کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بالایی نداره نهایت پنج درصد دیگه
ان شائالله بریزه پایین بذاریمش سر جا
با خودت درگیری شما ؟؟؟؟
نظرات رو درست کن
یه جا یه چی گفته بودی صبح در مورد بازار فعلا خرید نداره چون باید اعتباریها تا یکشنبه هفته اینده اعتبارشون رو صفر کنند
اطلاعاتتو بالا ببر قبلا گفته بودن اعتباریا میتونن ماه بعد تسفیه نکنن هر سهمی رو من دیدم شما کوبیدیای کاش مدیران سایت جلوت رو بگیرن یا تذکر بدن به شما
اسفند ماه پایان سال مالی یک سری از کارگزاری ها هست و پایان سال مالی شرکتهای حقوقی و سهامدار باید اخر این ماه تسویه کنه اعتبارش رو
هر کی به شما گفته ماه بعد می تونند تسویه کنند اشتباه گفته
بازار هر چی به اخر هفته نزدیک میشیم قرمز تر خواهد شد
اینو از فردا به چشم خودت میبینی
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
اسفند ماه پایان سال مالی یک سری از کارگزاری ها هست و پایان سال مالی شرکتهای حقوقی و سهامدار باید اخر این ماه تسویه کنه اعتبارش رو
هر کی به شما گفته ماه بعد می تونند تسویه کنند اشتباه گفته
بازار هر چی به اخر هفته نزدیک میشیم قرمز تر خواهد شد
اینو از فردا به چشم خودت میبینی
این که مشخصه بازار منفیه اونم به دلیل لجبازیه حقوقی هست
اما شما نظرتو در مورد سهم بمپنا ببین انگار ازین سهم سود نگرفتی با بد بینی میگی
برادر من سهم اول راهشه این سهم تا 1800 میره دلایل بسیاری هم هست حالا چون بازار بده دلیل به بد بودن سهم نیست
بازار هم برمیگرده فقط لجبازی حقوقی هاست
این که مشخصه بازار منفیه اونم به دلیل لجبازیه حقوقی هست
اما شما نظرتو در مورد سهم بمپنا ببین انگار ازین سهم سود نگرفتی با بد بینی میگی
برادر من سهم اول راهشه این سهم تا 1800 میره دلایل بسیاری هم هست حالا چون بازار بده دلیل به بد بودن سهم نیست
بازار هم برمیگرده فقط لجبازی حقوقی هاست
مپنا سهامدار عمده این شرکت امروز فروشنده بوده
سهامدار عمده پول لازمه و هر چقدر برای این سهم تقاضا بیاد اون میده
در کوتاه مدت بالایی نداره مگر اینکه حقوقی خواهان این سهم باشه که من بعید میدونم
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
مپنا سهامدار عمده این شرکت امروز فروشنده بوده
سهامدار عمده پول لازمه و هر چقدر برای این سهم تقاضا بیاد اون میده
یکی از دلایلی که میگم بد راجع به سهم میگی همینه
من از منبع موثق آمارشو دارم یکی از دلایل عرضه خالی کردن سهامدارای ترسو بود و میدونم یه گروه رو این سهم فعال شدن سهم رو تا 1800 میبرن شایدم 2000 یکی از دلایلش هم همین پول لازم بودن مپنا هست...
مپنا سهامدار عمده این شرکت امروز فروشنده بوده سهامدار عمده پول لازمه و هر چقدر برای این سهم تقاضا بیاد اون میده
مپنا برای حمایت از سهم به پول احتیاج داره
اما نه اینکه سهم رو مفت بفروشه شک نکن تا 1800 یا 2000 سهم رو میبرن تو این قیمتا اگه یکم هم خالی کنن ایرادی نداره در ضمن اون حقوقیایی که امروز دادن من ندیدم هنوز مپنا بوده یا نه ...!!!!
یکی از دلایلی که میگم بد راجع به سهم میگی همینه
من از منبع موثق آمارشو دارم یکی از دلایل عرضه خالی کردن سهامدارای ترسو بود و میدونم یه گروه رو این سهم فعال شدن سهم رو تا 1800 میبرن شایدم 2000 یکی از دلایلش هم همین پول لازم بودن مپنا هست...
فروش حقوقی امروز تو این سهم خورده سه میلیونو نهصدهزار تا
اون حقوقی که امروز تو این سهم فروخته همین سهامدار عمده بوده نه کس دیگری
امشب تو سایت میزنه که فروخته یانه
جلوی اسمش اگر علامت رو به پایین بود یعنی فروخته
اول برو املای کلمات یاد بگیر بعدش واسه ضرر دیگران آرزو نکن
در آخر شما تو بازار صعودی20میلیون ضرر کردی الان چطور میخای سود کنی
من تو اون اوایل ریزش پولمو با پنج درصد ضرر کشیدم بیرون که اگر این کارو نکرده بودم بالای پنجاه درصد ضرر بودم
شما به جای اینکه بشینی ضرر من رو حساب کنی حواست به معاملات خودت باشی
فروش حقوقی امروز تو این سهم خورده سه میلیونو نهصدهزار تا
اون حقوقی که امروز تو این سهم فروخته همین سهامدار عمده بوده نه کس دیگری
امشب تو سایت میزنه که فروخته یانه
جلوی اسمش اگر علامت رو به پایین بود یعنی فروخته
من میدونم چجور مشخص میشه سهم رو کی فروخته شما لطف کن یاد بگیری به نظر بقیه احترام بذاری
و اینکه از ضرر کسی خوشحال نشی که چون سهم رو نخریدی به هر دلیلی...
من میدونم چجور مشخص میشه سهم رو کی فروخته شما لطف کن یاد بگیری به نظر بقیه احترام بذاری
و اینکه از ضرر کسی خوشحال نشی که چون سهم رو نخریدی به هر دلیلی...
من به نظرات دیگران احترام میذارم نشونشم اینه که کسی رو به نفهمی و نادونی متهم نمیکنم
اونی که به دیگران توهین میکنه امثال شماها هستید
چرا
چون سهمو خریدید و طاقت ندارید که کسی در مورد سهمتون حقایق رو بگه
من امروز فروختم و کسی که سهمی رو میفروشه دوست داره سهمی که فروخته منفی شه تا باز بخره
پس من از احساسات یک فروشنده سهم گفتم و صادق هستم تو این زمینه با خودم
من به نظرات دیگران احترام میذارم نشونشم اینه که کسی رو به نفهمی و نادونی متهم نمیکنم
اونی که به دیگران توهین میکنه امثال شماها هستید
چرا
چون سهمو خریدید و طاقت ندارید که کسی در مورد سهمتون حقایق رو بگه
من امروز فروختم و کسی که سهمی رو میفروشه دوست داره سهمی که فروخته منفی شه تا باز بخره
پس من از احساسات یک فروشنده سهم گفتم و صادق هستم تو این زمینه با خودم
اگه استدلالت درست باشه تو بازار منفی هم ضرر نمیکنی
میتونی نظراتتو پیش خودت نگه داری شاید منم خوشحال بشم بتونم پایینتر اضافه کنم این اتفاق بیفته
ولی به فکر اونی باش که نقدینگی نداره و مطالبتو میخونه خدایی نکرده میترسه و با ضرر و سود کم خارج میشه
خودت راضی هستی؟؟؟
حلال میدونی این کارتو؟؟؟
نظر