کمنگنزم که خیلی وقته سر از خاک درآورده و داره برا خودش رشد میکنه:d
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
به به سلام ارادتمند همه دوستان.......من در میان شما باشم یا نباشم نذارید این تاپیک بره پایینا......:d
این چند روزه همون طور که دوستان نزدیک میدونن همچنان در حال ومعادن خریدنیم و اگر خوب دقت کنید اردرهایی روی 850 گذاشته میشود که تعداد 2 تا 5 هزارتا نشون میده و در واقع بیش از 50 تاست .....
اما دوستان توس گستر در همین محدوده قیمتی 115 تا 120 و ثاخت هم در این قیمت ها واقعا ارزنده هستندضمنا به حپترو هم یه ناخنک خیلی ریز زدیم این سهم هم آینده بسیار خوبی دارد اما خریداران عجول نمیذارن روی 12- خریدامون رو انجام بدیم البته محدوده قیمتی مناسب خرید برای من 650 هست که گویا نمیشه حجم خرید...پس از امروز پله ای برمیداریم...
نظر
-
در اصل توسط b582d پست شده است View Postیه زیرخاکی که داره سر از خاک در می یاره : هلدينگ صنايع معدني خاورميانه (ميدكو) با حمایتی که از گروه پاسارگاد خواهد داشت،
به قسمت سهامداران سايت بورس مراجعه كنيدمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postديروز همه حقوقي ها فروشنده بودن عزيز من
به قسمت سهامداران سايت بورس مراجعه كنيد[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
ميد كو تو اين بازار حبابه اگه حمايتو بردارن تا 120 مياد پايين حالا ي عده ميگن طرح داره بله منم قبول دارم طرح داره ولي به قوله قديميا تا گوساله گاو شود دله صاحبش اب شود تا اين طرحاش به بهره برداري برسه كلي زمان ميبرهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبه به سلام ارادتمند همه دوستان.......من در میان شما باشم یا نباشم نذارید این تاپیک بره پایینا......:d
این چند روزه همون طور که دوستان نزدیک میدونن همچنان در حال ومعادن خریدنیم و اگر خوب دقت کنید اردرهایی روی 850 گذاشته میشود که تعداد 2 تا 5 هزارتا نشون میده و در واقع بیش از 50 تاست .....
اما دوستان توس گستر در همین محدوده قیمتی 115 تا 120 و ثاخت هم در این قیمت ها واقعا ارزنده هستندضمنا به حپترو هم یه ناخنک خیلی ریز زدیم این سهم هم آینده بسیار خوبی دارد اما خریداران عجول نمیذارن روی 12- خریدامون رو انجام بدیم البته محدوده قیمتی مناسب خرید برای من 650 هست که گویا نمیشه حجم خرید...پس از امروز پله ای برمیداریم...
وتوس- شکست ترند نزولی در محدوده 114.8 و پولبک به این محدوده .
در صورت تثبیت بالای 115 تومان آماده جهش قیمتی میشه . اولین مقاومت 122 تومان که در صورت تثبیت روند میتونه به راحتی شکسته بشه . هدف اول 140 .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
تنها شرکتی که توی این گروه سرش به تنش میارزه شیشه همدانه که فعلا داره توسط سامان بازارگردانی میشه
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میرهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط bluetooth پست شده است View Postفروشنده بودنشون فكر ميكنم بخاطر عرضه تو بازار نه خالي كردن سهم .:pمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبله منم با شما موافقم
تنها شرکتی که توی این گروه سرش به تنش میارزه شیشه همدانه که فعلا داره توسط سامان بازارگردانی میشه
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میره
نظر
نظر