در اصل توسط bistoon پست شده است
View Post
سبد سهام كاربران سايت بورسي
Collapse
X
-
غبشهر 45%
شیران 26%
زاگرس 22%
ودی 6%
واتی 1%
همش الآن مجمعه :))"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
-
با سلام
1-شرانول 42%
2- مپنا 16%
3- شبندر 10%
4- کسعدی 9%
5-فاذر 10%
6- سدور 5%
7 زاگرس وکهمدا 8%
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postسلام سورنای عزیز واقعا سبدت حرف نداره خیلی با سهم هایی که تو خرید و فروشت معرفی میکنی حال میکنم
واقعا کارت درسته
بادرود و سپاس
هرچه دارم از لطف و رحمت بیکران الهی است
که این روزها بیشتر و بیشتر آن را احساس میکنم
بی تعارف بیسواد و کم اطلاعم در این بازار مکاره
وبعد از نظر او،در درجه n ام تحلیلهای دوستان و اساتید بی ادعا
و مطالعه شبانه روزی در چینش سبد بی تاثیر نیست
ضمن اینکه شما هم سبد خوشگلی دارید;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده استسورنا جان فضولتا عرض شود که به نظرم جای فارس در گوشه ای از سبدت خالی ست!!! ;)
منتظرم مجاهدتهای بیلی ثمر بده شبندر 1200 تومنی رو با فارس 900 تومنی عوض کنم ;)البته نصفشو
- - - Updated - - -سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
جدی؟؟ یعنی حاضری این فداکاری رو بکنی؟؟:-?
ممدرضا باور کن کارم از شب تا صبح و از صبح تا شب دعا کردن به جان بیل بزرگ هست که موفق بشه...:x
حالا که این طوره من هم اونروز هر چی شراز 3500 تومنی رو دارم می فروشم و میام فارس می خرم...0:-)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postواتی و شیران که باز نشدن!منم که طاقت نقد موندن رو ندارم اصلا!:D
خدا کنه تا من دوباره نقد نشدم باز نشن!;)
حق تقدم وبشهر رو همین امروز تو مثبت کامل خروج کردم،انصافا سود شیرینی داد،از اینجا به بعدش مال اونی که از من خرید;)
خرید حق تقدم پارسان اونروز زیاد جالب نبود اما با نوسانی که روی خودش گرفتم جبران شد،با سود خیلی اندک خارج شدم ازش
فباهنر هم روندش خیلی جالب شده!
تقریبا هر روز یه ناخونکی بهش میزنم...الان میانگین خریدم با حساب کارمزد حدود 118 تومنه...
امروز هم یه مقدار سیمانی خریدم،این گروه سیمانی باید یه رشد خوب تو کوتاه مدت داسته باشه،یعنی شاخصش اینو میگه!
سبد فعلی به ترتیب وزن:
فباهنر
غبشهر
شیران
سدور
واتی
سدور رو هم 780 رد کردیم رفت...
غبشهر رو هم قبل مجمع یه کم سبک کردیم
فولای و لسرما دوتا سهمی بودن که روندشون به نظرم شارپ اومد بنابر این سرمایه رو ریختیم تو این دوتا...
سبد فعلی خودم:
لسرما
فولای
شیران
واتی
غبشهر
سبد 2:
شراز
فولای
غبشهر
شیران
حتایدتمام سال من بی تو...
نظر
-
به نظر بازار یک رالی صعودی قوی دارد ..... از اونا که دست به هر سهمی بزنی هفته بعد 10 درصد بالاتره .....
پس مناسبتره که دوستان میزان نقدی سبد رو کم کنند و خریداشون طی این چند روز تکمیل کنند ..... البته در سهام بنیادی و قوی .....
زنبیل من
شراز
شسینا
شرانل
نقد
فارس
میزان پول نقدی هم یحتمل فردا تبدیل به ومعادن یا صندوق یا توریل میشهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
حالا که بحث بالا اومده من:
شبندر
کنور
شیران
شپاس
شتران
کهمدا
فولایدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
نظر