سبد سهام كاربران سايت بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : سبد سهام كاربران سايت بورسي

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    چند ماه هست که 10درصد سبد در صندوق طلا و عیار هست 40درصد در صندوق درامد ثابت کمند و امین یکم

با 50درصد سبد نیز بدون نوسانگیری و با هدف بلند مدت و بدون پول ریختن به جیب کارگزار و با بررسی زیاد در سهام دانا ثاخت شپترو بخاور ...... هستم

انشالله که دوستان نیز توانسته باشند با داشتن یک استراتژی از ریسک و نگرانیهای بازار بکاهند ارادتمند
    با همین سبد همچنان هستم در زیان خاصی نیستم معاملات زیادی نمیکنم حوصوله کارگزارم سررفته!! شپترو ارزش سبد را حسابی برد بالا اما خب خورد به اصلاح کمی در ثاخت در زیان رفتم اما درصد زیادی از سبد نیست حق کپشیر هم کمی دارم که بزودی باز میشود و برایند سبد بهتر میشود

به سود زیاد باتوجه به وضعیت بازار فکر نمیکنم حفظ سرمایه مهمتر است بنظر خودم مدیریت سرمایه را درست انجام داده ام!!

بنظرم این روزهای سخت بازار نیز کم کم تمام میشود نیمه دوم ماه رمضان احتمالا بازار بهتری داریم

سهامداران تازه وارد نگران نباشید برای هیچ جنبنده ای قفل شدن بازار به این حد قابل پیش بینی نبوده همچنانکه صعود دستکاری شده سال گذشته ان نیز قابل پیشبینی نبوده

چون جیب بازار را زده اند بازار در بهت و حیرت است وگرنه بازار همیشه بدین شکل سخت هم نبوده بازار خودش را که پیدا کند تحلیلی و جذاب خواهد شد امیدوار باشید که امیدواریم
    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/14, 21:47.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

با همین سبد همچنان هستم در زیان خاصی نیستم معاملات زیادی نمیکنم حوصوله کارگزارم سررفته!! شپترو ارزش سبد را حسابی برد بالا اما خب خورد به اصلاح کمی در ثاخت در زیان رفتم اما درصد زیادی از سبد نیست حق کپشیر هم کمی دارم که بزودی باز میشود و برایند سبد بهتر میشود

به سود زیاد باتوجه به وضعیت بازار فکر نمیکنم حفظ سرمایه مهمتر است بنظر خودم مدیریت سرمایه را درست انجام داده ام!!

بنظرم این روزهای سخت بازار نیز کم کم تمام میشود نیمه دوم ماه رمضان احتمالا بازار بهتری داریم

سهامداران تازه وارد نگران نباشید برای هیچ جنبنده ای قفل شدن بازار به این حد قابل پیش بینی نبوده همچنانکه صعود دستکاری شده سال گذشته ان نیز قابل پیشبینی نبوده

چون جیب بازار را زده اند بازار در بهت و حیرت است وگرنه بازار همیشه بدین شکل سخت هم نبوده بازار خودش را که پیدا کند تحلیلی و جذاب خواهد شد امیدوار باشید که امیدواریم
      سبد یه مقدار تغییرات داشته در چندهفته گذشته تاکنون اما دانا و ثاخت همچنان بلند مدتی هستم اما در مدیریت سرمایه تغییرات داشتم و بیشتر منظورم همین بود

سهم صندوقهای مبتنی بر طلا همانند عیار و طلا و... به 25درصد رسیده است سبد سهام نیز 30درصد سرمایه 45 درصد نیز صندوقهای سپرده ثابت همانند کمند و امین یکم....
      جهت بازارها که مشخص شود مدیریت سبد بطرف همان بازار درصدش افزایش می یابد....

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

با سلام یاد روزی بخیر که این تایپیک ایجاد شد
        سبد من در حال حاضر شامل شتران دوب خبهمن کچاد شاراک هرمز و صندوق های درآمد ثابت می باشد. دوستانی که مایل به عضویت در گروه بورسی من هستند پیام دهند
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

چند ماه هست که 10درصد سبد در صندوق طلا و عیار هست 40درصد در صندوق درامد ثابت کمند و امین یکم

با 50درصد سبد نیز بدون نوسانگیری و با هدف بلند مدت و بدون پول ریختن به جیب کارگزار و با بررسی زیاد در سهام دانا ثاخت شپترو بخاور ...... هستم

انشالله که دوستان نیز توانسته باشند با داشتن یک استراتژی از ریسک و نگرانیهای بازار بکاهند ارادتمند
          تغییراتی در سبد انجام دادم

خروج کامل از ریال!!

80درصد سرمایه را اوردم در بورس و در قالب یک سبد حدود 6سهمی

20درصد نیز در صندوقهای مبتی بر طلا و سکه

سهامی نیز انتخاب کردم نقد شونده که اگر مشکلی باز برای بازار پیش بیاد بتوانم سریع برگردم به ریال و صندوقهای سپرده ثابت و اخزا

بازار همچنان بازار سختی هست و انتظار صعود یک شبه مثل قبل نیست

اما نقد شوندگی و حجم معاملات کاهش نیابد افراد حرفه ای و اموزش دیده میتوانند در بازار کار کنند و سهام نقد شونده که افزایش تولید و طرح توسعه دارند را در سبد بلند مدت بگذارند

بنظرم هنوز برای افراد اماتور مدیریت سرمایه لازم باشد مثال 20درصد صندوقهای طلا 40درصد صندوقهای درامد ثابت و اخزا 40درصد نیز سبد سهام

این مسائل برای سرمایه های بورسی و معاملات است وگرنه از نظر اوردن سرمایه به بورس از طریق فروش املاک خودرو وام و......... این بازار هیچگاه جای مناسبی نبوده است!!

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

صندوق های درآمد ثابت معمولا بهتره یا اخزا؟

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              صندوق های درآمد ثابت معمولا بهتره یا اخزا؟
              سلام اخزا بدون ریسک هست چون بانک مرکزی پرداخت ان را تضمین کرده و مستقیما در کد خودت میرود صندوقهای درامد ثابت هم خوبه اما سرمایه را صندوق مدیریت میکند که 85درصد سرمایه صندوقها نیز معمولا سپرده میکنند و اخزا میخرند

در این مدت صندوقها حتی از اخزا هم بهتر عمل کردند بخصوص دو صندوق لیدر و نقد شونده امین یکم و کمند سود نیز بموقع و ماهانه پرداخت کرده اند حدودا بالای 20درصد سالیانه دادند

باز برای کاهش ریسک نباید همه سرمایه را داد به یک صندوق حداقل دوتا صندوق و اخزا باهم باشد کم ریسک تر هست

خروج کامل از ریال!!

سهامی نیز انتخاب کردم نقد شونده که اگر مشکلی باز برای بازار پیش بیاد بتوانم سریع برگردم به ریال و صندوقهای سپرده ثابت و اخزا

اما نقد شوندگی و حجم معاملات کاهش نیابد افراد حرفه ای و اموزش دیده میتوانند در بازار کار کنند و سهام نقد شونده که افزایش تولید و طرح توسعه دارند را در سبد بلند مدت بگذارند

بنظرم هنوز برای افراد اماتور مدیریت سرمایه لازم باشد مثال 20درصد صندوقهای طلا 40درصد صندوقهای درامد ثابت و اخزا 40درصد نیز سبد سهام

این مسائل برای سرمایه های بورسی و معاملات است وگرنه از نظر اوردن سرمایه به بورس از طریق فروش املاک خودرو وام و......... این بازار هیچگاه جای مناسبی نبوده است!!

نظر

• valifazl
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 29

ونوین
                وآوا
                البرز
                خوبه دوستان؟

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

خروج کامل از ریال!!

خروج بموقعی از ریال و صندوقهای درامد ثابت انجام داده بودیم قبلا نیز در ریزش بازار تقریبا ورود بموقع داشته ایم !!

تعداد سهام سبد زیاد شده نزدیک 10سهم!! که سابقه نداشته ! تاپیک برخی از انها بالا اوردم

استاندارد سبد من حدود 3الا 5سهم بوده

این افزایش تعداد سهام نشان دهنده این هست که بازار هنوز صنعتی را بر صنعت دیگر ترجیح نداده و تقریبا رو همه صنایع صعود داشته

اگر این مسئله درست شد که لیدر خاصی پیدا شد یا صنعت خاصی لیدر شد تعداد نمادهای سبد کاهش خواهم داد

با 20درصد سبد نیز برخی مجامع کوتاه مدت رفته ام حدود 7مجمع موفق که سود رایگان افتاده

فعلا بازار خوبه و خروج سرمایه از شاخص کل دیده نمیشود با سهام هستم اگر برگشتم به ریال یه طلا یا....... و زنده بودیم باز مینویسم
                  آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/16, 12:18.

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

پاسخ : جــــو بــــازار

سبد من به ترتیب وزن:

- شاراک
                    - هرمز
                    - شاوان
                    - شرانل
                    -سیمرغ
                    - فملی
                    - بوعلی

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

این چند روز عید و ده روز قبل عید موقعیت خوبی به وجود اومد که پرتفوی خودم رو به دید حداقل 6ماهه ببندم.
                      وپویا.ثشاهد.بزاگرس.وایران.برکت.دبالک.ولبهمن.فاراک.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• shdoosti
                        عضو فعال
                        • Aug 2022
                        • 351

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                        این چند روز عید و ده روز قبل عید موقعیت خوبی به وجود اومد که پرتفوی خودم رو به دید حداقل 6ماهه ببندم.
                        وپویا.ثشاهد.بزاگرس.وایران.برکت.دبالک.ولبهمن.فاراک.
                        سلام جناب عمده. چطور میشه تتر خرید؟ چون قبلا خریدید راهنمایی میخواستم؟ باید کیف پول الکترونیک بسازیم؟ از کدوم صرافی میخرید و سقف واریز پول بهش چقدر هست؟
                        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

نظر

• سهامدارعمده
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1198

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
                          سلام جناب عمده. چطور میشه تتر خرید؟ چون قبلا خریدید راهنمایی میخواستم؟ باید کیف پول الکترونیک بسازیم؟ از کدوم صرافی میخرید و سقف واریز پول بهش چقدر هست؟
                          ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                          سلام
                          شما ابتدا عضو یکی از صرافی ها بشید هر صرافی شرایط خاص خودش رو داره .
                          بنده تا اسفند ماه تو نوبیتکس بودم و بسیار راضی .
                          مشتریان در این صرافی در 3سطح هستن.
                          سطح 1واریز پول در هر ۲۴ساعت پانصدهزار تومنه.
                          اگه مدارکتون کامل باشه وبراشون بفرستید شما رو به سطح دو میارن. در سطح 2 اشتباه نکنم سقف واریز صد میل در هر ۲۴ ساعت هس.
                          سطح ۳ باید تراکنش هاتون بالا باشه . و محدودیت در برداشت واریز ندارید.
                          من خیلی تحقیق کردم و شخصا نوبیتکس رو انتخاب کردم.
                          تا اسفند ماه شرایط اینطور بود تقریبا.

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

درود بر همگی دوستان
                            یادش بخیر
                            سهام بانکی به شدت زیر نظر باشند
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• nima3
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 204

سلام از سهامدار جزء به سهامدار عمده.....
                              روی ساختمانی ها مثبتبد ؟
                              ثشاهد و گذشته اش را فراموش کنیم؟
                              من در سبدم ساختمانی ندارم امروز میخواستم اضافه کنم شک داشتم.
                              بین ثعمرا ، ثشاهد ، ثاخت کدام پتانسیل رشد بیشتر را دارد؟

نظر

• سهامدارعمده
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1198

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
                                سلام از سهامدار جزء به سهامدار عمده.....
                                روی ساختمانی ها مثبتبد ؟
                                ثشاهد و گذشته اش را فراموش کنیم؟
                                من در سبدم ساختمانی ندارم امروز میخواستم اضافه کنم شک داشتم.
                                بین ثعمرا ، ثشاهد ، ثاخت کدام پتانسیل رشد بیشتر را دارد؟
                                سلام بنده هم سهامدار جز هستم وفقط یک آیدی هس.
                                همه این سه سهم رشد شارپی داشتن و همین ثشاهد یکی دو روز دیگه ۵۰ درصد رو شارپی زده. خودم تا 2000باهاشم. ولی ممکنه این محدوده برای تازه واردین پر ریسک باشه.

به نظر من گروه دارویی و سرمایه گذاری و پیمانکاری از ریسک کمتری برخوردار هس.
                                یه عیدی به کاربران فروم:
                                دو سه روز پیگیر شفارس هستم ورود خوبی داشتن به نظر راه شسینا رو خواهد رفت. وبه زودی به محدوده 200خواهد رسید.
                                بنده پرتفوی خودم رو بستم و اگه ریسک سیاسی نبینم با سهام فوق سهامداری خواهم کرد البته در بین راه ممکنه جابه جایی داشته باشم.

نظر

در حال کار...
                                X