سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

سهمهای زیر خاکی ...

یکی از سهمهای زیر خاکی وصندوق است
    این سهم داری پتانیسل بالایی است که متاسفانه ان طور که باید وشاید به ان پرداخته نمیشود
    وصندق چندین معامله بلوکی در شش ماهه اول سال خواهد داشت که مهمترین ان بلوک ایران خودرو است
    به نظر من رفته رفته بازار پی به ازش ذاتی این سهم خواهد برد ولی امیدارم تا ان زمان این سهم در سبد سهام دوستان هم اتاقی گنجانده شده باشد.
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

حامد جان ممنون
    به نظرت رشد اين سهم تا چنده؟
    آخرین ویرایش توسط arak_bourse؛ 2011/04/04, 19:48.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      حامد جان ممنون
      به نظرت رشد اين سهم تا چنده؟
      اراک بورس عزیز
      این سهم با توجه به پتانسیل بالایی که دارد همواره حمایت کنندگانی را در خود داشته
      و در چند موقت اخیر این حمایتها به شکل مناسبتری انجام شد
      بنده پیش بینی میکنم با توجه به معاملات بلوکی که خواهد داشت تا مجمع سالیانه که احتمالا اواسط تیر ماه برگزار شود رشد مناسبی داشته باشد وتوانایی فتح محدوده های400 رو تا آن زمان داشته باشد
      البته افت وخیزهایی هم در این بین خواهد داشت که موقتی خواهد بود.
      یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

یک نکته ی ظریف در رابطه با وصندوق
        سال مالی این سهم پایان شهریورماه است وبا این حساب مجمع سالیانه نیمه ی دوم سال برگزار میشود سال پیش هم 15 ابان برگزار شده است با این حساب میتوان گفت از انجایی که معاملات بلوکی سهم در شش ماهه اول سال انجام خواهد شد سود مناسبی در شش ماهه اول عاید سهم میشود پس با مقایسه این سهم با غدیر (صورتهای مالی که در کدال موجود است) که به مراتب پتانسیل بالایی نسبت به غدیر دارد وبا عنایت به محدوده های فعلی غدیر وبا لحاظ نمودن معاملات بلوکی سهم در شش ماهه اول سال به طور قطع میتوان گفت که وصندق کمتر از غدیر بازدهی نخواهد داشت وبه احتمالا زیاد تا آن زمان محدوده های 500 را به راحتی لمس خواهد کرد
        یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

وصندوق از سهم هایی هست که جای رشد خوبی دارد و در قیمتهای فعلی علارغم رشد چند وقت اخیر همچنان ارزنده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            وصندوق از سهم هایی هست که جای رشد خوبی دارد و در قیمتهای فعلی علارغم رشد چند وقت اخیر همچنان ارزنده است.
            وحید جان تایید استادی چون شما با سهم پیشنهادی برای بنده بسیار اهمیت دارد با شناختی که از شما و مطالب شما دارم بی تحلیل با سهمی موافقت نمیکنید
            ممنون .
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

حامد جان و وحید عزیز ممنون بابت اطلاعاتتون اجازه هست ما هم از زیرخاکیا بگیم یا تاپیک اختصاصیه؟

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                حامد جان و وحید عزیز ممنون بابت اطلاعاتتون اجازه هست ما هم از زیرخاکیا بگیم یا تاپیک اختصاصیه؟
                دوست عزیزم این چه حرفیه این تایپک ایجاد شده تا به سهمهای زیر خاکی پرداخته شود امیدوارم همه مشارک کنند واگر سهمی به ذهنشان میرسد که دارای وظعیت مناسبیست وبنا به هر دلیلی مورد بی مهری بازار قرار گرفته وبازار چندان به ارزش واقعیشان پی نبرده (که اتفاقا این طور سهمها کم هم نیستند) معرفی کنند بنده به شخصه خیلی هم خوشحال میشوم اگردوستان مشارکت کنند
                ممنون.
                آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/04/05, 10:36.
                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

همان طور که پیش بینی میشود و روز گذشته در رابطه با ان صحبت شد
                  وصندق صف خرید شد با محاسبه ی بسیار ساده این سهم با وساپا و وغدیر میتوان فهمید که این محدوه ها برای این سهم استارت اولیه است.
                  یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• امیر
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 144

نحوه معاملات امروز مشخص بود که صف خرید می شود در ضمن روند معاملات حفاری هم نشون میده که فردا باز هم صف خرید باشد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                      یکی از سهمهای زیر خاکی وصندوق است
                      این سهم داری پتانیسل بالایی است که متاسفانه ان طور که باید وشاید به ان پرداخته نمیشود
                      وصندق چندین معامله بلوکی در شش ماهه اول سال خواهد داشت که مهمترین ان بلوک ایران خودرو است
                      به نظر من رفته رفته بازار پی به ازش ذاتی این سهم خواهد برد ولی امیدارم تا ان زمان این سهم در سبد سهام دوستان هم اتاقی گنجانده شده باشد.
                      اضافه شد>:d<
                      ممنون حامد عزیز...برای وارد شدن تردید داشتم که با حرف تو تصمیمم قطعی شد;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                        اضافه شد>:d<
                        ممنون حامد عزیز...برای وارد شدن تردید داشتم که با حرف تو تصمیمم قطعی شد;)
                        مصطفی جان من در فروم های دیگر در محدوده های پایین تر پیشنهاد به خرید داده بودم ولی متاسفانه جز عده ی معدودی که خریدند بقیه بی تفاوت شداند میانگین خریده خود بنده هم پایین است ولی با این حال امروز دوباره در جمع خریداران حضور داشتم
                        در حال حاظر هم با وجودی که حجم صف خرید سنگینی دارد ولی بنده باز هم معتقدم که هنوز هم بازار پی به ارزش واقعی ان نبرده است.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

مصطفی جان من در فروم های دیگر در محدوده های پایین تر پیشنهاد به خرید داده بودم ولی متاسفانه جز عده ی معدودی که خریدند بقیه بی تفاوت شداند میانگین خریده خود بنده هم پایین است ولی با این حال امروز دوباره در جمع خریداران حضور داشتم
                          در حال حاظر هم با وجودی که حجم صف خرید سنگینی دارد ولی بنده باز هم معتقدم که هنوز هم بازار پی به ارزش واقعی ان نبرده است.
                          حامد عزیز بنده نقدینگی نداشتم وگرنه دنبال این سهم بودم...بنده با تارگت حداقل 450 موافقم;)
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

حامد عزیز بنده نقدینگی نداشتم وگرنه دنبال این سهم بودم...بنده با تارگت حداقل 450 موافقم;)

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              مصطفی جان ولی بنده با تحلیل های خودم (نظر شخصی) بیش از این قیمتها را برای سهم پیش بینی میکنم
                              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                              X