
            به نظرم پانی جان اگر شما و زهره عزیز هم نظرتون رو رو این موارد عنوان کنید بهتر به نتیجه برسیم:d
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

عالي بود آقا رضا!!!!

چقدر افكارمون به هم شبيهه

ايشالله هميشه و در همه حال موفق و پرسود باشي
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• hamed89
                Banned
                • Jul 2025
                • 617

دوستان من یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم لذا ببخشید منو
                من تو یه کارگزاری سایپا دارم ..اگه تو کارگزاری دومم برم سایپا بخرم تو پرتفوی کارگزار اولیم میاد (به قبلی اضافه میشه) یا ربطی به اولی نخواهد داشت؟

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                  من تو یه کارگزاری سایپا دارم ..اگه تو کارگزاری دومم برم سایپا بخرم تو پرتفوی کارگزار اولیم میاد (به قبلی اضافه میشه) یا ربطی به اولی نخواهد داشت؟
                  به اولي ربطي نداره

چون نرم افزار كارگزاري فقط خريد و فروش هايي كه توسط همان كارگزاري كرده ايد را در قسمت پرتفويتان اعمال ميكند
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                    شما با خرید سهم در کارگزای دوم سهمتونو نمی تونید در کارگزار دوم بفروش برسانید و به کار گزار اول منتقل می شود
                    مگر این که قبلش کار گزار ناظرتونو عوض کنید
                    در خرید و فروش سهم کارگزاری کارگزار ناظر است که اول سهم رو خریده و در صورت عدم تمایل کارگزار ناظر رو ابتدا عوض کنید و بعد معاملات رو در کارگزاری دوم انجام دهید
                    البته این فقط در مورد سهم هایی است که کارگزار اول برایتان خریده و موجود است
                    مثلا اگر شما در کارگزار اول سایپا دارید و در کارگزار دوم زامیاد بخرید سهم شما در کارگزاری دوم است و ارتباطی به اولی ندارد

نظر

• aminaran
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 254

پانی خانم می خواستم نظرتون را در مورد گروه سیمانی بدونم ....به نظر شما از نظر تکنیکال کدوم سیمانی بهتره ؟.....با تشکر

نظر

• meysam
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 147

با سلام منم یه سوال دارم ببخشید که اینجا می پرسم
                        دوستانی که انلاین خرید و فروش می کنند آیا در صورت حساب شما تفاوت کارمزد خرید وجود دارد و چگونه محاسبه می شود
                        مثلا خرید خودم به اینگونه در صورت حسابم ثبت شده
                        خرید 2500عدد حق تقدم به قیمت هر سهم 450ریال که می شود1125000ریال و هزینه 5329ریال و تفاوت کارمزد خرید 15501ریال
                        سهم های دیگری هم خریده ام ودر بعضی های انها این تفاوت کارمزد خرید وجود دارد البته من جدیدا بصورت انلاین خرید و فروش میکنم
                        با تشکر بازم عذر خواهی می کنم که در این تایپیک سوال خودم را مطرح نمودم

نظر

• aidinnamazi
                          عضو جدید
                          • Feb 2011
                          • 18

سلام.شاید به تاریخ تحلیل دقت نکردید چون قبل از بسته شدن سهم در محدوده 570 سیگنال فروش داده بوده.
                          اگه 504 تومان را نشکنه در حال تشکیل یک الگوی خیلی خوبه و اگر بشکنه هدفش محدوده 480 تومان است.
                          pani jan salam,mamnoun az komaket.
                          oun tahlilo tou hamin froum ,bakhshe IT be tarikhe 3 shanbe neveshte boud. man bar asase boniadi va p/e paein 3,4shanbe kharidam va ba didan oun tahlil ye zarre negaran shoda,hala khialam rahat shod.
                          bazam mamnou.:))

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

سلام
                            بانک پارسیان را اگر اشتباه نکنم من 5 موج الیوتش را تمام شده میبینم و اکنون در پایان موج اصلاحی a و شروع موج b هستیم
                            برای نوسان گیری بد نیست
                            اما روند سهم نزولی هست و احتمالا تا 256 تومان در قالب موج c افت خواهد نمود
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط meysam پست شده است View Post
                              دوستانی که انلاین خرید و فروش می کنند آیا در صورت حساب شما تفاوت کارمزد خرید وجود دارد و چگونه محاسبه می شود
                              خرید 2500عدد حق تقدم به قیمت هر سهم 450ریال که می شود1125000ریال و هزینه 5329ریال و تفاوت کارمزد خرید 15501ریال
                              سهم های دیگری هم خریده ام ودر بعضی های انها این تفاوت کارمزد خرید وجود دارد البته من جدیدا بصورت انلاین خرید و فروش میکنم
                              میثم جان تفاوت کارمزد فکر کنم زمانی ایجاد میشه که حجم خرید مشتری کمتر از 2500 تومن کارمزد برای کارگزاری ایجاد کنه که کارگزار کارمزد رو تا 2500 تومان بالا میبره در غالب تفاوت کارمزد ....البته این برداشت منه ....اینی که گفتم آن لاین نبود فکر نکنم فرقی داشته باشه .... چون حجم خرید شما کمتر از 2500 تومن کارمزد یا به عبارتی کم 500 تا 600 هزار تومن حجم معامله بوده حداقل کارمزد رو در غالب تفاوت کارمزد خوردید
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ميثم ميثم
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 71

در اصل توسط meysam پست شده است View Post

دوست عزيز براي خريد تا 300 هزارتومان تفاوت كارمزد ثابت حدود 2000 تومان و براي فروش تا 300 هزار تومان تفاوت كارمزد ثابت حدود3400 تومان ميباشد و خريد و فروش هاي بالاتر از اين مقدار طبق تعرفه سازمان حساب ميگردد.

نظر

در حال کار...
                                X