نساجي هديه البرز مشهد (محتشم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناظر سایت
    ناظر
    • Jan 2026
    • 17

پستهای اهانت آمیز حذف شد.
    درصورت تکرار کاربران خاطی مسدود می شوند.
    با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1292

شرکتی که 15 برابر آخرین سرمایه ثبت شده خود درآمد محقق کنه قیمت تابلوی همین الآنش باید ده هزارتومان باشه نه این قیمت فعلی! ورود بازارگردان هامرز و کنترل شدید قیمت برای جمع آوری حجم حداکثری شناوری دیگه تحلیل بردار نیست! شرکت فقط در ماه آذر 420 میلیارد تومان درآمد محقق کرده که نسبت به آذر ماه سال گذشته 119 درصد رشد داشته و پیش بینی میشود در سه ماهه آخر سال که معمولآ بیشترین میزان درآمد و فروش را محقق میکند بالای 1000 درآمد محقق کنه و سود امسال را از 489 تومان به بالای هزار تومان ارتقاء دهد. حال شما حدس بزنید قیمتش باید چند باشد!

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1292

04 دی 1404 ساعت 18:28

به گزارش کدال نگر ، شرکت نساجی هدیه البرز مشهد که با نماد محتشم در بازار سرمایه ایران فعالیت دارد گزارش فعالیت ماهانه منتهی به آذر 1404 را منتشر کرد. این شرکت در گروه منسوجات طبقه بندی می شود.

نظر به اینکه سال مالی شرکت پایان اسفند ماه می باشد لذا شرکت در آذر ماه علاوه بر عملکرد آذر ، عملکرد 9 ماهه گذشته خود را نیز ارئه میکند. مطابق این گزارش آخرین سرمایه ثبت شده برای محتشم 200 میلیارد تومان می باشد.

براساس گزارش مذکور، محتشم در 9 ماه منتهی به آبان ماه سال جاری 2167 میلیارد تومان درآمد محقق کرده است. این شرکت در دوره مشابه سال قبل موفق به ثبت 1140 میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش شده بود. مقایسه درآمد شرکت در دو سال اخیر نشان دهنده رشد حدود 90 درصدی درآمد سال جاری می باشد.
        از مبلغ گفته شده برای درآمد سال جاری(2167 میلیارد تومان)، 420 میلیارد تومان آن در آذر ماه محقق گشته است.

لازم به ذکر است که این شرکت هم فروش داخلی و هم فروش صادراتی دارد که مجموع فروش داخلی آذر ماه شرکت که 360 میلیارد تومان است که بیشترین فروش مربوط به سر فصل فرش های 1200 شانه با مبلغ 140 میلیارد تومان می باشد. در ارتباط با فروش صادراتی محتشم نیز فرش 700 شانه بیشترین فروش را به ثبت رسانده است که مبلغ آن 42 میلیارد تومان می باشد.

آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/12/27, 11:33.

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1292

https://static.bourse24.ir/editor/im...d510927fc7.jpg

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1292

توی هیچکدام از نمادهای بورسی بگردید چنین انحراف قیمتی دیده نشده! و این مشکل و معضل فقط توسط بازارگردانان بوجود میاد و ربطی به تحلیل و بررسی بنیادی سهم نداره! اما مطمئن هستم هر چی که هست موقت و زود گذر خواهد بود.خطاب به اون شخصی که چراغ خاموش از روی دست من خرید کردی! باید بهت بگم که اولآ بنده پیشنهاد خرید این سهم را به هیچکسی ندادم و فقط نظرم را راجع این نماد در اینجا بیان کردم ولی شمایی که خریدت را چراغ خاموش و یواشکی کردی! کاش تو پیام خصوصی حداقل بهم اطلاع میدادی تا از نقطه خروج و ورود موقت به شما اطلاع رسانی میکردم! تا از نوسانات هم سودی به جیب میزدی! من خودم توی قیمت میانگین 45420ریال خروج کامل زدم و در قیمت 39400ریال ورود مجدد زدم و با این ورود و خروج موقت توانستم تعداد 50 هزار سهم به سهم هام اضافه کنم. و الآن با فروش آلومینا و دلقما و زاگرس روی این نماد تک سهم شدم چون هم پای حرفم وایسادم و هم اعتقاد راسخی به آینده روشن آن دارم. ولی باز در کوتاه مدت ممکنه ورود و خروج موقت بزنم! چون بازی بازارگرداننش را تا حدودی خوانده ام! بنابراین در مرحله اول باید بپذیری که نوسان ذات این بازاره! پس شما هم بهتره قبل از ورود به هر سهمی به نظرات من و امثال من توجه نکرده و شخصآ به دنبال تحلیل و برسی سهم مورد نظرت باشی! اینطور واسه خودت هم بهتره تا در هنگام نزول سهم به دنبال مقصر نگردی. این که نمیشه در هنگام صعود و سود کردن سکوت کنی و در هنگام نزول ناراحتیهایت را سر یکی به غیر از خودت خالی کنی! بازار همینه و بالا و پایین زیاد داره و اگر تحمل این بازار و نوساناتش را نداری! که این مسئله میتونه فقط به خودت برگرده! بهتره به بازارهای دیگه مثل بازار طلا و بازارهای سود ده دیگه شیفت کنی و خیال خودت را راحت کنی!
            آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/12/27, 12:42.

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1292

این شرکت به تازه گی 99/7درصد شرکت بافته های مرورید مشهد را به قیمت هر سهم 20 میلیون و 900 هزارتومان خریده و تا الآن از ارسال گزارش تلفیقی و سود این شرکت زیر مجموعه شونه خالی کرده بار اول 20 روز فرصت خواسته و مهلتش که تمام شد! 10 روز دیگه فرصت خواسته! حدودآ 6 الی 7 روز به مهلت این زمان فرصت باقی است و معلوم نیست توی این گزارش چه سودی ممکنه شناسایی کنه!! شرکت بافته های مروارید مشهد در سال 125000 متر مربع فرش تولید میکنه حالا شما خودت حساب کنه که گزارش تلفیقی این شرکت زیر مجموعه بیاد و با سود حداقل هزار تومانی که خود شرکت تا آخر امسال محقق کنه چه تفاوتی ممکنه در EPS ش رخ بده! اگر شرکت بافته های مروارید مشهد ارزنده و سوده نبود که محتشم حاضر نمیشد برای خرید هر سهمش 20 میلیون و 900 هزار تومان بها بپردازه! فعلآ دوتا بازارگردانهاش(الگوریتم فارابی و هامرز) تا توانستند از آب گل آلود ماهی گرفته و حجم زیادی از شناوری را تصاحب کردند. باز هم اینجا تاکید میکنم که توصیه خرید به هیچکسی را ندارم و با تحلیل خودتان پیش بروید. بنده فقط نظراتم را با شما به اشتراک گذاشتم.

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1292

طبق مستندات این گزارش تجمی 9 ماهه بیشترین درآمد و فروش سال گذشته در اسفند ماه بوده! رقمی معادل651 میلیارد تومان! حالا اگر اسفند امسال در مقایسه با اسفند سال گذشته مانند ماه های قبلی رشد دو برابری کند! که احتمالش هم زیاده فقط در ماه آخر امسال می تواند 1302 میلیارد تومان درآمد محقق بشه! و این رقم کمی نیست! و با این حساب درآمد امسال شرکت از 3500 میلیارد تومان هم عبور خواهد! گزارش تلفیقی شرکتهای زیر مجموعه را هم در کنارش قرار بدهیم میتواند از این رقم نیز بالاتر برود! آن زمان p/e شرکت ممکن است به زیر 3 یا4 هم برسد! که در مقایسه با همگروهی هاش بسیار کم خواهد بود. شرکت یک هفته دیگر گزارش تلفیقی را ارسال میکنه و فقط گزارش سه ماهه آخر امسال باقی مانده!پس بی دلیل نیست که دو بازارگردان و کدهای حقیقی مربوطه و نیز کدهای شخصی سهامداران عمده بار رنج منفی زدنها در جمع کردن دونه دونه سهم شناوری اینقدر ولع داشته باشند! چون درصدد هستند که بالای 95درصد DPS و سود پرداختی امسال را از آن خود کنند. شرکتی که فقط درآمد اسفند ماه امسالش از درآمد 9 ماهه یک شرکت بنیادی و کوچک مانند آلومینا بیشتر است! قطعا در این قیمتهای مفت باقی نخواهد ماند و بزودی به قیمت واقعی خود خواهد رسید.

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post

نظر

• BoursyNew
                  عضو عادی
                  • Oct 2025
                  • 33

نمی دونم بگم جناب کریشنا یا سرکار خانم کریشنا
                  سلام. از توضیخات مبسوطتون متشکرم!
                  کاش موقع خروج اینجا اعلام می کردید.
                  نمی دونم چه مشکلی پیش اومد که آخرین سوالی که از شما پرسیدم رو جواب ندادید. فکر کنم روز قبل از آغاز ریزش بود.
                  در هر صورت ما اینجا هستیم و روند سهم رو و صحبتهایی که مطرح میشه رو دنبال می کنیم.
                  البته که کسی مجبور نیست به هر سوالی که پرسیده میشه جواب بده و این مسئله یه امر اخلاقی و شخصی هست.
                  مسئولیت معاملات هر کس هم بر عهده خودش هست چه سود کنه و چه ضرر کنه.
                  نظرتون راجع به اصلاح این دو روز اخیر چیه؟ فردا تموم میشه یا باز هم ادامه داره؟
                  البته اونچه که درباره افزایش سهام بازارگردان گفتید، فقط هامرز تو این مدت سه میلیون اضافه کرده و امید فارابی حدوداً 22 میلیون تو یک ماه و نیم اخیر کم کرده.
                  با سپاس

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1292

سلام

دوست عزیز اولآ ترید و امر نوسانگیری یک موضوع شخصی و خصوصی است و گمان نکنم نه فقط من بلکه هیچ کسی دیگه بیاد اینجا بی مقدمه خرید و فروشهاش را به همگان اعلام کنه!! چون هیچکس نمیخواد بعدها مورد انتقاد دیگران قرار بگیره! کما اینکه در دوره های قبل بودند کاربرانی که ترید روزنه شان را در تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ اطلاع رسانی میکردن و همه مشاهده کردیم که چقدر مورد انتقاد و شماتت دیگران قرار گرفتند!! ثانیآ بنده که علم غیب ندارم که بدانم چه کسی همزمان با بنده خرید کرده که حداقل بهش هشدار خروج موقت را بدهم! بنده در زمانی که محتشم در قیمت 3720 تومان بود توی این تاپیک نظراتم را بیان کردم حالا به درست و غلطش کاری ندارم ولی وقتی هیچکس در اینجا به بنده اعلام خرید نداده چه دلیلی داره راجع نوسانات سهم بیام اینجا نظر دهم!! وظیفه ای هم در قبال کسی که نمیشناسم و از ترید کردنش بیخبرم ندارم. از این موارد که بگذریم! در مورد سئوال بعدی تان باید عرض کنم که اگر به دو اندیکاتور MACD و RSI دقت کنید علامت برگشت را میتوان مشاهده کرد و این اصلاح کوچک فردا به نظرم به پایان خواهد رسید و اگر بیشتر دقت کنید روند سهم وارد یک کانال باریک صعودی شده که امروز به کف کانال برخورد کرد و این بازی میتونه در درون این کانال کوچک صعودی ادامه دار باشد و بازارگردانان قادرند روند معاملات را با یکی دو روز مثبت و یکی دو روز منفی برای جمع آوری هر چه بیشتر نقدینگی انجام دهند. البته این نکته را هم متذکر شوم که تکنیکال در مورد این نماد تازه ورود کرده نمیتواند زیاد قابل اتکاء باشد و وزن کمی را بخصوص در این نماد خاص باید بهش اختصاص داد. به هر حال همه چیز در ید و اختیار و اراده سهامدار عمده و بازارگرداننش است. آنها در این شرایط بسیار خوب کلیت بازار به خوبی میدانند که چگونه اکثر سهامداران خرد را پیاده کنند. شاید هر کسی به خودش بگه که این همه سهم خوب توی این بازار هست و چرا بیام سراغ چنین سهمی که نوسانی به من نمیده را توی سبد خود جای دهم!! و این حرف هم بسیار منطقی به نظر میاد ولی چه کسی فکر میکرد در چنین مقطعی از زمان نقره چنین رشدی را تجربه کند!! پدیده ای که در طول عمر ما ممکنه فقط یک بار اتفاق بیفتد! یک زمانی حدودآ چند سال پیش بنده دوتا شمش یک کیلویی نقره امارات داشتم که هر شمش را 24 میلیون فروختم و به خیال خود سود 120 درصدی کردم در حالیکه امروز همین شمش یک کیلویی به قیمت 435 میلیون تومان معامله میشود! در کل به نظرم فرق این رشد بی وقفه و کم نوسان شاخص و کلیت بازار با رشدهای سالهای گذشته در این هست که باید در انتظار رکب خوردنهای عجیب و غریب زیادی باشیم! الآن توی بازار سهمهایی که رشد صد درصدی داشتند زیاد داشتیم مانند فولاد و غبشهر و شبندر و شپنا و... حالا مسئولین کی بخوان و اراده کنند که زیر این بازار را یکهویی خالی کنند و تمام نقدینگی بازار را به نفع و در جهت خود سرازیر کنند فقط خدا میداند!!

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post
                    نمی دونم بگم جناب کریشنا یا سرکار خانم کریشنا
                    سلام. از توضیخات مبسوطتون متشکرم!
                    کاش موقع خروج اینجا اعلام می کردید.
                    نمی دونم چه مشکلی پیش اومد که آخرین سوالی که از شما پرسیدم رو جواب ندادید. فکر کنم روز قبل از آغاز ریزش بود.
                    در هر صورت ما اینجا هستیم و روند سهم رو و صحبتهایی که مطرح میشه رو دنبال می کنیم.
                    البته که کسی مجبور نیست به هر سوالی که پرسیده میشه جواب بده و این مسئله یه امر اخلاقی و شخصی هست.
                    مسئولیت معاملات هر کس هم بر عهده خودش هست چه سود کنه و چه ضرر کنه.
                    نظرتون راجع به اصلاح این دو روز اخیر چیه؟ فردا تموم میشه یا باز هم ادامه داره؟
                    البته اونچه که درباره افزایش سهام بازارگردان گفتید، فقط هامرز تو این مدت سه میلیون اضافه کرده و امید فارابی حدوداً 22 میلیون تو یک ماه و نیم اخیر کم کرده.
                    با سپاس

نظر

• BoursyNew
                      عضو عادی
                      • Oct 2025
                      • 33

سلام

دوست عزیز اولآ ترید و امر نوسانگیری یک موضوع شخصی و خصوصی است و گمان نکنم نه فقط من بلکه هیچ کسی دیگه بیاد اینجا بی مقدمه خرید و فروشهاش را به همگان اعلام کنه!! چون هیچکس نمیخواد بعدها مورد انتقاد دیگران قرار بگیره! کما اینکه در دوره های قبل بودند کاربرانی که ترید روزنه شان را در تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ اطلاع رسانی میکردن و همه مشاهده کردیم که چقدر مورد انتقاد و شماتت دیگران قرار گرفتند!! ثانیآ بنده که علم غیب ندارم که بدانم چه کسی همزمان با بنده خرید کرده که حداقل بهش هشدار خروج موقت را بدهم! بنده در زمانی که محتشم در قیمت 3720 تومان بود توی این تاپیک نظراتم را بیان کردم حالا به درست و غلطش کاری ندارم ولی وقتی هیچکس در اینجا به بنده اعلام خرید نداده چه دلیلی داره راجع نوسانات سهم بیام اینجا نظر دهم!! وظیفه ای هم در قبال کسی که نمیشناسم و از ترید کردنش بیخبرم ندارم. از این موارد که بگذریم! در مورد سئوال بعدی تان باید عرض کنم که اگر به دو اندیکاتور MACD و RSI دقت کنید علامت برگشت را میتوان مشاهده کرد و این اصلاح کوچک فردا به نظرم به پایان خواهد رسید و اگر بیشتر دقت کنید روند سهم وارد یک کانال باریک صعودی شده که امروز به کف کانال برخورد کرد و این بازی میتونه در درون این کانال کوچک صعودی ادامه دار باشد و بازارگردانان قادرند روند معاملات را با یکی دو روز مثبت و یکی دو روز منفی برای جمع آوری هر چه بیشتر نقدینگی انجام دهند. البته این نکته را هم متذکر شوم که تکنیکال در مورد این نماد تازه ورود کرده نمیتواند زیاد قابل اتکاء باشد و وزن کمی را بخصوص در این نماد خاص باید بهش اختصاص داد. به هر حال همه چیز در ید و اختیار و اراده سهامدار عمده و بازارگرداننش است. آنها در این شرایط بسیار خوب کلیت بازار به خوبی میدانند که چگونه اکثر سهامداران خرد را پیاده کنند. شاید هر کسی به خودش بگه که این همه سهم خوب توی این بازار هست و چرا بیام سراغ چنین سهمی که نوسانی به من نمیده را توی سبد خود جای دهم!! و این حرف هم بسیار منطقی به نظر میاد ولی چه کسی فکر میکرد در چنین مقطعی از زمان نقره چنین رشدی را تجربه کند!! پدیده ای که در طول عمر ما ممکنه فقط یک بار اتفاق بیفتد! یک زمانی حدودآ چند سال پیش بنده دوتا شمش یک کیلویی نقره امارات داشتم که هر شمش را 24 میلیون فروختم و به خیال خود سود 120 درصدی کردم در حالیکه امروز همین شمش یک کیلویی به قیمت 435 میلیون تومان معامله میشود! در کل به نظرم فرق این رشد بی وقفه و کم نوسان شاخص و کلیت بازار با رشدهای سالهای گذشته در این هست که باید در انتظار رکب خوردنهای عجیب و غریب زیادی باشیم! الآن توی بازار سهمهایی که رشد صد درصدی داشتند زیاد داشتیم مانند فولاد و غبشهر و شبندر و شپنا و... حالا مسئولین کی بخوان و اراده کنند که زیر این بازار را یکهویی خالی کنند و تمام نقدینگی بازار را به نفع و در جهت خود سرازیر کنند فقط خدا میداند!!
                      ظاهرا تو یه کانال باریک نزولی افتاده با شیب تند! بدون سرعت گیر (بازار گردان)!
                      امید به خدا ببینیم یه ده پانزده درصد پایین تر راضی میشن که صف فروشش رو جمع کنند.

نظر

• کریشنا
                        عضو فعال
                        • Dec 2015
                        • 1292

بله متاسفانه
                        با این منفی امروز تکنیکالی وضعش خرابتر هم شد و در حال تکمیل الگوی سر و شانه سقف میباشد و حدودآ تا 3300 تومان ممکنه قیمتش بریزه! من که فعلآ با سهم هستم تا نزولش تکمیل بشه. با گزارش حسابرسی شده شش ماهه خوبی که دیروز داده ای پی اس را از 489 تومان به 515 تومان افزایش داده ولی شرایط کلی بازار فعلآ جالب نیست. P/E شرکت هم نسبت به همگروهی هاش یک پله عقب افتاده.

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post

ظاهرا تو یه کانال باریک نزولی افتاده با شیب تند! بدون سرعت گیر (بازار گردان)!
                        امید به خدا ببینیم یه ده پانزده درصد پایین تر راضی میشن که صف فروشش رو جمع کنند.

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1292

حقوقی و بازارگردان محتشم به اهداف مد نظرش کم کم داره میرسه و الآن هم با کد حقوقی نشان میده که میخره و از آن طرف با کدهای شخص خودش صف فروش را هی سنگین تر میکنه! که حقیقی ها جرعت نکنند تو این شرایط خرید کنند. مثل قدیما حقیقی گردن کلفت هم نیست که بازی کثیفشان را خراب کند. ناظر هم طبق معمول در بازار منفی خودش را به ندیدن و نفهمیدن میزنه توی همه نمادها چنین بازی هی داره تکرار و پیاده سازی میشه تا زمانیکه سوت زن ارشد سوت معکوس کردن جهت بازار را بزند. فردا!!! یا هفته آینده اصلآ معلوم نیست ولی چیزی که کاملآ مشخصه همه حقوقیها و بازارگردانان بازار هماهنگ شده و برنامه ریزی شده عمل میکنند و منتظر دستور هستند.

نظر

• BoursyNew
                            عضو عادی
                            • Oct 2025
                            • 33

حقوقی و بازارگردان محتشم به اهداف مد نظرش کم کم داره میرسه و الآن هم با کد حقوقی نشان میده که میخره و از آن طرف با کدهای شخص خودش صف فروش را هی سنگین تر میکنه! که حقیقی ها جرعت نکنند تو این شرایط خرید کنند. مثل قدیما حقیقی گردن کلفت هم نیست که بازی کثیفشان را خراب کند. ناظر هم طبق معمول در بازار منفی خودش را به ندیدن و نفهمیدن میزنه توی همه نمادها چنین بازی هی داره تکرار و پیاده سازی میشه تا زمانیکه سوت زن ارشد سوت معکوس کردن جهت بازار را بزند. فردا!!! یا هفته آینده اصلآ معلوم نیست ولی چیزی که کاملآ مشخصه همه حقوقیها و بازارگردانان بازار هماهنگ شده و برنامه ریزی شده عمل میکنند و منتظر دستور هستند.
                            فقط این وسط به اسم اینکه بذارید سهام زود به کفهای حمایتی شون برسند، با شیرجه منفیهاشون رو می خورند.

اما همینکه می خوان مثبت بشند یا به پت پت می افتند یا دم به دقیقه ناظر بهشون یر میده، حجم مبنا رو دوباره علم می کنند یا بازه نوسان رو 2 درصد می کنند.

موقع ریرش بازار یکدست سرخ پوش می شه و رکوردهای تفییر شاخص با قدرت شکسته می شه اما موقع صعود هزار یک مقاومت جلوی سهمها سبز میشه و به قول خودشون بازار نوبتی تو گروههای مختلف صعود می کنه!

این هم می گذره!

اینطور که تو نمودار سهم می بینم، حالا حالاها پتانسیل یه واگرایی تو آر اس آی دیده نمی شه!

امیدوارم برگشتش نیاز به روئیت واگرایی نباشه که اعداد پایینی در پسش روی قیمت سهم دیده خواهد شد تا برگرده!

نظر

• کریشنا
                              عضو فعال
                              • Dec 2015
                              • 1292

جهش فروش محتشم تا پایان آذر

بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت نساجی هدیه البرز مشهد (محتشم) نشان می‌دهد این شرکت در دوره یک‌ماهه منتهی به پایان آذر ۱۴۰۴ بیش از ۴.۲ هزار میلیارد ریال فروش ثبت کرده و مجموع درآمد حاصل از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه به ۲۱ هزار و ۶۷۱ میلیارد ریال رسیده است.

به گزارش صدای بورس، بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت نساجی هدیه البرز مشهد (محتشم) نشان می‌دهد این شرکت در دوره مالی یک‌ماهه منتهی به پایان آذر ۱۴۰۴ بیش از ۴.۲ هزار میلیارد ریال فروش ثبت کرده و مجموع درآمد حاصل از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه به ۲۱ هزار و ۶۷۱ میلیارد ریال رسیده است؛ رقمی که از رشد قابل توجه فروش داخلی و صادراتی حکایت دارد.

بر اساس گزارش عملکرد یک‌ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴، محتشم در این ماه موفق به ثبت ۴٬۲۰۴٬۵۹۷ میلیون ریال فروش شده است. بخش عمده فروش آذرماه مربوط به

فرش‌های ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه در بازار داخلی و همچنین تداوم فروش صادراتی این محصولات بوده است.

عملکرد تجمعی شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه نشان می‌دهد مجموع فروش محتشم به ۲۱٬۶۷۱٬۴۴۰ میلیون ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد قابل

توجهی داشته است. در این دوره، فروش داخلی سهم اصلی درآمد را به خود اختصاص داده و در کنار آن، فروش صادراتی به ارزش ۲۹۶۴۶۶۴ میلیون ریال نقش مؤثری در افزایش

درآمد شرکت ایفا کرده است.

مطابق اطلاعات ارائه‌شده، تنوع سبد محصولات شامل فرش‌های ۷۰۰، ۱۰۰۰، ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه موجب شده شرکت بتواند پاسخگوی طیف گسترده‌ای از تقاضای بازار باشد.

همچنین تثبیت نرخ‌های فروش در کنار افزایش حجم فروش، از عوامل اصلی بهبود عملکرد «محتشم» در دوره مورد بررسی عنوان می‌شود.

در مجموع، عملکرد شرکت نساجی هدیه البرز مشهد تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ نشان‌دهنده تداوم روند روبه‌رشد فروش و تقویت جایگاه این شرکت در بازار داخلی و صادراتی فرش

ماشینی است؛ مسیری که می‌تواند سودآوری شرکت را در ماه‌های آتی نیز تقویت کند.

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1292

فقط 5 روز دیگر تا ارسال گزارش تلفیقی شرکتهای زیر مجموعه محتشم خصوصآ شرکت تازه خریده شده بافته های مروارید مشهد باقیست منتظر می مانیم تا ببینیم در گزارش تلفیقی چقدر سود شناسایی میکنه! شنبه هفته آینده تعطیله پس به احتمال خیلی زیاد تا روز یکشنبه هفته آینده شرکت فرصت داره تا این گزارش را ارسال کند. اخیرآ شرکت یک نیروگاه خورشیدی هم افتتاح کرده که تو سر فصل گزارشاتش موجوده و به نظرم تا پایان امسال حداقل ترین سودی که میسازه 950 تومان است که با گزارش 3 ماهه آخر سال محقق خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X