کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دچار اشتباه نشین که بگذارم یک روند افزایشی ایجاد بشه بعد من برم اون سهم را بخرم،چرا؟ چون اونایی که حرفه ای هستن توی روند خنثی خرید انجام می دهند.
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
یعنی تا تمام سهامش رو نفروشه تعدیلی نمیزنه؟
اومدیم و نفروخت سهم پاسارگادش رو!
چه سودی میده به من بابت این همه سهم پاسارگاد 65 تومنی که داره؟؟
شرکت های سرمایه گذاری رو به جای پی به ای بیشتر با ارزش خالص دارایی هاشون (همون ناو) میشه قیمت گداری کرد. در صورتی که خوارزمی فروشنده نباشه از محل سهام پاسارگادش ناو شرکت رشد زیادی می کنه و این نیز بطور غیر مستقیم باعث افزایش قیمت سهم میشه
به این دلیل که خود سهامدار عمده هم میدونه که چه بخواد چه نخواد به ناو شرکت داره اضافه میشه وچطور میشه که امروز بعد از صف خرید میلیونی دیروز پاسارگاد فلش قرمز رنگ جلوش روشن شده؟؟؟و تا کی میتونه سهم رو بین 195 تا 200 نگه داره البته خارزم نه تنها فروشنده پاسارگاد نبوده مثل اینکه خریدارش هم هست با افزایش قیمت پاسارگاد باید به ازای هر سهم سود اضافه بشه همچنین به ناو شرکت البته کمی هم موضوع حق تقدم ها مطرح هست در هر صورت من اگر راجب سهمی حرف بزنم اولین نفر خودم خریدم اینجا هم مینویسم تعدا زیادی خارزم دارم تعداشم نمیگم اما زیاده باز با بررسی بخرید.
دوستان بهتره به سهمهای زیر خاکی بپردازیم (مثل همین چند وقته که انصافا هم سهمهای مناسبی از طرف دوستان معرفی شده که بازدهی های فوالعاده ی رو هم در کوتاه مدت داده) خارزم و امثال خارزم اگه در چنین بازارهایی رشد نکنن بس کی میخوان رشد کنند قیمت تمام شده ی پاسارگاد همون طور که در تایپک امروز چه کردید هم گفتم 62.7 ریال برای این سرمایه گذاری اب خورده و با قیمتی که پاسارگاد بازگشایی شد الان باید خارزم صف خرید چند میلیونی داشت البته با این موافقم که ناو سهم بالا میره ولی افزایش قیمتی که از طریق همین بالا رفتن ناو شرکت صورت خواهد گرفت کار یکی دو روز نیست و قطعا زمان خواهد برد پس بهتره فرصت رو بیهوده از دست ندیم و روی سهمهای زیرخاکی دیگه ای متمرکز بشیم .
باسلام خدمت دوستان کسی نظری درخصوص فسرب نداره گویا سود 90رومیخوادتعدیل کنه ویه سودغیرعملیاتی هم فکرکنم ازفروش زمین بدست میاره .اگرکسی ازدوستان اطلاعات کاملی داشته باشه ممنون میشم ارائه کنن
دوستان بهتره به سهمهای زیر خاکی بپردازیم (مثل همین چند وقته که انصافا هم سهمهای مناسبی از طرف دوستان معرفی شده که بازدهی های فوالعاده ی رو هم در کوتاه مدت داده) خارزم و امثال خارزم اگه در چنین بازارهایی رشد نکنن بس کی میخوان رشد کنند قیمت تمام شده ی پاسارگاد همون طور که در تایپک امروز چه کردید هم گفتم 62.7 ریال برای این سرمایه گذاری اب خورده و با قیمتی که پاسارگاد بازگشایی شد الان باید خارزم صف خرید چند میلیونی داشت البته با این موافقم که ناو سهم بالا میره ولی افزایش قیمتی که از طریق همین بالا رفتن ناو شرکت صورت خواهد گرفت کار یکی دو روز نیست و قطعا زمان خواهد برد پس بهتره فرصت رو بیهوده از دست ندیم و روی سهمهای زیرخاکی دیگه ای متمرکز بشیم .
حامد جان خوارزمی داره برای حق استفاده نشده کنترل میشه
جالبه خودم تحلیلش را زده بودم
خودم اشتباه کردم وارد شدم
197 خریدم
196 دادم رفت
کارمزد از جیب دادم که خلاف تحلیل حرکت نکنم
اینم میره تو لیست اشتباهات من
اما خداییش کبافق امروز از مرز 11500 گذشت عجب حالی میده
سلام
نظر دوستان در مورد "وساخت " چيه ؟
به ازاري هر 2 سهم ، يك سهم ونوين داره.
سرمايه گذاري ملي هم اكثرا خريداره.
تكنيكالش هم بدك نيست. سيگنال خريد قطعي نداره ولي افتي هم نداره
[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
حامد جان خوارزمی داره برای حق استفاده نشده کنترل میشه
جالبه خودم تحلیلش را زده بودم
خودم اشتباه کردم وارد شدم
197 خریدم
196 دادم رفت
کارمزد از جیب دادم که خلاف تحلیل حرکت نکنم
اینم میره تو لیست اشتباهات من
اما خداییش کبافق امروز از مرز 11500 گذشت عجب حالی میده
اره باربد جان کبافق واقعا یک عجوبست :d
درست وقتی که ادم حس میکنه که زمان فروش رسیده (مثل چند روز پیش تو محدوده 2000 که یک حجم معامله ی تاریخی هم کرد که تو طول تاریخش بی سابقه بود ) صف خرید میشه و روند معاملتیش از فرداش به گونه ای میشه که هر کس فروخته پشیمون میشه
باربد نظرت چیه تا کجا میره حقیقتش من دیگه گیج شدم :d آخه از این طرف تازه جهانیها مثبت شدن :d
نظر