سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام خدمت دوست عزیز جناب اریو

متاسفانم که بگم وقتی اخطار میدادم سهمها رو چه قیمتی بود و الان چند شده
    میدونستم خیلی از سهامدارا بورکس رو میخونن رفتم اونجا تاپیک زدم و مجددا تحلیلهامو بالا اوردم و اخطار دادم.چقدر بمن حمله شد؟چند بار مدیریت اونجا به همه اخطار داد هر کس بحث داره فقط رو نمودار باشه؟
    متاسفم بخاطر جهل و تعصب اون عده که نذاشتند صدای من به همه برسه.نه خودشون علمی دارند و نه میذارن بقیه از علمشون استفاده کنند و الان یا ناپدید شدن و یا مثل بعضیها اعلام کردند که دیروز دست اخر نقد شدند.
    واقعا متاسفم

این تحلیل بیش از 2 هفته پیش:
    بله پانی جان ...

اولین نمودار خطرناک شما وغدیر بود فکر کنم قبل از نمودار شاخص بود( که اعلام کردین شاخص الگوی سرشونه داره تکمیل میکنه) ...

غدیر 300 تومنی حتی اصلا همین 330 تومنی زمانی که سهم بالای 400 معامله میشد اصلا شوخی نبود ... حتما یه خبری بود که نمودار نشون میداد (تا دلتون بخواد خبر بود )

یا در کنارش جناب مختاری از ریزشی بودن کچاد صحبت کردن ...

این دو سهم هیچ فرقی با شاخص کل و وضعیت اقتصادی کلان و سیاسی کلان ندارن ...افت 20 درصدی این سهم ها یعنی حداقل افت 40 درصد بقیه سهم ها ...

واقعا تشکر میکنم از هشدار به موقع و زود هنگام و تحلیل های خوبتون ...

نمودار های شما همیشه برای من قابل احترام بوده و مهمتر از همه قابل بحث با دوستان !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط سایه محمدی پست شده است View Post
      خب, تا اینجا سطح 25550-25600 را با سابقه 5 بار رفلکس به این ناحیه از دست دادیم و هانطور که قبلا تاکید کرده بودم شاخص در مرحله اول به سطح 23700 تا 24250 خواهد رسید یعنی حوالی دو کف قبلی که در اون سطح انتظار نزدیک به یکماه بازار صعودی و خوب رو دارم و سپس ادامه افت شاخص

ولی تا رسیدن به سطح 23700-24250 حمایتهای زیادی وجود دارند که اگه عمل کنند کاملا موقتی خواهند بود مثل:
      25000-25300 و 24600-24700

شاخص داره مطابق تحلیل پیش میره و به اولین سطحی که گفتم یعنی 25000-25300 واکنش نشان داد
      سهمهای تاثیر گذار بروی شاخص هنوز اصلاح دارند فعلا برای شاخص بالاتر از 25600 واحد متصور نیستم

تا به حال موج شماری بیشتر شرکتهای بزرگ و تاثیر گذار بر شاخص کل را ارائه دادم تصمیم دارم در مورد اهداف اصلاحی که مدنظر بگم :

یکی از اینها غدیر هست.

موج شماری غدیر: ص 356

برای غدیر دو سطح برای اصلاح مدنظر دارم:322 و 280

322 تقریبا معادل شاخص 24600 تا 24800 هست و غدیر 280 تومانی معادل شاخص حوالی 24000

در رشد فعلی سهم اولین مقاومت 382 و بعدی 400

پست بعدی تحلیل اوایل اسفند از کچاد رو به روز میکنم که عین موج شماری 5 ماه پیش در حال پیشرویست

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

کچاد 2 اسفند- بورکس تاپیک کچاد: http://www.bourexpro.com/viewtopic.p...=asc&start=585

در اصل توسط pani پست شده است
        کچاد

در صورت عبور ازسطح 624-630 موج شماری اول و در غیر اینصورت سناریوی دوم برای سهم محتمل است:

وضعیت rsi هفتگی:

بروز شده موج شماری فوق:

کچاد هم متاسفانه حمایت عالی 522 را از دست داده ...و در حال پیش روی در موج سی اصلاحی میباشد

نظر

• 664
          عضو فعال
          • May 2011
          • 424

با سلام و خسته نباشی و تبریک میلاد میوه دل حضرت سیدالشهدا خدمت شما خانم محمدی و تمام دوستان دیگر ، امیدوارم همیشه مثل یک جوان پر انرژی و شاداب باشین .

درخواستی که داشتم این است که اگر برایتان امکانش است یک تحلیل ونموداری هم از سهم کاذر در این تاپیک مفیدتان بگذارید .

به نظر من اگر اشتباه نکنم سهمدر نمودار ماهیانه داره پرچم میزنه و حداکثر افت آن باید 94 تومان باشه .

و آیا ماندن و پایین آوردن میانگین با این سهم را صلاح میدانید .

با تشکر فراوان .
          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• rad
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 557

سلام.اگربرایتان ممکنه سهم صنعتی بهشهر و صنایع شیمیایی ایران را ازنظر تکنیکی بررسی نمایید.
            بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

دوستان سلام:

رانفور یکی از بهترین سهم های موجودبازاره که تو افت های شدید امسال هم آیزوله بود و اگر کسی زیر 1300خریده بودپارسال شرایط خوبی داشت ولی نمیدونم چرا مطالب در موردش بسیار کم نوشته میشه!!!؟؟
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

بازار با چالش هایی از قبیل نوسان نرخ ارز و انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و وضعیت نامعلوم وگنگ حذف مجدد یارانه ها و افزایش اخیرسودبانکی درگیر شده وبه نظرم سهم های زیر میتونن مناسب باشندو اکثرسهم ها اما واگر وبگیرونگیردارند:

1.کچاد-2.قشهد3.قلرست4.قپیرا5.رانفور.6.اخابر7.همراه8.قشیر9 .توکاریل10.کنور

در واقع اینها سهم هایی هستند که وابستگی ارزی کمی دارند و فروشش صادراتی کمی دارندیا اصلا ندارند و به یارانه ها وابستگی اندکی دارند و اکثرا بنیاد قویی رو یدک میکشند
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

اخرین تحلیلها و تاریخها از شاخص کل:

پله پله تا 23700 (موج شماری شاخص کل در صفحات قبل موجود است)

6 تیر:

قدرت این موج نزولی با شکست سطح 25550-25600 واقعا ترسناک شده

6 تیر:

سطح 25550-25600 را با سابقه 5 بار رفلکس به این ناحیه از دست دادیم و هانطور که قبلا تاکید کرده بودم شاخص در مرحله اول به سطح 23700 تا 24250 خواهد رسید یعنی حوالی دو کف قبلی که در اون سطح انتظار نزدیک به یکماه بازار صعودی و خوب رو دارم و سپس ادامه افت شاخص

ولی تا رسیدن به سطح 23700-24250 حمایتهای زیادی وجود دارند که اگه عمل کنند کاملا موقتی خواهند بود مثل:
                  25000-25300 و 24600-24700
                  25 تیر:

اخطار..

اصلاح فعلی شاخص بیش از سطح 25280 , خطر شکست سطح 25000 واحد و سقوط به کانال 24000 را هم دارد
                  1 مرداد:

اخطار..

اصلاح فعلی شاخص بیش از سطح 25280 , خطر شکست سطح 25000 واحد و سقوط به کانال 24000 را هم دارد
                  ....
                  مطابق آخرین اخطاری که دادم امروز شاخص وارد کانال 24000 شد.

طبق اخرین موج شماری که از شاخص داشتم (ص 1 این تاپیک که دوستان در همین صفحه به ان نقل قول نموده اند) و در چارت زیر اپدیت کردم...

... هنوز تا تکمیل موج a از اصلاح y فاصله داریم.

فعلا در برخورد با خط زرد حوالی 24800 تا 24830 حمایت خوبی وجود دارد صرفا برای تکمیل یک زیر موج و همچنان انتظار تکمیل موج a را در سطوح بین 23700 تا 24300 دارم که به مرور و با تکمیل زیر موجهای اصلاحی مقدار ان را دقیق تر بررسی خواهیم کرد.

پس از تکمیل موج a از y انتظار یک صعود خوب از جمیع بازار در موج b از y را دارم.

موفق باشید.

17 مرداد:
                  اخطار..

....
                  مطابق آخرین اخطاری که دادم امروز شاخص وارد کانال 24000 شد.

طبق اخرین موج شماری که از شاخص داشتم (ص 1 این تاپیک که دوستان در همین صفحه به ان نقل قول نموده اند) و در چارت زیر اپدیت کردم...

... هنوز تا تکمیل موج a از اصلاح y فاصله داریم.

فعلا در برخورد با خط زرد حوالی 24800 تا 24830 حمایت خوبی وجود دارد صرفا برای تکمیل یک زیر موج و همچنان انتظار تکمیل موج a را در سطوح بین 23700 تا 24300 دارم که به مرور و با تکمیل زیر موجهای اصلاحی مقدار ان را دقیق تر بررسی خواهیم کرد.

پس از تکمیل موج a از y انتظار یک صعود خوب از جمیع بازار در موج b از y را دارم.

موفق باشید.

به سطح 23700 واحد رسیدیم و در این سطح شاهد واکنش به این حمایت قوی بودیم هر چند به احتمال فراوان پس از نوسان در این سطح که تا یکماه نیز میتونه ادامه داشته باشه در نهایت شاهد شکسته شدن این سطح و ریزش تا 21000-22000 واحد خواهیم بود.

در صورت عبورشاخص از سد مقاومت 25000-25100 واحد شرایط جدید قابل بررسی میباشد

نظر

• ساحل
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 21

استاد گرامی خانم محمدی .نظرتون در مورد ثامان پکویر کسعدی ذوب وساخت مداران چیست؟با تشکر

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

شاخص کاشی و سرامیک

شاخص گروه کاشی و سرامیک:

موج شماری شاخص گروه

به احتمال زیاد منفی فعلی گروه پول بک بر مقاومت شکسته شده میباشد بنابراین انتظار حمایت در سطح 628-638 واحد را داریم.

افت بیش از 600-610 واحدخطرناک ارزیابی میشود.

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

سلام با اجازه پانی عزیز
                        تحلیل رایگان
                        اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                        توییتر: m_mehdipour

نظر

• هادی129
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 296

محسن جان چه زود برگشت غالبر؟

نظر

• babakkeshavarz
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 140

با سلام خدمت خانم محمدی:
                            من سهم وپترو را با میانگین خرید 88 تومان دارم. لطفا اگه براتون امکان داره من راهنمایی کنید که با این سهم چی کار کنم ، با تشکر و احترام فراوان

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط babakkeshavarz پست شده است View Post
                              با سلام خدمت خانم محمدی:
                              من سهم وپترو را با میانگین خرید 88 تومان دارم. لطفا اگه براتون امکان داره من راهنمایی کنید که با این سهم چی کار کنم ، با تشکر و احترام فراوان
                              عید بر همگی مبارک

وپترو دقیقا روزی که 80 را شکست اخطار دادم موج شماری سهم خطرناک شده هست.
                              10 روزپیش در یکی از فرومها مجددا موج شماری خودم را اپدیت کردم:

در اصل توسط سایه محمدی پست شده است View Post
                              وپترو:

شرط فیل شدن موج شماری:گذر از سد 69-72

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

عید بر همگی مبارک

وپترو دقیقا روزی که 80 را شکست اخطار دادم موج شماری سهم خطرناک شده هست.
                                10 روزپیش در یکی از فرومها مجددا موج شماری خودم را اپدیت کردم:

آبجی پانی بیشتر به تاپیکتون سر بزنید
                                ممنون از تحلیلتون
                                این وپترو 50 تومنم نمی ارزه ولی بعضی خیلی خوب روش نوسان میگیرن امیدوارم همیشه پر سود باشن
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X