توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MHMN
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 285

پاسخ : توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

با تماس های که با ناظر بازار داشتیم و اخطارهای که ناظر به حقوقی داده بازهم حقوقی ببیشرف مانع رشد سهمه تنها خوبی که داشت با اخطار ناظر حداقل رنج منفی نمیکشه مگر نه الان باید سهمو زیر 1000 تومن جمش میکردیم........

ناظر بازار پاسخگو هست
    شماره تماس شماره ناظر 88201253
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• amir alii
      عضو عادی
      • Apr 2014
      • 251

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
      با تماس های که با ناظر بازار داشتیم و اخطارهای که ناظر به حقوقی داده بازهم حقوقی ببیشرف مانع رشد سهمه تنها خوبی که داشت با اخطار ناظر حداقل رنج منفی نمیکشه مگر نه الان باید سهمو زیر 1000 تومن جمش میکردیم........

ناظر بازار پاسخگو هست
      فكر كنم ناظر بعد از دو تا اخطار كارت قرمز به حقوقي نشان داد....:.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/
      [B]
      [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• MHMN
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 285

برق عسلویه مپنا به قیمتهای ۱۱۵۰ تومانی رسید این سهم پتانسیل رشد قیمتی تا سطوح ۱۳۰۰-۱۳۵۰ تومانی را دارا میباشد این سهم براحتی برای سال ۹۴ هم پتانسیل رشد سوداوری برای سال ۹۴ تا سطوح ۲۲۰ تومان را دارا میباشد اکر چه احتمال تعدیل مثبت در عملکرد ۱۲ ماهه سهم نیز بعید نیست

بتاسهم

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

ناظر بازار پاسخگو هست
          پس خوب شد منه مبتدی 1130 تومان خریدم
          60 هزار تومان رو سودم :.thumbsupsmileyanim
          رسید به 200 هزار تومان سود می فروشم /:.yead.:/

نظر

• MHMN
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 285

بازم دستکاری قیمتی........ اینبار توسط کدهای حقیقی ........ 16 نفر فروشنده بیشتر از 150 هزار سهم بودند دو کد حقیقی در این سهم هرکدام 50 هزار سهم رو رنج منفی زدند.... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ باز هم دستهای کثیف حقوقی نمایان است
            از ناظر بپرسید........

شماره ناظر 88201253

نظر

• مبتدی2
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 973

بازم دستکاری قیمتی........ اینبار توسط کدهای حقیقی ........ 16 نفر فروشنده بیشتر از 150 هزار سهم بودند دو کد حقیقی در این سهم هرکدام 50 هزار سهم رو رنج منفی زدند.... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ باز هم دستهای کثیف حقوقی نمایان است
              از ناظر بپرسید........

شماره ناظر 88201253
              بدبختی اگه بیاد پایین تر میرم توضرر

نظر

• مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

جناب مرتضی بورسی عزیز بنده هیچ نسبت و صنمی با گروه مپنا ندارم ولی سهم بمپنا را دارم و پیگیر ریز گزارش ها هستم . دوستانی که بنده رو از نزدیک می شناسن می تونن این مساله رو تایید کنند . بگذریم ...

از نظر بنده مپنا داره شركت داری انجام میده و داره نهایت سعیش رو انجام میده که با وجود مشكلات نقدینگی وحشتناک مجموعه ، کارها رو پیش ببره . از یکی که تو همچین شرایطی هست نمی تونین خیلی انتظار بورس بازی داشته باشید .

برای همین خیلی از مبادلات درون گروهی به صورت غیر نقدی و بالا و پایین شدن طلب و بدهی های بین مپنا و شركت های زیر مجموعه انجام میشه . مثلا همین سود 64 میلیارد تومنی مجمع که مپنا از نظر نقدی چیزی از بمپنا نگرفت و صرفا این مبلغ را به طلبش از بمپنا اضافه کرد . مسلما تو مجمع آتی هم پس از تقسیم سود ، مپنا نقدا از شركت چیزی دریافت نمی کنه و طلبش اضافه میشه .

نتیجه اینكه نمی تونید بگید چون در لحظه حاضر مجموعا بمپنا 56 میلیارد از مپنا طلبكاره پس حق برداشت اضافه نداره . چون بدهی بمپنا به مپنا سر سود تقسیمی مجمع آتی نزدیک 70 تا 80 میلیارد حداقل ، و بهای تمام شده فروش حداقل 100 میلیارد دیگه برای سال بعد ، افزایش خواهد یافت یعنی چیزی نزدیک 200 میلیارد تومن

با این که تا زمان دریافت قطعی و نقدی جریمه دیركرد ، شناسایی درآمد و پرداخت مالیات برای آن به نظرم اشتباه است ، ولی باهاتون موافقم که شفاف سازی تو این زمینه می تونست کمک بزرگی به سهامدارهای جز باشه و تو این زمینه عملكرد خوبی نداشته . ضمن اینكه تاخیر در انجام کارهای افزایش سرمایه هم اشكال دیگه ای هست که مجموعه مپنا وارده .

مورد آخر درباره بدهی ارزی شركت . همونطور که گفتم مجموعه مپنا سعی داره با تمام مشكلات نقدی که داره شركت داری کنه . دقیق مطمئن نیستم ولی با اطمینان بالایی می تونم بگم که بمپنا تنها شركت زیر مجموعه مپنا نیست که بدهی ارزی داره و این فرصت براش به وجود اومده که 30 درصد روی بدهی ارزی تخفیف بگیره . پس با چه استدلالی گروه مپنا باید تمام منابعش رو خرج پرداخت بدهی تنها یک زیر مجموعه اش بكنه ؟

وجه نقد مپنا در 6 ماهه 180 میلیارد تومن بوده و حصه جاری بدهی بمپنا 300 میلیارد هست . از نظر سود و زیانی بله تاثیر واقعا خوبی داره روی سهم ولی واقعا از نظر جریان های نقدی این کار امكان پذیر نیست و بیشتر حالت رویایی داره که شركت کل فعالیت ها و گردش نقدی هلدینگ را ول کنه تا ازین تخفیف 30 درصدی بتونه استفاده کنه . مثل اینه که به آدم فقیری بگید که بیا مازراتی با 50 درصد تخفیف بخر !

با ادامه روند عدم پرداخت توانیر ، پرداخت بدهی های ارزی امكان پذیر نیست . شركت سالی 150 میلیارد تومن باید اصل و بهره وام را بدهد و 150 میلیارد هم عقب هست بابت دو قسط اول ولی افزایش وجه نقد شركت طی عملیات از 10 میلیارد بالاتر نیست

امیدوارم که با انتشار اوراق خزانه شاهد تغییر تو روند پرداختی های توانیر باشیم . انباشت شده بدهی های ارزی در قسمت حصه جاری ، تاثیر مستقیم در سود و زیان سال دارد (بر خلاف بدهی های بلند مدت که در سود و زیان جامع تاثیر گذار هستند ) و اگه به هر دلیلی قیمت یورو افزایش داشته باشه از نظر سود و زیانی تاثیر بدی می تونه روی سود و زیان جاری شركت بذاره

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

این حرفهای بالا یعنی چی
                  یعنی خوبه یا بده

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

جناب مبتدی عزیز ، اگر می خواهید سهامدار بمپنا باشید، باید صبور باشید و توجه چندانی به نوسانات بازار نداشته باشید. بمپنا یک سهم بلند مدت هستش ، یعنی باید تا آخر سال 94 صبر کنید. سهامداری با سهامی مانند بمپنا ، رانفور فقط صکاصبر و بردباری نیاز دارد. شخصا ، بیشتر وزن سبدم را بمپنا و یک سهم دیگر تشکیل می دهد.

این نظر من هستش ، خودتون هم میتونید تحقیقات بیشتر داشته باشید.
                    Honesty is the best policy

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      جناب مبتدی عزیز ، اگر می خواهید سهامدار بمپنا باشید، باید صبور باشید و توجه چندانی به نوسانات بازار نداشته باشید. بمپنا یک سهم بلند مدت هستش ، یعنی باید تا آخر سال 94 صبر کنید. سهامداری با سهامی مانند بمپنا ، رانفور فقط صکاصبر و بردباری نیاز دارد. شخصا ، بیشتر وزن سبدم را بمپنا و یک سهم دیگر تشکیل می دهد.

این نظر من هستش ، خودتون هم میتونید تحقیقات بیشتر داشته باشید.
                      استاد آراد من 1130 خریدم میخواستم 1300 بفروشم نزدیک 500 هزار تومان سود کنم
                      حالا شما میگید تا آخر سال 94 :((

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

​شما اگر استراتژیتون کوتاه مدته ، نباید این سهم را در قیمت 1130 میخریدید ، هرچند که در این بازار ، معاملات کوتاه مدت واقعا ریسک بالایی داره .

نظر

• مبتدی2
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 973

اولین ضرر بورسی رو این سهم کردم

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                            اولین ضرر بورسی رو این سهم کردم
                            دادا سه روز پیش گفتم یه گروه قوی وارد کربن شدن........رتکو بخر اگه تا 6 ماه دیگه سود خوبی نکردی هر چی اه نفرین داری نثارم کن.........اینم بگم که خودم صفش کردم....چون سه روزه میخواستم سنگین بخرم.نمیشد.............
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• مبتدی2
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 973

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              دادا سه روز پیش گفتم یه گروه قوی وارد کربن شدن........رتکو بخر اگه تا 6 ماه دیگه سود خوبی نکردی هر چی اه نفرین داری نثارم کن.........اینم بگم که خودم صفش کردم....چون سه روزه میخواستم سنگین بخرم.نمیشد.............
                              استاد رتکو چیه
                              کربن سهمی چنده
                              چی تولیدشه
                              ممنون

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

جناب مبتدی عزیز ، اگر واقعا اطلاعاتتون تا این اندازه راجع به سهام کمه ، که من نمیدونم و قضاوت نمی کنم، همانطور که صبح عرض کردم با درصد پایینی از سرمایتون وارد بورس بشید تا بتونید از بازار شناخت کافی پیدا کنید. من راجع به شما و دانش بورسیتون هیچ قضاوتی ندارم و صرفا بر اساس گفته های خودتون چنین توصیه ای میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X