نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

خریدهای زیاد حقوقی:
    رمپنا (بر خلاف گذشته که حقیقی می‌خرید حقیقی دارد می‌فروشد و حقوقی جمع می‌کند.)
    خساپا! (حقوقی ترکاند. ۲۰۰ میلیون تا اینجا... رکورد ۲۰۰ میلیونی دیروزش را می‌خواهد بشکند! امروز سخت‌ترین روز خساپا است. از فردا (اگر رد شود) حقیقی‌ها هم همراهی خواهند کرد.)
    اخابر
    همراه (جریان شاخص بازی است؟)
    دی (این دی را زیر نگر داشته باشید. همین‌جور دارند فروشنده‌ها با قدرت تخلیه می‌شوند. کم خطر به نگر می‌رسد!)
    سمگا
    پارس
    (طبیعی است. نماد بنیادی خوب هوادار دارد.)
    فارس (شاخص بازی یا بازارگردانی است احتمالا)
    پارسان
    تاپیکو
    شخارک
    جم
    وامید
    خاهن

فولاد (فروش سنگین حقیقی) (شاخص بازی یا بازارگردانی است احتمالا)
    کاوه
    کگل (شاخص بازی یا بازارگردانی است احتمالا)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      خریدهای خوب حقیقی:
      اخابر
      قثابت
      خزر (دیروز پریروز هم اگر اشتباه نکنم ازش گفتیم.)
      وبصادر (برای بار هزار و یکم)
      دسبحان
      چکارن (به نگر می‌آید یک گروه سفته‌باز وارد این چ‌ها شده‌اند و در میانه‌ی راه هستند... قابل توجه دوستانی که دوست دارند میانه‌ی راه سوار شوند.)
      زبینا (۲۷ میلیارد ریال پول وارد شده که برای یک نماد کوچک خوب است.)
      شاوان (خانم مینوی که می‌گفتند نفت افتاده! پس این چرا این‌قدر خوب مشتری دارد؟؟؟ /.:blinksmiley.:/ اکنون نگاه کردم دیدم دیگر پالایشی‌ها متعادل/منفی هستند. :-/ :-؟)
      اینها هم آمدند:
      وتجارت*** (در کنار وبصادر بزرگ)
      خوساز
      خلنت
      خشرق*** (برای بار چندم؟)
      بترانس
      دلر

البته امروز کلا بازار گرم نیست. به مانند چند روز گذشته. برای همین حقیقی‌ها نیستند. دیروز انگار موگرینی یک چیز خوبی گفته بود... ولی حقیقی‌ها واکنش نشان نداده‌اند تا کنون...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بولدیزر همچنان دارد در خساپا خرید می‌کند. خریدش را رساند به ۱۷۲ میلیون.
        این برای تمام بازار خوب است و عزم دولت را در گرم کردن بازار نشان می‌دهد. (فعلا کاری به انداختن پس از آن نداریم.)

در خبرها امروز داشتیم که صندوق بازنشستگی می‌خواهد سنگین عرضه کند. در یک سری نمادهای زیان ده و سودده. (متن خبر دقیقا یادم نیست و قصد دارم بعدا در جستار اخبار بگذارم.) (اگر این اخبار درست باشد بهترین کار همین است که با خساپا (و البته دیگران) بازار را مثبت کنند.)

نکته:
        اگر دولت عزم جدی در گرم کردن بازار داشته باشد اخبار و مسائل سیاسی و خطرهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک و ... از دور خارج می‌شوند.
        همان‌گونه که در مقررات راهنمایی و رانندگی می‌خوانیم حق عبور ابتدا با نیسان‌آبی است و سپس با آمبولانس و سپس با بقیه... در اینجا هم عزم دولت در بدبخت کردن یا خوش‌بخت کردن یک عده در هر بازاری بالاتر از دیگر مسائل قرار می‌گیرد.
        البته معلوم نیست دقیقا خرید حقوقی در خساپا چگونه و به چه علت است. ممکن است برای مجمع خرید می‌کرده... ببینیم...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فروش‌های سنگین حقیقی‌ها در امروز:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جمع بندی بازار امروز

شاخص:107,780.61
            (329.41) -0.3% - 12:37:50
            (بورس) بسته - تعداد:85,931 حجم:
            1.596 B ارزش:3,855.226 B
            (فرابورس) بسته - تعداد:124,894 حجم:202.002 M ارزش:2,740.954 B

بازار بدی نبود. ارزش داد و ستدها یک مقدار بهتر شده ولی هنوز کم است. بورس که بالای ۴۰۰۰ میلیارد ریال بیاید می‌توان گفت دوباره لنگان لنگان داریم به پیش می‌رویم.
            خساپا مورد تاکید بنده است. برای بررسی بازار. خودم این کار را می‌کنم و به دوستان هم پیشنهاد می‌کنم در طی روز مقداری از وقتشان را بگذارند برای بررسی تحولات خساپا. دست کم دو سه بار در روز آدم به خساپا یک نگاه بیاندازد جای دوری نمی‌رود. همواره در بازار آنهایی که ارزش داد و ستد بسیار بالایی دارند می‌شوند رهبر و راه‌انداز بازار. اکنون من گمان می‌کنم این وظیفه به عهده‌ی خساپا محول شده.
            پس نبض بازار اکنون با تپش‌های قلب خساپا معین می‌شود. (خواهد شد)
            و خساپا امروز هم مانند روزهای گذشته توسط حقوقی حمایت شد.
            البته باید دید این خرید به خاطر مجمع است یا دستور دولت. که من احتمال دوم را بسیار بیشتر می‌دانم. (۲۰ درصد به احتمال مجمع و ۸۵ درصد به احتمال دستور دولت :D)

بازار را با هم یک نگاهی بیاندازیم.
            کگل و گروهش: با حمایت بسیار شدید حقوقی‌ها متعادل (اگر نبود این حمایت اکنون بدجور منفی بودند.)
            شتران و گروهش: دقیقا مانند بالایی: با حمایت بسیار شدید حقوقی‌ها متعادل (اگر نبود این حمایت اکنون بدجور منفی بودند.)
            فولاد و گروهش: مانند بالایی... با حمایت بسیار شدید حقوقی‌ها متعادل (اگر نبود این حمایت اکنون بدجور منفی بودند.)... البته فملی در این گروه با فروش حقوقی همراه بود!!! و فخوز هم سنگین‌ترین حقیقی به حقوقی را تجربه کرد.
            فاراک: فروش حقیقی.
            بترانس: خرید ۶ میلیارد ریالی حقیقی در کنار بلوک ۵۰۰ میلیارد ریالی حقوقی‌ها با هم در بترانس۲.
            خودرویی‌ها: دیگر اعضای گروه به خصوص قطعه‌سازان از خود خساپا مثبت‌تر هستند! در خگستر حقوقی ۱۲ میلیارد ریال فروخت و حقیقی ۲ میلیارد ریال خرید. ایران‌خودرو نمی‌دانم چرا کاری نمی‌کند و حرکتی نمی‌زند؟؟؟ در خودرو حقیقی ۶ میلیارد ریال فروخت و حقوقی تنها ۱ میلیارد ریال خرید داشت! یعنی عملا صفر. این در حالی است که در خساپا حقوقی ۱۹۰ میلیارد ریال پول وارد کرد. در خاذین امروز روکم‌کنی داشتیم و حقوقی ۱۲ میلیون صف خرید را داد تا روی سفته‌بازان کم شود! البته آخر کار باز دوباره ۲ میلیون صف بود... فردا هم احتمالا دوباره عرضه کند. فروشنده‌اش هم شرکت اتوموبیل ایرانی است! با کسی شوخی ندارد! انگیزه‌ی کافی برای فروش هم دارد. کسانی که خاذین دارند حواسشان جمع باشد. اولین بار که در انتهای روز پایانی منفی شد یعنی در کوتاه مدت کارش تمام است. (البته صرفا یک پیشنهاد است. من باشم خودم فردا از زمانی که قیمتش آمد زیر صفر درصد من هم ۳۰ درصد از دارایی‌ام را می‌فروشم.)
            در
            مبین یک اتفاقی افتاده است. حقیقی و حقوقی سنگین دارند می‌فروشند. حقوقی ۱۹ میلیارد ریال فروخت.
            اما دارویی‌ها... امروز دسبحان جزء شاخ‌های اینستاگرام، ببخشید جزء شاخ‌های بازار بود. کسانی که دنبال سیاست بالابخر هستند یک نگاه به این بیاندازند. ریشمک بسیار عالی خرید شد. دلر خوب خرید شد.
            محصولات کاغذی باز هم خوب خرید شدند امروز. (صبح گفتم اگر کسی می‌خواهد میانه‌ی راه سوار شود برود بنیاد و نمودار اینها را بررسی کند.) (خبرش را هم که یکی از دوستان در سایت زده بود... انگار افزایش قیمت بود...)
            در بین
            شیمایی‌ها امروز عزاداری داشتیم. به جز پارس که بسته شد و شفارس که ۵ درصد مثبت خورد دیگر هیچ... شغدیر هنوز در منفی عالی خرید می‌شود. باید دید جریانش چیست؟ حقیقی ۴۹ میلیارد ریال و حقوقی ۴/۹ میلیارد ریال امروز پول وارد این نماد کردند. ارزش کل بازار شرکت ۲۵۰۰ میلیارد ریال است. تاپیکو با ۵۰۰ میلیون سهم در این نماد دارد بازارگردانی می‌کند و دیروز (و احتمالا امروز) خریدار بوده. در فارس به شدت حقیقی فروخته و حقوقی خریده. (شاخص بازی)
            در
            خصدرا امروز حقیقی وحشتناک فروخته. ۲۳ میلیارد ریال تخمین من است.
            سیمانی‌ها هم مثبتی که دیروز پریروز ثبت کرده بودند را فعلا پس گرفتند.
            کفرا با ۲۷۰۰ میلیارد ریال مثبت پنج.
            در سمگا هم حقوقی عجیب در حال خرید است. نمودارش هم جای خاصی نیست. شاخص ساز هم که نیست... دلیلش چیست؟
            اما
            بانکی‌ها... هر روز یک مقدار زمان می‌گذاشتم و بانکی‌ها را رصد می‌کردم... امروز یادم رفت. در وتجارت و وبصادر خرید اندک حقیقی مشاهده می‌شود. در هر دو هم امروز بلوک داشتیم! دی هم دیگر خشک خشک دارد می‌شود... مانند دیگر بانکی‌ها... دارد به تعادل می‌رسد... وگردش هم دارد دوباره خوب منفی می‌خورد و باز دارد زمانش می‌شود که ما ازش خرید کنیم انگار. حقوقی سفته‌بازی هم دارد انگار.
            حکشتی صف فروشی دارد که جمع نمی‌شود!
            ساختمانی‌ها یکدست قرمز هستند! عجیب است... امروز که یک مسئول در صداسیما می‌گفت می‌خواهیم برایشان فلان کنیم... پس کو؟ در بسیاری از نمادهای ساختمانی حقیقی و حقوقی افتاده‌اند به جان نمادها و دارند می‌فروشند.

جمع‌بندی اگر بخواهم بکنم باید باز برگردم به خریدهای بسیار گسترده‌ی حقوقی‌ها در تمام نمادهای بازار به خصوص در خساپا. اگر خدا بخواهد خساپا از روی پل پرید آن ور و آن چیزی را که باید می‌شکست را با حجم بالا شکست. ان‌شاءالله (با خوش‌بینی و مثبت بینی) باید از فردا شاهد ورود یواش یواش حقیقی‌ها و نمودارکارها و هیجانی‌کارها و کلا حقیقی‌ها باشیم. این مقاومت هم قله‌ی پیشین بود و هم خط روند بلند مدت. در نمادهای دیگر هم حقوقی‌ها نمی‌گذارند افت زیادی داشته باشیم. اکنون زمان گرم کردن تنور است. یا بهتر است بگویم این کار به نیمه‌ی خودش رسیده. فقط اگر همین‌جا که تنور نصفه‌نیمه گرم شده بخواهد دولت ول کند باز دوباره برمی‌گردیم سر خانه‌ی نخستمان... ولی اگر یک مقدار دیگر در این تنور و کوره بدمد خودش روشن می‌ماند دیگر و نیازی به حمایت هر روزه‌ی حقوقی هم نیست. مانند هیزمی که آتش گرفته...
            جنبه‌ی منفی قضیه: به هر دلیلی اگر یک روز حقوقی‌ها زیر بازار را ول کنند واویلا است. چه اینکه نتوانند یا نخواهند یا نماینده‌ی مجلسی چیزی به اینها گیر دهد یا تصمیم دولت عوض شود و احساس کند باید در زمان دیگری بازار را گرم کند... در این شرایط که حقیقی‌ها در بیشتر نمادها (البته با قدرت کم) در حال فروش هستند اگر حقوقی نخرد وضع خراب است. پس همان بهتر که هر روز یک نگاه به خساپا و دوستان (فولاد و کگل و فملی و وبصادر و خصدرا و رانفور و حکشتی و فارس و و و داشته باشیم.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و صبح به‌ خیر.
              جالب است که در خاذین این صف تشکیل شده و پایدار مانده. حقوقی بدجور دارد حال‌گیری می‌کند.
              در خساپا همچنان حقوقی در حال خرید است.
              خرید عالی باز دوباره در فاراک. رنج حقیقی. از دید نموداری هم جای خوبی دارد قرار می‌گیرد.
              پلاسک هم صف خوبی‌اش کردند.
              پارس را می‌خواهند باز کنند و ببندند.
              زقیام دارد حجم می‌خورد! اکنون زودش است! من نمی‌فروشم. البته خرید هم نمی‌کنم چون بنیاد ندارد انگار. خوراک سفته‌بازان است. اگر سفته‌باز هستید بخرید.
              استخراج کانه فلزی هم به یمن خرید حقوقی مثبت شده‌اند!
              نفتی‌ها هم متعادل هستند! (نسبت به افت شدید نفت این چند وقته این‌ها هیچ واکنشی نشان ندادند!)
              باقی بازار هم خبر خاصی نیست.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/18, 08:42.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

صف خرید‌های سنگین:
                زقیام 95 میلیارد ریال
                پلاسک 7
                خاذین ۵
                خکمک ۳/۵
                خریخت ۰/۶
                خزر ۱۱
                خفنر ۱
                دلر ۹
                شدوص ۷
                شکربن ۴۰
                شفارس ۱/۵
                وبیمه ۷

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خریدهای خوب حقیقی تا اینجای کار:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

امروز بسیاری از نمادها را برای مجامع سالیانه می‌بندند.
                    بسیاری!

ارزش داد و ستدهای امروز بازار را باید ۷۰ درصد مقدار واقعی‌اش دانست. یعنی پایان روز هر چه خواندیم را باید ضرب‌در ۱۴۲ درصد بکنیم.

و احتمالا شنبه یکشنبه نیز.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دارم رشد سال ۹۴ خودرویی‌ها را بررسی می‌کنم.
                      آنجا که به رهبری خساپا خودرویی‌ها و بازار را مثبت کردند...
                      در آنجا خود خساپا ۳۸۰ درصد رشد کرد!
                      این تقریبا یکی از بیشترین رشدها در گروه (و حتی در بازار) بود.

خاور ۲۰۰ درصد رشد کرد.
                      خبهمن ۱۰۰ درصد. (بنیادی بوده و افت خاصی نداشته در گذشته)
                      ختراک ۳۰۰ درصد.
                      ختوقا ۱۲۰ درصد (چون پییش‌تر هم رشد داشته بوده)
                      خریخت ۱۵۰ درصد (پیش‌تر رشد داشته)
                      خرینگ ۲۴۰
                      خزامیا ۳۲۰
                      خزر ۲۰۰
                      خشرق ۲۰۰
                      خفناور ۲۲۰
                      خکار ۱۴۰
                      خکاوه ۲۰۰
                      خلنت هیچ!
                      خمحرکه ۲۰۰
                      خمحور ۴۰۰! (اکنون هم خمحور ۱۴۰ درصد داده!)
                      خمهر ۱۹۰
                      خموتور هیچ!
                      خنصیر ۱۴۰
                      خودرو ۲۲۰
                      خوساز ۳۲۰
                      کساپا ۱۰۰
                      ورنا ۳۴۰!
                      وساپا ۲۱۵
                      خگستر با یک فاز تاخیر آغاز کرد و ۳۰۰ درصد داد!
                      هیچ می‌دانید خاذین از خود خساپا بیشتر رشد کرد؟ خاذین ۱۰۰۰ درصد داد! (اکنون هم خاذین را نگاه کنید همین‌جور دارد رشد می‌کند و فروش حقوقی انگار مانع نیست.) (اکنون هم خاذین ۱۰۰ درصد تا اینجا داده)

این‌ها بسیار مهم است.
                      نکته‌اش این است که تقریبا هیچ کس بیشتر از رهبر رشد نمی‌کند!
                      نکته‌ی دیگرش این است که برخی هستند که از خود رهبر هم جلوتر هستند.
                      نکته‌ی دیگرش این است که رشدها بسیاری‌شان به افت‌های پیشین بر می‌گردد. آن‌که افتش بیش رشدش بیشتر.
                      نکته‌ی دیگرش این است که رشدها زیاد به بنیادی بودن مربوط نمی‌شود. خبهمن بنیادی چقدر رشد کرد؟
                      نکته‌ی دیگرش این است که این رشدها با یک خبر بنیادی همراه بود اگر اشتباه نکنم. (تسهیلات کم درصد روی خرید خودروهای ایرانی)
                      نکته‌ی دیگرش این است که سهامدار عمده بسیار مهم است. نمادهایی مانند خنصیر و خکار آن زمان با جو بازار بالا پایین نمی‌شدند.

پی‌نوشت: حقوقی خساپا همچنان در حال خرید است و ۲۰ میلیون تا اینجای کار خریده. ببینیم بولدیزر امروز هم می‌خواهد مثبت کند یا فقط دارد فشار فروش پیش از مجمع را می‌گیرد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

باز هم خریدهای عالی در شغدیر. این بار می‌خواهد صف خرید هم بشود انگار.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

زقیام ۶ میلیون تا اینجا خرید و فروش شده و ۳۰ میلیون صف دارد. طبیعی است. بسیاری دوست ندارند برای ۳۰۰ تا دانه سهم بروند بانک و در بهترین حالت ۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم (شش هزار تومان!) بگیرند!
                          اگر سفته‌باز هستید یا اهل خطر هستید به نگر من بروید در صف زقیام.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

باز هم خساپا را نگاه می‌کنیم.
                            گفتم که... یک چشمتان در طی روز به خساپا باشد.
                            همان‌گونه که بررسی کردیم مقداری هم امروز حقیقی همراه شده با حقوقی...
                            نکته‌ی مثبت خساپا این است که سود نمی‌تواند تقسیم کند! :d باور کنید مهمترین نکته‌اش است که من برایم زیاد فرق نمی‌کند با این به مجمع بروم یا نه...
                            این روزها در ایران سود یعنی یک چیز بد. یعنی پولت را نقد بدهی برود که هشت ماه بعد نسیه دریافت بکنی؟ نکنی؟...

خوب... خساپا تا اینجای کار شده ۲۲ میلیون خرید حقوقی و ۲/۵ درصد مثبت.

صبر کنید ببینم... در خساپا یک اتفاق‌هایی دارد می‌افتد... بورس هم کم آورده... ۲۰۰ میلیون خرید شده ولی همچنان حقوقی را برای من زده ۲۲ میلیون...
                            این قطعا اشتباه است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

کارگزاری هم اشتباه نشان می‌دهد... حجم درست ولی آمار حقیقی/حقوقی اشتباه:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پیام کارگزار

اختلال در ویرایش و حذف در سفارشات بازار فرابورس

10:33:56 1397/04/27

پیرو اختلالات به وجود آمده در حذف و ویرایش سفارشات ارسالی بازار فرابورس به اطلاع می رساند این مشکل از ساعت 9:10-9:30 در هسته معاملات به وجود امده بود که در حال حاضر برطرف شده است ،خواهشمندیم در صورت مشاهده مشکلات ناشی از این اختلالات با پشتیبانی انلاین کارگزاری تماس حاصل نمایید.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X