سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
    خب این بانک تازه چند ماهه که بانک شده،تا چند ماه پیش موسسه مالی اعتباری بود با چند شعبه محدود وبیشتر درون ارگانی کار میکرد
    اما چند وقتیه که شدیدا توسعه پیدا کرده و خواهد کرد.شاید یه چیزی بشه مثل پارسیان
    در مورد نقاشی دوم،بانک انصار بعد از بانک شدنش شروع به تبلیغات وسیع کرده و تازه داره توی اذهان عمومی به عنوان یک بانک جا میفته.میگم عدم اقبال عمومی یعنی اینکه تو اگه پول داشته باشی واسه سپرده گذاری،میری انصار یا میری پارسیان؟؟
    خب یه مدت زمانی لازمه که این بانک مثل بقیه بانکا توی ذهن مردم جا بیفته.حرف من این نیست که بانک مشکل داره.میگم نیاز به زمان داره
    مصطفی جان البته از سال 88 مجوز بانک شدن رو گرفت و قبل عید 89 یعنی اسفند 88 پذیره نویسی کرد استقبالم ازش خوب بود.....

اما چند نکته...

***در پذیره نویسی اشخاص حقیقی بسیاری شرکت کردند و در زمان بازگشایی مثلا مثل بانک گردشگری نمیشه تعداد کسانی که سهام انصار را خریدند بیش از 50 هزار نفر است...

***بانک مشتریای خاص خودش رو داره به گونه ای که به دلیل شخصیت خاصی که این بانک داره نمیشه ازش انتظار رشد بسیار زیاد سپرده ها را داشت از طرفی به دلیل همین مشتریان و سهامداران خاص میشه گفت سودش تضمین شدست و الآن این سودی که اعلام کرده تقریبا کف سودی که میتونه بسازه هست و ندید میگم تعدیل مثبت داره

***یادمان باشد موسسه انصار المجاهدین...حامی جانبازان جنگ تحمیلی...کمک به خانه دار شدن جانبازان و آزادگان و از همه مهم تر راه اندازی این موسسه با کمک حضرت امام خمینی<ره>

***و نکته آخر اینکه از چند وقت دیگه اسم یکی دیگر از وزیران دولت دکتر هم به جمع بورسی ها اضافه خواهد شد و در گروه بانکی هم باید شاهد بالا پایین شدن سهم با برخی گفته ها و اختلافات باشیم..میدونید که تعاون سپاه رو میگم...

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      مصطفی جان البته از سال 88 مجوز بانک شدن رو گرفت و قبل عید 89 یعنی اسفند 88 پذیره نویسی کرد استقبالم ازش خوب بود.....

اما چند نکته...

***در پذیره نویسی اشخاص حقیقی بسیاری شرکت کردند و در زمان بازگشایی مثلا مثل بانک گردشگری نمیشه تعداد کسانی که سهام انصار را خریدند بیش از 50 هزار نفر است...

***بانک مشتریای خاص خودش رو داره به گونه ای که به دلیل شخصیت خاصی که این بانک داره نمیشه ازش انتظار رشد بسیار زیاد سپرده ها را داشت از طرفی به دلیل همین مشتریان و سهامداران خاص میشه گفت سودش تضمین شدست و الآن این سودی که اعلام کرده تقریبا کف سودی که میتونه بسازه هست و ندید میگم تعدیل مثبت داره

***یادمان باشد موسسه انصار المجاهدین...حامی جانبازان جنگ تحمیلی...کمک به خانه دار شدن جانبازان و آزادگان و از همه مهم تر راه اندازی این موسسه با کمک حضرت امام خمینی<ره>

***و نکته آخر اینکه از چند وقت دیگه اسم یکی دیگر از وزیران دولت دکتر هم به جمع بورسی ها اضافه خواهد شد و در گروه بانکی هم باید شاهد بالا پایین شدن سهم با برخی گفته ها و اختلافات باشیم..میدونید که تعاون سپاه رو میگم...
      خب منظور من از عدم استقبال،عدم سپرده گذاری بود نه عدم شرکت در پذیره نویسی
      چرا نمیشه انتظار رشد سپرده رو داشت؟؟دلیلی داره؟؟
      وقتی بانک داره افزایش تعداد شعبه میده و شدیدا دنبال توسعه شبکه خودشه چرا سپرده رشد نکنه؟
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

مهران من برم بخوابم...
        بانک انصارم مبارک صاحبش...
        امشب خواب پارس پامچال و انصار میبینیم...خدا به خیر کنه
        شب همگی خوش<):)
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

سلام دوستان :-s
          شما برای دیدن dps سالهای گذشته یک شرکت از چه منبعی استفاده میکنید؟
          منظورم منبعی هست که کلشو به صورت یکجا نوشته باشه.
          من دوتا منبع دارم که اطلاعاتشون بعضی مواقع با هم فرق دارند...مثلا بترانس سال 85.
          ممنون.

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            سلام دوستان :-s
            شما برای دیدن dps سالهای گذشته یک شرکت از چه منبعی استفاده میکنید؟
            منظورم منبعی هست که کلشو به صورت یکجا نوشته باشه.
            من دوتا منبع دارم که اطلاعاتشون بعضی مواقع با هم فرق دارند...مثلا بترانس سال 85.
            ممنون.
            مسلم جان بنده از منبع خاصی استفاده نمیکنم یعنی یک دفترچه دارم که توش اکثر اطلاعات از 5 سال پیش تا الآن رو توش نوشتم الآن البته شده 2 تا دفترچه پاره البته تو سایت irbourse هم میتونی بگردی ضمنا پارسال این اطلاعات منتشر شد به صورت dvd که میتونی به سایت http://eshop.sena.ir
            مراجعه کنی همچنین به سایت بورس شاپ http://www.bourseshop.ir/ هم میتونی مراجعه کنی و تهیه کنی که باید پول بدی و میدونم شما چارتیست ها پول بده نیستید:D

***در هر صورت هرچیو خواستی بگو من تو دفترم میگردم بود میگم ضمنا اینا که من نوشتم ملاکه نه اونا که تو سایته:D
            بترانس هم 85 40 تومان تقسیم کرد اون زمان سرمایشم 20 میلیارد بود...منظورم مجمع سال مالی 85 هست که در سال 86 برگزار شد

نظر

• mohseni1353
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1010

مهران جان سلام واسه فردا توصیه خاصی ندارید برا خرید

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                خب منظور من از عدم استقبال،عدم سپرده گذاری بود نه عدم شرکت در پذیره نویسی
                چرا نمیشه انتظار رشد سپرده رو داشت؟؟دلیلی داره؟؟
                وقتی بانک داره افزایش تعداد شعبه میده و شدیدا دنبال توسعه شبکه خودشه چرا سپرده رشد نکنه؟
                مصطفی البته باید واقعا به رقابتی شدن بانک ها به خصوص بانک های خصوصی توجه ویژه کرد من این موضوع رو با توجه به این گفتم که اکثر افراد شکل خاصی از بانک رو برای فعالیتاشون انتخاب میکنند و معمولا بانک هایی که مرتبط به ارگان خاصی هستند عموم مشتریاشون هم از خودشونه اما بانک انصار واقعا داره خوب و جذاب تبلیغ میکنه ......ولی نمیدونم چرا به خاطر همون مسائلی که همه میدونن ازش خوشم نمیاد...

****ضمنا تو که میدونی من هرچی پول داشته باشم میارم تو بورس اصلا حساب بانکی ندارم:d

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  مهران جان سلام واسه فردا توصیه خاصی ندارید برا خرید
                  سلام محسنی جان عرض ادب...

اتفاقا دو سه تا سهم تپل و گوشتی هست که فردا باید در طی معاملات حواستون جمع باشه که بخرید.قطعا بنده 15 ثانیه قبل از خریدم اینجا میزنم...حال چرا 15 ثانیه
                  1-چون خودم جا نمونم و تا شما وارد کنید کمه کم 30 ثانیه طول میکشه
                  2-چون اگه به دوستان بگیم به دلیل عجله ای که دارند قیمت را بالا میبرند به دوستان چندین بار در پیام خصوصی هم گفته ام عجله نکنید و مغلوب فروشنده نشوید...

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

=p~راهنمایی نمی کنی راجب سهمها از کدا م گروهند تجهیزاتی بانکی و.. حجم مبنا کم هستند ممنون میشم

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                      =p~راهنمایی نمی کنی راجب سهمها از کدا م گروهند تجهیزاتی بانکی و.. حجم مبنا کم هستند ممنون میشم
                      محسنی جان مطمئن باشید سهم هایی که میگوییم را همه میتوانند بخرند...فقط نیم ساعت بعد نیاید پای سیستم...ضمنا فردا چون اول هفتست و این سقوط بزرگ رو در بازارهای جهانی داشتیم ریسک نمیکنیم و کمی دست نگه میداریم که جهت بازار معلوم شه ....حق نگهدارتون

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

جوشکاب.....

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

جوشکاب.....
                          اتفاقا در نظر بنده هم هست
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

احساس کردیم یه سری دارن چپ چپ بش نگا میکنن دروش کردیم که از نظر مظر داشتن بگذریم...کار اصلیه ما از فردا روش شروع میشه...

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

احساس کردیم یه سری دارن چپ چپ بش نگا میکنن دروش کردیم که از نظر مظر داشتن بگذریم...کار اصلیه ما از فردا روش شروع میشه...
                              :d:d:d;)
                              مهران فردا میرسم به خدمتش ;)
                              یل یاتار ، طوفان یاتار
                              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                                :d:d:d;)
                                مهران فردا میرسم به خدمتش ;)
                                علی الحساب به قیمت پایانی و اردر خرید نگاه بنداز:d;)
                                ولی تو میتونی.....

نظر

در حال کار...
                                X