نساجي هديه البرز مشهد (محتشم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 83

من منظورم اینه کلا فروم پوکیده، نمیدونم چرا کسی نیست، امیدی نیست، ....منم اونور فقط تو شلرد من مطلب میزنم یکسال کسی نزده بود مطلبی

نظر

• Ali5559
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 83

ولی جالبه ها یه شرکت نساجی بالای ۸ همت مارکت گرفته و سود خوب، نشون میده صاحب های درست حسابی داره، پترول بی صاحب رو ببینید ۱۶ همت با اینهمه شرکت پترویی در پورتفو، فقط یه لاستیک سازی میخواد افتتاح کنه بزودی ۳۲ همت خرجش کرده با تولید ۱۵۰ هزار تن لاستیک در سال!!!

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1263

همانطور که شما هم مانند بقیه اعتراف میکنید! شرکتهای خوب ولی بی صاحب توی این بازار زیاد داریم😊 اما در مورد محتشم برای خود من هم سئواله که چرا چنین پول هوشمند و قدرتمندی پشت صفهای خرید این سهم نشسته!!؟ هر کسانی که هستند مطمئنم قصدشان حمایت از سهم نیست و فقط قصد جمع آوری سهم و تخلیه سهامداران جزء را دارند. بنده فقط ردپای این پول را دنبال و شناسایی کردم و از پشت پرده سهم خبر چندانی ندارم. فقط من ترجیح دادم پایم را جای رد پای این غولها بگذارم تا بلکه من هم مانند آنها سودی کنم! هر چی که هست این افراد به رانت اطلاعاتی شرکت کاملآ دسترسی دارند و شاید از گزارش 9 ماهه و 12 ماهه و نیز آینده درخشان شرکت کاملآ مطلع هستند! خیلی برایم جالب است اگر بدانید در هیچ جا و هیچ گروه تلگرامی و... از محتشم حرفی نمیزنند به جز اینجا!! و مطمئن هستم بازارگردانان و حقوقیهای این سهم اینجا را با دقت رصد میکنند! چون تا همینجا گفتم چرا حقوقی امروز عرضه نکرد بعد از 15 دقیقه حقوقی 124 تا دونه فروخت که بگه من هواسم به شما حقیقهای از همه جا بیخبر هست😉 فقط باید صبر کرد و پایان ماجرا را تماشا کرد. توی نمودار و تکنیکال هم برای رد گم کنی خیلی ها را فریب دادند اما با خریدهای پرحجمی که در این یک ماهه اخیر داشتند با همه ورود بی سرو صدایشان بلاخره رد پایی هم از خود به جا گذاشتند.

در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
        ولی جالبه ها یه شرکت نساجی بالای ۸ همت مارکت گرفته و سود خوب، نشون میده صاحب های درست حسابی داره، پترول بی صاحب رو ببینید ۱۶ همت با اینهمه شرکت پترویی در پورتفو، فقط یه لاستیک سازی میخواد افتتاح کنه بزودی ۳۲ همت خرجش کرده با تولید ۱۵۰ هزار تن لاستیک در سال!!!

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1263

شرکتی که حدودآ 20 برابر سرمایه شرکت سود انباشته ذخیره کرده را توی این قیمتهای نسبتآ پایین باید قدر خریدش را دانست!

نظر

• BoursyNew
            عضو عادی
            • Oct 2025
            • 23

مثل اینکه محتشم داره دوباره به سقف کانال باریک مد نظر جناب کریشنا نزدیک میشه.
            یه کم شل کرد.

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1263

منظورم آلومینا بود نه محتشم امروز هم بلاخره صف خریدش را بست!

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              شرکتی که حدودآ 20 برابر سرمایه شرکت سود انباشته ذخیره کرده را توی این قیمتهای نسبتآ پایین باید قدر خریدش را دانست!

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1263

به سقف مورد نظر من هنوز نرسیده! بلکه به قیمت سقف قبلی رسیده که بدیهی است کمی واکنش نشان دهد! اما از این سقف هم بزودی عبور خواهد کرد که بعد از عبور فصل جدیدی در روند محتشم شکل خواهد گرفت به عبارتی وارد یک سیکل پرشتاب و پرقدرت صعودی مد نظر بنده خواهد شد حال ببینیم فردا میتواند از این سد کوچک بگذرد یا خیر!!! بنده امروز یک پله دیگر اضافه کردم.

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post
                مثل اینکه محتشم داره دوباره به سقف کانال باریک مد نظر جناب کریشنا نزدیک میشه.
                یه کم شل کرد.

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1263

با این خریداران پر ولعی که محتشم داره!! اگر کلیت بازار هم شل کنه! و یا پایین بره! باز براش هیچ مشکلی پیش نخواد آمد و سهم تضمین شده و بسیار مطمئنی است الآن هم دوباره در حال صف خرید شدن هست!
                  آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/11/25, 12:30.

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1263

41350ریال یک پله دیگر اضافه کردم و در قیمتهای پایین تر هم نشستم برای خرید البته اگر خریداران قلدرش بهم اجازه ورود در اون قیمتها را بدهند!!

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1263

هر چقدر بازار امروز منفی تر بشه محتشم فرصت خرید بهتری تو قیمتهای پایین تر خواهد داد

نظر

• کریشنا
                        عضو فعال
                        • Dec 2015
                        • 1263

بخشی از سخنان حسین رحیمی مدیر عامل شرکت محتشم:

رحیمی همچنین به فعالیت شرکت در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: «محصولی در دست توسعه داریم که احتمالاً به بازار عرضه خواهد شد و می‌تواند به‌عنوان یک اختراع ثبت شود. هدف ما، مکانیزه‌کردن کنترل کیفیت و حذف خطاهای انسانی است. من از درون صنعت به‌شدت احساس می‌کنم این نیاز وجود دارد. به نظرم در سال ۱۴۰۴ اتفاقات بسیار مثبتی در انتظار شرکت خواهد بود

رحیمی با اشاره به عملکرد صادراتی شرکت گفت: «شرکت به کشورهای مختلفی از جنوب‌شرقی آسیا تا آمریکای شمالی و اکثر کشورهای همسایه صادرات دارد، اما با این حال اذعان می‌کنم هنوز نتوانسته‌ایم سهم قابل‌توجهی از بازار صادراتی را به خود اختصاص دهیم. برای مثال، ترکیه که خود قطب تولید فرش است، اکنون ماهانه دو کانتینر فرش به آن صادر می کنیم و این اتفاقی معنادار است. معتقدم با استراتژی‌های جدید مارکتینگ و درک عمیق‌تر نیازهای بازار، می‌توانیم حتی در بازارهای اشباع نیز سهم بگیریم.»

رحیمی درباره وضعیت تولید افزود: «تخمین ما این است که تا پایان سال جاری، رشد ۳۰ تا ۳۵ درصدی در ظرفیت تولید داشته باشیم. هم‌زمان با این توسعه در تولید، فروش نیز در حال گسترش است.»

در ادامه، وی به جزئیات عملکرد مالی اشاره کرد و گفت: «تا پایان سال، پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۱۹۰۰ میلیارد تومان سود خالص شناسایی شود. اعداد برای ما بسیار مهم هستند و همواره تلاش کرده‌ایم با دقت و شفافیت کامل گزارش شوند. همیشه تأکید کرده‌ام که اعداد مثل قرآن برای ما مقدس‌اند و نباید خطایی در آن‌ها باشد.»( به عبارتی ای پی اس 950 تومانی برای هر سهم)

در پایان، رحیمی خبر مهمی را اعلام کرد: «قطعاً در دو ماه آینده افزایش سرمایه از محل سود انباشته خواهیم داشت. این تصمیم در دستور کار شرکت است، اما تا زمان برگزاری و تصویب در مجمع فوق‌العاده نمی‌توان درباره میزان و زمان دقیق آن اظهارنظر قطعی کرد. با این حال، عزم شرکت برای اجرای این افزایش سرمایه جدی است.»

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1263

وقتی مدیر عامل محتشم بسیار تاکید میکنند که اعداد برایشان مهم است! و همواره تلاش میکنند که با دقت و شفافیت کامل گزارش دهند! این یعنی سود هر سهم قطعآ به 950 تومان افزایش خواهد یافت و در دو مرحله گزارش 9 ماهه و 12 ماهه محقق خواهد شد. پی بر ای 8/5 هم اگر براش در نظر بکیریم! تارگت قیمتی نهایی محتشم میشود 16000 تومان! تکنیکالی در انتهای موج 5 که زمانش میفته اواخر اردیبهشت 1405 هم قبلا به این اعداد و ارقام رسیده ایم.

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1263

قبل از شروع بازار 10 تا اوردر کوچک در محتشم نشستم واسه خرید از قیمت 41310 تا قیمت 41380 که آخرین اوردر بود ولی فقط 669 دونه سیهم تو قیمت 41360 بهم رسید! برام خیلی عجیبه که اردر خرید 41380 ریالی من هنوز سر جاشه!! ولی تو قیمت کمترش تعدادی فروحته شده!!

نظر

• کریشنا
                              عضو فعال
                              • Dec 2015
                              • 1263

با اردرهای 123 و 124 دونه ای و برنامه الگوریتمی بازارگردان الگوریتم فارابی سعی بر کنترل قیمت داره ولی نتیجه ای جز از کف دادن موجودی سهمهاش نداره! بدون اینکه کدهای شخصی شان حجم زیادی بتوانند بخرند! بازارگردانی که بازیش را بخوانند یک بازنده ای بیش نیست

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1263

همه اوردرها را در یک رنج منفی که زدند بهم دادند میانگین خریدم در کل 4134ریال شد

نظر

در حال کار...
                                X