کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
در مورد ريسكهاي پلوله زياد صحبت شده....البته شركت رو به رشده ولي نه اونقد كه 70 درصد سبد بهش اختصاص پيدا كنه....در كل پلوله يه برد دو طرفه هست...يا منحل ميشه كه در اينصورت داراييهاي شركت اونقد هست كه سهامداراش خوشحال بشن و يا اينكه از زيان در مياد و سهامداراش ديگه به ماها نگا نميكنن.....مورد دوم محتملتره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
با سلام خدمت حامد عزيز و تبريك بابت ايجاد اين تاپيك سبد من بيمه دي قيمت تمام شده 360 تومن بكام قيمت تمام شده 165 تومان بافق قيمت تمام شده 1700 تومان فراور قيمت تمام شده 430 تومان كروي قيمت تمام شده 317 تومان حق كروي قيمت تمام شده 115 تومان ركيش قيمت تمام شده 980 تومان و 1300 تومان فاراك قيمت تمام شده 162 تومان ثاژن قيمت تمام شده 105 تومان بترانس قيمت تمام شده 520 تومان ذوب اهن قيمت تمام شده 167 تومان
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
باسلام وعرض وادب واحترام وتشكرپيشاپيش
چنين بنظرميرسد باتوجه به ايجادتاپيكهاي مسابقه ماهانه وهفته اي واستقبال شاياني كه صورت گرفته ايجاد اين تاپيك خالي ازلطف نباشد . مشروط به اينكه همه عزيزان خصوصا نفرات اول تاسوم مسابقات مشاركت نمايند
ابتدا خودم بارتبه ته حدولي سبدمو باذكردرصد اعلام ميكنم
وطن عزیز
با کسب اجازه از دوستان بزرگوار این سایت،نظر من اینه که در سبد جنابعالی سهمی با فاند قوی نمیبینم البته اگه پارسان را از این ها کسر کنیم!!،یک سهم با حاشیه سود مناسب را انتخاب کنید ;;) پاینده باشی
نظر