کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جای نگرانی نیست از این مقاومت کوچک عبور خواد کرد. در طی مسیر صعودیش نوسانات منفی و مثبت دارد و هم در جا زدن اما تا آخر آذرماه امیدوارم به تارگت اولی برسد!
پول هوشمند و سنگین معمولا دوست داره بدون جلب توجه وارد سهم بشه تا میانگین خریدش بالا نره! پول هوشمند همیشه آروم میاد نه با سرو صدا تا فروشنده های ضعیف را خسته کنه!
امروز در محتشم در بازار مثبت امروز با کد به کد حقوقیها سهم را منفی کرده و تو قیمتهای منفی نقدینگی ها را تا توانستند شکار کردند و وقتی دیدند دیگه سهم زیادی باقی نمانده! قیمت خریدشان را همراه با حجم های بالا آرام آرام می آورند بالا... پول هوشمند و سنگین هر چقدر هم که بخواد بی سرو صدا وارد بشه! برای آنان که عمیق به نمودارها می نگرند یک ردپایی از خود به جا خواهد گذاشت.
هفته آینده قراره پزشکیان از تالار بورس برای اولین بار دیدار کنه! دقیقآ در زمانی که وارد آذرماه شگفت انگیز که انتظارش را از قبل میکشیدیم میشویم! این برنامه ریزی های دولت و سازمان و این دیدارها اتفاقی نیست! باید تا هفته آینده خریدهایمان را تکمیل کنیم و آماده رشد دستوری شاخص کل باشیم. قراره وزیر اقتصاد برای پزشکیان توضیح بده و پیام رسانی کنه که نرم افزارهای الگوریتم چینی در حال جمع آوری بوده و قرار است با هوش مصنوعی بازار تحت کنترل باشد! به نظر شما هوش مصنوعی چه مزیتی بر الگوریتم داره!!؟ هوش مصنوعی بر خلاف الگوریتم در لحظه قادر هست بر همه سهمهای بازار چه کوچک و چه بزرگ نظارت دقیق داشته و بازار از حالت تک بعدی بودن خارج شود و مثل سابق فقط بعضی سهمهای شاخص ساز و یا اهرمی ها رشد نکنند. از آذرماه به بعد فصل جدیدی در بورس شروع خواهد شد و شاید تا پایان امسال بیشترین بازدهی را سهمهای جامانده نصیب خود کنند!
روند نموداری فعلی محتشم در یک کانال باریک شارپ صعودی قرار گرفته که دیروز کف کانال را تاچ کرد و امروز حرکت رو بالا و ادامه صعود را آغاز کرد در طی این روند صعودی مکن است پس از هر 3 روز مثبت کردن یکی دو روزی هم منفی کند! که طبیعی است چون در یک کانال باریک با سقف و کف قرار گرفته و احتمال میرود قیمت پایانی امروزش افزایشی باشد.
امروز یک حقوقی تا الآن 7121 هزار تا جمع کرده! در مقابل 3تا حقوقی 322 هزارتا فروختند! نسبت خریداران به فروشندگان هم شده یک به ده!! خریداران حقیقی قدر و اردرهای آنها کم کم داره نمایان و آشکار می شود فعلآ روی قیمت صفر تابلو معامله میشود ولی انتظار میرود بعد از ساعت 11 حدودآ چند دقیقه دیگه خریداران بیشتری برای خرید هجوم بیاورند. نموداری هم ورود پول هوشمند به طور مستمر مشاهده شده!
روند نموداری فعلی محتشم در یک کانال باریک شارپ صعودی قرار گرفته که دیروز کف کانال را تاچ کرد و امروز حرکت رو بالا و ادامه صعود را آغاز کرد در طی این روند صعودی مکن است پس از هر 3 روز مثبت کردن یکی دو روزی هم منفی کند! که طبیعی است چون در یک کانال باریک با سقف و کف قرار گرفته و احتمال میرود قیمت پایانی امروزش افزایشی باشد.
تو کانالی که من کشیدم، امروز به کف کانال رسیده. حالا در ادامه بر می رده یا نه نمی دونم.
با تشکر از نموداری که ارسال کردید در صورتیکه براتون مقدور هست! و اگه ممکنه! نمودار هفتگی را هم که بهتر روند سهم ترسیم میشود و بهتر میتوان نظر دقیق تر داد در اینجا بفرستید. ممنونم از شما
به نظرم به ۲۱۹ درصد رشد سهم توجه کنید. بعد از اینچنین رشد درخشانی اصلاح سهم خیلی محتمل هست که زمانبر بشود. سناریوهای زیر رو برای محتشم محتمل میدونم. به نظرم گزینه آبی محتمل تر خواهد بود هر چند شاید به دلیل بنیادی گزینه زرد انجام شود. شاید
کف کانالی که رسم کردین یه ذره با کانالی که من ترسیم کردم تفاوت داره توی نمودار من 4 شنبه کف کانال را تاچ کرده بود! کانال بنده کمی باریکتر از کانال شماست فکر کنم کمی دقیقتر باشه!
محتشم کل سهام شناوری که داره 12 درصد هست نه 15 درصد! به عبارتی 240 میلیون از سهام این شرکت آزاد و دست حقیقی ها و حقوقی های کوچک هست! 5درصد از سهامش هم دست بازارگردانش الگوریتم فارابی و یک درصد دیگه هم دست شرکت الگوریتمی پارس
نظر