تراكتورسازي تبريز (تايرا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bluetooth
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 220

در اصل توسط hamid_jey پست شده است View Post
    اين خبر مال كي(تاريخ)هست؟
    روزنامه دنياي اقتصاد امروز
    [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• bluetooth
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 220

من احساس میکنم امروز و دیروز بازار سرگرم ثباغ بود وگرنه امروز میبایست صف خرید قشنگی واسش تشکیل میشد . هر چند که اصلا فروشنده ای هم نداشت.

[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• مصطفي
        عضو فعال
        • Jan 2010
        • 274

سلام

شاهد الگوي ab=cd هستيم و ظرف زمانش پر شده . انتظار داريم در مرحله اول شاهد رشد قيمت تا محدوده 190 سپس 220 باشيم .

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
          من احساس میکنم امروز و دیروز بازار سرگرم ثباغ بود وگرنه امروز میبایست صف خرید قشنگی واسش تشکیل میشد . هر چند که اصلا فروشنده ای هم نداشت.
          [
          [[/IMG][/URL]
          انصافا صعود سهم چه بد موقعی می خواس شروع شه

2 روز که ثباغ
          این دو روزم که سفیر عربستان

ولی خیلی عالی تو این بازار خودش رو نگه داشته
          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• rezaafshari110
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 347

با سلام
            من تعدادی تایرا دارم آیا فکر میکنید با این بازار باید ردش کنم؟
            حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
            همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• bluetooth
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 220

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
              انصافا صعود سهم چه بد موقعی می خواس شروع شه

2 روز که ثباغ
              این دو روزم که سفیر عربستان

ولی خیلی عالی تو این بازار خودش رو نگه داشته
              در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
              با سلام
              من تعدادی تایرا دارم آیا فکر میکنید با این بازار باید ردش کنم؟
              هنوز میشه بهش امیدوار شد

نظر

• 664
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

صادرات تراكتور فراتر از برنامه

گروه بنگاهها- صادرات تراكتور به خارج از كشور در نيمه نخست امسال فراتر از برنامه پيش بيني شده تحقق يافته است.
                به گزارش روابط عمومي و امور بينالملل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران، مديرعامل اين گروه صنعتي با اعلام اين خبر گفت: مبلغ و حجم صادرات گروه صنعتي تراكتورسازي ايران در بخش تراكتور بين32 تا 35 درصد بيشتر از برنامه پيش بيني شده صورت گرفته است.

مهندس ابوالفتح ابراهيمي افزود: حجم صادرات تراكتور به خارج از كشور در مدت ياد شده نزديك به يك هزار و 400 دستگاه بوده كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل نيز رشدي معادل 37 درصد نشان ميدهد. وي ارزش صادرات از اين مجموعه را نيز 18 ميليون دلار عنوان كرد و گفت: اين ميزان ارز آوري به كشور در قبال صادرات تراكتورهاي توليدي در تراكتورسازيهاي تبريز، سنندج و اروميه وارد كشور شده است.
                ابراهيمي در تشريح عملكرد حوزه صادرات كارخانههاي سازنده تراكتور اين مجموعه گفت: صادرات از تراكتورسازي تبريز در نيمه نخست امسال يك هزارو 24 دستگاه به ارزش حدودا 14 ميليون دلار، تراكتورسازي كردستان 257 دستگاه به ارزش نزديك به 5/3 ميليون دلار و تراكتورسازي اروميه 92 دستگاه به ارزش تقريبا يك ميليون دلار بوده است.
                وي محصولات صادراتي از مجموعه تحت مديريتش را 8 نوع اعلام كرد و گفت: انواع تراكتورهاي شامل MF285، MF399 ، ITM 299 در دو نوع تك و دو ديفرانسيل، محصول ITM240و تراكتور برنجي جزء توليدات صادراتي گروه تراكتورسازان محسوب ميشوند.
                عضو هيات مديره گروه صنعتي تراكتورسازي ايران در مورد مقصد تراكتورهاي صادراتي از تراكتورسازي ايران اضافه كرد: صادرات از اين مجموعه به كشورهايي نظير افغانستان، زيمباوه، عراق، تاجيكستان، قرقيزستان، سيرالئون، سودان و... صورت ميگيرد كه در اين ميانكشورهاي همسايه، آفريقايي و آسياي ميانه در ردههاي اول تا سوم مشتريان بازارهاي جهاني تراكتورسازي محسوب ميشوند.

حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• bluetooth
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 220

لينك تصوير

نظر

• artmis
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 111

تراكتورسازيايران ( تايرا )

با سلام
                    به نظر من شرکت تراکتور سازی به دلایل زیر ارزنده می باشد :
                    الف – فاندامنتال :
                    1- داخلی سازی تولید اکسل 285 ، این امر سود اوری در حدود 7.5 میلیارد تومان برای شرکت دارد . هر سال شرکت حدود 8 هزار دستگاه تراکتور با استفاده از این اکسل تولید می گردد و به ازای هر تراکتور حدود 1.5 میلیون تومان بهای تمام شده کاهش میابد.
                    2- داخلی سازی تولید اکسل 399 ، این امر سود اوری در حدود 4.5 میلیارد تومان برای شرکت دارد . هر سال شرکت حدود 4 هزار دستگاه تراکتور با استفاده از این اکسل تولید می گردد و به ازای هر تراکتور حدود 1.5 میلیون تومان بهای تمام شده کاهش میابد.
                    3- تولید خودرو (گروه بتا ) ، این شرکت با گروه بهمن و FWA مشترکا شروع بکار نموده برای تولید انواع کشنده سنگین و ون ، ظاهرا قرار که محصولات از خردادماه به بازار عرضه شود.
                    4- صادرات به عراق سالانه 16 هزار دستگاه ، پیش فروش انجام شده و در حال تولید می باشد.
                    5- عقد قرارداد با پاکستان سالانه 30000 دستگاه ، ظاهرا مذاکرات جهت راه اندازی یک خط تولید در پاکستان در حال انجام می باشد.
                    6- احتما ل تولید حدود 26 هزار دستگاه در سال 91 وجود دارد که شرکت به بورس حدود 20 هزار دستگاه اعلام نموده است .
                    7- احتمال شناسایی سود تا حدود 500 ريال برای سال 91 وجود دارد.
                    8- فروش امتیاز تیم فوتبال تراکتور : شرکت در سال قبل 30% از سهام خود در تراکتور را به سازمان جوانان غیور به مبلغ 48 میلیارد ريال فروخته است و ظاهرا مذارکات نهایی با ملی مس مبنی بر فروش 70% از سهام باشگاه انجام شده است که در این صورت حداقل مبلغ 168 میلیارد ريال از این محل کسب خواهد کرد که یعنی به ازای هر سهم 170 ریال .
                    9- با فروش باشگاه در هزینه های شرکت حدود 100 میلیارد ريال صرفه جویی می شود.
                    ب – تکنیکال :
                    1- امواج الیوت : سهم در اوایل موج 3 قرار دارد و اسیلاتور الیوت شروع موج 3 را تایید می نماید ، jti سهم مثبت می باشد و بیانگر ورود نقدینگی به سهم می باشد .
                    2- اهداف قیمت بر اساس امواج الیوت می تواند به ترتیب بشرح زیر باشد : 3088 ، 3250 ، 3598 و 3814 ريال
                    3- Macd : بالای خط صفر و میانگین می باشد.
                    4- ADX : روند صعودی سهم را تایید می نماید.

نظر

• artmis
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 111

وضعیت امواج الیوت تایرا به شرح زیر می باشد :

همانطور که در این تصویر ملاحظه می کنید، تایرا در میانه موج 3 قرار دارد و اهداف قیمتی آن به ترتیتب 3100،3300، 3630 و 3780 ریال میباشد

نظر

• artmis
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 111

صورت های مالی تراکتور سازی

امروز بالاخره صورت های مالی حسابرسی نشده شرکت تراکتورسازی (تایرا) انتشار یافت ، شرکت سود سال 90 را 347 ریال اعلام کرده است ( بر اساس محاسبات انجام شده بین 360 تا 380 ریال براورد شده بود ).
                        نکته قابل توجه در مورد افزایش سود شرکت این می باشد که در اکثر محصولات تولیدی شاهد افزایش تولید می باشیم . شرکت در میزان تولید 18% و مبلغ فروش 14.5% رشد داشته است . ( در طی سال 90 بیشترین تحرک شرکت در طی 3 ماهه آخر سال اتفاق افتاد که در حال حاضر این تحرک همچنان ادامه دارد .)
                        به نظر من نکته ای که باید به ان توجه کرد به واسطه رشد تولیدات شرکت تراکتورسازی ، شرکت های زیر مجموعه این شرکت نیز حرکت رو به رشد خود را آغاز خواهند نمود که در نهایت منجر به افزایش سود آوری تراکتورسازی می گردد.
                        در مورد پیش بینی سود سال 91 ، شرکت 295 ریال اعلام نموده است و با ذکر صادرات به کشورهای عراق و افغانستان و نرخ مرجع بانک مرکزی .
                        به نظر من شرکت تراکتورسازی در طی سال 91 از چند محل توانایی افزایش سود سال 91 خود را خواهد داشت :
                        1- افزایش تولید محصولات با توجه به نیاز داخلی و بازار کشورهای همسایه ( فروش محصولات به پاکستان )، به نظر من شرکت می تواند در طی سال 91 تا حدود 26 هزار دستگاه تراکتور را تولید و بفروش برساند (در پیش بینی 91 تعداد 20 هزار دستگاه اعلام شده است )
                        2- کاهش هزینه های تولید به واسطه بومی سازی تولید قطعات
                        3- افزایش سود آوری شرکت از شرکت های زیر مجموعه به واسطه افزایش تولید قطعات و خدمات این شرکت ها
                        با جمیع این مسائل به نظر من تراکتور برای سال 91 می تواند تا حدود 400 ریال سود را شناسایی کند.

نظر

• artmis
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 111

تراکتور سازی باز شد با 18% تعدیل مثبت و 4% افت قیمت ؟!!!!!!
                          نتوس باز شد با تعدیل منفی و 104% رشد قیمت ؟!!!!!!
                          فاذر با 20% تعدیل مثبت باز شد اما امروز رفت تو صف فروش و قیمت قبلی خود را تجربه کرد؟!!!!!!!!!!!
                          به نظر شما اینها چه معنی داره؟
                          من سر در نمیارم؟!!!!!!!!:-<

نظر

• he_mohammadi
                            عضو جدید
                            • May 2012
                            • 8

ودر ادامه قشکر باز شد با 70 درصد تعدیل مثبت و تا 60 درصد منفی!

نظر

• amirreza6790
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 328

به نظر بنده بايد ديگه بدونه محدوديت باز شدن سهم هارو از بين ببرن.كسايي كه ميدون سهم تعديل داره سهم رو تا كلش ميبرن بالا بعد تعديل مثبت هارو ميسوزنن..اين كه نشد!!

وقتي تعديل مثبت ميده سهم بايد از قيمت روزش تا 100 درصد بالاتر محدوديت بزارن كه همچين اتفاق هاي جالبي نيفته..

آخه يعني چي جديدا مد شده تعديل مثبت ميدن منفي باز ميشن!!x-(
                              هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 30029

40 ریال تقسیم شد
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X