کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من بمپنا زیر 1050 تومان اکازیونه
اما الان بازار ریزشیه و متاسفانه ترو خشک با هم میسوزن
توی همین بازار ممکنه سهمو بیاره زیر 900 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کف بمپنا پس از اعمال سود نقدی ۹۵۴ تومان بوده است لذا در مقطع فعلی و پس از اصلاح قیمت از ۱۴۵۰ تا نزدیکی های ۹۵۴ تومان خرید سهم در نزدیکی های کف قبلی خود از ریسک بالایی برخودار نخواهد بود
به نظر سهم در میان مدت می تواند بار دیگر به مرور به سمت هدف ۱۴۵۰ تومانی خود در چند ماه اینده قدم بردارد.
سهم مورد نظر تولید برق عسلویه مپنا با نماد”بمپنا” میباشد , با p/e مناسب ۶ واحدی(نسبت به صنعت) با کلی مطالبات انباشه از خزانه ی دولت که کمترین تاثیر را از شرایط تحریم ها می پذیرد و فازهای بعدی هدفمندی که برای بسیاری از گروهها تهدید محسوب میشود برای صنعت برق فرصت محسوب میشود. به دلیل انکه تقریبا ۹ ماه از عرضیه آن در بورس میگذرد تعداد کندل کافی برای تحلیل کامل ندارد ولی بررسی سهم در همین مدت نیز نشان میدهد که سهم معاملاتی روان دارد که اغلب به خطوط روند و سایر موارد تکنیکالی واکنش های جالبی داشته
تحلیل تکنیکال بمپنا | منطقه حمایتی مهمی را نشان می دهد
من که از این سهم خرید زیادی کرده بودم.خیالم از بازار راحت شده اصلا تا آخر سال 94 فروشنده نیستم سال آینده تازه این هم متولد میشه.نفت در این چند ماه آینده توانایی شکستن 50 دلار و صعود بالا را نخواهد داشت.
شاید رشد این سهم تدریجی گام به گام باشه ولی مزیتش اینه که نسبت به نوسانات نفت حساس نیست.اینکه یکروز نفت مثبت بشه همه چیز صف خرید روز بعد منفی بشه همه چیز صف فروش.یک سهم کم حاشیه با فاند عالی و گزارش فوق العاده
امروز در رادیو صحبتهای عسگری مارانی مدیر ونیکی را پخش میکرد....
ایشان میگفت دولت یازدهم اگر تا کنون نسبت(در این 1.5 سال) به ایجاد و تاسیس نیروگاهها اقدام کرده بود
ایران الان توانسته بود به اندازه صادرات نفت برق صادر کند!!!!
آیا این مدیر کور و لنگ میداند که برای تاسیس یک نیروگاه چه زمانی لازم است ؟؟؟؟؟ واقعا دلم برای بورس و سهامداران با این تحلیلگران و مدیران احمق و بی درایت نگران میشود!!!
نظر