توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1135

پاسخ : توليد برق عسلويه مپنا (بمپنا)

در اصل توسط مات پست شده است View Post
    من تو اون اوایل ریزش پولمو با پنج درصد ضرر کشیدم بیرون که اگر این کارو نکرده بودم بالای پنجاه درصد ضرر بودم
    شما به جای اینکه بشینی ضرر من رو حساب کنی حواست به معاملات خودت باشی
    شمام اگه حواست به معاملاتت باشه که تو همه فروم ها نمیای بگی همه چی فرصت فروشه
    فعلا با اون 0میلیون بساز و یاد بگیر تا دفعه های بعد

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post
      اگه استدلالت درست باشه تو بازار منفی هم ضرر نمیکنی
      میتونی نظراتتو پیش خودت نگه داری شاید منم خوشحال بشم بتونم پایینتر اضافه کنم این اتفاق بیفته
      ولی به فکر اونی باش که نقدینگی نداره و مطالبتو میخونه خدایی نکرده میترسه و با ضرر و سود کم خارج میشه
      خودت راضی هستی؟؟؟
      حلال میدونی این کارتو؟؟؟
      دوست عزیز محترم من یک ماه دارم تو این سایت میگم بازار ریزشی هست
      اون وقت شما دم از هلال حروم میزنید
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• arash1990
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 76

من تو اون اوایل ریزش پولمو با پنج درصد ضرر کشیدم بیرون که اگر این کارو نکرده بودم بالای پنجاه درصد ضرر بودم
        شما به جای اینکه بشینی ضرر من رو حساب کنی حواست به معاملات خودت باشی
        انشالله که شما ههمیشه سود کنی ولی سهم کسی رو سرکوب نکن که خدایی نکرده یوقت با نظرات همیشه منفیه شما کسی بفروشه سهمشو.....
        پرسود باشی...

نظر

• arash1990
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 76

بحث ریزشی بازار یه چیزه بحث کوبیدن ارزش سهم یه چیزه
          من که گفتم انشالله پرسود و موفق باشی...

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

خواهش میکنم که دوستیمان را مستحکمتر کرده و بجای گلایه و.....راهکار را بهم نشان دهیم .
            موفقتر باشید.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

میبینم که دوست عزیزمون مات یه سهم سبز دیگه واسه حمله پیدا کرده. کلا ایشون به رنگ سبز علاقه داره. مات عزیزم لطفا به تاپیک بانک ملت بیا. این سهم هم پتانسیل خوبی واسه تخریب داره.
              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• سیدامیر
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1668

بالایی نداره نهایت پنج درصد دیگه
                ان شائالله بریزه پایین بذاریمش سر جا
                سلام
                ضمن احترام به نظر شما و تاکید اینکه همین اختلاف نظرات بازاررا بوجود میاورد
                اگر بازار روندمثبت داشت بمپنا حدود 1500 عرضه اولیه میشد
                ولی بمپنا دربازاربد عرضه شد ولی کسانی که دنبال سهم هستند میدانند بمپنا سهم ارزشمندیست به این خاطراست که امروز با این حجم در این بازار منفی خریدشد
                اگر روند بازار کمی مثبت شود ارزشهای این سهم بیشتر نمایان خواهد شد
                موفق باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

ما امروز همون اول صبح خارج شدیم.
                  انشالا خریداران سود بکنن.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سیدامیر
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1668

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    ما امروز همون اول صبح خارج شدیم.
                    انشالا خریداران سود بکنن.
                    سلام
                    جناب مصری پور آیا فردا منفی 5 خریدار خواهید بود ؟
                    با تشکر

نظر

• خوشحال
                      عضو عادی
                      • Jan 2014
                      • 247

این سهم تا ۱۸۰۰ تومان قیمت خواهد خورد.

نظر

• mass0ood
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 429

دوستان، با نهایت احترام، مسئول خرید و فروش، خودتون هستید و بس!
                        پس اگه یه نفر صرفاً با گفته های جناب مات و یا بقیه دوستان، جوگیر بشه و با ضرر بفروشه، مقصر خودشه.
                        پس، از اینکه انتقادی راجع به سهمی می شه گله مند نشید.

توصیه بنده به جناب مات و بقیه آقایون و خانوما اینه که اگر حرفی می زنن، با دلیل بگن تا قابل بحث و بررسی باشه
                        و اگر هم حرف کسی رو منطقی نمی دونن از اون شخص بخوان که استدلالش رو بگه، نه اینکه هر روز دعوا باشه سر اینکه فلانی چرا گفت فرصت خریده یا فروش!!!

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

سهم عرضه اولیه است و نمیتوان بر اساس نمودار و چارت تحلیل کرد چون داده ای وجود ندارد اما تعداد خریدار فروشنده خودش بهترین سیگناله

تمام سهمها رو دارم به بمپنا تبدیل میکنم. البته شتولی و شکف فروشی نیست
                          ......

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                            سلام
                            جناب مصری پور آیا فردا منفی 5 خریدار خواهید بود ؟
                            با تشکر
                            سلام
                            بیشتر صبر میکنم که بازار ثبات پیدا بکنه
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ایرانی
                              ستاره دار(1)
                              • Jun 2011
                              • 2577

تراز تجارت جهانی برق ایران مثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر ایران با در اختیار داشتن بیش از 70 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده تولید برق به بزرگترین تولیدکننده برق و انرژی در بین کشورهای منطقه خاورمیانه تبدیل شده است.

از اینرو پیش بینی می شود تا پیش از تابستان سال اینده ظرفیت نصب شده تولید برق ایران به حدود 73 هزار مگاوات و در صورت جذب 50 میلیارد دلار منابع مالی این ظرفیت تا سال 1400 به حدود 100 هزار مگاوات افزایش یابد.

همزمان با افزایش ظرفیت تولید برق، از ابتدای سال جاری هم حجم صادرات برق ایران افزایش یافته است به طوری‌که در 11 ماهه نخست سال جاری حجم صادرات برق کشور رشدی حدود 5 درصدی را ثبت کرده است.

آمارهای منتشر شده توسط شرکت توانیر ایران نشان می‌دهد در 11 ماهه نخست سال جاری ایران نزدیک به 11 میلیارد کیلووات ساعت برق به کشورهای مختلف همسایه صادر کرده است.

در این مدت همسو با صادرات برق، حدود 3.5 میلیارد کیلوات ساعت برق هم با کشورهای همسایه به ویژه کشورهای حوزه دریای خزر، آسیای میانه و منطقه قفقاز تبادل شده است ضمن آنکه حجم واردات برق در 11 ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود پنج درصد کاهش یافته است.

ايران سال گذشته در مجموع 11 ميليارد و 54 ميليون كيلووات ساعت برق به كشورهاي همسايه صادر كرده بود كه پیش بینی می شود تا پایان اسفند ماه سال جاری یک رکورد جدید در صادرات برق ایران به ثبت برسد.

در شرایط فعلی شبکه برق ایران به کشورهای ارمنستان، پاکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، عراق و افغانستان متصل بوده و انرژی الکتریکی مبادله می‌کند.

از سوی دیگر هم اکنون با توجه به اين كه فصل پيك مصرف برق در كشورهاي آسیای میانه زمستان است، این كشورها در زمستان واردکننده برق ایران هستند و در تابستان ایران از این کشورها برق وارد می کند که به علت اختلاف افق با همسايه‌هاي شرقي و غربي، با تبادل برق با اين كشورها فرصت مناسبي براي اصلاح ضريب بار و كاهش پيک مصرف برق كشور است.

مبادله انرژي الكتريكي بين ايران و كشورهاي همسايه نياز به سرمايه گذاري‌هاي کلان براي احداث نيروگاه كه پيك بار را تامين كنند، تا حدي كاهش مي‌دهد علاوه بر این خريد برق در ساعات پيك با توجه به اينكه انرژي ساعات پيك گران‌تر تمام مي‌شود، مقرون به صرفه است.

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2577

مدیرعامل شرکت برق‌ منطقه‌ای خبر داد

صادرات ۷۰ مگاواتی برق ایران به پاکستان با قیمت هر واحد ۷ تا ۱۰ سنت

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت برق‌ منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: هم اکنون ۷۰ مگاوات ساعت برق به پاکستان صادر می کنیم که قیمت برق صادراتی بستگی به شرایط متفاوت است اما به طور متوسط قیمت هر کیلو وات ساعت برق صادراتی ایران به پاکستان ۷ تا ۱۰ سنت است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محبعلی قزاق جاهد در جریان بازدید از نیروگاه چابهار در جمع خبرنگاران گفت: صادرات برق از منطقه سیستان و بلوچستان در همه فصول سال به طور یکنواخت انجام می شود به طوری که هم اکنون 70 مگاوات ساعت برق به پاکستان صادر می کنیم.
                                وی با بیان اینکه قرارداد دیگری برای صادرات 100 مگاواتی برق به پاکستان آماده امضاست، افزود: قیمت برق صادراتی بستگی به شرایط متفاوت است اما به طور متوسط قیمت هر کیلو وات ساعت برق صادراتی ایران به پاکستان 7 تا 10 سنت است.
                                مدیرعامل شرکت برق‌ منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: راندمان نیروگاه‌های استان به طور متوسط 27 درصد است اما راندمان نیروگاه چابهار که بزرگترین نیروگاه استان است در حال حاضر 30 درصد است و در برنامه داریم تا با تبدیل این نیروگاه به سیکل ترکیبی به 45 درصد برسیم.
                                وی با بیان اینکه راندمان نیروگاه‌های قدیمی این استان 25 درصد است، ادامه داد:‌ تلفات برق استان سیستان و بلوچستان نیز در بخش انتقال 4.5 درصد است که این رقم باید تا افق 1404 به 1.5 درصد برسد.

نظر

در حال کار...
                                X