نساجي هديه البرز مشهد (محتشم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 71

من منظورم اینه کلا فروم پوکیده، نمیدونم چرا کسی نیست، امیدی نیست، ....منم اونور فقط تو شلرد من مطلب میزنم یکسال کسی نزده بود مطلبی

نظر

• Ali5559
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 71

ولی جالبه ها یه شرکت نساجی بالای ۸ همت مارکت گرفته و سود خوب، نشون میده صاحب های درست حسابی داره، پترول بی صاحب رو ببینید ۱۶ همت با اینهمه شرکت پترویی در پورتفو، فقط یه لاستیک سازی میخواد افتتاح کنه بزودی ۳۲ همت خرجش کرده با تولید ۱۵۰ هزار تن لاستیک در سال!!!

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1231

همانطور که شما هم مانند بقیه اعتراف میکنید! شرکتهای خوب ولی بی صاحب توی این بازار زیاد داریم😊 اما در مورد محتشم برای خود من هم سئواله که چرا چنین پول هوشمند و قدرتمندی پشت صفهای خرید این سهم نشسته!!؟ هر کسانی که هستند مطمئنم قصدشان حمایت از سهم نیست و فقط قصد جمع آوری سهم و تخلیه سهامداران جزء را دارند. بنده فقط ردپای این پول را دنبال و شناسایی کردم و از پشت پرده سهم خبر چندانی ندارم. فقط من ترجیح دادم پایم را جای رد پای این غولها بگذارم تا بلکه من هم مانند آنها سودی کنم! هر چی که هست این افراد به رانت اطلاعاتی شرکت کاملآ دسترسی دارند و شاید از گزارش 9 ماهه و 12 ماهه و نیز آینده درخشان شرکت کاملآ مطلع هستند! خیلی برایم جالب است اگر بدانید در هیچ جا و هیچ گروه تلگرامی و... از محتشم حرفی نمیزنند به جز اینجا!! و مطمئن هستم بازارگردانان و حقوقیهای این سهم اینجا را با دقت رصد میکنند! چون تا همینجا گفتم چرا حقوقی امروز عرضه نکرد بعد از 15 دقیقه حقوقی 124 تا دونه فروخت که بگه من هواسم به شما حقیقهای از همه جا بیخبر هست😉 فقط باید صبر کرد و پایان ماجرا را تماشا کرد. توی نمودار و تکنیکال هم برای رد گم کنی خیلی ها را فریب دادند اما با خریدهای پرحجمی که در این یک ماهه اخیر داشتند با همه ورود بی سرو صدایشان بلاخره رد پایی هم از خود به جا گذاشتند.

در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
        ولی جالبه ها یه شرکت نساجی بالای ۸ همت مارکت گرفته و سود خوب، نشون میده صاحب های درست حسابی داره، پترول بی صاحب رو ببینید ۱۶ همت با اینهمه شرکت پترویی در پورتفو، فقط یه لاستیک سازی میخواد افتتاح کنه بزودی ۳۲ همت خرجش کرده با تولید ۱۵۰ هزار تن لاستیک در سال!!!

نظر

در حال کار...
        X