کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا حدود زیادی موثق.........سود 93.....227........94....219............. این یکی صد در صد موثق.........افزایش سرمایه هم حسابرس تایید کرد...فرستاده شده سازمان
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
هرچند که من این سهم را به دید بلند مدت خریدم و توجه چندانی به نوسانات روزانه ندارم، ولی جای خوشحالی هستش که سهم بالای 1200 تثبیت شد.ظاهرا داره خودش را برای اهداف بالاتر آماده می کنه. افزایش سرمایه هم که قطعی هستش.
اخر وقت طرف فروشنده ها روسر کار گذاشته بود..................حرکات موزن با اردر خرد ندیده بودیم که دیدیم...........امار گرفتم ..از کارگزاری پاسارگاد بوده......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دوست عزیز ، سهامی مانند بمپنا، سهام بلند مدت هستند و نیاز به سهامداری دارند. رانفور هم شرایطش مثل بمپنا هستش. اگر دیدگاه بلند مدت دارید میتونید بدون هیچ گونه نگرانی بمپنا را در سبد داشته باشید.
نظر