با توجه به موج شماري بنده سهم 3 موج كامل رو رد كرده و در حال ساخت موج 4 خودش هست.. اورلپ موج 2-4 در موج 1 بزرگ به خاطر گپ به وجود آمده هست در صورته تعديل اين هموپوشاني از بين ميرود.! امروز صف فروش سهم جمع شد شايد آماده حركته خريد حواليه 550 خريد جالبي بايد باشه كه پولبكش به مثلث تشكيل شده ميتونه باشه.. دي تي اسيلاتور هم در كف قرار داره و اشباع از فروشه. و هنوز بوليش ريولسال نشده كه در صورته برگشته سهم اين اتفاق انشاا... خواهد افتاد. نكته جالبي كه تو سهم هست اينه كه حركت هاي اخيره سهم خيلي شارپ شده همانطور كه ميبينيد سهم چه راحت از صف فروش به صف خريد تبديل شده و بلعكس! مورد ديگه اينه كه اگر موج A شكل گرفته باشه و سهم با همين حالت وارد موج B بشه ودر ادامه C ميشه گفت 2 و 4 بزرگ از يه درجه نيستند! اما مورد بعدي كه در سهم پيدا كردم اينه كه موج 4 بيشتر موج ها علاقه بسياري به تشكيل مثلث دارد كه داخل چارت مشخص شده شايد موج 4 بزرگ نيز يك مثلث باشد كه براي اين پيش بيني كمي زوده..
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
يك موج شماري از كچيني هم اينجا ميزارم...
تمامي فيبو ها انتهاي موج C كاركشن رو حواليه 340 ميدونن...كه با اون انشاا... موج 2 تموم ميشه وسهم وارد موج 3 بزرگ خودش ميشه كه اهدافه بلند مدته 2-3 ساله براي خودش بايد داشته باشه.
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
شمواد
يك الگوي هارمونيك رو سهم انداختم AB=CD كه تارگتي حواليه 132 رو به مانشون ميده..
يك سرو شانه كف هم در سهم شكل گرفته كه خط گردن رو مشخص كردم..قيمت رو منطقه حساسي قرار داره.. اگه فردا و پس فردا بتونه بالاي 115 معامله بشه ميشه گفت مقاومته 115 شكسته شده اولين مقاومته پيشه روي سهم 125 تومن هستش كه من احتمال ميدم رو 125 برگرده براي يه پولبك به 115 وبعد رسيدن به تارگت AB =CD
خريد در اين منطقه با حد ضرر 108 تومن ميتونه خوب باشه
اول تحقيق كنيد بعد تريد
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
تحلیل تکنیکال مرقام
با توجه به شکست خط روند نزولی در نمودار قیمت وهمچنین اندیکاتورهای RSI وCCI به نظر میرسد مرقام شروع یک روند صعودی را نوید می دهد . به هرحال خرید زیر ۳۰۰ تومان )هرچه پایینتر بهتر( به اندازه ۱۵٪ سبد معقول به نظر میرسد. درصورت خرید ، حد ضرر زیر ۲۷۷تومان خواهد بود. http://mishowtse.blogfa.com/
[I][B]زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند[/B][/I]
نظر
-
-
چهارشنبه 3 خرداد:
در اصل توسط pani پست شده است View Postشاخص کل:
پس از افت اخیر شاخص و ورود به داخل کانال شکسته شده ,به عقیده من مثبت فعلی بازار صرفا یه ریتریس به سقف کانال میباشد و بنابراین محدوده 27200 واحد سد محکمی در برابر صعود بیشتر شاخص ایجاد خواهد کرد.
و حتی این صعود امکان دارد برای تکمیل شانه راست سر و شانه سقف شاخص کل با هدف 26000-25700 واحد باشد.
در صعود 27300 -27200 فعلا سد محکمی خواهد بود که در صورت عبور از ان شرایط جدید باید بررسی شود
و در صورت افت و شکست حمایت 26700-26600 نک لاین سر و شانه خواهد شکست و هدف شاخص 25700-26000 واحد خواهد بود.
موفق باشید.
:( =((
نظر
-
در اصل توسط VM511 پست شده است View Postسلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و صاحبخونه
در مورد وپترو و با توجه به سوال قبل وپترو رو نمیشه به صورت 5 موج تموم شده فرض کرد؟
باتشکر
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام دوست عزیز.
نظر من: (که با افت زیر 81 فیل میشه)
و اما اون قسمتی که شما موج 3 در نظر میگیرید بنظر من درست نیست چون هم 2 و 4 از یک درجه نیستند و هم اینکه طبق قانونی که براتون گذاشتم موج 3 باید از نظر زمانی بلند مدت تر از موج 1 باشه ببینید این حداقلشه و حداکثر زمان موج 3 رو قید کرده کل زمان موج یک و دو
حالا جاییکه شما موج 3 میگیرید نزدیک یک سوم زمان موج 3 هست ولی جاییکه من موج سوم در نظر میگیرم اط نظر زمانی با موج 1 برابره.
طبق دو تا قانون بالا جاییکه من موج 3 میگیرم باید صحیحتر باشه ولی چون قانونهایی که گذاشتم جزو قوانین اصلی الیوت نیست میبینیم گاهی امکان داره فیل بشه
من برای شما احترام خیلی خاصی قائلم و واقعا ازتون میخوام اگه از نوشتار من رنجیدید منو ببخشید. @};-
در ضمن یک سری قوانین زمانی دارند امواج که سعی میکنم تقدیم تکنیکالیستهای عزیز بورسی کنم.
حالا بعد از یکماه شاید بهتر بشه تخلیل کرد اگر دو بزرگوار نظرشان را در مورد این سهم بفرمایند سپاسگزار خواهم شد
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postخانم محمدی به نظرتون تمحرکه با این تعدیل مثبت چند باز میشه ؟ممنون
تمحرکه یعنی اوج سفته بازی با تعدیلهای منفی تا 70 تومان سهم رو پایین کشیدن و حسابی تو قیمت پایین جمع کردن و حالا با تعدیل مثبتهای پشت سرهم میبرنش بالا.البته ذات این شرکتهای پیمانکاری کوچک همینه, هم تعدیل منفیهای افلاطونی میدن و هم تعدیل مثبتهای سنگین
موج شماری سهم رو بصورت الترناتیو زیر میبینم و بنظرم در میان مدت براحتی تا 240-260 در انتهای سی خواهد رفت.... (فعلا تو موج پرقدرت 3 از c قرار دارد)
نظر
نظر