توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مبتدی2
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 973

پاسخ : توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    جناب مبتدی عزیز ، اگر واقعا اطلاعاتتون تا این اندازه راجع به سهام کمه ، که من نمیدونم و قضاوت نمی کنم، همانطور که صبح عرض کردم با درصد پایینی از سرمایتون وارد بورس بشید تا بتونید از بازار شناخت کافی پیدا کنید. من راجع به شما و دانش بورسیتون هیچ قضاوتی ندارم و صرفا بر اساس گفته های خودتون چنین توصیه ای میکنم.
    استاد عزیز
    مغازه هر چی زدم هر کجای ایران آخر سر نچرخید بستم
    اوضاع کاسبی الان تازه کمی نزدیک به عید راه افتاده
    تازه برای من خرده پا که بد از بدتر
    نمی تونم با کله گنده ها که با قیمت مناسب تر اجناسشون رو می فروشند رقابت کنند
    یا با اونی که مغازه از خودش رقابت کنم
    تازه پارسال یک جایی رو کرایه می دادم 500 تومان امسال بی انصاف کرد 1.800
    از شانس بد من یک جوان بی تجربه تر از من اومد ه کرایه کرده
    موندم چی کار میتونه بکنه تا خرج هم خونه هم مغازه رو در بیاره
    بفکر تعویض دوباره حرفه ام برم سبزی فروشی بزنم شنیدم سود خوبی داره و با سرمایه اندک من تطابق داره
    الان بورس و سهام رو اگر یاد بگیرم و سود خوبی کنم دیگه دنبال سبزی فروشی هم نمی رم

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

در ضمن دوستانی بزرگ دارم گفتند سرمایه ات رو از دست دادی ما کمک می کنیم دوباره برگرده
      البته به شرطی که امتحان از سهام از من بگیرند و از نظر شون نمره قبولی بگیرم

نظر

• MHMN
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 285

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
        اولین ضرر بورسی رو این سهم کردم
        دوست عزیز
        بمپنا یک سهم بنیادی بسیار خوبیه.... اما حیف حقوقی جلوی رشدشو گرفته.......جدا از بحث نموداری و دیده کوتاه مدت و بلند و میان مدت باید....
        قبل از هر خریدی یا فروشی اول سعی کن بنیادی شرکت و اینده پیش روی سهمو بدست بیاری
        و دوم در قیمت مناسب با p/e کم وارد سهم شو تا ریسک کمتری کرده بباشی.......
        و سوم صبر داشته باش قرا نیست امروز سهم خریدی فردا سود کنی

از خرداد شروع به خرید پله ای بمپنا کردم و اوایل بهمن خرید پله ای تموم شد ..... اما متاسفانه تو ضررم..... با اینکه سهم بسیار خوبیه اما دیگه کم کم دارم اعصبانی میشم......
        الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
          دوست عزیز
          بمپنا یک سهم بنیادی بسیار خوبیه.... اما حیف حقوقی جلوی رشدشو گرفته.......جدا از بحث نموداری و دیده کوتاه مدت و بلند و میان مدت باید....
          قبل از هر خریدی یا فروشی اول سعی کن بنیادی شرکت و اینده پیش روی سهمو بدست بیاری
          و دوم در قیمت مناسب با p/e کم وارد سهم شو تا ریسک کمتری کرده بباشی.......
          و سوم صبر داشته باش قرا نیست امروز سهم خریدی فردا سود کنی

از خرداد شروع به خرید پله ای بمپنا کردم و اوایل بهمن خرید پله ای تموم شد ..... اما متاسفانه تو ضررم..... با اینکه سهم بسیار خوبیه اما دیگه کم کم دارم اعصبانی میشم......
          استاد گرانقدر
          دوستی که منو در حال آشنا کردن با بورسه تاکید کرده در بازارهای که می گه نزول می کنند سهامداری با سهام بزرگ فقط ضرر ه و باید نوسان گرفت
          و فقط سهام کوچک خوب رو انتخاب کن
          به همین خاطر با دید سود کم گرفتن خریدم ولی دیدم دارم ضرر می کنم زود فروختم تا ضررم بیشتر نشه

نظر

• MHMN
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 285

تحلیل تکنیکال بمپنا + نمودار

11 اسفند 1393

در بمپنا شاهد شکل گیری الگوی برگشتی نسبتا ضعیفی هستیم که میتواند چند روزی به رشد این سهم بیانجامد ولی برای میان مدت نمیتوان به رشد پایدار سهم امید داشت.

تحلیل تکنیکال بمپنا + نمودار

12 اسفند 1393

در بمپنا شاهد حرکت قیمت بر روی حمایت 11200 ریال که با سطح 23.6% فیبوناچی یکی شده، هستیم و با توجه به میزان و حجم معاملات، میتوان به بازگشت سهم از این قیمت طی روزهای آتی امیدوار باشیم. اولین مقاومت مهم در مسیر صعود سهم، سطح 11700 ریال است.. http://porsud.ir

دوستان تحلیلی اگه از این مادرمرده دارید بزارید......... حداقل بدونیم با حقوقی عوضی چندچندیم...........
            آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2015/03/03, 21:24.

نظر

• MHMN
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 285

وبازهم حقوقی...............................

عجیب مریضیه...................... خدایا اگه این حقوقی با این کارش داره جلوی رشد سهمو میگیره وو اذیت میکنه به حق پنج تن ال عبا کیفر عملشو تو همین دنیا بده.........

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

یکی از مزخرف ترین حقوقی های بازار کارکنان مپنا هست...یادم نمیره مسخره بازی هایی که رو رمپنای 250 تومنی میکردن...اخرشم تو دهنی محکمی خوردن از بازار...

الانم شنیدم اینا هستن که دارن بازی میدن سهمو،به وقتش تو دهنی محکمی هم روی بمپنا میخورن...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• amir alii
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 251

[QUOTE=MHMN;593348]وبازهم حقوقی...............................

عجیب مریضیه...................... خدایا اگه این حقوقی با این کارش داره جلوی رشد سهمو میگیره وو اذیت میکنه به حق پنج تن ال عبا کیفر عملشو تو همین دنیا بده.........[/QUOTE

مثل اينكه مشكل اين حقوقي جدي/:.yead.:/ با كارت قرمزم حل نشد:))=))
                  [B]
                  [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• MHMN
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 285

در اصل توسط mhmn پست شده است
                    حجم خرید فروش
                    حقیقی 161,163
                    (100
                    %)
                    29,677
                    (18.4
                    %)
                    حقوقی 0
                    (0
                    %)
                    131,486
                    (81.5
                    %)
                    تعداد خرید فروش
                    مجموع 42 8
                    حقیقی 42 7
                    حقوقی 0 1

131 هزار سهم....... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید تو یک درصد منفی و مثبت بفروشه................ اگه قصد فروش داره صبر میکرد سهم صف میشد و بعدش میفروخت......

هر چه میکشیم از دست خودمون میکشیم....... بهتر نیست مجدا خراب بشیم سر ناظر.................... خواستید تماس بگیرید و به خودتون کمک کنید........... نخواستید تماس بگیریدد..بفروشید بره حقوقی اینقدر خودشو جر نده...........شماره ناظر 88201253

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

رئیس سندیکای صنعت برق در گفت‌وگو با فارس:
                      خاموشی در تابستان سال آینده قطعی است/ رکود عمیق در صنعت برق

رئیس سندیکای صنعت برق با بیان اینکه خاموشی در تابستان سال آینده قطعی است، گفت: صنعت برق در سال آینده در رکود عمیقی فرو خواهد رفت.
                      خبرگزاری فارس: خاموشی در تابستان سال آینده قطعی است/ رکود عمیق در صنعت برق

علیرضا کلاهی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سئوال که گفته می شود سال آینده احتمال قطعی برق وجود دارد و اینکه آیا رکود صنعت برق در سال آینده به اتمام می رسد،گفت: در خصوص رکود صنعت برق باید بگویم که رکود در صنعت برق سال آینده نه تنها ادامه می یابد بلکه به اعتقاد بنده رکود صنعت برق در سال آینده عمیق تر هم خواهد شد.

وی افزود: عمیق شدن رکود صنعت برق به دلیل کاهش درآمدهای دولت و وزارت نیرو است بنابراین چون رکود عمومی در اقتصاد کشور ادامه خواهد داشت این رکود به بخش صنعت برق نیز کشیده خواهد شد.

کلاهی گفت:قطعا بعد از خاموشی های تابستان سال آینده همه بیدار خواهند شد و شروع به کار و دادن ایده خواهند کرد و تا رسیدن به نتیجه زمان زیادی صرف خواهد شد.

رئیس سندیکای صنعت برق در پاسخ به این سئوال که خاموشی برق در تهران رخ خواهد داد تاکید کرد:خاموشی در سال آینده قطعی است اما اینکه تهران هم دچار خاموشی شود باید دید وزارت نیرو چه مانوری در شبکه سراسری ایجاد خواهد کرد.

کلاهی با اشاره به دیدگاه دولت ترکیه به فعالیت های بخش خصوصی این کشور گفت: دولت ترکیه رسما اعلام کرده که توسعه صادرات برای آنها مهم ترین چیز است و با این دیدگاه از سال 2009 تا امروز، صادرات این کشور با رشد 49 درصدی به 161 میلیارد دلار در سال رسیده است اما در ایران، رویکردهای دولتی در راستای توسعه صادرات کشور نیست.

کلاهی ادامه داد: صادرات، مرگ و زندگی صنعت برق است پس اگر بخش دولتی شناسایی فرصت ها را برای توسعه صادرات کشور انجام نمی دهد، بخش خصوصی باید دست به کار شود که در رأس بخش خصوصی، اتاق بازرگانی است که تشکلی قدرتمند، با نفوذ در مناسبات سیاسی و تجاری و با بودجه مناسب است.

وی افزود: هیئت های تجاری باید با فعالیت قدرتمندتر اتاق بازرگانی، هدفمند تشکیل شوند نه اینکه دو هفته قبل از سفر اعلام شود هیئت بازرگانی ایران متشکل از همه حوزه های بازرگانی قرار است به کشوری سفر کند.

وی خاطر نشان کرد: در کشورهای پیشرفته با برنامه ریزی دقیق و شناسایی فرصت ها، هیئت تجاری در یک حوزه تخصصی با اعلام دو ماه پیش از تاریخ سفر به تمامی فعالان آن حوزه، تشکیل شود تا نتیجه بخش باشد.

رئیس سندیکای صنعت برق با بیان اینکه متأسفانه خصوصی سازی ها در کشور ما واقعی نبوده، گفت: تنها 4 درصد خصوصی سازی های صورت گرفته به بخش خصوصی واقعی بوده است.

کلاهی با بیان اینکه آمار صادرات غیرنفتی که عنوان می شود اصلا درست نیست، گفت: 90 درصد این آمار را صادرات پتروشیمی، مواد خام و میعانات گازی شامل می شود که همه از رانت انرژی در ایران بهره می برند و در واقع تجارت غیرنفتی واقعی در کشور بسیار ضعیف است.

وی افزود: در شرایطی که هیچ تصمیم غلط یا درستی در اقتصاد گرفته نشود، در حالت معمول، اقتصاد باید سالانه رشدی 3 تا 4 درصدی داشته باشد، وقتی در دولت قبل رشد اقتصاد کشور منفی 6 درصد بوده یعنی اقتصاد عقب گردی 20 درصدی داشته، چرا که هم رشد منفی را تجربه کرده و هم سالی 3 تا 4 درصد رشد را نداشته است.

انتهای پیام/م
                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....GrT5G4gn.dpuf

نظر

• مبتدی2
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 973

استادی تو اون تالار دیگه می گفت تا 800 تومن می ریزه
                        درسته

نظر

• MHMN
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 285

رمپنا و بمپنا …

تاریخ ایجاد در چهارشنبه, 13 اسفند 1393 08:15
                          دسته: منتخب مطالب ویژه

دیروز از نظر خبری اتفاقات و رویدادهای خوبی در رمپنا و بمپنا رخ داد به نظر از دید بنیادی شرایط بمپنا واقعاً عالی است و با یک افت دیگر سهم برای رشد مهیا می شود . هر خبری از رفع تحریم ها به نظر برای گروه تجهیزات و برق بسیار خوب است .
                          این دو سهم را زیر نظر داشته باشیدو قیمت ها طوری است که می توان چه برای نوسان و چه کوتاه مدت ان را به سبد اضافه کرد .

نظر

• MHMN
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 285

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                            استادی تو اون تالار دیگه می گفت تا 800 تومن می ریزه
                            درسته

چه معنی داریی تا 800 بریزه........ جز بزخری....... مگر اینکه توافق نشود که در این صورت کل بازار ریزش خواهد کرد
                            این صنعت چشم انداز روشنی داره و هرسال سودش افزایشیه.......

نظر

• MHMN
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 285

برق عسلویه امروز با نوسانات مثبت در استانه مقاومت ۱۱۵۰ تومانی قرار گرفت این شرکت بریا شکستن این مقاومت و رشد درست و حسابی نیاز به یک محرک بنیادی مانند مجوز افزایش سرمایه یا تعدیل مثبت در گزارش ۱۲ ماهه یا سایر خبرهای مثبت را دارد. در سهم پدر یعنی رمپنا نیز خبرها بد نبود … امروز مپنا حتی تا صف خرید هم پیش رفته بود ولی عقب نشینی کرد . بالاخره خبر مپنا رسیدو افزایش سرمایه ۳۰% خواهد داشت . خبر بمپنا هم می تواند برسد و او نیز افزایش سرمایه ۱۸۰% و یه روایتی دیگر بیش از ۲۰۰% خواهد داشت . رمپنا مجوز خود را نیز گرفته و به زودی مجمع برگزار می کند . سهم با این افزایش سرمایه ۳۰% می تواند مورد توجه باشد . قیمت سهم نیز به نقاط جالب و جذابی رسیده است . شک نکنید کاهش قیمت یورو برای مپنا خبر بسیار جذابی خواهد بود . نکته بسیار مهم دیگر ۹۸ میلیارد احتمال رشد سود مپنا طی روزهای اتی و از محل رشد تقسیم سود وجود دارد . به نظر سهم با ۶۰۰ میلیارد سود و تعدیل اخر و شرایط فعلی می تواند از ۶۷۰۰ و ۶۶۰۰ ریال یک نوسان مثبت را تجربه کند . در این گروه افت قیمت یورو می تواند هزینه های بمپنا را به شدت کاهش دهد و اثرات جدی حتی به گفته برخی تا ۶۵۰ و ۷۰۰ ریال بر سود داشته باشد .

بتاسهم

نظر

• مبتدی2
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 973

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                                برق عسلویه امروز با نوسانات مثبت در استانه مقاومت ۱۱۵۰ تومانی قرار گرفت این شرکت بریا شکستن این مقاومت و رشد درست و حسابی نیاز به یک محرک بنیادی مانند مجوز افزایش سرمایه یا تعدیل مثبت در گزارش ۱۲ ماهه یا سایر خبرهای مثبت را دارد. در سهم پدر یعنی رمپنا نیز خبرها بد نبود … امروز مپنا حتی تا صف خرید هم پیش رفته بود ولی عقب نشینی کرد . بالاخره خبر مپنا رسیدو افزایش سرمایه ۳۰% خواهد داشت . خبر بمپنا هم می تواند برسد و او نیز افزایش سرمایه ۱۸۰% و یه روایتی دیگر بیش از ۲۰۰% خواهد داشت . رمپنا مجوز خود را نیز گرفته و به زودی مجمع برگزار می کند . سهم با این افزایش سرمایه ۳۰% می تواند مورد توجه باشد . قیمت سهم نیز به نقاط جالب و جذابی رسیده است . شک نکنید کاهش قیمت یورو برای مپنا خبر بسیار جذابی خواهد بود . نکته بسیار مهم دیگر ۹۸ میلیارد احتمال رشد سود مپنا طی روزهای اتی و از محل رشد تقسیم سود وجود دارد . به نظر سهم با ۶۰۰ میلیارد سود و تعدیل اخر و شرایط فعلی می تواند از ۶۷۰۰ و ۶۶۰۰ ریال یک نوسان مثبت را تجربه کند . در این گروه افت قیمت یورو می تواند هزینه های بمپنا را به شدت کاهش دهد و اثرات جدی حتی به گفته برخی تا ۶۵۰ و ۷۰۰ ریال بر سود داشته باشد .

بتاسهم
                                استاد یکی از اساتید دیگه برای 97 سود تحلیلی 1200 تومان را در آورده
                                یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X