خفناور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : خفناور

دوستان توجه دارند که که این سهم داره با حجم بالا و نادر، از کنج مثلث میزنه بیرون. شایعه تعدیل و افزایش سرمایه هم داره. سهامدارای بالای یک درصد هم هر روز دارن میخرن :D ;)

8 درصد شرکت داره امروز جابجا میشه. یعنی چه خبره ؟ ;)

نمودار زیر به نقل از تالار همسایه:
    خفناور کوچکترین سهم بازار است.

خفناور تنها 10 میلیون برگ دارد .

خفناور توانسته در سه ماهه 60 تومان در شش ماهه 100 تومان و گزارش نه ماهه همین ماه اعلام میشود .

خفناور 140 تومان سود انباشته دارد .

خفناور قصد افزایش سرمایه دارد

ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

دوستان خرید فردا برا خفناور چطوره ؟

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

امروز يك شركت حقوقي ٦٠/٠٠٠ تا خريد كرده
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

فقط اینو بدونید که بانک اینده با کمک یک کارگزاری قصد ورود به این سهم رو داره. با مدیراش هم صحبت کرده. شاید امور سهام خفناور منتقل شد به یکی از طبقات این کارگزاری. البته کارگزاری مربوطه از جهش ناگهانی دیروز سهم شوکه شده، چون قصد داشتند حداقل 20 درصد شرکت رو توی قیمتای نزدیک 800 و طی یکماه درو کنند که موفق نشدند، میدونید چرا؟ چون حقیقی های بالای یک درصد هر روز توی این دوماه داشتن زیر 800 جمع میکردن و بنوعی سهم رو خشک کرده بودند. کوچکترین سهم بازار با پتانسیلهای بالا. سازنده انحصاری شاتون برای ایران خودرو و سایپا. سود تحلیلی پایان سالش هم 150 تومنه. توانایی افزایش سرمایه 150 درصدی از محل سود انباشته رو هم داره.
          جالبه که قیمتش فردا میرسه به همون قیمتی که شاخص 75000 بود ;)

سود تحلیلی سال بعدش هم 250 تومنه. دیگه خود دانید.
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

فعلا که داره خوب پیش میره، توی مچینگ سر صبح، بالای یک میلیون صف خرید داشت. ببینیم روزای بعد چیکار میکنه ;)

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت مهندسي صنعتي روان فن آور (خفناور1)، با توجه به تعديل با اهميت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 93، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• mohamad123
                ستاره دار(5)
                • Jan 2013
                • 1171

امیدوارم که تعدیل مثبت خوبی بده

کسی خبری داره ؟
                اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 108 درصد افزایش
                  2- سود ناخالص : 104 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 97 درصد افزایش
                  4- سود خالص : 119 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 1010 ریال

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

احتمالا پیش بینی سود پایان سالش بالای 130 تومنه

نظر

• kscaig
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 99

چرا گزارشو نمیدن....؟؟؟!!! /:.zzzzzz.:/

نظر

• لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

در اصل توسط kscaig پست شده است View Post
                        چرا گزارشو نمیدن....؟؟؟!!! /:.zzzzzz.:/
                        منتظر گزارش حسابرسی شده هستن. شایعه اعلام سود بالای 140 تومن هست.

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

مبارکه. 38درصد تعدیل مثبت. شرکتی که سرمایه ثبت شده اش یک میلیارد تومنه و به ازای هر سهم 170 تومن سود انباشته داره. طبق الزام بورس باید سرمایه اش رو به 20 میلیارد تومن برسونه. یعنی افزایش سرمایه 2000 درصدی ( احتمالا در چند مرحله )

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی شده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي صنعتي روان فن آور طی نامه شماره مورخ 1393/11/19 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 10,000 میلیون ریال مبلغ 1,373 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل مثبت 37.6 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 74 درصدی سود در 9 ماهه

سایر اطلاعات:
                            (1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخهاي 07/12/91 و 16/12/91(حسابرسي شده) و 22/04/92 مبلغ 309 ريال، در تاريخ 30/07/92 مبلغ 295 ريال ، در تاريخ 05/11/92 مبلغ 575 ريال، در تاريخ 28/11/92 (به بازار منعکس نگرديد) مبلغ 739 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 908 ريال محقق شده است که بواسطه تجديد ارائه به مبلغ 898 ريال کاهش يافته است.

(2) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 93 را با سرمايه 10 ميليارد ريال در تاريخ 28/11/92 (به بازار منعکس نگرديد) مبلغ 405 ريال، در تاريخ 20/12/92 (حسابرسي شده) مبلغ 394 ريال ، در تاريخ 20/03/93(حسابرسي شده) ، در تاريخ 29/4/93 مبلغ 562 ريال ، در تاريخ 20/08/93 مبلغ 998 ريال و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 1،373 ريال اعلام نموده است. شايان ذکر است طبق اعلام شرکت ، دلايل تعديل پيش بيني سود سال 93 به شرح زير اعلام شده است:

الف- افزايش در تعداد توليد و فروش شاتون OHVG
                            ب- افزايش در نرخ فروش شاتون پيکان
                            پ- کاهش در بهاي تمام شده نسبت به آخرين پيش بيني به دليل اجراي پروژه هاي بهبود که منجر به کاهش هزينه هاي سربار توليد گشته است.
                            ت- افزايش در سرفصل ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي به دليل فروش ضايعات مستقيم توليدي
                            ث- افزايش در سرفصل ساير درآمدهاي غيرعملياتي به دليل فروش دارايي هاي ثابت

(3) پيش بيني عملکرد سال مالي 93 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل فروش 97درصد افزايش، بهاي تمام شده کالاي فروش رفته 110 درصد افزايش، سود عملياتي 47 درصد افزايش و سود خالص 53 درصد افزايش نشان مي دهد.

(4) مطابق اطلاعات دريافتي، هيئت‌مديره در نظر دارد به ازاي هر سهم، معادل 400 ريال از سود خالص پيش بيني شده سال 93 را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد. شرکت قبلا مبلغ سود تقسيمي را 499 ريال اعلام نموده بود.

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                              مبارکه. 38درصد تعدیل مثبت. شرکتی که سرمایه ثبت شده اش یک میلیارد تومنه و به ازای هر سهم 170 تومن سود انباشته داره. طبق الزام بورس باید سرمایه اش رو به 20 میلیارد تومن برسونه. یعنی افزایش سرمایه 2000 درصدی ( احتمالا در چند مرحله )
                              لولی جون ...سهمه خوبیه....فقط الزام افزایش سرمایه به 20 میل ...مال بورسه...نه فرابورس دادا...........امیدوارم تعدیلش نسوزه تو این بازار
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                                لولی جون ...سهمه خوبیه....فقط الزام افزایش سرمایه به 20 میل ...مال بورسه...نه فرابورس دادا...........امیدوارم تعدیلش نسوزه تو این بازار
                                مرسی
                                البته تا اونجایی که میدونم شرط پیش نیازی ورود به بورس هست. یعنی اونایی که توی بورسن و ارزششون زیر 20 تاست باید بکنن 20 تا و اونایی که فرابورسین برای ورود به بورس باید بشن 20 تا. الان بمپنا هم که فرابورسیه توی برنامه اش افزایش سرمایه 180 درصدی داره تا به 20 تا برسه.

نظر

در حال کار...
                                X